ΚΑΜΙΑ ανοχή στην ντόπα, διακήρυξε ο υφυπουργός Αθλητισμού κι εμένα μ΄ έζωσαν τα φίδια. Την τελευταία φορά που ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να διακηρύσσει «μηδενική ανοχή στα σκάνδαλα», γέμισε ο τόπος μίζες, σκάνδαλα, λαμόγια.

Έχουμε και λέμε: Σκάνδαλο με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το καρτέλ του γάλακτος.

Εκβιασμός για εκατομμύρια ευρώ και καταγγελίες. Δομημένα ομόλογα και απόπειρα αρπαγής από τα ασφαλιστικά ταμεία 300 εκατ. ευρώ. Συνωμότησαν γενικοί γραμματείς, πρόεδροι Ταμείων, χρηματιστές, η λεγόμενη «συμμορία του Λονδίνου» που συνεδρίαζε στο υπουργείο Οικονομίας.

Σκάνδαλο με σεξ και κασέτες στο υπουργείο Πολιτισμού, όπου ήταν επικεφαλής ο Κ. Καραμανλής. Σκάνδαλο με τις προμήθειες της Siemens σε κόμματα και πολιτικούς.

Σκάνδαλο στο υπουργείο Αιγαίου, με εκβιασμό για 1 εκατ. ευρώ και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός!

Τα σκάνδαλα της ντόπας λοιπόν δεν τελειώνουν, θα αυξηθούν μάλλον.

Μερικοί μάλιστα (αθλητές και προπονητές) μάς θεωρούν εντελώς ηλίθιους και μας πασάρουν το παραμύθι των «εχθρών της Ελλάδας» και της «δολιοφθοράς».

Φαιδρά κι επικίνδυνα πράγματα. Επικίνδυνα, διότι καλλιεργούν την αντίληψη ότι μπορείς να κάνεις κάθε απάτη, κλοπή ή έγκλημα και μετά να κρύβεσαι κατηγορώντας τους προαιώνιους εχθρούς του έθνους: Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους, Ρώσους, Αμερικανούς, Παπούα, Αλβανούς, Τούρκους, Σλαβομακεδόνες, Ζουλού, Καλμούχους και Αρειανούς.

Έλεος πια!

Τη μόνη σωστή κουβέντα την είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Β. Σεβαστής: «Η Ελλάδα είναι στο έλεος των εμπόρων και δεν έχουμε κάνει όλοι μας τίποτα.

Κάποιος πρέπει να πάει φυλακή».

Όχι κάποιος, όλοι σας!