Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Σημαντικές εξελίξεις έχει αυτή η εβδομάδα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε αυτόν των σχέσεων. Η δε Πανσέληνος σε όψη με τον Πλούτωνα ενεργοποιεί οικονομικά ζητήματα, αλλά και υποθέσεις που λειτουργούν παρασκηνιακά και θα χρειαστεί πνευματική διαύγεια, ψυχραιμία, αλλά και σημαντικές κινήσεις από τη μεριά σας. Μέσα από τις κατάλληλες επαφές ξεκαθαρίστε τα θέματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Η Πανσέληνος στο απέναντί σας ζώδιο του Κριού σε σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό και δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, φορτίζει με ισχυρές αλλαγές την ερχόμενη εβδομάδα θέματα συνεργασιών και σχέσεων, ωθώντας σας να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν με ουσιαστική δύναμη αλλά και τη στήριξη του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε διασπαστικές και άσκοπες κινήσεις που σας αποσυντονίζουν αλλά και καταστάσεις που περιέχουν παρασκήνιο.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Ο Αρης και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δείχνουν πως είναι η ώρα να επιλέξετε με ρεαλισμό και ωριμότητα πλέον τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε πίσω σε κάθε σας σχέση και δραστηριότητα. Σημαντικές ευκαιρίες σας ζητούν να αφήσετε πίσω περιττά πράγματα, ώστε καινούργιες καταστάσεις να έρθουν στη ζωή σας. Αλλωστε, όπως θα έχετε διαπιστώσει και εσείς το τελευταίο διάστημα, η διατήρηση πάγιων καταστάσεων που σας απομυζούν δεν σας οδηγεί πουθενά.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η δυναμική της Πανσελήνου από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού σε όψη με τον Δία σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές επαφές και συζητήσεις είναι σε θέση να σας βγάλουν από αδιέξοδα και πιέσεις που σας ασκούνται εδώ και καιρό. Αλλωστε, η όψη του Ουρανού με τον κυβερνήτη σας Δία δείχνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές που θα φέρουν ισορροπία σε κάθε τομέα.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Εντονη προβλέπεται η εβδομάδα για εσάς σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Πανσέληνος σε δυσμενείς όψεις με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σάς επιφυλάσσει εντάσεις και ένα παρασκηνιακό κλίμα σε κάθε τομέα. Ζητήματα που εκκρεμούν καιρό, βγαίνουν στο προσκήνιο μέσα από ξεκαθαρίσματα. Είναι σημαντικό να μην αναλωθείτε σε άσκοπες αντιπαραθέσεις και να δώσετε καίριες λύσεις με ψυχραιμία και ανοιχτό μυαλό.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η Πανσέληνος σε σημαντικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα κλυδωνίζει ό,τι φθαρμένο. Καλό είναι αυτή τη φορά να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κλείνοντας φαύλους κύκλους χρόνων. Πάρτε απόσταση από τα γεγονότα και ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Σημαντικές ευκαιρίες σε κάθε τομέα χρειάζονται άμεση αξιοποίηση.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Οι θετικές όψεις του Αρη και της Αφροδίτης σάς δίνουν σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό, αλλά και τον συναισθηματικό τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή, με την υποστήριξη σημαντικών προσώπων αλλά και του συντρόφου σας, να ξεκαθαρίσουν οριστικά θέματα που σας απομυζούν και να ανοίξουν νέοι κύκλοι που θα λειτουργήσουν ενδυναμωτικά για εσάς. Η όψη Ουρανού- Δία άλλωστε ωθεί τα πράγματα προς το καλύτερο, έπειτα από μια περίοδο στασιμότητας σε σημαντικές αλλαγές.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σε όψεις με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία, φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών που είναι καιρό σε εκκρεμότητα χωρίς ουσιαστική επίλυση. Η ανάληψη της ευθύνης και η οριστική τους διευθέτηση με κάθε κόστος είναι το ζητούμενο και όχι οι αντιπαραθέσεις και η πόλωση και των δύο πλευρών. Οι εκκρεμότητες μπλοκάρουν τον δρόμο της εξέλιξής σας και σας απομυζούν.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Η Πανσέληνος στο γειτονικό σας ζώδιο του Κριού και η παρουσία της κυβερνήτιδάς σας Αφροδίτης και του Αρη απέναντί σας στον Σκορπιό σάς ζητούν να κάνετε δυναμικές κινήσεις στον κοινωνικό και προσωπικό τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες και να διαχωρίσετε τη θέση σας από ό,τι σας κρατά δέσμιους μέσω του φόβου. Ο Ουρανός και ο Δίας σας στηρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς σας πνευματική διαύγεια και δυνατότητα ελιγμών.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Η δυναμική της Πανσελήνου αλλά και του Δία και του Ουρανού σάς δίνουν σημαντικές ευκαιρίες να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις υπέρ σας σε κάθε τομέα. Η όψη του Κρόνου με το ζώδιό σας δείχνει πως για συμβεί αυτό χρειάζεται επιμονή, ρεαλισμός, ωριμότητα αλλά και ουσιαστική παραδοχή των λαθών και ανάληψη των ευθυνών σας. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων που εγγυούνται τη λύση σε φλέγοντα ζητήματά σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Η εύνοια του Αρη και της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού, αλλά και οι σημαντικές όψεις της Πανσελήνου φέρνουν εκρηκτικές εξελίξεις σε θέματα που τον τελευταίο καιρό σας είχαν πιέσει. Σημαντικές επαφές και η υποστήριξη του περιβάλλοντος σας δίνουν λύσεις και σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Στον προσωπικό τομέα, καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας επί της ουσίας.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Ο Αρης και η Αφροδίτη σε δυσμενείς όψεις με το ζώδιό σας δείχνουν ότι διανύετε περίοδο εντάσεων τόσο σε οικογενειακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με στόχο το οριστικό ξεκαθάρισμα και την επιβολή μιας νέας τάξης πραγμάτων, εκεί που οι επαναληπτικές προσπάθειες είναι πλέον φανερό ότι δεν αποδίδουν. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Πανσελήνου που σας επιτρέπει να λειτουργήσετε αποστασιοποιημένα και ξεκάθαρα, χωρίς συναισθηματικά μπερδέματα και ψευτοδιλήμματα.