Η πενταετία κλειδί για την ιθαγένεια

Το τελικό νομοσχέδιο περιλαμβάνει πρόσθετες προϋποθέσεις για τη χορήγηση υπηκοότητας σε 500.000 μετανάστες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νικολέττα Μουτούση   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2010 07:00 |
 Η πενταετία κλειδί για την ιθαγένεια

«Κλείδωσαν» οι ρυθμίσεις για τη χορήγηση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες: με μικρές τροποποιήσεις και αυστηρότερη σε ορισμένες περιπτώσεις της διαδικασίας κατατέθηκε χθες το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή.
Διαβατήριο για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από 500.000 νόμιμους μετανάστες, καθώς και 250.000 παιδιά της δεύτερης γενιάς θα δοθεί με την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, θα ανοίξει ο δρόμος για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου από τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου περισσότεροι από 266.000 ομογενείς και μετανάστες.

«Εθνική, κοινωνική και οικονομική ανάγκη» χαρακτήρισε την ένταξη των μεταναστών ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, παρουσιάζοντας τις τροποποιήσεις που έγιναν από το αρχικό κείμενο το οποίο δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση. «Παραμένουμε σταθεροί στους στόχους μας, ενσωματώνοντας κάθε λογική και χρήσιμη πρόταση που κατέθεσαν πολίτες, φορείς, καθώς και τα πολιτικά κόμματα», τόνισε και πρόσθεσε ότι «δείχνουν την πρόθεσή μας να πάμε σε συμφωνία των κομμάτων».

Απάντηση στις αιτιάσεις περί αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος με την παροχή δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, αν εξαιρέσει κανείς τους ομογενείς, οι υπήκοοι τρίτων χωρών που θα μπορέσουν να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές είναι μόλις το 0,65% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Σύμφωνα με τις τελικές ρυθμίσεις για την απόκτηση ιθαγένειας από αλλοδαπούς, παρέμεινε η προϋπόθεση της πενταετούς νόμιμης διαμονής, παρά το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αυξηθεί το χρονικό διάστημα σε περισσότερα από 8 χρόνια. Με τη συμπλήρωση των πέντε ετών, οι αλλοδαποί θα υποβάλουν αίτηση πολιτογράφησης, η οποία θα πρέπει να εξεταστεί εντός διετίας.

Προκειμένου ωστόσο να διασφαλιστούν ορισμένες προϋποθέσεις, το υπουργείο αποφάσισε να γίνει πιο αυστηρή η διαδικασία χορήγησης, στη βάση, όπως αναφέρθηκε, και της ευρωπαϊκής εμπειρίας. Έτσι, για την επαρκή γνώση ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού οι μετανάστες θα απαιτείται να περνούν από ειδικά τεστ, ενώ για να γίνει δεκτή η αίτηση πολιτογράφησης χρειάζονται και τρεις συστατικές επιστολές από Έλληνες πολίτες που διαμένουν στον ίδιο δήμο.

Στο τελικό νομοσχέδιο εξειδικεύεται παράλληλα και ο τρόπος εξακρίβωσης προϋποθέσεων, όπως η ομαλή ένταξη στην ελληνική κοινωνία και η συμμετοχή στην πολιτική ζωή. Όπως ορίζεται, θα συνεκτιμώνται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως γνώση της ελληνικής ιστορίας, η συμμετοχή σε κοινωνικές οργανώσεις ή συλλογικούς φορείς, πολιτικές ενώσεις ή σωματεία, τα οποία να διαθέτουν μέλη που είναι Έλληνες, καθώς και η φοίτηση σε ελληνικούς εκπαιδευτικούς φορείς.

Ειδική ρύθμιση εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για όσους αλλοδαπούς μεταναστεύσουν νόμιμα μετά τη δημοσίευση του νόμου στη χώρα. Έτσι, για αυτούς θα απαιτείται να συμπληρώσουν 7 χρόνια διαμονής, ενώ η απόφαση θα εκδίδεται μέσα σε έναν χρόνο. Σε μία ενδιάμεση λύση οδηγήθηκε η κυβέρνηση για τα κριτήρια χορήγησης ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που δεν έχουν γεννηθεί στη χώρα, με δεδομένο πως η Ν.Δ. ζητούσε ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Από το αρχικό σχέδιο παρέμεινε μόνο η ρύθμιση που προβλέπει εξαετή φοίτηση και χορήγηση πριν από την ενηλικίωση, με δήλωση των γονέων.

Η Εκκλησία
Εν τω μεταξύ, τέλος στις διαμαρτυρίες μητροπολιτών για το θέμα της ιθαγένειας έβαλε χθες η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. Με μία ισορροπημένη ανακοίνωση που κινείται στη γραμμή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, η Σύνοδος τονίζει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για θέμα που αφορά και χειρίζεται η Πολιτεία. «Η θέσπιση του νόμου που αφορά την ιθαγένεια, δεν προέβλεπε ούτε και τώρα προβλέπει την παρέμβαση της Ιεράς Συνόδου. Είναι αρμοδιότητα της Ελληνικής Πολιτείας, διά του Ελληνικού Κοινοβουλίου (...)», αναφέρεται στο χθεσινό ανακοινωθέν.

