Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Με τον Ερμή σε ευθεία πλέον πορεία στο ζώδιό σας, η εβδομάδα που έρχεται περικλείει ισχυρά ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα. Οικονομικά, προσωπικά ζητήματα και η ανάπτυξη επαγγελματικών στόχων, χρειάζονται σαφή όρια και μια πιο δομημένη οργάνωση ώστε να αποδώσουν καρπούς. Ζητήματα που έχουν κάνει τον κύκλο τους στο παρελθόν απορροφώντας σας ενέργεια και χρόνο χωρίς να υπάρχει όμως μια περαιτέρω εξέλιξη, ήρθε η στιγμή να οριοθετηθούν οριστικά.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Εντονη θα είναι για εσάς η εβδομάδα που έρχεται, με την κυβερνήτιδα σας Αφροδίτη και τον Αρη να εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού και να σας φέρνουν αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων, αλλά και των επαγγελματικών και οικονομικών επιλογών. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις τρίτων, ευκαιρίες- παγίδες και κάθε ρίσκο στον οικονομικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς θα πρέπει να οργανωθούν με κάθε λεπτομέρεια.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Με τον Ερμή να περνά σε ευθύδρομη πορεία, σημαντικά ξεκαθαρίσματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες βγαίνουν και πάλι στο προσκήνιο. Συζητήσεις και καταστάσεις που εκκρεμούν, οδεύουν σε οριστική επίλυση. Με την είσοδο του Αρη στο ζώδιό σας να σας φορτίζει έντονα συναισθηματικά, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατήρηση της ισορροπίας και του μέτρου.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Δία με τον Ουρανό έρχεται να ξεκαθαρίσει μπερδεμένες καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Η ανάγκη σας για μια καθημερινότητα χωρίς αναταράξεις, τώρα μπορεί να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και δημιουργήστε χώρο για άνεση και ασφάλεια στη ζωή σας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η εβδομάδα που έρχεται σας ζητά γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και σε εκείνο των σχέσεων, ώστε να αποφύγετε υπονομεύσεις και παγίδες. Στον συναισθηματικό τομέα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με χρόνιες καταστάσεις που ζητούν επίλυση. Καινούρια ξεκινήματα και προσπάθειες επίτευξης παλαιών στόχων ζητούν τον καλύτερό σας εαυτό για να ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Επιλογές που υπονομεύουν τη δύναμή σας τόσο ψυχολογικά και συναισθηματικά όσο και οικονομικά και επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαριστούν. Στον τομέα των σχέσεων, αφήστε πίσω σας καταστάσεις που στηρίζονται σε «μηχανισμούς». Με τον Αρη και την Αφροδίτη σε δύσκολες όψεις δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Ισχυρές ψυχολογικές διεργασίες σάς ωθούν στην αναζήτηση του εαυτού σας, ενώ σημαντικές συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες καθιστούν την επικοινωνία με τους άλλους επιτακτική. Χειριστείτε τις με συνενωτική διάθεση, αποβάλλοντας τον εκνευρισμό και κατανοώντας πως αν εσείς δεν σχηματίσετε σαφή άποψη είναι αδύνατο να τη μεταδώσετε στους γύρω σας. Η εύνοια του Αρη και της Αφροδίτης δημιουργεί έντονη κινητικότητα στον συναισθηματικό τομέα.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Την εβδομάδα που έρχεται, θα συζητηθούν σημαντικά ζητήματα σε κάθε τομέα που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά. Αποκαλύψεις, ξεκαθαρίσματα, παρασκηνιακές κινήσεις και υπονομευτικοί μηχανισμοί που λειτουργούν στον ψυχολογικό, και όχι μόνο, τομέα, βγαίνουν τώρα με την όψη της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Αρη στο προσκήνιο. Επιστρατεύστε τη διορατικότητά σας και δείτε κάτω από την επιφάνεια.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Αντιφατικά θα κινηθεί για εσάς η εβδομάδα που έρχεται. Από την μία ο Ηλιος και ο Ερμής σε θετική όψη ευνοούν την υλοποίηση των στόχων σας αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, ενώ από την άλλη η όψη της Αφροδίτης απέναντί σας με τον Αρη σάς εφιστά την προσοχή σε παγίδες, παρασκηνιακές κινήσεις και υπονομεύσεις εις βάρος σας σε κάθε τομέα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Η εβδομάδα που έρχεται, ζητά από εσάς να δράσετε με ακρίβεια, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά ζητήματα που παλινδρομούν καιρό, τώρα είναι προς την οριστική τους διευθέτηση. Θα διαπιστώσετε αρκετά συχνά ότι χρειάζονται τελείως διαφορετικοί τρόποι από αυτούς που είχατε φανταστεί και ισχυρές ανατρεπτικές κινήσεις ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Εντονα φορτισμένη συναισθηματικά θα είναι για εσάς η εβδομάδα που έρχεται. Καταστάσεις και σχέσεις ενεργοποιούν καρμικά γεγονότα, μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια σε ασαφείς προσεγγίσεις. Αποφύγετε να πάρετε αυτή την περίοδο εύκολες και παρορμητικές αποφάσεις. Παρ΄ όλα αυτά, οι θετικές όψεις του Αρη αλλά και του Δία με τον Ουρανό σάς βοηθούν να θέσετε με επιτυχία τα όριά σας στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Εβδομάδα με έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και πολλές επαφές και συζητήσεις που αφορούν ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι αυτή που έρχεται για εσάς. Αποφύγετε υπερβολές αυτή τη δύσκολη περίοδο, με την Αφροδίτη αλλά και τον Αρη από το ζώδιο του Σκορπιού να πυροδοτούν εντάσεις. Μετρήστε προσεκτικά κάθε σας κίνηση, περιορίστε το στρες που επιφέρουν τα σενάρια τρόμου και δώστε χώρο στον εαυτό σας.