Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σκοτεινών και αδιευκρίνιστων υποθέσεων που περιείχαν έντονο παραλογισμό και ισχυρή σύγχυση εδώ και καιρό φέρνει στο προσκήνιο αυτή η περίοδος αλλά και η σημερινή μέρα. Είναι σημαντικό για την επιτυχία των στόχων σας να δράσετε βλέποντας πάνω από τα γεγονότα και πίσω από αυτά. Αποφύγετε υπονομευτικές κινήσεις του περιβάλλοντός σας, εκθέτοντάς τις στο φως.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Θέματα που αφορούν οικονομικές δοσοληψίες, κληρονομιές, δάνεια και αποζημιώσεις θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποδώσουν θετικά υπέρ σας. Χειριστείτε με διαύγεια και μέτρο τις όποιες δυσκολίες και μην επαναπαυτείτε σε καμία περίπτωση σε υποσχέσεις τρίτων. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε σε μεγάλες αποστάσεις, κάντε το, αλλά με προσοχή.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Οικογενειακές υποθέσεις αλλά και θέματα που αφορούν σχέσεις με τον σύντροφό σας θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να εμπλέξετε συνεργασίες με συναισθήματα, διότι καιροφυλακτεί χάος αλλά και ένταση. Ενα κοντινό σας πρόσωπο θα χρειαστεί υποστήριξη και αυτό ενδέχεται να σας αγχώσει αρκετά.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Θα χρειαστεί σήμερα να κρατήσετε ισορροπίες και περισσότερο να δράσετε παρά να συζητήσετε, μιας και η φόρτιση της ημέρας δεν ευνοεί τον τομέα της επικοινωνίας. Χειριστείτε προσεκτικά υποθέσεις που κινούνται σε πολλά επίπεδα, αποφύγετε παγίδες και σκοτεινά σημεία και μην πισωγυρίσετε σε καμία περίπτωση σε συμπεριφορές αλλά και καταστάσεις που μόνο αρνητικά λειτουργούν για εσάς.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Οργανώστε σήμερα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανατροφοδοτούν, με την εύνοια της Αφροδίτης αλλά και του Ηλιου και του Ερμή. Διεκπεραιώστε με όσο περισσότερο ανώδυνο τρόπο γίνεται υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα και φτιάξτε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να σας επιτρέπει περισσότερο χρόνο χαλάρωσης.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Εντονη πίεση περιέχει για εσάς η τελευταία περίοδος, ζητώντας σας διαρκώς να κινείστε στην κόψη του ξυραφιού. Το ίδιο ισχύει και σήμερα, που σας τίθεται ως προϋπόθεση να συνυπολογίσετε στην όποια δράση σας την προσεκτική εξέταση κάθε παραμέτρου. Σ’ αυτό σας βοηθά εξαιρετικά η όψη του Κρόνου και της Σελήνης απέναντί σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Υποθέσεις στον επαγγελματικό τομέα που εμπλέκονται με οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα δύναμης, τώρα μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους, αρκεί να τις χειριστείτε μεθοδικά. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό τομέα, αλλά και σε οικογενειακές υποθέσεις που περιέχουν ένταση και άλυτα ζητήματα εδώ και καιρό. Το μυστικό είναι η δράση σας να επιφέρει ισορροπία και όχι αντιπαλότητες.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Χειριστείτε προσεκτικά σήμερα οικονομικές υποθέσεις, αποφεύγοντας ρίσκα και πρόχειρες διευθετήσεις. Αξιοποιήστε την εύνοια της Σελήνης και του Κρόνου αλλά και σημαντικά πρόσωπα που κατέχουν τρόπους και λύσεις ώστε να διευθετήσετε οριστικά θέματα που σας πιέζουν. Επαφές και συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε σημαντικές υποθέσεις που προκύπτουν και μην τις αντιμετωπίσετε σε καμία περίπτωση με επιπολαιότητα και τυχαίες κινήσεις. Αποφύγετε σαμποτάζ και ανταγωνισμούς και χειριστείτε υπέρ σας τα όσα προκύπτουν. Η όψη του Ηλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης σάς δημιουργεί θετική διάθεση και φέρνει δίπλα σας πρόσωπα με καλά συναισθήματα που σας στηρίζουν.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη μελλοντική σας πορεία σε αυτόν βγαίνουν σήμερα στο προσκήνιο με εξαιρετικά θετικό τρόπο. Η οργάνωση των στόχων σας είναι το κλειδί της επιτυχίας τους. Με την Αφροδίτη σε δυσμενή όψη, αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηματικό τομέα αλλά και συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα που περιέχουν ένταση και φορτισμένο κλίμα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε αλλά και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων φορτίζουν διαρκώς τη σκέψη σας αλλά και το νευρικό σας σύστημα. Αξιοποιήστε την όψη Δία – Πλούτωνα και υλοποιήστε με μέθοδο, στρατηγική και χωρίς εμμονές και σενάρια καταστροφής τις διαφοροποιήσεις που χρειάζεται να κάνετε.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ευμενής όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σάς οδηγεί σήμερα στο να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Δείξτε προσοχή, διότι αυτή η ελαφρότητα είναι πιθανόν να μην ευσταθεί. Κινηθείτε με διαύγεια και ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση μην αντιμετωπίσετε αβασάνιστα σοβαρές υποθέσεις που περιέχουν παρασκήνιο.