Η αποψινή παράσταση του «Καυτού πάγου» του Τάκη Βουτέρη, στο Θέατρο Εξαρχείων (Θεμιστοκλέους 69, τηλ. 210-

3300.879) έχει ειδικά για σήμερα τιμή εισιτηρίου 17 ευρώ. Η είσπραξη θα δοθεί στο «Χαμόγελο του παιδιού». Παίζουν: Ανθή Ανδρεοπούλου, Ανίτα Δεκαβάλα, Τάκης Βουτέρης.

* Μια πρωτότυπη περφόρμανς και μια καινούργια εμπειρία είναι ηγερμανική παράσταση «Βed & breakfast» που φιλοξενείται από σήμερα και έως τις 24 Νοεμβρίου στο Set Festival, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, Αίθουσα Μηχανουργείο 1. Η σκηνοθέτης Χάικ Σμπιτ στήνει ένα χάπενινγκ, θεατρικού ύφους, όπου ο κάθε θεατής αποτελεί μέρος του. Η παράσταση αρχίζει με την άφιξη του κοινού και ολοκληρώνεται με πρωινό. Αφού καθένας βολευτεί στο κρεβάτι του (μέρος του σκηνικού), τα φώτα χαμηλώνουν και η δράση αρχίζει με νανουρίσματα, που επιχειρούν να μεταφέρουν το κοινό στα παιδικά του χρόνια. Έναρξη παράστασης στις 22.30. Η μεταφορά γίνεται με πούλμαν από τον σταθμό του Προαστιακού «Κορωπί» στις 21.45. Τιμή εισιτηρίου 35 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς, της διαμονής και του πρωινού στο Β & Β. * Το πιο γνωστό έργο του Ρομπέρ Τομά «Οκτώ γυναίκες κατη-γορούνται» ανεβαίνει απόψε στο θέατρο «Αμιράλ» (Αμερικής 10, τηλ. 210-3639.385), σε σκηνοθεσία Θανάση Θεολόγη. Είναι η ιστορία οκτώ γυναικών- μέλη μιας οικογένειας και του υπηρετικού προσωπικού- σ΄ ένα απομονωμένο σπίτι που βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωπες με την κατηγορία της δολοφονίας. Όσο το πτώμα βρίσκεται στον πάνω όροφο τόσο αλληλοκατηγορούνται, βγάζοντας ένοχα μυστικά και κωμικές καταστάσεις. Τους ρόλους παίζουν: Τζένη Μιχαηλίδου, Ιλιάς Λαμπρίδου, Μίρκα Καλατζοπούλου, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Κατερίνα Μπάντιου, Ιωάννα Δελάκου, Δήμητρα Τάμπαση και Βίκυ Κουμούτσου.

ΙΝFΟ

«Καυτός πάγος» είναι ο τίτλος της παράστασης του Τάκη Βουτέρη, στο Θέατρο Εξαρχείων (Θεμιστοκλέους 69, τηλ. 210-3300.879)