Η ΑΛΛΑΓΗ
Η γνώση της ελληνικής γλώσσας και η εξέταση από επιτροπή προστέθηκε στους όρους

Σε σκληρή γραμμή η Ν.Δ. παρά τις αλλαγές στον νόμο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος nasopoulos@dolnet.gr

ΩΣ ΜΙΑ «ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ» αντιμετωπίζει η Ν.Δ. τις τροποποιήσεις που επέρχονται στο νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό, αλλά επιμένει στη σκληρή γραμμή προσδοκώντας μεγαλύτερες υποχωρήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως διαβεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του, θεωρεί μείζον ζήτημα την πολιτογράφηση των μεταναστών και έχει διαμηνύσει προσωπικά στον Πρωθυπουργό ότι χωρίς ριζικές αλλαγές στο νομοσχέδιο, η Ν.Δ. όχι μόνο δεν θα κινηθεί συναινετικά, αλλά θα προχωρήσει και σε δυναμικές αντιδράσεις. Κατά τις ίδιες πηγές, το ζήτημα ετέθη ανοικτά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Γ. Παπανδρέου την περασμένη Τρίτη, για τη δημοσιονομική κρίση, αναγκάζοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση να κάνει βελτιωτικές κινήσεις.

Για τις αλλαγές που αποφάσισε η κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ενημερώθηκε χθες στο γραφείο του στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, αλλά η Ρηγίλλης εξακολουθεί να απορρίπτει το νομοσχέδιο υποστηρίζοντας ότι κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Είναι προφανές, πάντως, ότι στη Ν.Δ. εκτιμούν πως η κυβέρνηση έχει αρχίσει να κάμπτεται και ότι δεν είναι έτοιμη να ανοίξει μέτωπα, ενώ επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση για τα μέτρα λιτότητας.

Πιέσεις
Το στίγμα αυτό έσπευσε ουσιαστικά να εκπέμψει και ο αρμόδιος τομέαρχης της Ν.Δ. Χρ. Ζώης, ο οποίος απέδωσε στην «πίεση» από το κόμμα του τις πρώτες αλλαγές και έδωσε... ραντεβού στη Βουλή για νέες τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο. «Η τεκμηριωμένη πίεση που άσκησε η Ν.Δ., με αναφορές στην ευρωπαϊκή εμπειρία και νομοθεσία, υποχρέωσε και οδήγησε την κυβέρνηση σε αλλαγές. Αλλαγές όμως που παρά το γεγονός ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, πολύ απέχουν από τις θέσεις της Ν.Δ. και τις ανάγκες του τόπου. Το προσεχές διάστημα και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, η Ν.Δ. θα κλιμακώσει την πίεσή της και θα προωθήσει πρωτοβουλίες για να περάσει, με ακόμα πιο εμφαντικό τρόπο, τις θέσεις της γι΄ αυτό το κορυφαίο ζήτημα», σχολίασε.

Επιτελικά στελέχη του κόμματος τόνιζαν ότι αποτελεί «αδιαπραγμάτευτο όρο» η αποσύνδεση του νομοσχεδίου από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αλλά για τη χορήγηση ιθαγένειας στους νόμιμους μετανάστες άφηναν να εννοηθεί ότι αν η κυβέρνηση αποφασίσει να θέσει αυστηρότερα κριτήρια θα μπορούσε να βρεθεί κοινός τόπος με τη Ν.Δ. Το μήνυμα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε και η αξιωματική αντιπολίτευση να επανεξετάσει τις δικές της προτάσεις.

Τα ίδια στελέχη αναγνώριζαν ότι η Ν.Δ. προσπαθεί με τη στάση της να διαφοροποιηθεί από τον ΛΑΟΣ, αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσει ζωτικό πολιτικό χώρο για το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος επιμένει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την αναγνώριση ή όχι πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες.

Γαλάζια διαβούλευση
Στα βήματα του Γ. Παπανδρέου, πάντως, φέρεται πρόθυμος να κινηθεί ο κ. Σαμαράς, τουλάχιστον ως προς το μοντέλο της ανοιχτής διαβούλευσης. Το ζήτημα συζητήθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη που είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με τους τομεάρχες του κόμματος. Και κρίθηκε σκόπιμο όλες οι προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα βασικά ζητήματα της πολιτικής ατζέντας να τίθενται στο εξής σε ανοιχτή διαβούλευση με τους πολίτες, μέσω του Διαδικτύου.

333
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
10/02/2010 10:31
ΠΡΟΣ -αλβανιδα φοιτητρια 10/2/2010 01:45.

