Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ημέρα περιέχει έντονη φόρτιση και σας φέρνει αντιμέτωπους με ανατροπές και διάθεση απολογισμού στον τομέα των σχέσεων. Αν αισθάνεστε ότι παραμένοντας σε καταστάσεις που αρνούνται να διαφοροποιηθούν και τελματώνετε, κινηθείτε προς νέες επιλογές. Αυτό που σας κρατά μακριά από μια σχέση που να πληροί τις ανάγκες σας είναι ο φόβος σας για ουσιαστικές αλλαγές.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η ημέρα ευνοεί την ουσιαστική επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα, μέσα από βαθιές, ξεκάθαρες συζητήσεις. Δώστε ξεκάθαρα το στίγμα σας. Θα καταλάβετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους με αυτόν τον τρόπο, παρά μέσα από παρασκηνιακές κινήσεις και πολεμικές τακτικές.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Συζητήσεις τόσο με ανωτέρους όσο και με συνεργάτες σάς βοηθούν να διεκδικήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων στον επαγγελματικό τομέα. Αποστασιοποιηθείτε από το συναίσθημα, δίνοντας χώρο στη λογική σας ώστε να διαπιστώσετε τι είναι αλήθεια και τι πλάνη.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αντιφατικά συναισθήματα, εξελίξεις κόντρα στις επιθυμίες σας και σχέσεις που δεν σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε θα περάσουν σήμερα από έντονη επαναξιολόγηση. Θα χρειαστεί να φανείτε γενναίοι στις αποφάσεις σας και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πως όσο επιλέγετε άνισες σχέσεις τόσο η μοναξιά και η αγωνία θα μεγαλώνουν.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Τον τελευταίο καιρό διαφοροποιείστε έντονα στον τομέα των σχέσεων. Αυτό από τη μια είναι το ζητούμενό σας, από την άλλη όμως ο τρόπος που το υλοποιείτε σας φέρνει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια ώστε, πέρα από τις καλές σας προθέσεις, να υπάρξουν και θετικά ρεαλιστικά βήματα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Ιδιαίτερα θετικό είναι το κλίμα σήμερα για την επίτευξη μιας συμφωνίας στον επαγγελματικό τομέα. Στο συναισθηματικό πεδίο μπορείτε να θέσετε ξανά τις βάσεις σε σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν στο άμεσο παρελθόν. Η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού και η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σάς δίνουν την εύνοιά τους.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Πλειάδα πλανητών σάς φέρνει και σήμερα αντιμέτωπους με ξεκαθαρίσματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε, με τη Σελήνη και τον Ουρανό στο ζώδιό σας, παρορμητικές κινήσεις και στραφείτε ουσιαστικά στο βάθος των γεγονότων. Σημαντικές επαφές και συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε θολά σημεία σε κάθε τομέα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Σκέψεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και το πώς να κινηθείτε με ακρίβεια σε αυτόν σας απασχολούν αρκετά σήμερα. Αν και νιώθετε ότι αρκετά πράγματα πρέπει να αλλάξουν, οι κινήσεις σας πρέπει να γίνουν με αργά και σταθερά βήματα. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες ενθουσιάζουν τους αδέσμευτους.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Ο τομέας της επικοινωνίας και οι επαγγελματικές συμφωνίες φαίνεται να έχουν ενεργοποιηθεί έντονα σήμερα. Ο τρόπος με τον οποίο διεκδικείτε τα πράγματα γύρω σας και η θετική προσέγγιση των άλλων είναι το κλειδί της επιτυχίας. Η σχέση με τον σύντροφό σας, σας υπόσχεται αρκετά θετικές στιγμές και την υποστήριξη που τόσο έχετε ανάγκη.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ο Ερμής, ο Κρόνος, ο Ηλιος, η Σελήνη και ο Ουρανός σάς φορτίζουν έντονα σήμερα, δημιουργώντας κινητικότητα σε κάθε δραστηριότητά σας. Συναισθηματικά, καταστάσεις που δεν έχετε αξιολογήσει σωστά, ανατροπές και γεγονότα σάς δημιουργούν έντονη αποδιοργάνωση και θα χρειαστεί να καταβάλετε την απαιτούμενη ενέργεια για να τα τακτοποιήσετε μέσα σας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Σημαντικές συζητήσεις τόσο με συνεργάτες όσο και φιλικά πρόσωπα προάγουν σήμερα θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Εξηγήστε με κάθε λεπτομέρεια τη θέση σας ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνεύσεις ή παρεξηγήσεις. Καινούργιες προοπτικές στον ερωτικό τομέα φορτίζουν θετικά τη διάθεσή σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Αποστασιοποιηθείτε από τη φόρτιση του περιβάλλοντός σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον τομέα των σχέσεων. Η γενική διάθεση των ατόμων του περιβάλλοντός σας είναι να εκτονώσουν την έντασή τους παρά να εστιάσουν στο πώς να δοθούν ουσιαστικές λύσεις. Κρατήστε αποστάσεις και αν χρειαστεί, δηλώστε δυναμικά τη θέση σας.