Ο πρίγκιπας και οι φίλοι του γνωρίστηκαν με μια παρέα γυναικών στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και τις προσκάλεσαν στη σουίτα τους για να παίξουν «μπιλιάρδο με στριπτίζ», υποστηρίζει το δημοσίευμα στο ιστότοπο ΤΜΖ, που ασχολείται με τη ζωή και τα σκάνδαλα διασήμων.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή.

Στη μία από αυτές, ο 27χρονος Χάρι εικονίζεται με τα χέρια να κρύβουν τα γεννητικά του όργανα, ενώ πίσω του διακρίνεται μια γυμνή κοπέλα. Στη δεύτερη φαίνεται η πλάτη του πρίγκιπα, ο οποίος αγκαλιάζει από πίσω πιθανότατα την ίδια κοπέλα.

Και οι δύο φωτογραφίες είναι κουνημένες, αλλά τα Ανάκτορα παραδέχτηκαν ότι είναι αυθεντικές. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο», δήλωσε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών έγινε σε μια στιγμή που ο νεαρός πρίγκιπας, ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, προσπαθεί να αλλάξει τη φήμη του «τρομερού παιδιού» και την εικόνα του πλέι-μπόι.

Στις αρχές του καλοκαιριού είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στην Καραϊβική εκπροσωπώντας τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε ενεργά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μάλιστα οι βρετανοί σχολιαστές χαιρέτισαν τον «υπεύθυνο» ρόλο που ανέλαβαν τόσο ο Χάρι όσο και άλλα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας στη δημόσια ζωή.

Σήμερα ο Χάρι ήταν πρωτοσέλιδο και στις βρετανικές εφημερίδες, όχι για την ερωτική του ζωή αλλά γιατί «προκάλεσε» τον αμερικανό κολυμβητή και χρυσό Ολυμπιονίκη Ράιαν Λόχτι να τον αντιμετωπίσει στην πισίνα του θερέτρου όπου διαμένει στο Λας Βέγκας και, όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο, έχασε πανηγυρικά τον αγώνα.