Θέματα που αφορούνε το μέλλον της πατρίδος μου αλβανίδα δεν τα συζητώ Διαλλακτικά ,αλλά νηφάλια και σοβαρά , εάν εσύ και οι όμοιοι σου έχετε διαφορετική άποψη αφορά εσάς .
Και βέβαια είμαι απόγονος τον αρχαίων ημών προγόνων , όπως και εσύ και οι όμοιοι σου που διαλαλείτε ότι είσαστε απόγονοι τον αρχαίων Ιλλυριών , ΟΧΙ δυο μέτρα και δυο σταθμά σε εμένα , δέστε καλλίτερα τι κάνετε με τους Έλληνες της Αλβανίας εσείς που δεν είστε ρατσίστρια .
Όπως λες και εσύ το ευτύχημα είναι ότι δεν είμαι μόνος στην Ελλάδα που έχω αυτήν την άποψη , αυτό είναι ενθαρρυντικό , και δείχνει ότι οι Έλληνες ακόμη σκέφτονται νηφάλια και σοβαρά , ασχέτως ιδεολογικού πιστεύω .
Μιλάτε με μια σιγουριά το τι κάνανε οι αρχαίοι Έλληνες τον ελεύθερο τους χρόνο λες και ήσασταν μαζί τους , μπορεί να μην είχανε μπουζούκια και τηλεόραση αλλά είχανε πολλά αλλά που εσείς ούτε που ονειρευτήκατε , το τι κοιτάμε και κάνουμε σήμερα εμείς είναι δικό μας πρόβλημα , εσύ ήρθες να μάθεις γράμματα μάθε τα λιπών και τραβά στην πατρίδα σου , να εδραιώσεις εκεί την δημοκρατία , και άσε εμάς με τα μπουζούκια μας , λαδώσατε το έντερο σας στην Ελλάδα και αναστηθήκατε , τώρα μας ζητάτε και τα ρέστα ,βλέπεις μετάξι μας υπάρχει χάσμα κουλτούρας και Ιστορίας , εμείς δώσαμε πολιτισμό και κουλτούρα εσείς τι δώσατε ? ακόμη και σήμερα με δικά μας λεφτά ζείτε , εάν κάποιος επικαλείται ότι στην αρχαία Ελλάδα το ξένο δεν ξένιζε είναι θέμα ερμηνείας , πρώτον δεν τους είχανε δούλους , τους είχανε επί πληρωμή για να κάνουνε πολέμους με ξένο αίμα και όχι Ελληνικό ,οπότε που βλέπετε την διαφορά του τότε με το σήμερα , και σήμερα προϊών προς εκμετάλλευσης ήσαστε , δεύτερο η Ελλάδα ήτανε εκείνοι που κυβερνούσε τον κόσμο ,δεν έχετε παρά να μελετήσετε την Ιστορία και να δείτε μερικούς χάρτες της εποχής εκείνης , και όχι κατά ανάγκη Ελληνικής εκτύπωσης .
Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρόνο ήρθες στην Ελλάδα , ούτε με συγκινεί το μελοδραματικό σου γραπτό , ούτε βέβαια και εκείνοι οι φωτισμένοι Έλληνες με τους όποιους είχες επαφή και σε καταλαβαίνανε , χίλια χρόνια να ζήσετε εδώ για εμάς δεν θα είσαστε πότε Έλληνες , θα είσαστε εκείνο που είσαστε , κάτι που για ιδιοτελής λόγους σήμερα δεν τολμάτε να παραδεχτείτε .Για τα ανθρώπινα δικαιώματα τράβα να πολεμήσεις στην αλβανία σου , εμείς εδώ θα τα βρούμε μετάξι μας χωρείς μεσολαβητές Αλβανούς πακιστανούς αφγανούς και άλλους .
Ούτε βέβαια είναι 800 εκείνοι που έχουνε την δικιά μου γνώμη και άποψη , είμαστε το 80 – 85% της εκατόν του Ελληνικού έθνους , οπότε καλό είναι να μάθεις πρώτα αριθμητική .
ΣΕΡΒΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
10/02/2010 08:33
ΑΧ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΖΟΥΜΕ! ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΛΕΣ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ?
αλβανιδα φοιτητρια
10/02/2010 01:45
@ σταθ.παπαδοπουλος
ειδικα εσεις κ.σταθ.παπαδοπουλε ειστε σιγουρα απογονος των αρχαιων ελληνων...φαινεται αλλωστε απο την ορθολογικη σας σκεψη,την ανεκτικοτητα σας μπροστα στο ξενο,απο τα φιλοσοφημενα επιχειρηματα σας,το φιλελευθερο σας πνευμα Κ τον διαλακτικο τονο του λογου σας!!!!!!!!!!!!!κ να ησασταν ο μονος!ποσο θυμιζουν την αρχαια ελλαδα ο σημερινος ανθρωπακος που δουλευει ολη την εβδομαδα για να παει στο σαββατο στα μπουζουκια!!ο ανθρωπακος που παρακολουθει με τοσο ενδιαφερον τα μεσημεριανα "πολιτιστικα" προγραμματα της τηλεορασης!που ποτε δεν ανοιγει ενα βιβλιο στον ελευθερο του χρονου,με την δικαιολογια βεβαια οτι δεν υπαρχει τετοιος χρονος!που ποτε δεν θα ενδιαφερθει να ταξιδεψει να δει τον κοσμο,να δει το διαφορετικο κ να εμπλουτισει το πνευμα του(θυμηθειτε τον περικλη)...οχι μα γιατι να το κανει αφου εχει τη μυκοναρα του κ το χωριο του,δεν χρειαζονται τα αλλα!σημερινος ανθρωπος με την τοσο καλη αισθητικη του στην αρχιτεκτονικη,στη μουσικη κ.α....παντα σε συγκριση με τους αρχαιους βεβαια!οχι σε συγκριση με αλλα κρατη που ειναι χειροτερα!φυσικα γνωριζω καλα δεν ειμαι χαζη πως τα παραπανω παραδειγματα αφορουν ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου,κ σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση ολους!ΕΙΧΑ την τυχη να γνωρισω φωτισμενους ελληνες που ξερουν α συνδεσουν την υπαρξη τους εμπρακτα με τον αρχαιο πνευματικο πλουτο ...κ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς!κ επειδη μ ειπατε να τραβηξω στην πατριδα μ,αν εχω πατριδα ειναι αυτη που ζω κ ειμαι ενσωματωμενη οχι αυτη που γεννηθηκα εμεινα 4 χρονια...η αλβανια εμενα δεν μλεει τιποτα.θα ΜΕΙΝΩ εδω κ ας μην θελετε εσεις κ 800 αλλοι,παρτε το χαμπαρι! "ο,τι δεν με σκοτωνει με κανει πιο δυνατο",κ στη περιπτωση μ πιο δυνατη να παλεψω για ανθρωπια κ δικαιωματα!
ΓΙΑΝΝΗΣ OYTCAST
10/02/2010 00:02
Η ιστορια επναλαμβανεται και οπως εγινε με τους αρβανιτες που ενωθηκαν με τον ελληνισμο αυτο θα γινει και τωρα σε πιο δυσκολες συνθηκες..κοιταξτε γυρω στα βαλκανια και πειτε μου αν υπαρχει ενας λαος πιο κοντα στην ελλαδα σε ολα τα επιπεδα?οσο για τις τσαμουριες κλπ ειναι καθαρα παιχνιδια κυριως των αμερικανων οπως παντα για να κανουν τα βαλκανια για αλλη μια φορα ανω κατω...και ναστε σιγουροι οτι αν ποτε ανοιξει αυτο το θεμα θα δεις ποιοι θα αντιδρασουν πρωτοι...α και μην ξεχασω,μονο...50.000 αλβανοι εχουν αγορασει σπιτι η καποιο αλλο ακινητο μεχρι στιγμης στην ελλαδα και οι καταθεσεις των αλβανων σε ελληνικες τραπεζες ανερχονται σε 2 δις...ευρω
ΓΙΑΝΝΗΣ OUTCAST
09/02/2010 23:54
mixalis@ δεν ειναι μονο οι τοσκηδες κοντα με τους ελληνες..αλλα ας τα παρουμε απτην αρχη...αλβανος και θρησκειες ειναι εκ διαμετρου 2 αντιθετα πραγματα..κανεις πλην πολυ ελαχιστων εξαιρεσαιων δειχνει ενδιαφερον,και μπορει καποιοι να εκπλαγουν αλλα οι γκεκηδες ειναι η πλειοψηφια χριστιανοι και καθολικοι ως επι των πλειστον,οι τοσκιδες ειναι στην πλειοψηφεια μπεκτασηδες,και οσο και να απορειτε για τους γκεγκηδες μηπως ξερει κανεις οτι οι περηφημοι σουλιωτες εφερναν στις φλεβες τους γκεκικο αιμα??τα επιθετα γκινης,γκιοκας,γκιατης κλπ που τα εχουν πολλοι ελληνες τα βρισκεις σχεδον παντα στην βορεια αλβανια και ολα σχεδον ετυμολογουνται στην αλβανικη?μην τα μπερδευουμαι ολα,90% των αλβανων εχουν αμμεση σχεση με τους ελληνες και αυτο θα το δειξει το μελλον..
AΡΒΑΝΙΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
09/02/2010 13:26
@αλβανιδα φοιτητρια

