Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Η περίοδος πυροδοτεί μεταμορφωτικές αλλαγές στον προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα και σας ασκεί πίεση. Καταστάσεις που υπάρχουν μέσα σας αδιευθέτητες καιρό αλλά και ανάγκες σας βγαίνουν έντονα στο προσκήνιο. Η σύνοδος Ηλιου- Κρόνου στο ζώδιό σας, σας δίνει ώθηση για συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα που σας βοηθούν να δομήσετε άποψη και να βρείτε λύσεις σε όσα σας απασχολούν.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Η Αφροδίτη και ο Αρης στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε «χαμένο έδαφος» αλλά και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για την άμεση υλοποίηση των στόχων σας, με την προϋπόθεση να μην πολωθείτε σε ανώριμους παιδικούς θυμούς, εξαρτήσεις και διαστρεβλωτικές εντάσεις. Σας δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσετε, αν και καθυστερημένα, την αλήθεια γύρω από καταστάσεις που ήταν για καιρό μεταξύ ασάφειας και εντάσεων.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Οι δυσμενείς όψεις του Δία και του Ουρανού σάς φέρνουν αντιμέτωπους με μπερδεμένες καταστάσεις που καιρό τώρα σας είχαν καθηλώσει και σας απομυζούσαν. Θα σας απασχολήσουν λοιπόν πολύ έντονα η αίσθηση ότι εξαπατηθήκατε και η αποκατάσταση του δικαίου. Δώστε προσοχή σε οικονομικά ρίσκα και σε θέματα υγείας και μην επιτρέψετε να εμπλακείτε σε οποιοδήποτε παρασκήνιο. Οι «γενναίες» αλλαγές είναι το κλειδί της ισορροπίας και της επιτυχίας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η όψη του Ηλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, επιβάλλει την ανάγκη της άμεσης αντιμετώπισης παλιών εκκρεμοτήτων. Με ωριμότητα και επίγνωση της ευθύνης σας, αξιοποιήστε την εύνοια του Ερμή και τακτοποιήστε θέματα που έθεσαν οι εκλείψεις στον άξονά σας στην αρχή του καλοκαιριού. Ζητήματα επαγγελματικών, προσωπικών και οικογενειακών σχέσεων θα χρειαστεί να μεταβούν από το χάος στην τάξη το συντομότερο.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σε σύνοδο με τον Δία αλλά και την ευνοϊκή όψη του Ηλιου με τον Κρόνο, ρίξτε φως στην αλήθεια. Στραφείτε με κάθε τρόπο προς υγιείς δρόμους και διαχωρίστε ό,τι τοξικό έχετε τόσο μέσα σας όσο και στις επιλογές σας. Αυτήν την περίοδο σάς δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να διαφοροποιήσετε την τάξη από το χάος και τις επώδυνες επιπτώσεις του σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Οι ευμενείς όψεις του Αρη και της Αφροδίτης αλλά και του Δία και του Ουρανού στο ζώδιό σας, σας δίνουν τη δυνατότητα εδραίωσης και υλοποίησης των στόχων σας. Αυτό που σας χωρίζει από τις επιθυμίες σας είναι ο φόβος και το χάος που υπάρχει στο περιβάλλον σας και έχετε μέσα σας. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να κατανοήσετε πως ο δρόμος για τη δική σας αυτοπραγμάτωση είναι οι σημαντικές αλλαγές και η διαφοροποίηση από ψευτοδιλήμματα.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Αυτή η περίοδος θέτει ζητήματα ανακατατάξεων σε κάθε τομέα της ζωής σας μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας αλλά και χάους και τάξης. Στραφείτε ουσιαστικά μέσα σας και φωτίστε με επιμονή και υπομονή καταστάσεις που αναπαράγονται με λάθος τρόπο. Με τον Κρόνο απέναντί σας, αποφύγετε τη διαρκή εξωτερίκευση προς τους άλλους και το περιβάλλον, μιας και οι λύσεις που σας χρειάζονται δεν θα βρεθούν σε επιφανειακές συζητήσεις και αξιολογήσεις.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Θέματα που αφορούν οικογενειακές καταστάσεις αλλά και τον συναισθηματικό τομέα, μπορούν να διευθετηθούν με την εύνοια της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας αρκεί να αποφύγετε παγίδες, κυρίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Με την επιρροή του Αρη, διαχωρίστε τη θέση σας από ό,τι συνεχίζει να σας μπερδεύει και να σας απομυζά και οδηγήστε καταστάσεις και γεγονότα σε μια πορεία απόλυτης εξυγίανσης.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Με τον Δία και τον Ουρανό σε δύσκολη όψη, το αίτημα για ριζικές μεταμορφωτικές αλλαγές σε κάθε τομέα γίνεται πλέον απαίτηση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε την αλήθεια σας, κλείνοντας οριστικά φαύλους κύκλους που σας απομυζούν, αποφεύγοντας τις παρορμητικές κινήσεις και τις παρασκηνιακές υπονομεύσεις. Αξιοποιήστε την εύνοια του Ηλιου και του Κρόνου, ανατρέποντας τις καταστάσεις υπέρ σας με ωριμότητα και στρατηγική.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Ο Ηλιος και ο Κρόνος σε δυσμενή όψη με το ζώδιό σας, ζητούν να ξεκαθαρίσετε τις χαοτικές καταστάσεις τόσο σε σχέσεις όσο και σε συνεργασίες, που σας στερούν εδώ και καιρό χρόνο, ενέργεια αλλά και την επιτυχία των στόχων σας. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις, είτε προς τη συναισθηματική είτε προς την λογική πλευρά και μην κρυφτείτε για άλλη μια φορά πίσω από φόβους και ανάγκες αποστρεφόμενοι την αλήθεια.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Η σχέτιση του Κρόνου με τον κυβερνήτη σας Ηλιο και οι δύσκολες όψεις του Αρη και της Αφροδίτης, σας ζητούν κινήσεις ακρίβειας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Στον συναισθηματικό τομέα, είναι σημαντικό να καταλάβετε πως το κλειδί που οδηγεί στην καλή ισορροπία και την αρμονία είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και η κατανόηση. Ανοιχτείτε περισσότερο προς αγαπημένα πρόσωπα, παρακάμπτοντας ανώριμες και εγωιστικές συμπεριφορές.

Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Την ερχόμενη εβδομάδα αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις και υπερβολές και αντιμετωπίστε με οξυδέρκεια και διορατικότητα εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας προωθεί συναντήσεις στον επαγγελματικό τομέα και κινητοποιεί θετικά θέματα στον προσωπικό τομέα, όπου ξεκαθαρίσματα αφήνουν χώρο να φανεί η αλήθεια και να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους, έστω και μέσα από εντάσεις.