Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με σχέσεις και γεγονότα που χρειάζεται να εξυγιανθούν. Η δε όψη Δία- Ουρανού δείχνει ότι υποσυνείδητοι προγραμματισμοί και φόβοι που έχετε δεχτεί και λειτουργούν καθηλωτικά στη ζωή σας, σας καλούν να αναμετρηθείτε μαζί τους με στόχο την αλήθεια αλλά και την εσωτερική σας αρμονία.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Με τη Νέα Σελήνη στη γειτονική σας Παρθένο και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, στρέψτε όλη την προσοχή σας σε συνενωτικές κινήσεις και συνεργασίες με πρόσωπα και καταστάσεις που μπορούν να σας υποστηρίξουν ώστε να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Αναθεωρήστε με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων τη στρατηγική σας, διορθώνοντας λάθη και κενά.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Με τη Νέα Σελήνη και την όψη Δία- Ουρανού, έφτασε η ώρα να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους αλλά και να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις με στόχο την εξυγίανση της ζωής σας σε κάθε τομέα. Οσο συγκαλύπτετε παθολογικά κομμάτια, τόσο του εαυτού σας όσο και του περιβάλλοντός σας, τόσο θα σαμποτάρετε την εξέλιξή σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η Νέα Σελήνη θα κινητοποιήσει σημαντικές αλλαγές και αναμετρήσεις με ανώριμες επιλογές σας αλλά και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που δρουν απορρυθμιστικά σε σχέση με τους στόχους σας. Μην ξεχνάτε ότι η έντονη επιρροή του ανάδρομου Ερμή περιέχει την επικινδυνότητα της κατάλυσης κάθε λογικής και ισορροπίας και τον αποσυντονισμό σε κάθε τομέα της ζωής σας. Φανείτε προσεκτικοί.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η όψη του Δία με τον Ουρανό κινητοποιεί ισχυρές αποκαλύψεις σε κάθε τομέα, με στόχο να ξεκαθαριστούν στρεβλές καταστάσεις που σας αποδιοργανώνουν. Εκμεταλλευτείτε την εξαιρετικά ευνοϊκή όψη της Νέας Σελήνης, εξισορροπώντας σχέσεις και ανασχεδιάζοντας στόχους, αλλά και αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες που μπορούν να αποδώσουν θετικά.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η όψη του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Δία, σας φέρνει αντιμέτωπους όλη αυτή την περίοδο με ισχυρές αποκαλύψεις και ανατροπές, με στόχο την εξυγίανση συναισθηματικών αλλά και πρακτικών καταστάσεων που παραπαίουν απορρυθμισμένες μέσα σε φαντασιώσεις και πλάνες. Η Νέα Σελήνη ευνοεί την εναρμόνιση οικονομικών ζητημάτων αλλά και σχέσεων.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Συναισθηματικές, οικονομικές, νομικές, επαγγελματικές και ψυχολογικές καταστάσεις, ήρθε η ώρα να εξυγιανθούν με γνώμονα την αλήθεια και την πραγματικότητα. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης απέναντί σας αναλάβετε επί της ουσίας τις ευθύνες που σας αναλογούν, βάζοντας σκληρά όρια σε ανώριμες συμπεριφορές, τόσο δικές σας όσο και των άλλων.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Με την επιρροή της Νέας Σελήνης, θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με το πόσο έχετε διαστρεβλώσει και περιπλέξει τον εαυτό σας στην προσπάθειά σας να συνυπάρξετε με τους γύρω σας. Το σύμπαν σάς καλεί να ξεκαθαρίσετε ποιοι πραγματικά είστε και τι πραγματικά επιθυμείτε, διαφοροποιώντας τη θέση σας από τα «θέλω» των άλλων.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Η περίοδος αυτή προωθεί ευκαιρίες που έχουν τις προϋποθέσεις να σας οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες, αλλά και την ανάγκη εξυγίανσης σε κάθε τομέα. Η θετική εξέλιξη των γεγονότων εξαρτάται άμεσα από το πόσο ευέλικτοι και ικανοί θα φανείτε στο να αποφύγετε πλάνες και παγίδες, εστιάζοντας με ρεαλισμό και χωρίς να χάσετε χρόνο στους στόχους σας. Η θετική όψη της Νέας Σελήνης σάς δίνει την ευκαιρία για θετικές επιλογές.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Οι δύσκολες όψεις της Νέας Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή σάς φέρνουν αντιμέτωπους όλη αυτή την περίοδο με ανώριμες παθολογικές καταστάσεις που, επιτέλους, ήρθε η ώρα να εξυγιανθούν. Λάθος επιλογές σε πρόσωπα και καταστάσεις, χρειάζονται άμεση εκκαθάριση και όρια, αλλά και την αντικατάστασή τους από υγιείς επιλογές.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Ζητήματα που περιέχουν ένταση και αφορούν σχέσεις, συνεργασίες αλλά και τον οικογενειακό τομέα κινητοποιεί η Νέα Σελήνη και ο Αρης σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας. Ανώριμες συμπεριφορές, τόσο δικές σας όσο και του περιβάλλοντός σας, είναι σημαντικό να εξυγιανθούν. Στραφείτε σε λύσεις ενότητας και συνεργασίας. Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Περίοδος εξαιρετικά σημαντικών αλλαγών με στόχο να επαναπροσδιοριστούν σε μια πιο ενωτική βάση οι στόχοι σας σε κάθε τομέα είναι αυτή που διανύετε, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να θέτει ως αναγκαιότητα την εξυγίανση σε κάθε τομέα. Αποφύγετε να πολωθείτε γύρω από πεποιθήσεις και στρεβλές απόψεις και αναθεωρήστε τρόπους και συμπεριφορές σας.