Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Αυτή την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ανοίξτε δρόμους που είχαν μπλοκάρει στον επαγγελματικό, κοινωνικό και συναισθηματικό τομέα, οι οποίοι να προωθούν εσάς και τα οράματά σας. Διαφοροποιήστε χωρίς ένταση τη θέση σας από πρόσωπα και καταστάσεις που δρουν αποσυντονιστικά. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας ευνοεί τις εσωτερικές διεργασίες, τη διόρθωση παλαιών λαθών αλλά και τη συλλογή στοιχείων με στόχο νέους τρόπους δράσης.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Η Αφροδίτη και ο Αρης στο ζώδιό σας, σας κινητοποιούν δυναμικά αυτή την εβδομάδα, χαρίζοντάς σας την εύνοιά τους τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Σημαντικές ευκαιρίες σάς ζητούν να κάνετε χώρο από περιττά πράγματα, ώστε καινούργιες καταστάσεις να έρθουν στη ζωή σας. Βρείτε το σθένος και κλείστε ερμητικά καταστάσεις που σας απομυζούν, δίνοντας στον εαυτό σας το περιθώριο για νέες, ενδυναμωτικές επιλογές σε κάθε τομέα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Οι πλανητικές όψεις σάς ζητούν την ερχόμενη εβδομάδα να προβείτε σε ισχυρές επαναξιολογήσεις. Βάλτε φρένο σε στρεβλές πεποιθήσεις που παράγουν προβλήματα και απορρύθμιση και συνειδητοποιήστε πως τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν με πανικό και παρορμητικές αντιδράσεις, αλλά εξυγιαίνοντας «παθολογικές» επιλογές και αντικαθιστώντας τες με νέες, υγιείς. Αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε κάθε τομέα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής δείχνουν ότι ανατροπές και αποκαλύψεις αλλάζουν τα δεδομένα και σας καλούν να κινηθείτε μέσα από τρόπους και στρατηγικές που σας συμφέρουν περισσότερο. Αποφύγετε να φορτιστείτε στον συναισθηματικό τομέα με συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Στηριχθείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας και διαφοροποιήστε τη θέση σας από ανεδαφικές επιλογές και πεποιθήσεις.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Επαγγελματικές και κοινωνικές επιλογές θα αποδώσουν εξαιρετικά μόνο αν πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας όσον αφορά σχέσεις και καταστάσεις που σας μπερδεύουν. Στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, με την εύνοια της Νέας Σελήνης, μπορείτε να υλοποιήσετε μια νέα πορεία πραγμάτων, πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Να θυμάστε πως ο δρόμος ανοίγεται για εσάς και όχι για όσους γύρω σας επιλέγουν να μένουν καθηλωμένοι.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η ευμενείς όψεις του Αρη και της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, σας δίνουν ευκαιρίες και λύσεις στις ανατροπές της τελευταίας περιόδου. Πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να σας στηρίξουν σε κάθε τομέα, είναι στο πλάι σας. Παρόλα αυτά, αυτήν την περίοδο πρέπει να είστε σε επιφυλακή και να μη σπαταλάτε τις δυνάμεις σας για επιφανειακά ζητήματα. Μην αγνοείτε τα γεγονότα, διότι έπειτα θα τα βρείτε μπροστά σας γιγαντωμένα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Με τη Νέα Σελήνη απέναντί σας, παρακάμψτε με δυναμικό τρόπο ανατροπές και παγίδες και κλείστε εκκρεμότητες με καταστάσεις και πρόσωπα που σας αποδυναμώνουν. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σας δείχνει ότι κληρονομικές υποθέσεις, δάνεια, προσωπικές και επαγγελματικές ίντριγκες χρειάζονται ώριμη και πειθαρχημένη συμπεριφορά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική και ψυχολογική σας ισορροπία και αποφύγετε άσκοπες πιέσεις.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα αρχίζουν αυτή την εβδομάδα να βρίσκουν λύσεις αλλά και εξέλιξη, με αλλαγή στρατηγικής αλλά και με την εύνοια σημαντικών προσώπων. Στον συναισθηματικό τομέα, με την εύνοια της Αφροδίτης στο απέναντί σας ζώδιο του Ζυγού, ευνοούνται τα ξεκαθαρίσματα με στόχο μια νέα πορεία, ενώ ευχάριστες στιγμές περιμένουν τους δεσμευμένους φίλους του ζωδίου.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Ξεκαθαρίσματα και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα αλλά και σε θέματα υγείας δικής σας και των γύρω σας φαίνεται να αποφορτίζουν το βαρύ κλίμα της τελευταίας περιόδου. Αλλαγή πλεύσης και πεποιθήσεων σε κάθε τομέα, με την εύνοια της Νέας Σελήνης και του Ερμή ανάδρομου, σας φέρνουν σημαντική βελτίωση, και στην καθημερινότητά σας αλλά και στην ψυχολογική σας διάθεση.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Οι δύσκολες όψεις της Νέας Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή δείχνουν πως όσο αρνείστε να εξυγιάνετε στρεβλές πεποιθήσεις σας, τα μπερδέματα και ο πανικός θα υπερισχύουν. Δυσλειτουργικές καταστάσεις στον επαγγελματικό, οικονομικό και συναισθηματικό τομέα χρειάζεται άμεσα να ανατραπούν προς το συμφέρον σας. Με την εύνοια του Αρη και της Αφροδίτης, ζητήστε στήριξη από σημαντικά για εσάς πρόσωπα ώστε να διορθώσετε στρεβλώσεις σε στόχους αλλά και σχέσεις σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Η Νέα Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου, σας ωθεί αυτή την εβδομάδα σε έντονη δράση και σας προικίζει με αποτελεσματικότητα, ρεαλισμό, ευθύνη και σαφήνεια, ώστε να μην αναλωθείτε άσκοπα σε λάθος στόχους. Στραφείτε στην επαναξιολόγηση των όσων επιθυμείτε, με νέες τακτικές και στρατηγική που θα εγγυάται την επιτυχία τους και ενεργοποιήστε το θετικό μέρος του περιβάλλοντός σας προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για να βάλετε τις βάσεις για μια νέα πορεία σε κάθε τομέα, με τη Νέα Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιο της Παρθένου. Είναι η κατάλληλη στιγμή, με τον Ερμή ανάδρομο, να επανασχεδιάσετε τον τρόπο λειτουργίας σας, που θα είναι απαλλαγμένος από τα λάθη του παρελθόντος και θα εξυπηρετεί την άνοδο αλλά και τις ανάγκες σας. Αφήστε χώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δημιουργήστε χρόνο για περισσότερη συναισθηματική ανταλλαγή.