Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, σημαντικές κινήσεις πρακτικού χαρακτήρα είναι ικανές να ελαφρύνουν υπερφορτισμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό αλλά και προσωπικό τομέα. Βάλτε σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, τη δουλειά ή τον σύντροφό σας, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από πίεση, ένταση και άγχος. Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Σημαντικές επαφές φέρνει η μέρα που, αν τις χειριστείτε γρήγορα με ευστροφία, δυναμισμό και ρεαλισμό, θα αποδώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα για εσάς σε κάθε τομέα. Εστιάστε σε πρωτότυπες λύσεις και στους στόχους σας, επενδύστε σε σχέσεις και συνεργασίες, αντιμετωπίζοντας με σταθερότητα και αποστασιοποίηση τυχόν πρόσκαιρες ανατροπές.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Αποφύγετε σήμερα τους ανταγωνισμούς και την έντονη εγωιστική διάθεση και κρατήστε χαμηλά τους τόνους τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μην επαναλάβετε σενάρια που σας κρατούν σε απόσταση από τον σύντροφό σας, με το να εμπλέξετε τρίτους ή πρόσωπα της οικογένειας στις σχέσεις σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα αυτή την περίοδο, αρκεί να μην παραμελήσετε όσα έχετε να κάνετε σε πρακτικό και οργανωτικό επίπεδο. Η σχέση με τον σύντροφο και τα κοντινά σας πρόσωπα σύντομα θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται αλλαγή στρατηγικής ώστε να αποδώσει αυτά που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η θετική όψη του Ηλιου και του Ερμή σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και βοηθά σε συζητήσεις που αφορούν τους επαγγελματικούς σας στόχους. Στον συναισθηματικό τομέα, όλα μπορούν να εξελιχθούν θετικά αλλά και να ξεκαθαρίσουν μελανά σημεία που αφορούν τη σχέση σας και προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό εσάς και τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σας εφιστά την προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις, πλάνες και λάθος εκτιμήσεις τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Με την εύνοια του Κρόνου, θέστε με διαύγεια και ειλικρίνεια τα όριά σας, αποφεύγοντας άσκοπες διαμάχες.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, σε θετικές όψεις με τον Αρη και την Αφροδίτη και ο Ερμής στο απέναντί σας ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και επαφές που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε συναισθηματικά και πρακτικά ζητήματα. Συζητήσεις με συνεργάτες σάς δείχνουν καινούργιους, πιο ολοκληρωμένους τρόπους, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Σημαντικές διευθετήσεις σε πρακτικά αλλά και συναισθηματικά θέματα θέτει ως αναγκαιότητα για εσάς η σημερινή μέρα. Ο Κρόνος απέναντί σας σάς ξεκαθαρίζει πως όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί μπορούν να υλοποιηθούν με πειθαρχία και οργανωμένη δουλειά. Αλλάξτε τα κριτήρια και τον τρόπο αντιμετώπισης τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Η Σελήνη σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα σάς εφιστά την προσοχή σε στημένες παγίδες και μπερδεμένες καταστάσεις που αφορούν θέματα σχέσεων. Αξιοποιήστε την εύνοια του Ηλιου και του Ερμή κινούμενοι μεθοδικά, με ρεαλισμό και διαύγεια. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης απέναντί σας με στόχο να κρατηθούν οι ισορροπίες ώστε να αποφευχθούν εντάσεις.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης, του Ποσειδώνα και του Κρόνου σάς βοηθούν να ξεκαθαρίσετε με θετικό τρόπο ζητήματα σχέσεων τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Οργανώστε συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε μια νέα προοπτική σε καταστάσεις που μοιάζουν να είναι αδιέξοδο.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Θετικές επαφές είναι σήμερα σε θέση να σας προσφέρουν λύσεις τόσο στον προσωπικό τομέα όσο και σε θέματα συνεργασιών, αρκεί να παραμεριστούν εγωισμοί και παιχνίδια ελέγχου. Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν νομικές διαδικασίες και συμβόλαια και αξιοποιήστε κοινωνικές επαφές και συναντήσεις υπέρ σας.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Με την όψη Σελήνης- Ποσειδώνα, μπερδεμένες καταστάσεις στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε μπερδέματα, γιατί πιθανόν σας είναι άγνωστο το πώς να τις χειριστείτε. Ζητήστε τη γνώμη αλλά και τη βοήθεια ανθρώπων που κατέχουν τα κλειδιά και τους τρόπους και είναι σε θέση να σας διαφωτίσουν προς αυτή την κατεύθυνση.