«Είναι µια δύσκολη χρονιά, λόγω της οικονοµικής κρίσης, είτε είσαι µπροστά, είτε πίσω από την κάµερα. Μια µετακίνηση έχει το ρίσκο της, αλλά µέχρι στιγµής η οµάδα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 µιλάει την ίδια γλώσσα». Η Μαρία Χούκλη, που από απόψε θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στην τηλεοπτική καριέρα της έχει υπηρετήσει το σοβαρό δελτίο. «Αυτό ήθελε και ο ΑΝΤ1. Ενα σοβαρό δελτίο για το οποίο υπάρχει χώρος. Οχι παράθυρα, όχι αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση. Τα γεγονότα µε µια ιεράρχηση», λέει η ίδια. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η Μαρία Χούκλη από την ΕΡΤ όπου βρισκόταν µεταπήδησε στον ΑΝΤ1. Αλλά και ένας ακόµη: «Η παρουσία του Στρατή Λιαρέλλη στη γενική διεύθυνση των ειδήσεων του ΑΝΤ1, που µου ενέπνευσε εµπιστοσύνη. Υπάρχει καλό κλίµα και νιώθω καλά».

Μεγάλο πλεονέκτηµα θεωρεί ο Στρατής Λιαρέλλης την παρουσία της Μαρίας Χούκλη στις ειδήσεις του ΑΝΤ1. Οταν πριν από έξι µήνες είχαν αρχίσει στο κανάλι να χαράσσουν τη στρατηγική για ένα δελτίο ειδήσεων µε ό,τι αυτό σηµαίνει, οι δρόµοι τους συναντήθηκαν. Οσο για το αποτέλεσµα; «Να είµαστε ευχαριστηµένοι µε αυτό που παρουσιάζουµε το βράδυ και όχι µε την τηλεθέαση. Εάν είµαστε ευχαριστηµένοι, κάποια στιγµή θα έρθει και η τηλεθέαση», λέει ο Στρατής Λιαρέλλης. Και οι δύο πάντως µίλησαν για ένα δελτίο που θα βγαίνει µε αρµονική συνεργασία και συλλογική δουλειά. «Τα δελτία ειδήσεων είναι οµαδική εργασία και ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ολοι οι ρόλοι είναι εξίσου σηµαντικοί και απαραίτητοι».

Η Μαρία Χούκλη είπε ότι οι ειδήσεις που θα λέει «θα αφορούν τον τηλεθεατή, έτσι ώστε να τον ενηµερώνουν για όλα όσα συµβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσµο».

Πρεµιέρες σήµερα και για τις εκποµπές: «Ανατροπή» (µε τον Γ. Πρετεντέρη), «Καληµέρα Ελλάδα» (µε τον Γ. Παπαδάκη), «10 µε 1 µαζί» (µε τους Γ. Καραµέρο, Σπ. Χαριτάτο), «Καφές µε την Ελένη» (µε την Ελ. Μενεγάκη), «Φώτης και Μαρία Live» (µε τους Φ. Σεργουλόπουλο, Μ. Μπακοδήµου