Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Οικογενειακές καταστάσεις και σχέσεις με έντονο συναισθηματικό βάρος αλλά και εντάσεις με πρόσωπα ανώριμα και μη υποστηρικτικά, εύκολα μπορούν να σας απορρυθμίσουν αν δεν δείξετε τη δέουσα αποστασιοποίηση και συγκρότηση. Φροντίστε το νευρικό σας σύστημα, αναλαμβάνοντας μόνο τις «σωστές ευθύνες» και αποφεύγοντας να αναλωθείτε στις λάθος.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό, προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν με στόχο να αντιμετωπιστούν εμπόδια και εκκρεμότητες στους παραπάνω τομείς. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αυτήν την περίοδο στην ψυχική και σωματική σας ισορροπία, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Οι όψεις του Δία και του Ουρανού δρουν θετικά αποκαλυπτικά προς εσάς, με στόχο να αποσαφηνιστούν μπερδεμένες καταστάσεις. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό και στον προσωπικό τομέα, η ώρα της συγκάλυψης γεγονότων και καταστάσεων λήγει, με στόχο να αποκαλυφθεί η αλήθεια ως έχει, φέρνοντας τον καθένα αντιμέτωπο με τις συνέπειες των επιλογών του.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Οικογενειακά, συναισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και θέματα οργάνωσης, τίθενται πλέον σε άμεση προτεραιότητα επίλυσης μέσω μιας νέας πορείας πραγμάτων αλλά και νέων τρόπων αντιμετώπισης τους. Ζητήματα που αφορούν τρίτους είναι σημαντικό να μη σας απορρυθμίσουν, αλλά να αντιμετωπιστούν με απόλυτη αποστασιοποίηση, ρεαλισμό και λογική.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Αποφύγετε να δράσετε παρορμητικά τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, υπολογίζοντας υπεύθυνα κάθε σας βήμα. Για να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες σας, είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο, με τη Νέα Σελήνη να σας ευνοεί, να ανοίξετε τον δρόμο, κλείνοντας παλιές εκκρεμότητες.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η όψη συνόδου Χείρωνα- Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, σας λέει πως είναι η ώρα να θεραπεύσετε παλιές πληγές ώστε να μπορείτε με ισορροπία και συνοχή να πετύχετε τους στόχους σας σε κάθε τομέα. Με την εύνοια της Αφροδίτης, δημιουργήστε για τον εαυτό σας ισχυρές συμμαχίες, με αγάπη και συντροφικότητα, για να μπορέσει με τη σειρά του να σας στηρίξει και αυτός.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Με τον Ερμή ανάδρομο απέναντί σας, χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή ζητήματα που προκύπτουν, αποφεύγοντας κάθε είδους παρόρμηση. Η δε όψη του Δία με τον Ουρανό, σας εφιστά την προσοχή σε ανατροπές και αποκαλύψεις που αλλάζουν τελείως την εικόνα που έχετε σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε ότι οι λύσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα ακόμη δεν είναι τόσο ώριμες ώστε να εφαρμοστούν.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Εντονη θα είναι σήμερα η ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη πρακτικά ζητήματα στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα, προωθώντας την καλύτερη οργάνωση. Οι θετικές όψεις του Ποσειδώνα με τον Αρη και την Αφροδίτη απέναντί σας, σας λένε πως τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να διαφοροποιηθείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις και συμπεριφορές.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Η θετική όψη της Νέας Σελήνης, σας βοηθά να λάβετε ξεκάθαρες αποφάσεις που υποστηρίζουν τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες σε κάθε τομέα. Οσο αναλώνεστε σε ψεύτικες επιθυμίες και ανάγκες, χάνετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη σε όψη με τον Ποσειδώνα, σας προτρέπει να οραματιστείτε μία νέα πορεία πραγμάτων.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Η κόντρα ανάμεσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, τις ευθύνες που έχετε διαμορφώσει και τις αντοχές σας, έρχεται στο προσκήνιο και σήμερα, διχάζοντάς σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι από όλα αυτά σας εκπληρώνει πραγματικά και τι θέλετε πλέον να αφήσετε πίσω σας, ώστε να είστε ισχυροί και αδιαίρετοι στο να τα επιβάλλετε στο περιβάλλον σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Η όψη του Κρόνου σάς ξεκαθαρίζει πως όσο πείθετε τον εαυτό σας να υποστηρίζει θέσεις που δεν τον εκφράζουν και να επιβιώνει υπό καταπιεστικές συνθήκες, το αποτέλεσμα θα είναι η αποδυνάμωση. Ηρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας χωρίς εξαρτήσεις και προσκολλήσεις στα «θέλω» των άλλων, αναπροσαρμόζοντας τους στόχους σας με βάση τη δική σας αλήθεια.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Η Νέα Σελήνη που πλησιάζει, φορτίζει έντονα αυτήν την περίοδο με την αναγκαιότητα μια καλύτερης οργάνωσης αλλά και νέα ξεκινήματα που, αν τα χειριστείτε κατάλληλα, θα αποδώσουν εξαιρετικά θετικά για εσάς στο άμεσο μέλλον. Κινηθείτε με προσοχή σε θέματα συμβολαίων, δανείων και επαγγελματικών διαδικασιών και αποφύγετε να αναλωθείτε σε υποθέσεις τρίτων.