Παρθένος
(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Η όψη της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σας, ευνοεί σήμερα τις θετικές συζητήσεις και τις εγκάρδιες επαφές στον τομέα των σχέσεων. Υποστηρίξτε με πρακτικότητα και ρεαλισμό τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα, αποφεύγοντας να αφήσετε κάτι στην τύχη του, εξετάζοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο και αποφεύγοντας να στηριχτείτε σε πλανερές φαντασίες.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, θέτει ξεκάθαρα αυτήν την περίοδο ζητήματα που αφορούν τις δομές της στήριξής σας σε κάθε τομέα της ζωής σας. Συναισθηματικές σχέσεις και γεγονότα καρμικού χαρακτήρα, θα χρειαστούν μια πιο πνευματική αντιμετώπιση ώστε να επιλυθούν και να εναρμονιστούν με τη ζωή σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Οι θετικές όψεις του Αρη και της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τη Σελήνη, ευνοούν τις θετικές προσεγγίσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα αλλά και τη σχεδίαση των στόχων του αύριο. Η μέρα ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα, τις νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και την αναθέρμανση της σχέσης με τον σύντροφό σας.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η ανάγκη για χαρά, ξεκούραση και διασκέδαση θα είναι ισχυρή για εσάς όλη αυτήν την περίοδο, αλλά τα εμπόδια του περιβάλλοντος δείχνουν ότι οι γύρω σας δεν τη συμμερίζονται. Αποφύγετε να αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις και προστατέψτε τον εαυτό σας από παθολογικές σχέσεις και καταστάσεις που τον απομυζούν.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας Κρόνου με το ζώδιό σας, θέτει ξεκάθαρα ζητήματα ισορροπίας σε σχέσεις και συνεργασίες. Η καθαρότητα των ρόλων και η εξυγίανσή τους είναι ο μόνος τρόπος να αναχαιτιστούν και να λήξουν σταδιακά εντάσεις και ανατροπές. Αποφύγετε επικριτικές και υποτιμητικές συμπεριφορές στον συναισθηματικό τομέα.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η όψη συνόδου του Δία με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σας βοηθά να διερευνήσετε αποτελεσματικά αλλαγές πορείας σε οικογενειακά, συναισθηματικά αλλά και πρακτικά θέματα. Ο δε Κρόνος από τον Ζυγό, σας τονίζει πως για την επιτυχία των αλλαγών που χρειάζεται να κάνετε στο άμεσο μέλλον χρειάζεται να διασφαλίσετε την ηρεμία και την ασφάλειά σας.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Οι θετικές όψεις του Αρη και της Αφροδίτης, η Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Ερμής απέναντί σας, κάνουν τη σημερινή μέρα έντονα δραστήρια, φέρνοντάς σας πολλές επαφές και συζητήσεις που κινούνται σε θετικό κλίμα. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές και ρίσκα και κρατήστε απόσταση από συναισθηματικές εντάσεις. Οι αδέσμευτοι αξιοποιείστε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στον συναισθηματικό τομέα.

Κριός
(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Θέματα τάξης και οργάνωσης αλλά και σωστού προγραμματισμού φέρνει η σημερινή μέρα στο προσκήνιο. Οσο προσπαθείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας με τυχαίους τρόπους, χωρίς στρατηγική και ρεαλιστικά πλάνα, τόσο θα αναλώνεστε και θα θυμώνετε. Αναλάβετε την ευθύνη να ταξινομήσετε τις υποχρεώσεις και τον χρόνο σας ώστε να ελευθερωθείτε από το άγχος.

Ταύρος
(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα περισσότερο στον σύντροφό σας και σε πρόσωπα που νιώθετε ότι έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Η εύνοια του Ερμή, αλλά και η παρουσία του Αρη και της Αφροδίτης απέναντί σας, δείχνουν ότι οι λύσεις που θα σκεφτείτε σχετικά με οικονομικά ζητήματα μπορούν να περάσουν γρήγορα σε φάση υλοποίησης.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Η αλήθεια σημαντικών υποθέσεων, τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών, και τα όρια μεταξύ απερισκεψίας και εσκεμμένης πλάνης θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Σημαντικές εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων αλλά και αυταπάτες, είναι η στιγμή να αξιολογηθούν με γνώμονα τη ρεαλιστική πραγματικότητα.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Αρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή, σας δίνουν τη δυνατότητα για νέες, επιτυχημένες επαναδιαπραγματεύσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Θέματα ορίων, ανακατανομής ευθυνών, αναδόμησης σχέσεων και πιο λειτουργικής θεώρησης δομών, θα έρθουν στο προσκήνιο με στόχο να εξυγιανθούν.

Λέων
(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Επαγγελματικοί στόχοι που δρομολογούνται ή θέλετε να δρομολογηθούν στο άμεσο μέλλον, είναι σημαντικό να αναπροσαρμοστούν με βάση την πραγματικότητα. Εξιδανικευμένα σενάρια στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με απογοητεύσεις. Δείτε την αλήθεια ως έχει και όχι όπως θα επιθυμούσατε εσείς να είναι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από