ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ από τον Γιώργο Παπανδρέου δέχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήθελε να πληροφορηθεί τα της υγείας του πατρός της. Της τηλεφώνησε επίσης για να της εκφράσει τις ευχές του ο Κώστας Σημίτης.

ΣΤΟΜΕΤΑΞΥ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επισκέφθηκε χθες το απόγευμα και ο Κώστας Καραμανλής. Ο Πρωθυπουργός μπήκε στη Μονάδα της Εντατικής όπου βρήκε τον επίτιμο καθιστό στο κρεβάτι. Συζήτησαν πολιτικά με αντικείμενο το άρθρο 16 του Συντάγματος, για το οποίο ενδιαφέρεται ο Μητσοτάκης. Η κουβέντα κράτησε κάνα δεκάλεπτο. Εξερχόμενος ο Καραμανλής χαιρέτησε την Ντόρα, λέγοντας: «Είναι παλικάρι».

ΤΟΠΙΟ ΩΡΑΙΟ όμως είναι το εξής: Το πρωί, πριν υποβληθεί στην εγχείρηση πολλαπλού μπαϊπάς, ο επίτιμος είχε τηλεφωνήσει στον Στέλιο Νικηφοράκη. Επιθυμούσε να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα διαμειφθέντα σε τοπική κομματική σύσκεψη της προηγουμένης στα Χανιά. Αυτά λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο! Ακόμη μια ένδειξη της ζωτικότηταςπολιτικής και γενικότερης- του πρώην Πρωθυπουργού, στον οποίο η στήλη εύχεται ταχεία ανάρρωση.