θα ηθελα καποιος να μπορεσει να μου προσδιορισει τι σημαινει ελληνας?

Η απάντηση είναι οτι του λέει η εθνική του συνείδηση κι όχι η φυλετική καταγωγή. Μπορεί οι προγιαγιάδες μας να κατοικούσαν στο ίδιο χωριό πριν 800 χρόνια. Όμως τώρα μας εκφράζει διαφορετική σημαία εμένα η γαλανόλευκη εσένα η ερυθρά με τον μαύρο αετό. Αν θες να αλλάξεις εκτός από υπηκοοτητα και εθνική συνείδηση είσαι καλοδεχούμενη αρκεί να μην μας λες για Τσαμουριές! ΄΄Ενα πράγμα σου λέω. Αν δεν εξισλάμιζαν οι Τούρκοι τους προγόνους σου σήμερα οι Τοσκ Αλβανοί από Τίρανα και κάτω θα ήταν Έλληνες Ηπειρώτες!!!
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
09/02/2010 12:04
Εμείς οι Έλληνες ορμάμε τότε οπότε το θεωρούμε ανάγκη , και ΟΧΙ κατά παραγγελιά αλβανίδα .
Και βέβαια στης φλέβες μας κυλά Ελληνικό αίμα ,μήπως κυλλά και στης δικές σου και δεν το ξέρουμε ?
Ένα άλλο είναι ότι εσύ και οι όμοιοι σου δεν έχετε καμία δουλεία με τα τεκταινόμενα στην πολιτικοί ζωή του τόπου ούτε με το μέλλον της Ελλάδος ,μάθε τα γράμματα σου και τραβά στην Αλβανία σου ,στην κουλτούρα και την ιστορία σου .
Δεν είναι κατά ανάγκη τα πάντα να συνδέονται με την επιστήμη , σήμερα η επιστήμη λειτουργεί κατά παραγγελιά , άμα της δώσουνε εντολές μπορεί να σε παρουσιάσει από τον Άρη .
Οι Έλληνες του σήμερα είναι απόγονοι τον αρχαίων Ελλήνων ,σας αρέσει η όχι είναι γεγονός ,δεν μπορεί εσείς να διαλαλείτε ότι είστε Ιλλυριοί και οι σύγχρονοι Έλληνες να μην είναι απόγονοι τον αρχαίων ημών προγόνων ,ΟΧΙ δυο μέτρα και δυο σταθμά αλβανίδα .
Όσων αφορά το μήπως που το αφήσατε σαν ερωτηματικό , θα σας απαντήσω , πατρίδα μας είναι ότι θέλουμε είμαστε .
Ικανοποιήθηκες αλβανίδα .
Μητσος
09/02/2010 09:10
@Αλβανίδα Φοιτήτρια: Ελληνας=Ελληνας Πολίτης. Σημαίνει απλά ιδιοκτήτης αυτής της χώρας, όπως Αλβανός σημαίνει ιδιοκτήτης της Αλβανίας. Δεν κάνουμε DNA καί κανείς δεν ασχολείται να βρεί ότι κατάγεται από τον Λεωνίδα η τον Θεμιστοκλή, εκτός κι αν το αμφισβητούν άνθρωποι με απόλυτα καμμία σχέση. Ελληνας περιλαμβάνει αρκετές διαφορετικές καταγωγές, από Κρητικούς μέχρι Μακεδόνες καί ακόμα Αρμένιους, Εβραίους καί πολλές άλλες καταγωγές. Το κοινό είναι ότι γιά όλους αυτούς αυτή είναι η χώρα μας. Δεν υπάρχει κάτι κακό αν κάποιος με διαφορετική προέλευση εγκατασταθεί ειρηνικά στην χώρα, ζήσει εδώ, σέβεται τη χώρα, δεχτεί καί υιοθετήσει τις αξίες μας, αποφασίσει ότι του αρέσει καί μας αρέσει, την αγαπήσει σαν χωρα του καί κάποια στιγμή πάρει καί την υπηκοότητα. Κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Μόνο πού αυτό δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα, αλλά μιά παραχώρηση πού κάνουμε εμείς, οι ιδιοκτήτες της χώρας σε κάποιον πού πιστεύουμε ότι αξίζει καί ο ίδιος το βλέπει σαν τιμή. Εκεί πού έχουμε πρόβλημα είναι αυτό να δίνεται σαν κεκτημένο δικαίωμα στον οποιονδήποτε, χωρίς ερωτήσεις. Είναι σαν να βάζεις συνιδιοκτήτη στό σπίτι σου, γιατί ο κάθε πολίτης μπορεί να ψηφίζει καί να σου επιβάλλει έτσι το τι θα κάνεις. Οσοι από μας δεν συμφωνούν με τα κυβερνητικά σχέδια έχουν συγκεκριμένες ανησυχίες που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ έχει δώει μια απάντηση: 1)Πως εξασφαλίζεται ότι ελληνοποιημένοι μουσουλμάνοι 2ης η τρίτης γενιάς δεν θα κάνουν αυτά πού έκαναν στό Λαονδίνο, το Παρίσι η τη Μαδρίτη; Η στην Ολλανδία καί τη Δανία με δολοφονίες καί απόπειρες δολοφονιών όσων δεν συμφωνούν μαζί τους; Αυτή η χώρα έχει πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος για την ελευθερία της-δεν μπορεί να την παραδώσει σε αφιονισμένα ανθρωπάκια πού βάζουν την φασιστοθρησκεία τους πάνω από την ελευθερία μας-ΚΑΙ Την δικιά σου. 2) Είχαμε πρόσφατα το Κόσσοβο. Πως εξασφαλίζεται ότι μιά ελληνοποιηθείσα μειονότητα δεν θα εγκατασταθεί μαζικά σε μιά περιοχή, θα διώξει τους ντόπιους(ηδη γίνεται στό κέντρο τη Αθήνας) καί κάποια στιγμή θα κάνει αντάρτικο γιά να ανεξαρτητοποιηθεί; Οταν μπορέσεις να απαντήσεις σε αυτές καί αλλες ανησυχίες θα έχεις κάνει ένα βήμα γιά την αποδοχή τέτοιων ιδεών. Μέχρι τότε, η λογική λέει περιορισμένης έκτασης ελληνοποιήσεις ανθρώπων πού έχουν ήδη αφομοιωθεί καί είναι πρώτα Ελληνες καί μετά οτιδήποτε άλλο.
αλβανιδα φοιτητρια
09/02/2010 02:15
συνεχεια.....μηπως ειναι η γλωσσα?ο τροπος ζωης?οι συνηθειες?ο πολιτισμος με τον οποιο ερχεται κανεις σε επαφη γαι χρονια ολοκληρα?η παιδεια?η γνωση αλλα πανω απο ολα η ΕΚΤΙΜΙΣΗ της ιστοριας κ του πολιτισμου?οι ανθρωποι με τους οποιους ερχεται κανεις σε επαφη?η φροντιδα για τον χωρο που ζεις?η ανησυχια σ για τα κοινα κ την κοινωνια?η τηρηση των νομων κ συμβολη στην οικονομια της χωρας με πολλους τροπους?τι ειναι τελικα ?διοτι αν ειναι τα τελευταια αυτα σκεφτειτε λιγο ποσοι μεταναστες υπαρχουν που πληρουν αυτες τις προυποθεσεις..κ αυτοι ειναι βεβαιο οτι ειτε εχουν την ιθαγενεια ειτε οχι ειναι μελος της κοινωνιας κ ειναι γυρω σας κ θα συναναστραφειτε καποτε με αυτους...για αυτο αποδεχτειτε το ,αφηστε τις υστεριες..δειτε λιγο τον εαυτο σας,ποσο διαφερετε απο τους αρχαιους υμων προγονους κ συνελθετε...Α κ οσοι γραφουν προσποιουμενοι τους ξενους που δεν ξερουν ελληνικα δεν χρειαζεται να κοροιδευουν γιατι 1 ουτε οι ιδιοι ξερουν καλα την γλωσσα τους γιατι δεν ενδιαφερθηκαν να την καλλιεργησουν,κ 2 οι καημενοι οι μεταναστες δεν καθονται να γραφουν στα φορουμ αλλα βρισκονται εκει εξω προσπαθωντας να κερδισουν το ψωμι τους...κ για να ξερετε εμεις οταν ερχομαστε στην ελλαδα δεν ξερουμε την κατασταση γιατι δεν εχουμε την πολυτελεια να διαλεξουμε σε ποια χωρα θα επιβιωσουμε...προφανως χρειαστηκε να ερθουμε..οπως οι συγγενεις σας πριν χρονια σε αλλες χωρες...
αλβανιδα φοιτητρια
09/02/2010 01:59
θα ηθελα καποιος να μπορεσει να μ προσδιορισει τι σημαινει ελληνας?οτι γεννηθηκες εντος καποιων γεωγραφικων οριων?θα ορμηξουν ολοι εδω να μ απαντησουν ΟΧΙ!θα υποστηριξουν πως πρει να κυλα ελληνικο αιμα στις φλεβες σ,εκδοχη ωστοσο αρκετα αστεια κ επιστημονικα αβασιμη λογω αλλοιωσεων του dna κατα την διαρκεια των αιωνων,αρα απορριπτεται η θεωρεια πως με αυτον τον τροπο συνδεονται ιο αρχαιοι ελληνες με τους συγχρονους.οποτε κατι αλλο μαλλον δινει αυτο το γνωρισμα....ΜΗΠΩς
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
08/02/2010 15:54
Φιλιππινεζος Παρατηρητης 8/2/2010 05:13.

