Ακόμη και εκείνοι που η σχέση τους με τα κλαμπ περνάει πρώτα μέσα από τα… σάντουιτς, έχουν σίγουρα ακουστά τον Τιέστο. Ο Τιέστο έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως ο καλύτερος DJ στον κόσμο και η φήμη του παίρνει διαστάσεις μέσα από τα επικά σετ του, που μοιάζουν με ροκ συναυλίες. Ο Ολλανδός- ο οποίος πρόσφατα έπαιξε στο Ελληνικό μπροστά σε χιλιάδες φανατικούς, που δεν έφυγαν από το στάδιο πριν ο DJ κατεβεί από τη σκηνή και σβήσουν όλες οι οθόνες και τα φώτα του σόου του, δηλαδή πριν από τις 4 το πρωί- έχει ένα αστρονομικό κασέ στα ιδιωτικά πάρτι όπου εμφανίζεται (εμφανίστηκε και σε ένα στην Ελλάδα) ενώ αυτό το καλοκαίρι κρατάει σταθερά το ραντεβού της Δευτέρας, στο Ρrivilege της Ίμπιθα. Έχει άλλωστε το δικό του τζετ για τις μετακινήσεις. Ο Τιέστο- βιντεοκλίπ του οποίου στο ΥouΤube έχει 35 εκατ. χτυπήματα!- είναι επαγγελματίας και έτσι θέλει να συμπεριφέρονται και οι άλλοι γύρω του. «Δεν παίρνω ναρκωτικά», λέει. Μ΄ αρέσει το ποτό, αλλά δεν πίνω πολύ. Διασκεδάζω πολύ. Είμαι party guy», λέει.

Δεν έχει χρόνο να διαβάζει βιβλία, προσπαθεί να πηγαίνει στο γυμναστήριο τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και να δίνει όλη την προσοχή του στη δουλειά.

Όλα για τον Τιέστο γυρίζουν γύρω από τη μουσική. Όλα τα είδη της μουσικής. Οι Sigur Ros μπορεί να τον κάνουν να δακρύσει.«Υπέροχες μελωδίες, καταπληκτικές». Και όπως λέει, αυτό που κάνει σήμερα θα είναι ευτυχής να το κάνει σε όλη του τη ζωή. Βλέπει και ο ίδιος τον εαυτό του ως ένα είδος ροκ σταρ. «Θέλω να γίνω ο Μικ Τζάγκερ των ντιτζέι», λέει. «Τι εννοείς; Την διάρκεια, την εμφάνιση ή το σεξ με πολύ νεώτερες γυναίκες;», ρωτάει η δημοσιογράφος. «Όλα αυτά», απαντάει ο Τιέστο.

Η μουσική στη ζωή του μπήκε με έναν δίσκο όπου έπαιζε η μητέρα του. Τις μουσικές για τα γουέστερν του Ένιο Μορικόνε. Μετά αγάπησε το heavy metal, τους Ιron Μaiden και τους Μetallica, που και σήμερα του αρέσουν πολύ. Αλλά άρχισε να παίζει μουσική για πάρτι σε φίλους του. «Τις επιτυχίες της εποχής, όπως το Ρump Up Τhe Jam ή το French Κiss», λέει. Σήμερα ζει σε παίζει σε διάφορα σημεία του κόσμου και δεν σκέφτεται να αγοράσει δικό του σπίτι «μέχρι να βρω ένα κορίτσι, τον άνθρωπό μου και να μείνουμε μαζί», λέει.

Μέχρι τότε επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.