Μίσος απύθµενο!
Της Εύας Κοταµανίδου

Σκοταδιστικό! Αρχέγονο δηλητήριο! Εξακολουθεί να µολύνει πνεύµατα και ψυχές. Στη Μ. Ανατολή, Ισραηλινοί εναντίον Παλαιστινίων και Αράβων, Αραβες εναντίον Ισραηλινών. Σε Ιράν και Αφγανιστάν αποτρόπαιοι θάνατοι µοιχαλίδων γυναικών και οµοφυλοφίλων, διά λιθοβολισµού.

Οι γυναίκες πάντα ενσάρκωναν το κακό, από την εποχή της πρωτόπλαστης Εύας ήταν πάντα ευεπίφορος λεία του Διαβόλου, όρα µάγισσες του Μεσαίωνα που ρίχνονταν στην πυρά σαν δαιµονισµένες. Αλλά και βιασµοί γυναικών, ως τιµωρία, στους πολέµους µεταξύ αντίπαλων φυλών και όχι µόνο. Σε Τουρκία και αλλού, η βιασθείσα τιµωρείται και µε θάνατο από συγγενείς, όχι όµως και ο βιαστής.

Μπορεί στον ανεπτυγµένο κόσµο η γυναίκα να απέκτησε ως ελεύθερος άνθρωπος ίσα δικαιώµατα µε τους άντρες, αλλά στα σκοτάδια της Ανατολής παραµένει ακόµα υποδεέστερο ον, κρυπτόµενο κάτω από µπούρκες και µαντίλες, χρήσιµο µόνο για την αναπαραγωγή του είδους. Η εκστρατεία διάσωσης της ιρανής Σακινέχ Αστιάνι, καταδικασµένης σε θάνατο διά λιθοβολισµού µε την κατηγορία της µοιχείας από το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν, εξόργισε τους µουλάδες, απαιτούν θάνατο στην «πόρνη» Κάρλα Μπρούνι. Ο ραββίνος Οβάντα Γιόσες αποκαλεί «φίδια» Παλαιστινίους και Αραβες, ζητάει τον αφανισµό και την εξολόθρευση του σπόρου τους, απαιτεί να εξοντωθούν ως καταραµένοι. Στο όνοµα βέβαια του Θεού του και του περιούσιου λαού του. Ποιου Θεού; Του Θεού του «αγαπάτε αλλήλους» ή του Αποστόλου Του: «Η αγάπη πάντα στέργει, πάντα ελπίζει, πάντα υποµένει»; «Λόγια, λόγια, λόγια» φανατικών ενός ανύπαρκτου θεού που επιζητεί µόνο µίσος εναντίον όλων των άλλων!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από