Παρθένος
(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Η Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας λειτουργεί και σήμερα μάλλον αποθαρρυντικά όσον αφορά τη δραστηριοποίησή σας στον συναισθηματικό, προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Εντονα γεγονότα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα σάς έχουν κουράσει, καθώς τίποτα δεν φαίνεται να είναι δεδομένο, με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας. Εστιάστε στην καλύτερη οργάνωση.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Η Αφροδίτη σε όψη με τη Σελήνη φορτίζει θετικά τη μέρα. Οργανώστε τις επαφές που χρειάζονται στον επαγγελματικό τομέα για να έχετε υποστήριξη και ένα καλό κλίμα. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε τις ισορροπίες, ιδιαίτερα στον οικογενειακό τομέα. Οι αδέσμευτοι φίλοι του ζωδίου ευνοείστε με νέες γνωριμίες, ενώ οι δεσμευμένοι για αναθέρμανση της σχέσης σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Οι ανατροπές που εμφανίζονται αυτή την περίοδο στη ζωή σας έχουν στόχο να σας στρέψουν σε αυτοδύναμες κινήσεις. Αναλάβετε προσωπικά τις ευθύνες απέναντι στους στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε και θα διαπιστώσετε πως πραγματικά δεν έχετε κανέναν ανάγκη. Παρακάμψτε τα εμπόδια που βάζετε στον εαυτό σας και δράστε δυναμικά και αποτελεσματικά προς την υλοποίηση των επιθυμιών σας.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Εκκρεμότητες του παρελθόντος και αλήθειες που δεν λέγονται από μέρους σας ξεκάθαρα, οδηγούν τα πράγματα σε εντάσεις και ρήξεις. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας με όποιο κόστος, αρχικά με τον εαυτό σας και έπειτα με το περιβάλλον σας. Σημαντικές συζητήσεις που προκύπτουν με την ευνοϊκή όψη Σελήνης- Αφροδίτης - Χείρωνα- Αρη προωθούν θετικά ξεκαθαρίσματα.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν με τη δέουσα ωριμότητα, δημιουργούν εμπόδια και ανατροπές στα σχέδιά σας. Ο πανικός και οι βιαστικές κινήσεις μόνο θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Δείτε την περίοδο αυτή σαν ευκαιρία να αναλάβετε με ωριμότητα και ρεαλισμό την ευθύνη των λαθών σας και συντονίστε τις κινήσεις σας προς την επίλυσή τους. Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Ανατροπές και εντάσεις στον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα φορτίζουν αρνητικά τη σημερινή ημέρα. Παρόλα αυτά, οι θετικές όψεις Σελήνης και Αφροδίτης σάς χαρίζουν την εύνοιά τους μέσα από ευκαιρίες που σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε να αμελήσετε θέματα υγείας και χειριστείτε προσεκτικά ζητήματα προσωπικών συγκρούσεων, αλλά και μετακινήσεων και οδήγησης.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, κυρίως όσον αφορά την προώθηση και την εξέλιξή τους. Η περίοδος, με ανάδρομο τον Ερμή απέναντί σας, δεν ευνοεί την υλοποίηση στρατηγικών, αλλά την επαναξιολόγηση των τρόπων δράσης σας. Αν προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, για να είναι δημιουργικά, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Κριός
(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Η συντροφικότητα, η συνεργασία, η ισοτιμία και τα ειλικρινή συναισθήματα είναι αυτά στα οποία πρέπει να εστιάσετε αυτή την περίοδο. Η παρόρμηση και η οργή, καλό είναι να μεταλλαχθούν σε ωριμότητα και κατανόηση. Να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστικές σχέσεις σε κάθε τομέα με υποσυνείδητο στόχο την κορυφή της ιεραρχίας και την άρνηση της ισοτιμίας των σχέσεων, είναι η αιτία των περισσότερων προβλημάτων σας.

Ταύρος
(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Ευθύνες και προβλήματα τρίτων σάς ανάγκασαν να πάρετε λάθος δρόμο στο παρελθόν, γι΄ αυτό και τα οράματα και οι προσπάθειές σας για ένα καλύτερο μέλλον οδηγήθηκαν συχνά σε αποτυχία. Οι ευμενείς όψεις της κυβερνήτιδάς σας Αφροδίτης σάς ζητούν να χαλαρώσετε και να ανακαλύψετε τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Δίδυμοι
(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Συναισθηματικές σχέσεις που ενδεχομένως εμπλέκονται σε πρακτικά ζητήματα και σας πιέζουν, προκαλούν τον θυμό σας. Με τη βοήθεια της Σελήνης, του Αρη και της Αφροδίτης, ξεκαθαρίστε μέσα σας έως πού είστε διατεθειμένοι να στηρίξετε τους άλλους και με τον τρόπο σας βάλτε σταδιακά τα όρια σε προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις που σας κουράζουν.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Οι όψεις της κυβερνήτιδάς σας Σελήνης με τον Αρη, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα, σας βοηθούν να έχετε σήμερα εξαιρετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων, αρκεί να προσέξετε τις επικοινωνιακές παρεξηγήσεις, θέτοντας σαφή όρια. Η μέρα ευνοεί τον συναισθηματικό και ερωτικό τομέα.

Λέων
(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Οι λάθος επιλογές και η πεποίθησή σας πως οι άλλοι μπορούν να φερθούν όπως εσείς θέλετε, είναι η αιτία των συγκρούσεων και του πόνου που βιώνετε σε κάθε τομέα. Με την εύνοια του Χείρωνα, απαλλάξτε από τις εξιδανικευμένες προσδοκίες σας σχέσεις και πρακτικές υποθέσεις, και αναλάβετε με ρεαλισμό και ευθύνη να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, κατανοώντας πως ο μόνος που μπορούμε να αλλάξουμε είναι ο εαυτός μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από