Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Αποστασιοποιηθείτε σήµερα από επαναλαµβανόµενες εντάσεις που ουδέποτε απέδωσαν το αποτέλεσµα που θέλατε και χειριστείτε λιγότερο παρορµητικά και µε περισσότερη στρατηγική επαγγελµατικά και προσωπικά θέµατα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε περίπλοκες και αδιαφανείς καταστάσεις που περιέχουν παγίδες. Τοξότης

(23 Νοεµβρίου – 21 Δεκεµβρίου). Η Σελήνη απέναντί σας σε όψη µε τον Κρόνο σάς ζητά να θέσετε όρια σήµερα σε συναισθηµατικά αδιέξοδα, τόσο δικά σας όσο και τρίτων. Αξιοποιήστε την εύνοια που σας δίνεται ενδυναµώνοντας τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, και όχι χάνοντας τον χρόνο σας σε άσκοπες συζητήσεις και ζητήµατα τρίτων. Αιγόκερως

(22 Δεκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με τη θετική όψη Σελήνης – Κρόνου, βρείτε τρόπους να εκφράσετε µε γλυκύτητα και ειλικρίνεια τα συναισθήµατά σας προς τον σύντροφο και τα αγαπηµένα σας πρόσωπα. Οργανώστε µαζί τους οτιδήποτε θα σας ξεκουράσει και θα σας ευνοήσει συναισθηµατικά, κάτι που έχετε τόσο ανάγκη αυτή την περίοδο. Οι πολώσεις θα σας αποδυναµώσουν µη προσφέροντάς σας τίποτα το ουσιαστικό.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Με µια πλειάδα πλανητών σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας, αποφύγετε αυτή την περίοδο να εµπλακείτε σε πολύπλοκες καταστάσεις, εστιάζοντας µονόπλευρα και µε έντονο συναισθηµατισµό σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και πρακτικά ζητήµατα. Ο ρεαλισµός και η αυθεντικότητα είναι το κλειδί ώστε να βγείτε αλώβητοι από ζητήµατα που βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Αποφύγετε να ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε στον οικονοµικό τοµέα και µη δηµιουργήσετε καινούργιες εκκρεµότητες που στο άµεσο µέλλον θα λειτουργήσουν πολύ πιεστικά. Με την παρουσία του Δία ανάδροµου στο ζώδιό σας, οι επιπόλαιες κινήσεις αυτή την περίοδο είναι αυτό που πρέπει να αποφύγετε σε κάθε τοµέα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Θετικές επαφές στον συναισθηµατικό αλλά και επαγγελµατικό τοµέα σάς προσφέρουν µέσα από συζητήσεις που προκύπτουν, σηµαντικές λύσεις σε θέµατα που σας απασχολούν. Απαλλάξτε τον εαυτό σας από αρνητικές σκέψεις, ένταση και φόβους ώστε να είστε σε θέση να αδράξετε τα όσα αυτές οι επαφές σας προσφέρουν, παραµένοντας ανοικτοί στις ευκαιρίες.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Με µια πλειάδα πλανητών απέναντί σας, αποφύγετε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις και µη στηριχτείτε καθόλου σε πρόχειρες αξιολογήσεις ή υποσχέσεις τρίτων που αφορούν υποθέσεις ιδιαίτερα σηµαντικές για εσάς. Κρατήστε χαµηλά τους τόνους στον προσωπικό τοµέα και µην πραγµατοποιήσετε συζητήσεις αν διαπιστώσετε ότι το µόνο που θα κάνουν είναι να φορτίζουν αρνητικά το κλίµα στις σχέσεις σας.

Δίδυµοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Ο Κρόνος στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σε όψη µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, ευνοούν σήµερα επαφές και συζητήσεις που αφορούν σηµαντικά ξεκαθαρίσµατα σε συνεργασίες και σχέσεις σας. Σας δίνεται η ευκαιρία αυτή την περίοδο να ανατρέψετε υπέρ σας αρνητικές καταστάσεις που αφορούν επαγγελµατικές αλλαγές, συµβόλαια ή νοµικές διαδικασίες.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Με την όψη Σελήνης – Κρόνου, σηµαντικά ζητήµατα που εκκρεµούν και σας αγχώνουν εδώ και καιρό περιορίζοντας την αυτοδυναµία σας, φέρνει στο προσκήνιο η σηµερινή ηµέρα. Είναι σηµαντικό αυτή την περίοδο να αναλάβετε τις σωστές ευθύνες ώστε να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και φόβους που σας καθηλώνουν σε κάθε τοµέα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ανατροπές στον οικονοµικό αλλά και στον ερωτικό και συναισθηµατικό τοµέα, καλό είναι να αντιµετωπιστούν µε αποστασιοποίηση. Η σηµερινή µέρα ευνοεί συζητήσεις που προάγουν την αλήθεια και σας δείχνουν πού εσείς έχετε πάρει λάθος δρόµο µε αποτέλεσµα να αποδιοργανωθούν σηµαντικοί τοµείς της ζωής σας. Κινηθείτε λοιπόν µε προσοχή, µέτρο και ακρίβεια.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Ανακατατάξεις και αλλαγές στον επαγγελµατικό τοµέα σάς δηµιουργούν αναστάτωση αλλά στην πορεία θα αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές. Με τη βοήθεια της όψης Δία και Ουρανού, ξεκαθαρίστε τη θέση σας, αποφεύγοντας τις στείρες αντιπαραθέσεις. Στον συναισθηµατικό τοµέα, σηµαντικές διαφοροποιήσεις έρχονται στο προσκήνιο µέσα από συζητήσεις.

Ζυγός

(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Με τη Σελήνη σε θετική όψη µε τον Κρόνο στο ζώδιό σας, που φορτίζουν θετικά τόσο τον προσωπικό όσο και τον οικονοµικό τοµέα, επαναδιαπραγµατευτείτε σήµερα εκ νέου όσα είχαν παγώσει το τελευταίο διάστηµα. Αλλαγές σε κάθε τοµέα και νέοι στόχοι είναι η κατάλληλη στιγµή για να τεθούν υπό συζήτηση. Με την κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη ανάδροµη, µη βιαστείτε να υπογράψετε συµβόλαια.