Όλα τα είχε το ματς Λεβαδειακού- Πανιωνίου, δεν ανέδειξε όμως νικητή. Οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1), όμως οι φίλαθλοι χόρτασαν φάσεις, καλό θέαμα και έναν Ρεκόμπα από άλλον πλανήτη!

Ο Ουρουγουανός άσος του Πανιωνίου χειροκροτήθηκε από το κοινό της Λιβαδειάς για τις περίτεχνες ενέργειές του και το ωραίο γκολ που σημείωσε. Τέτοιοι παίκτες φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα.

Και στην πόλη μας είχαμε καιρό να δούμε παρόμοιο αστέρι.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο «δικό της». Ο Πανιώνιος τα πρώτα 45΄ έπαιξε με αντεπιθέσεις και σωστή τακτική, έχοντας ηγέτη τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός συνήλθε, ανέλαβε την υπεροχή, ισοφάρισε και έχασε ευκαιρίες.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην έφτασαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά έστω κι έτσι θα μπορούσαν να αποκομίσουν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Εν πάση περιπτώσει, οι δύο ομάδες τα μοιρά στηκαν όλα. Δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, δεν προσβλέπουν πιο ψηλά και… η ζωή συνεχίζεται.

●●● Το σκορ άνοιξαν οι «κυανέρυθροι» στο 35΄. Ο Ρεκόμπα με έξοχη ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους (κερδίζοντας τις κόντρες) και από πλάγια θέση σούταρε δυνατά, βρίσκοντας στόχο (1-0).

●●● Στο 72΄, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Ναπολεόνι εξαπέλυσε δυνατό σουτ απο μακριά, η μπάλα πήγε απ΄ ευθείας πάνω στα χέρια του Μπέλιτς, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου αιφνιδιάστηκε, την έχασε και οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίστηκαν! Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο Μπέλιτς είχε κάνει πολύ καλές αποκρούσεις σε «κεραυνούς» των γηπεδούχων, σώζοντας την εστία του, αλλά τελικά δέχτηκε αυτό το γελοίο γκολ. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βούκοτιτς: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και να μην είχαμε το παραμικρό άγχος για την παραμονή στην κατηγορία. Εντάξει, δεν λέω ότι κινδυνεύουμε, αλλά θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως αντί να το κάνουμε δεχτήκαμε το γκολ και παίξαμε υπό πίεση μέχρι να ισοφαρίσουμε». Σταματόπουλος: «Ήρθαμε στη Λιβαδειά με το βάρος των κακών αποτελεσμάτων. Μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήραμε. Το γκολ που δεχτήκαμε δεν το βλέπεις συχνά. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη συμπαράστασή τους».