Μπορεί οι τηλεοράσεις LCD να έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 40 ιντσών και να κυκλοφορούν μοντέλα ακόμα και πάνω από τις 50 ίντσες, η κατηγορία όμως των 37 ιντσών παραμένει προνομιακός χώρος, με πολύ υψηλές πωλήσεις.

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τυχαία, καθώς στις διαστάσεις αυτές υπάρχουν συγκεκριμένα και σαφή πλεονεκτήματα για τις LCD, τόσο σε σύγκριση με τις Ρlasma όσο και συνολικά σε χρηστικότητα και αποδοτικότητα. Στην πραγματικότητα, στις 37 ίντσες οι τηλεοράσεις LCD κινούνται χωρίς αξιόλογο ανταγωνισμό και κυριαρχούν απόλυτα.

Για ένα μέσο νοικοκυριό, η κατηγορία αυτή αποτελεί την καλύτερη επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι τηλεοράσεις 37 ιντσών ταιριάζουν απόλυτα σε δωμάτια και σαλόνια ενός συνηθισμένου σπιτιού, προσφέροντας πλούσια εικόνα, χωρίς όμως υπερβολές. Συνήθως, μια μεγαλύτερη τηλεόραση σε ένα κλασικού μεγέθους σαλόνι είναι κουραστική στην παρακολούθηση, ενώ οι όποιες ατέλειες στην εικόνα (κόκκος, τρεμόπαιγμα κ.ά.) ενοχλούν.

Ταυτόχρονα, στην κατηγορία αυτή υπάρχουν πολλά μοντέλα που ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που θα βρει κανείς σε μεγαλύτερες τηλεοράσεις, σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι τεχνολογίες όπως Full ΗD, εικόνα στα 100 Ηz, ήχος surround, είσοδος USΒ και αναγνώστες καρτών υπάρχουν σε LCD της κατηγορίας ακόμα και σε τιμή 1.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε μια σειρά μοντέλων LCD 37 ιντσών που καλύπτουν όλη την γκάμα τιμών, ξεκινώντας κάτω από τα 1.000

και φτάνοντας οριακά πάνω από τα 2.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από