Αγαπητέ συμφωνώ σε όλα μαζί σου , και με όλους τους άλλους της ιδίας άποψης , σαν νέοΕλληνες έχουμε ένα μεγάλο κουσούρι μέσα από τα πολλά που κατέχουμε , κοιτάμε το προσωπικό μας συμφέρων ,αλλά το κάνουμε για οφέλη της στιγμής , του παρόντος ,και όχι του μέλλοντος , δεν δικαιολογώ κανένα πολιτικό ,το έχω γράψει πολλές φορές ,από την μεταπολίτευση και μετά η Ελλάδα μας βουλιάζει , απλά βουλιάζουμε σιγά , αλλά μεθοδικά και σταθερά , ξέρης κάτι φίλε μου εάν δοκιμάζανε απότομα να τορπιλίσουνε την Ελλάδα θα γινότανε χαμός ,αυτό το έχουνε πιστοποιήσει από το όχι του Μεταξά και μεταγενέστερα του Παπαδόπουλου στους Αμερικανούς ,για την διέλευση τον αεροσκαφών τους από τον Ελληνικό εναέριο χώρο , για να βομβαρδίσουνε τον Καντάφι , και στης δυο περιπτώσεις οι Έλληνες υπακούσανε στην λογική ,στην σωτηρία της Ελλάδος , δεν αμφιβάλλω ακόμη και εκείνοι που είναι υπέρ του Γεώργιου θα επαναστατούσανε σήμερα εάν γινότανε κάτι παρόμοιο , όλα αυτά τα έχουνε μελετήσει λεπτομερώς οι πέραν του Ατλαντικού , και βέβαια γνωρίζοντας το απρόβλεπτο του Έλληνα δεν ρισκάρανε στο άμεσο αποτελείωμα ,αλλά στο μεθοδικό ,αλλά και το μεθοδικό έχει τα ρίσκα του , οπότε για να είμαστε μέσα φροντίζουμε για δικιά μας μονάδα ,(για αυτό έχουνε φροντίσει ολόκληρη την πενταετία του Κ.Καραμανλη ,θυμάσαι πως πέρασε , πυρκαγιές -πυρκαγιές και ξανά πυρκαγιές , και πάντα στον κατάλληλο χρόνο , εάν το μελετήσει κανείς θα το καταλάβει , δεν ξέρω εάν θυμάσαι , αλλά αρκετό χρόνο πριν αρχίσει το Γιουγκοσλαβικό η Αμερικάνοι κυκλοφορήσανε σενάρια και για την Ελλάδα , σενάρια φρικτά τα οποία προφανώς δεν τα διαβάσανε όλοι οι Έλληνες , ίσος για αυτό είναι και τόσο μπερδεμένη στο μεταναστευτικό , η διπλωματία λέει ,εκεί που σταματώ εγώ μιλάνε τα κανόνια , στην περίπτωση μας μιλάνε οι Club Bilderbergk , Τουρκία , και βέβαια ο (πλανητάρχης ,τρομάρα του ) , και άμα φτάσουμε στο D time με τον δούρειο ίππο τους μετανάστες στην Ελλάδα ,οι Έλληνες τότε θα καταλάβουνε τι σημαίνει <<SEARCH Rescue And>> πάνω στο πετσι τους .
ΣΤΑΘ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
08/02/2010 14:43
666 7/2/2010 17:24
Εύχομαι πάντα είσαι καλά φίλε .
Λευτέρης
08/02/2010 10:47
@Μιχάλης Δ: Ποιός είναι κολλημένος; Εσύ, πού δεν σε πειράζει να αφήσεις μιά Ελλάδα με ενα νέο Κόσοβο, η με ισλαμικό νόμο, η αυτοί πού υπερασπίζονται την ελευθερία μας από τέτοια ισλαμοφασισταριά; Οσο για τον Κολοκοτρώνη, κρίμα πού δεν ζεί να αμφισβητούσες την ελληνικότητα του στα μούτρα του. Αλλά κάτι τέτοιο προυποθέτει στοιχειώδη ανδρισμό...
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
08/02/2010 05:13
@ ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7-2-2010/13:42 Αγαπητέ Ευστάθιε , το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε κ. Μανωλίδης , που κατά πως δήλωσε ασκεί ευσυνειδήτως την εργασία του, αλλά η εντολή του καταστροφικού τρίο για την Ελλάδα , την οποίαν εκτελεί άμεσα η υποτελής σ’ αυτό ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ . {Πλανητάρχης – Τουρκία – Club Bilderbergk} . O δε κ. Γ. Παπανδρέου , αφού έλυσε και της Ινδίας τα προβλήματα , θα επανέλθει στην Ψωροκώσταινα για να δώσει εντολές στο επιτελείο των άχρηστων υπουργών του , και θα αναχωρήσει εκ νέου για να λύσει και κάποιων άλλων κρατών τα προβλήματα . Τα εληνικά που δεν μπορούν να λύσουν κατ’ ομολογίαν του οι άχρηστοι υπουργοί του , θα μας τα λύσουν τα χρυσά παιδιά που μαςκουβάλησε από την αλλοδαπή για να κυβερνήσουν την Ελλάδα . Τώρα αν το {29,5%} των Ελλήνων έδωσε την εντολή στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει , και η Ν.