ΕΚΠΛΗΞΗ και οργή προκαλεί σε κάθε πολίτη το πρωτοφανές καθεστώς ατιμωρησίας- ένα πραγματικό κράτος εν κράτει- για τους καλλιεργητές και τους εμπόρους ναρκωτικών στα Ζωνιανά.

ΓΙΑ πολλοστή φορά εξευτέλισαν την Ελληνική Αστυνομία, τραυμάτισαν μάλιστα βαρύτατα έναν αστυνομικό που πήγε να κάνει το καθήκον του.

ΚΑΝΕΙΣ αρμόδιος φυσικά ούτε από την Αστυνομία ούτε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ούτε από τους πολιτικούς δεν δικαιούται να προσποιηθεί ότι εκπλήσσεται.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ όλοι οφείλουν εξηγήσεις. Καταρχήν για την ίδια την επιχείρηση που κατέληξε σε φιάσκο. Αποτελεί ασφαλώς διεθνή πρωτοτυπία ότι οι ύποπτοι συλλαμβάνονται την Παρασκευή και η κατ΄ οίκον έρευνα αποφασίζεται για τη Δευτέρα, όταν προφανώς ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει καταφέρει να κρύψει τα πειστήρια του εγκλήματος.

ΠΟΛΥ περισσότερο μάλιστα που και αυτή η έρευνα φαίνεται πως έχει γνωστοποιηθεί «αρμοδίως» στη μαφία των ναρκωτικών, η οποία αντί της φυγής στήνει ενέδρα στους αστυνομικούς!

ΕΙΝΑΙ προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αν οι ένοπλοι δεν έχουν τη βεβαιότητα ότι θα παρέμβουν οι υψηλοί προστάτες και θα αποτρέψουν την επιβολή του νόμου.

ΑΛΛΩΣΤΕ αυτό το είπαν σχεδόν ανοικτά ο νομάρχης και ο εκπρόσωπος των ειδικών φρουρών επισημαίνοντας τη γενική ατιμωρησία και την ειδική μεταχείριση που έχουν όσοι λίγοι συλλαμβάνονται. Η περιοχή βοά για τη διάβρωση της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και για πολιτικούς που χάριν των ψήφων επιλέγουν τη συνδιαλλαγή με τους επικεφαλής των εγκληματικών συμμοριών. ΜΕΝΕΙ να φανεί ώς πότε η ελληνική πολιτεία θα ανέχεται την αυτοκατάργησή της!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από