Ολα πηγαίνουν θαυμάσια για τον Ρόμπι Γουίλιαμς. Για την ακρίβεια, δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα. Η επανασύνδεση των Take That και η περιοδεία είχαν μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το καινούργιο του άλμπουμ, λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων και στο Λος Αντζελες, όπου ζει πια τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγο, νιώθει πως εύκολα μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, όπως κάθε ποπ σταρ της δικής του εμβέλειας.

Χρειάζεται να τον ρωτήσει κανείς πόσο πλούσιος είναι; «Είμαι πολύ πλούσιος. Ανυπολόγιστα πλούσιος» λέει στη δημοσιογράφο των «Times», που προσπαθεί να βρει απάντηση στο ένα και βασικό ερώτημα που πάντα αιωρείτο: είναι ο Ρόμπι Γουίλιαμς στα καλά του;

Η αλήθεια είναι πως έχει τους προσωπικούς του δαίμονες να παλέψει. Αλλά δεν είναι ο πρώτος σταρ της ποπ που είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά.

– Είσαι ευτυχισμένος Ρομπ; (η ερώτηση) «Ναι, αυτό έλεγα, όλα πηγαίνουν καλά, ολοκληρώνονται, τα πάντα είναι εφικτά» (η απάντηση).

– Είσαι ακόμη σε κατάθλιψη; (η επόμενη ερώτηση) «Ναι».

– Πιστεύεις ότι η κατάθλιψη θα είναι για πάντα μέρος της ζωής σου; (κάνει μια παύση και απαντάει ξανά) «Ναι».

Εχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του ότι πιστεύει πως ο ίδιος πυροδότησε την κατάθλιψή του παίρνοντας πολλά χάπια έκσταση όταν ήταν μικρός. «Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά» – λέει σήμερα. «Υπήρχε εκεί από πριν. Πίστευα ότι τα χάπια και τα ναρκωτικά ήταν το φάρμακό μου. Και το ποτό. Προσπάθησα να πολεμήσω με αυτά το πρόβλημα, αλλά αποδείχτηκε ότι το έκαναν χειρότερο».

Τώρα, λέει, είναι απόλυτα νηφάλιος και δεν υπάρχει τίποτε που να δηλώνει το αντίθετο. Τον έσωσε ο έρωτας. Πριν από την Αϊντα Φιλντ δεν υπήρχε καμία πραγματικά στη ζωή του. Ολες οι σχέσεις του ήταν περιστασιακές γνωριμίες.

Στην Αϊντα Φιλντ έκανε πρόταση από μια ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία πριν από δύο χρόνια. Τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν σε μια σεμνή τελετή με φίλους στο σπίτι.

Είναι καλός σύζυγος; «Ω, ναι, ναι!». Τι τον κάνει καλό σύζυγο; «Δεν την απατώ. Αυτό είναι το βασικό και ήταν και η μεγάλη ανησυχία που είχα». Επίσης θέλει παιδιά. «Μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα ονειρεύεται εκείνη. Εμένα μου φτάνουν δύο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι».

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρει κανείς για τον Ρόμπι Γουίλιαμς – που πολύ περήφανα παρουσιάζει στο κοινό την ανδρική (και όχι εφηβική, τονίζει) συλλογή ρούχων του με το όνομα «Farrrell»; Ισως ότι το 2008 αναζητούσε εξωγήινους στην έρημο της Νεβάδα – εμφανίζεται μάλιστα και σε σχετικό ντοκιμαντέρ. Ισως και ότι κατά καιρούς περνάει εκείνη τη φάση του «Δεν θέλω άλλο να είμαι ποπ σταρ». «Οχι πια – λέει -, αυτό έχει τελειώσει».