Δ. απείχε για να το κατορθώσει είναι μια άλλη ιστορία . Οι εξαπατηθέντες που ψήφισαν Αμερικανό πρωθυπουργό , έπρεπε να το περιμένουν ότι θα κουβάλαγε συμπατριώτες του ομοϊδεάτες και ομόθρησκούς του να μας κυβερνήσουν . {Ο όρος άχρηστοι εξυπακούεται , διότι αν δεν ήσαν άχρηστοι δεν θα μας κουβάλαγε αλλοδαπούς για να λύσουν τα προβλήματα της Ελλάδας}. Επίσης οι θιγόμενοι υπουργοί που θα δίνουν αναφορά στους αλλοδαπούς κυβερνήτες της Ελλάδας αν δεν ήσαν άχρηστοι , απάτριδες και είχαν ελάχιστο έστω ίχνος ευθυξίας κατόπιν αυτού θα παραιτούνταν. Αυτοί θα ασχοληθούν εκ νέου για κάποιον αισχότερο νόμο από αυτόν που θέσπισαν για να κλέβουν ατιμωρητί οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ , που τον βρήκε έτοιμο η Ν.Δ. την οποίαν κυβερνούσε στην ουσία ο αντ’ αυτού "ιός" του ταχυδρόμου κεντροαριστερός κ. Θ. Ρουσόπουλος , πνευματικό τέκνο του Πανοσιολογιωτάτου Εφραιμ , κατά κόσμον {Βασιλείου Κουτσού} !... Τελικώς επειδή το μοναδικό επείγον πρόβλημα για την Ελλάδα είναι η ελληνοποίηση των Μουτζαχεντίν, για να αποτελέσουν τους πραίτορες των υπουργών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, γιατί θα χρειασθούν λίαν συνόμως φρουρά , όταν ο ελληνικός λαός αντιληφθεί τι συμβαίνει στην Ελλάδα . Οι αλλοδαποί πάντως θα έχουν αναχωρήσει πριν, οπότε μην τους ... "Μην τους είδαταν, μην τους απαντήσαταν, τους Golden Boys τους λεβέντες" ! Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο κ. Αντώνης Σαμαράς που δεν έριξε αυτή την κυβέρνηση της υποτέλειας , με την κατα- ψήφιση του κ. Κ. Παπούλια . Κι’αυτό διότι ως μέλος και αυτός της εν λόγω λέσχης , λαβαίνει εντολές από το ίδιο κέντρο. Επειδή κάποιοι εθνικοσοσιαλιστές κουταλοφόροι επιχειρούν να χρεώσουν τη Ν.Δ. για την αθρόα εισροή Αλβανών στην Ελλάδα , αυτή επιτεύχθηκε από το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου και Κάρολου Παπούλια , με την κατάργηση του εμπολέμου και το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία . Στη συνέχεια με το Νταβός και το Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ της Βουλιαγμένης παραχώρησαν τον έλεγχο του μισού Αιγαίου στην Τουρκία για επιχειρήσεις και ασκήσεις "Ερευνας Και Διάσωσης- Search And Rescue" {S.A.R.}. Κατόπιν οι κ.κ. Κ. Παπούλιας , Θ. Πάγκαλος Γ. Αρσένης και Γ. Παπανδρέου , με το φιάσκο των Ιμίων και τη συμφωνία της Μαδρίτης στις 8 Ιουλίου 1997, προέβησαν και σε νέες εθνικές παραχωρήσεις . Αν τολμούν ας τις ανακοινώσουν . Οσο για το 1999 , υπέγραψαν για το βομβαρδισμό των αμάχων Σέρβων από το ΝΑΤΟ, για να εξαναγκάσουν τους Σέρβους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους από το Κοσσυφοπέδιο, για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας , η οποία όμως συμπεριλαμβάνει και την Τσαμουριά {Θεσπρωτία}. Για να δούμε τι θα πράξει ο κ. Κάρολος Παπούλιας {Ηπειρώτης} αν δεν έχει εν των μεταξύ αποδημήσει εις Κύριον , όταν κατά πάσαν πιθανότητα θα βομβαρδίζεται η Θεσπρωτία , για να ανεξαρτοποιηθεί κι’αυτή όπως το Κόσοβο ; 8-2-2010 Φ.Π.
Φοβού τους φιλανθρώπους...
07/02/2010 23:09
@φοβου τους αλλοδαπους

