Ζυγός

(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Η περίοδος αυτή ζητά από εσάς να µην προσπαθείτε να αλλάξετε τους γύρω σας και να αποφασίσετε να προχωρήσετε, αποχαιρετώντας οριστικά λανθασµένες επιλογές και πρόσωπα. Αξιοποιήστε τη στήριξη σηµαντικών ανθρώπων αλλά και ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Σχέσεις και συνεργασίες ζητούν άµεσα εναρµόνιση και σταθερότητα. Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Με τον Αρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα χρειαστεί να φτάσετε «το µαχαίρι στο κόκαλο», κλείνοντας οριστικά δυσλειτουργικούς φαύλους κύκλους. Είναι σηµαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δύναµη δεν είναι να υποµένετε επώδυνες µακροχρόνιες καταστάσεις, αλλά να τις ανατρέπετε µε στόχο την ασφάλεια και την άνεσή σας. Ο Δίας και Ουρανός άλλωστε, σας δίνουν όλα τα εχέγγυα.

Τοξότης

(23 Νοεµβρίου – 21 Δεκεµβρίου). Η άµεση αναδιοργάνωση τίθεται ως αναγκαιότητα για σας αυτή την περίοδο, µέσα από έντονους ρυθµούς και σηµαντικές αλλαγές, που κυρίως αφορούν αδιέξοδες καταστάσεις που είναι απαραίτητο να εξυγιανθούν άµεσα. Παρ’ όλα αυτά, οι ευκαιρίες και οι άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να σας στηρίξουν σε κάθε τοµέα δεν θα λείψουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Το κλείσιµο φαύλων παθολογικών κύκλων, αλλά και η διακοπή σχέσεων που δεν συµβάλλουν πλέον στην εξέλιξή σας, είναι επιτακτική αναγκαιότητα αυτή την περίοδο. Η δυναµική της όψης Ηλίου – Πλούτωνα είναι σηµαντικό να αξιοποιηθεί για να διαφοροποιηθείτε από τις άσκοπες εντάσεις. Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η σχέση µε τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας θα σας απασχολήσει έντονα, κυρίως όσον αφορά στην εύρεση αρµονικών τρόπων συνύπαρξης. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Αρη στον Σκορπιό σάς τονίζουν πως θέµατα που σας απασχολούν σε σχέση µε την αυτοδυναµία σας, χρειάζονται βαθύ ψάξιµο και καθόλου επιπόλαιες και επιφανειακές κινήσεις.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Βάλτε τάξη εκεί που επικρατεί αδιέξοδο µέσα από ένα καλύτερο µοντέλο οργάνωσης, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος. Ο Δίας και τον Ουρανός στο ζώδιό σας αλλά και η Αφροδίτη και ο Αρης ευνοούν τη δράση στον οικονοµικό και επαγγελµατικό τοµέα, αλλά και σε θέµατα σχέσεων, ενώ δε θα λείψουν οι καινούργιες γνωριµίες για τους αδέσµευτους στον ερωτικό τοµέα. Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Αλλαγές στρατηγικής σε επαγγελµατικά ζητήµατα, προσωπικές πεποιθήσεις, σενάρια ζωής, αλλά κυρίως στον τοµέα των σχέσεών σας φέρνει η σηµερινή ηµέρα. Οπως διαπιστώσατε µέσα από ανατροπές και εντάσεις όλο το προηγούµενο διάστηµα, είναι απαραίτητο να διαφοροποιήσετε πλήρως το κριτήριο επιλογής σχέσεων αλλά και τις πεποιθήσεις σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Ο Αρης και η Αφροδίτη απέναντί σας προωθούν διαδικασίες µε στόχο να δώσετε στον εαυτό σας την απαραίτητη ασφάλεια και σταθερότητα, που είναι και οι βάσεις της ισορροπίας σας. Μην είστε αλαζόνες και ζητήστε βοήθεια, όπου δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις ή δεξιότητες.

Δίδυµοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η σηµερινή ηµέρα προσφέρεται για να εξετάσετε τι θέλετε εσείς και όχι να ακολουθήσετε τις προσδοκίες τρίτων. Ο Κρόνος σάς δίνει όλα τα εχέγγυα να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά ζητά από εσάς αυθεντικότητα, αυτοπραγµάτωση και καθόλου αµφιταλαντεύσεις. Σχέσεις και οικονοµικά ζητήµατα αποδίδουν µέσα από τη στήριξη σηµαντικών προσώπων.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Σηµαντικούς «αποχαιρετισµούς» περιέχει για εσάς αυτή η περίοδος. Τα φώτα πέφτουν στον τοµέα των σχέσεων, όπου είναι η κατάλληλη στιγµή για εκκαθαρίσεις που αφορούν πρόσωπα και καταστάσεις. Εντοπίστε τι ευθύνεται για την ανάγκη σας για δυσλειτουργικές σχέσεις και εστιάστε σε νέες συµπεριφορές αλλά και επιλογές. Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ο Αρης και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό παιανίζουν τις σάλπιγγες του πολέµου και σας καλούν να θέσετε όρια σε λάθος επιλογές. Οι κινήσεις πάντως που θα σας βγάλουν νικητές αυτή την περίοδο προϋποθέτουν υποστηρικτικό περιβάλλον, βαθιά ενδοσκόπηση και διορατικότητα. Σχέσεις, συνεργασίες αλλά και πρακτικά και επαγγελµατικά θέµατα, χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Ο Ουρανός και ο Δίας απέναντί σας σας θέτουν ξεκάθαρα την αναγκαιότητα σηµαντικών αλλαγών, τόσο στον τρόπο δράσης σας όσο και στη στρατηγική δόµησης των στόχων σας. Σχέσεις, επαγγελµατικά και οικονοµικά ζητήµατα, αλλά και στρεβλές πεποιθήσεις που σας καθηλώνουν, είναι σηµαντικό να «εξυγιανθούν» σε βάθος, ώστε να αποδώσουν το µέγιστο δυνατό. Μην αφήσετε να χαθούν σηµαντικές ευκαιρίες.