ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ο Λεβαδειακός επικράτησε προχθές του Ηρακλή με 3-0 και διατήρησε την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Η ομάδα της Λιβαδειάς έδειξε και πάλι το καλό αγωνιστικό πρόσωπό της εντός έδρας και κατάφερε να θεμελιώσει την επιτυχία της από το πρώτο ημίχρονο όταν και απέκτησε διαφορά δύο τερμάτων, οπότε έκανε δύσκολη την αποστολή του Ηρακλή που δεν κατάφερε να αντιδράσει στο υπόλοιπο του αγώνα, αν και στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω.

Στο 22΄ ο Μουλόπουλος συνδυάστηκε με τον Μπούσι και αυτός του άνοιξε την μπάλα στον κενό χώρο. Ο Μουλόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45΄+) ο Λεονάρντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή γράφοντας το 2-0.

Στο 57΄ ο διαιτητής Κουκουλάκης που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Λεβαδειακού λόγω…

καταγωγής (Ηράκλειο) απέβαλε τον Πιέτσνιακ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, αλλά ο Ηρακλής δεν αξιοποίησε την αριθμητική υπεροχή του παρά το γεγονός ότι ο Κατσαβάκης έκανε γρήγορα τις αλλαγές του για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι που δεν έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τις θέσεις του υποβιβασμού περιορίστηκαν στην κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα (90΄+) ο Λεβαδειακός πέτυχε το 3-0 με τον Κόλτζο που βγήκε στην κόντρα και νίκησε με σουτ τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Μπαντή. ●●● «Είναι σημαντική η νίκη μας και ήρθε την κατάλληλη στιγμή» τόνισε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς και υπογράμμισε: «Με αυτή την επιτυχία δείξαμε ότι ξεπεράσαμε την κρίση και προσθέσαμε τρεις βαθμούς, που μας είναι πολύτιμοι στην προσπάθεια που κάνουμε. Από εδώ και στο εξής πρέπει να δείχνουμε μεγάλη προσοχή σε όλα τα ματς».

Ο Μάκης Κατσαβάκης σημείωσε: «Ήμασταν πολύ κακοί. Πρώτη φορά στην καριέρα μου είδα ομάδα να μην έχει μυαλό, σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που είχε πάθος. Εμείς δεν κάναμε ούτε μία ευκαιρία. Με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το γεγονός και θα μιλήσω με τη διοίκηση και τους παίκτες μου για αυτό το θέμα».