Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει Ιστορία! Το νέο κεφάλαιο στο «βιβλίο» της καριέρας που αναμένεται να γίνει best seller είναι η συμμετοχή του στο τριήμερο του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη (14-16/2).

Ο rookie των Milwaukee Bucks, αλλά και νεότερος αθλητής της λίγκας, θα αγωνιστεί στο «Rising Stars Challenge» του All Star Game και θα επιβραβευτεί για την εξαιρετική παρουσία τους στην πρώτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας (7π, 4.7ριμπ, 1.8αστ, σε 23.7 λεπτά συμμετοχής ανάγκη αγώνα).

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο, που πέρυσι ουσιαστικά παράτυπα (καθότι παίκτης του Φιλαθλητικού που ήταν και είναι ομάδα της Α2) και με πρωτοβουλία του Αργύρη Πεδουλάκη αγωνίστηκε στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, επιλέχθηκε και ο 31χρονος Πέρο Άντιτς που κάνει καλή σεζόν με τους Hawks!

Επιλέχθηκαν ακόμη οι rookies Ολαντίπο (Μάτζικ), Κάρτερ-Γουίλιαμς (76ers), Ολίνικ (Σέλτικς), Μπερκ (Τζαζ), Άνταμς (Θάντερ), Χάρνταγουεϊ Jr. (Νικς) & Πλάμλι Μ. (Νετς), ενώ από πλευράς δευτεροετών θα συμμετάσχουν οι Ντέιβις (Πέλικανς), Λίλαρντ (Τρέιλ Μπλέιζερς), Μπιλ (Γουίζαρντς), Μπαρνς (Γουόριορς), Ντράμοντ (Πίστονς), Τζόουνς (Ρόκετς), 0), Σάλιντζερ (Σέλτικς), Βαλαντσιούνας (Ράπτορς) & Γουέιτερς (Καβαλίερς).

Είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που τις ομάδες θα στελεχώσουν πρωτοετείς και δευτεροετείς παίκτες του ΝΒΑ.