www.heliofoto.gr Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Καλό μήνα σε όλους. Σήμερα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, σε δυσμενή όψη με την Σελήνη, ενδέχεται να ακούσετε παράξενα σενάρια σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα και να γίνουν ασαφείς συζητήσεις με το κοντινό περιβάλλον ή τον σύντροφό σας. Η όψη Χείρωνα- Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σε ανεδαφικές ευκαιρίες αλλά και σε υπερβολές και καταχρήσεις. Ολα θα κινηθούν με περισσότερη σαφήνεια το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Ιδιαίτερα αντιφατική η σημερινή μέρα, με έντονα συναισθήματα, καλή επικοινωνία αλλά και ανατρεπτικά γεγονότα που τονίζουν την αναγκαιότητα για ξεκάθαρες ρεαλιστικές κινήσεις από την άλλη. Φερθείτε προσεκτικά στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα και μη χαθείτε σε υπερσυναισθηματισμούς και σενάρια παιδικής ανωριμότητας. Αναλάβετε την ευθύνη να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τα περιττά βάρη.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Σε στρεβλωμένες αντιλήψεις και πεποιθήσεις που αρνείστε να εξυγιάνετε σε κάθε τομέα καλείσθε να εστιάσετε σήμερα. Η έντονη όψη Χείρωνα- Ποσειδώνα σας ζητά να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από χαώδη σενάρια και καταστάσεις και να αντιμετωπίσετε με ευθύνη και ωριμότητα τα λάθη του παρελθόντος.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Αντιφατική η σημερινή ημέρα. Από τη μία η είσοδος του Ηλιου στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη και οι θετικές όψεις της Σελήνης σάς δημιουργούν συναισθηματική ανάταση και εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Από την άλλη, προσέξτε εξιδανικεύσεις, πλάνες και αποδιοργανώσεις, χειριστείτε έξυπνα και θαρραλέα ανατροπές και αποφύγετε ρήξεις και αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η σημερινή ημέρα σάς ασκεί πιέσεις τις οποίες προκαλούν εξωτερικές καταστάσεις και εσωτερικές διεργασίες που εμπλέκονται με τον επαγγελματικό και συναισθηματικό σας τομέα. Με τον Αρη σε δυσμενή όψη, μη βιαστείτε να περάσετε σε κριτική ή να επιτεθείτε σε συνεργάτες ή κοντινά πρόσωπα, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε να απολογείστε για τη συμπεριφορά σας. Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Αρη με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας φορτίζουν τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον οικογενειακό τομέα. Διευθετήστε με σοφία και θετική διάθεση υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έρχονται στο προσκήνιο, και αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα ή στον σύντροφό σας ώστε να ανατροφοδοτηθείτε συναισθηματικά.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Κρατήστε αποστάσεις από εντάσεις που λειτουργούν μόνο εκτονωτικά και λογομαχίες οι οποίες επαναλαμβάνονται συχνά χωρίς τελικά να αποδίδουν, και σήμερα θα έχουν την τιμητική τους. Δείξτε με τη συμπεριφορά σας αυτό που θέλετε να πείτε χωρίς πισωγυρίσματα αλλά και χωρίς αντιφατικά μηνύματα μεταξύ της λογικής, των λεγομένων και των συναισθημάτων σας.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά ζητήματα σας υπενθυμίζουν διαρκώς ότι η ανάγκη για αλλαγές είναι πλέον πασιφανής. Συγκεντρωθείτε και μην ενεργείτε παρορμητικά σε καμία περίπτωση. Εκμεταλλευθείτε τη θετική όψη Αρη- Χείρωνα για να λάβετε υποστήριξη από κοντινό σας γυναικείο πρόσωπο. Προσέξτε τις παλινδρομήσεις σε λάθος επιλογές του παρελθόντος.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Δώστε προσοχή σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, μοιράζοντας ώριμα τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα και επαναξιολογώντας το κατά πόσον το όραμά σας συγκλίνει. Ο Αρης σε όψη με Αφροδίτη και ο Ερμής ανάδρομος σας εφιστούν την προσοχή σε ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα που εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε εντάσεις και αποδιοργανώσεις. Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Αντιφατική η σημερινή ημέρα. Από τη μία η Αφροδίτη και οι θετικές όψεις της Σελήνης σάς δημιουργούν συναισθηματική ανάταση και εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Από την άλλη, προσέξτε ιδιαίτερα εξιδανικεύσεις, πλάνες και αποσυντονισμούς, χειριστείτε έξυπνα και θαρραλέα ανατροπές και αποφύγετε ρήξεις και αντιπαραθέσεις, με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία και δύσκολη όψη με το ζώδιό σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Η ισορροπία ανάμεσα σε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις μέσα σας και στην αναγκαιότητα για απαραίτητες πρακτικές κινήσεις στο εξωτερικό περιβάλλον σας διχάζει. Λειτουργήστε αφού κάνετε τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας λάθος κινήσεις και συμπεριφορές που θα σας εκθέσουν και θα σας γεμίσουν ενοχές. Το κλειδί για σάς αυτή την περίοδο είναι η τήρηση του μέτρου.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Οι σημαντικές διαφοροποιήσεις μέσα σας είναι ο δρόμος που θα σας οδηγήσει στις αλλαγές που επιζητάτε αυτή την περίοδο. Πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε τα αισθήματά σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Παρατηρήστε με ανοιχτό μυαλό όσα συμβαίνουν, παραδεχθείτε αλήθειες και μην πολωθείτε από πεποιθήσεις και απόλυτες απόψεις.