Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Η σημερινή μέρα κινεί έντονες διαδικασίες στον επαγγελματικό τομέα που δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο απώθησης και αναβολών. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναξιολογηθούν στόχοι, πρόσωπα και καταστάσεις και να καλυφθούν κενά, χωρίς όμως να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Ο ανάδρομος Ερμής και η όψη της Αφροδίτης με τον Αρη στο ζώδιό σας, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια νέα, αποκαλυπτική πραγματικότητα, θέτοντας ως επιτακτική ανάγκη την αναθεώρηση και τον επανασχεδιασμό των κινήσεών σας στον επαγγελματικό, οικονομικό αλλά και προσωπικό τομέα. Αποφύγετε να ξοδέψετε άσκοπα την ενέργειά σας.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Η περίοδος σάς φέρνει αντιμέτωπους με την επίγνωση ότι οι λύσεις που αναζητάτε δεν βρίσκονται σε επιφανειακές προσεγγίσεις, αλλά χρειάζονται αρκετό ψάξιμο. Ζητήματα που έχουν αντιμετωπιστεί με παρόρμηση και απώθηση της πραγματικότητας, ζητούν πλέον από εσάς ολοκληρωμένη και ουσιαστική αντιμετώπιση ώστε, με την εύνοια του Δία, να ευοδωθούν.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και η όψη του κυβερνήτη σας Δία με τον Ουρανό, μπορούν να δράσουν θετικά σε κάθε τομέα αρκεί να είστε έτοιμοι για γενναίες αλλαγές και ισχυρές αναθεωρήσεις. Ο,τι έχει στηθεί πρόχειρα ή λάθος, είναι η ώρα να ανατραπεί ώστε να τοποθετηθεί με ωριμότητα εκεί που πρέπει. Αποφύγετε τις αναβολές στην παραπάνω διαδικασία, γιατί ο χρόνος που χάνετε είναι πολύτιμος και αναντικατάστατος.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Καινούργια ξεκινήματα σε κάθε τομέα σάς καλούν να αναδιαμορφώσετε τα τωρινά αλλά και μελλοντικά σας πλάνα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Η περίοδος αυτή σάς καθιστά σαφές πως αν θέλετε να υποστηρίξετε ουσιαστικά μια νέα πορεία ζωής, το τίμημα είναι να διαφοροποιηθείτε ριζοσπαστικά από παλιούς τρόπους.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σε όψη με τον Δία, ισχυρές ανατροπές στον προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα σάς στρέφουν σε γενναίες αλλαγές που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Παρ΄ όλα αυτά, με τον Ερμή ανάδρομο, μην προβείτε σε παρορμητικές, βιαστικές αποφάσεις. Είναι η στιγμή που με σοφές επιλογές καλείστε να κλείσετε οριστικά φαύλους κύκλους του παρελθόντος.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί καθόλου τις οριστικές αποφάσεις, αλλά είναι εξαιρετική για να βρείτε τρόπους να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες και να οργανώσετε διεξοδικά νέες προοπτικές, με την εύνοια του Δια και του Ουρανού. Μετρήστε καλά τον χρόνο σας ώστε να αποφύγετε το στρες και τις αναβολές, με δεδομένο ότι αυτήν την περίοδο η λογική σας βάλλεται από τα έντονα συναισθήματά σας. Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί την εξωτερική δράση αλλά τις εσωτερικές επαναξιολογήσεις, με στόχο τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ξεκαθαρίσματα με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντος, σας οδηγούν σε ισχυρές αποκαλύψεις που, αν και σας πιέζουν έντονα αρχικά, θα σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον να είστε πιο συνειδητοποιημένοι.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Ρίξτε φως σε ζητήματα που εκκρεμούν σε κάθε τομέα της ζωής σας χωρίς να μπορούν να εξελιχθούν, προκαλώντας σας αγωνία και έντονο στρες. Ισχυρές αναθεωρήσεις σάς φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια ως έχει, διαλύοντας διαστρεβλώσεις και πλάνες και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατανοήσετε που οι στόχοι σας και οι επιλογές σας χρειάζονται αλλαγή στρατηγικής.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Οι στόχοι που εδώ και καιρό έχετε βάλει προσωρινά κλυδωνίζονται για να επαναξιολογηθούν και να γίνουν πιο ισχυροί. Με αυτήν τη λογική αντιμετωπίστε τυχόν ανατροπές, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό. Δώστε υγιείς διεξόδους σε λάθος επιλογές σε κάθε τομέα, διερευνώντας διεξοδικά κάθε παράμετρο και ανασχεδιάζοντας τη στρατηγική σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Με τη θετική επιρροή της όψη Δία- Ουρανού, προβείτε σε ουσιαστικές, ριζικές αλλαγές που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σας. Υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις αυτήν την περίοδο αλλά και καταχρήσεις και ανώριμες συμπεριφορές, πρέπει να εξυγιανθούν με κάθε τρόπο, ειδάλλως τα αποτελέσματα που θα επιφέρουν θα είναι εξαιρετικά αρνητικά.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Η μέρα σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε με ώριμη σκέψη αποφάσεις που ελήφθησαν εν βρασμώ ψυχής στο παρελθόν σε κάθε τομέα, χωρίς να έχετε επαρκή στοιχεία. Κάντε οικονομία δυνάμεων αποφεύγοντας να δράσετε με εξαρτημένα αντανακλαστικά, συνεχίζοντας να επαναλαμβάνετε φαύλους κύκλους. Οι νέοι σας στόχοι θα είναι επιτυχείς μόνο αν τους διαφοροποιήσετε από παλιές λάθος επιλογές.