Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρτε πρώτα επιτυχημένα εις πέρας επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις και έπειτα αξιοποιήστε νέους δρόμους που ανοίγονται αυτή την περίοδο σε κάθε τομέα. Ασχοληθείτε με την εσωτερική σας αναδιοργάνωση και αποφύγετε ευκαιρίες- παγίδες και διαπροσωπικές εντάσεις.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη στον γειτονικό σας Σκορπιό και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, βρείτε τρόπους ανάπτυξης των ευκαιριών που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε τον υπερενθουσιασμό και τις πρόχειρες επιλογές, και μην ενδώσετε σε εντάσεις που καιροφυλακτούν στις σχέσεις σας με συνεργάτες και κοντινά πρόσωπα. Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η Νέα Σελήνη σάς δίνει την ενέργεια και τον δυναμισμό που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στις συνειδητοποιήσεις και τα υγιή ξεκαθαρίσματα που αιτείται η όψη του κυβερνήτη σας Κρόνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μην ξεχνάτε ότι κάθε διαφοροποίηση και κάθε καινούργια αρχή, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον τομέα των σχέσεων, χρειάζονται αργά, αλλά σταθερά βήματα και ωριμότητα. Δείξτε υπομονή όσον αφορά τη διαδικασία. Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Κρατήστε σήμερα αποστάσεις από εκρήξεις θυμού και παρορμητικές κινήσεις που περισσότερο θα διαστρεβλώσουν παρά θα διευκολύνουν τη θέση σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας, και μην επιλέγετε να μένετε εγκλωβισμένοι χωρίς λύσεις και διεξόδους.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Με την εύνοια της Νέας Σελήνης και της ευμενούς όψης του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, δώστε ενέργεια τόσο σε οικονομικές υποθέσεις όσο και σε σκέψεις που σας απασχολούν και αφορούν τον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Παρ΄ όλα αυτά, δώστε προσοχή σε συνεργασίες με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και αποφύγετε να μπερδέψετε τις προσωπικές σας σχέσεις με επαγγελματικά ζητήματα.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα που δρουν αποκαλυπτικά, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αποφύγετε συναισθηματικές εκρήξεις, παρατηρήστε ψύχραιμα αυτά που συμβαίνουν και δράστε χωρίς παρόρμηση και υπερβολές, αποφεύγοντας να δυναμιτίσετε περισσότερο τα πράγματα.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Η Νέα Σελήνη απέναντί σας και η δύσκολη όψη Αφροδίτης- Άρη, σας ζητούν σήμερα ξεκάθαρα να αναλάβετε ουσιαστικά τις ευθύνες σας και να αφήστε τις υπεκφυγές. Αυτό θα επιτευχθεί αν κατανοήσετε το πόσο καταφεύγετε σε επιφανειακές τακτικές το τελευταίο διάστημα και αν εστιάσετε σε ριζικές λύσεις και στην αξιοποίηση της δύναμής σας προς όφελός σας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη, ευνοούν συζητήσεις και συμφωνίες στον οικονομικό τομέα, αλλά και θετικά ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικές σχέσεις και οικογενειακά θέματα. Ένας κύκλος παρορμητικών και ανώριμων επιλογών κλείνει για σας και θα πρέπει να εστιάσετε σε μια νέα πορεία σχέσεων.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Η Νέα Σελήνη φέρνει στη ζωή σας ευκαιρίες σε κάθε τομέα και αν τις αδράξετε άμεσα, θα αποδώσουν τα μέγιστα. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να λύσετε σύντομα θέματα έλλειψης αυτοδυναμίας που φανερώνουν οι δύσκολες όψεις της Σελήνης, τα οποία έχουν τις ρίζες τους στην εξάρτηση και να αφήσετε οριστικά πίσω σας αδιέξοδες συμπεριφορές που σας καθηλώνουν και δεν σας ωφελούν ουσιαστικά.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Πληθώρα δύσκολων όψεων σας φέρνουν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα των επιλογών σας και σας αναγκάζουν να κάνετε πιο σαφείς αξιολογήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε τομέα και αποφύγετε να αντιμετωπίσετε με έντονο και ασαφή τρόπο διαφορές που προκύπτουν σε κάθε είδους προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Η σημερινή ημέρα σάς προτρέπει να κινηθείτε δυναμικά σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, όπου θετική ανταπόκριση σε υποθέσεις που φαίνονταν να έχουν βαλτώσει το προηγούμενο διάστημα, σας δίνουν σήμερα νέα ώθηση. Από την άλλη, αποφύγετε τις επικοινωνιακές υπερβολές και διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας στον οικονομικό τομέα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Η Νέα Σελήνη φέρνει σήμερα στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Προσοχή σε διαπληκτισμούς με πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε την καθημερινότητά σας. Η συνειδητοποίηση ότι τον τελευταίο καιρό κουβαλάτε στην πλάτη σας περιττά βάρη, θα σας οδηγήσει σε νέες ισορροπίες, με την προϋπόθεση ότι θα αποφασίσετε να αναλάβετε αυστηρά και μόνο αυτά που σας αναλογούν.