Φοβού τους "φιλανθρώπους" και μίσος φέροντες!!!

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τα ορθογραφικά λάθη των Ελλήνων αλλά από κάτι Ελληνόφοβους σαν εσένα που ο λόγος τους είναι κένος και γεμάτος μίσος για κάθε τι Ελληνικό!!!

Παρεμπιπτόντως φοβερό επιχείρημα αυτό με τα ορθογραφικά λάθη των Ελλήνων! Σκεφτήκατε όμως το ενδεχόμενο οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν ορθογραφικά λάθη, να τα κάνουν διότι αναγκάστηκαν να αφήσουν νωρίς το σχολείο γιατί έπρεπε να δουλέψουν για να ζήσουν;!

Δεν έχει όλων ο μπαμπάς λεφτά να τους στείλει στο κολέγιο και μετά Αγγλία η Αμερική να πάρουν μάστερ στην τεμπελιά!!! Και μετά μέσα από μια μεζονέτα με την τσέπη γέματη και μακριά από τα προβλήματα της κοινωνίας να μας αραδιάζουν ανθρωπιστικές αμπελοφιλοσοφίες και παραμύθια της Χαλιμάς!
φοβού τους αλλοδαπούς!
07/02/2010 19:58
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Έχει ειπωθεί ξανά και ξανά, αλλά πραγματικά δεν ντρέπεστε να υποστηρίζετε την εθνική σας ταυτότητα κάνοντας τόσα πολλά και φρικτά ορθογραφικά λάθη;;; Είναι τουλάχιστον γελοίο... "Η γλώσσα είναι πατρίδα" έλεγε ο Καζαντζάκης (εκτός αν δεν τον παραδέχεστε ούτε αυτόν για Έλληνα)
φοβού τους αλλοδαπούς!
07/02/2010 19:33
@ ΜΙΧΑΛΗ Δ. Σ'' ευχαριστώ που προωθείς την αποψή μου. Ελπίζω να συμφωνείς κιόλας, γιατί δεν έχεις βάλει κάποιο σχόλιο (θετικό ή αρνητικό), για να καταλάβω.... (?)
koxlias
07/02/2010 19:05
O Πινακας λεει Καταφανη Ψεματα και διαστρεβλωνει την
πραγματικοτητα

στον νομο μου( Ρεθυμου ) συμφωνα με τα επισημα στοιχεια της Ελληνικης Πολιτειας ειναι 10 % οι μεταναστες και ΟΧΙ
το Ψευδες και Πραπλανητικο 1,42 %

Ηθελα να ηξερα ποιος Φωστηρας και απο που εβγαλε
αυτο το 1,42 %


Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Μετανάστες το 10% του πληθυσμού του νομού


αλλα μας βολευει φαινεται το αλλο Ψευδες 0,65 %
που σερνεται τωρα τελευταια .

Το υπουργειο αναφερει ..... 266,250 νεοι αλλοδαποι εκλογεις ( 0,65 % του εκλογικου σωματος )

Θα μπορεσει να εξηγησει κανεις γιατι το ιδιο το Υπουργειο λεει καταφανεστατα Ψεματα ; ; ; ; ;

Απο τα επισημα στοιχεια της Ελληνικης Πολιτειας βλεπουμε.....

http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html

εκλογες 2009, Εγγεγραμμένοι 9,933,385

αν προσθεσουμε και τους 266,250 = 10,199,369 το ποσοστο επι των εγγεγραμενων

ειναι τελικα το 2,61 % !!!!! , τετραπλασιο απο αυτο που αναφερει το υπουργειο .

Αν δεν υπολογισουμε μονο τους ψηφισαντες 7,044,479 / 70.92 %

και ενσωματωσουμε τους 266,250 τοτε το ποσοστο των

αλλοδαπων ψηφοφορων επι των δυνητικα ( 7,310,729 εστω οτι ψηφιζουν οι ιδιοι )

επομενων ψηφισαντων ανερχεται στο 3,64 % !!!!!
( επειδη δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι δεν θα ψηφισει εστω και ενας αλλοδαπος )


1)
στις δηλώσεις του Κου Ραγκουση για το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας αλλοδαπών
γινεται αναφορα οτι απο το Υπουργειο Εσωτερικων υπολογιζουν οτι 0,65 %
οτι ειναι το ποσοστο των αλλοδαπων εκλογεων επι του εκλογικου σωματος
.....'''' Από το υπουργείο Εσωτερικών υπολογίζεται ότι ο αριθμός όσων μπορούν
να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχεται σε 266.250 άτομα,
που αντιστοιχεί στο 0,65% των εκλογέων.....''''

πηγές
http://www.ert3.gr/news/et3newsbody.asp?ID=492057
http://www.apogevmatini.gr/?p=62914
http://www.e-typos.com/printarticle.aspx?cid=1575
http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5h95XnaFXoS6gPBqJYEaIZ97pEZ9A

2)
το αρθο της εφημεριδας της 06/02/2010
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=129119
αναφερει ......''''Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε ότι 65.000
μετανάστες έχουν δικαίωμα ψήφου στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Φάνηκε όμως να μη γνωρίζει ακριβώς τον αριθμό των μεταναστών στη χώρα.....''''''

εδω εχουμε ενα χοντροκομενο υπολογισμο 65,000 στα 10,000,000 ελληνες
ΑΡΑ 0,65 % και εδω το ποσοστο .
Μιχάλης
07/02/2010 17:27
Γιωργος Στ. 6/2/2010 21:43
Απλά συμφωνώ μαζί σου!!!
666
07/02/2010 17:24
@ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7/2/2010 14:55, ευχαριστώ για την απάντηση.Είμαστε στην ίδια γραμμή και το σημαντικότερο σταθερή σ αυτήν. Ο καθένας μας εδώ στο εξωτερικό κάνει το κατά δύναμη για το καλό της Πατρίδας και στον κύκλο τουλάχιστον τον δικό μου προσπαθώ και όλοι έχουν καταλάβει τι παιχνίδι παιζει ο γιωργάκης.Να είσαι πάντα καλά και να απολαμβάνεις την ΑΕΚΑΡΑ.
Μιχάλης Δ
07/02/2010 16:43
Τί κολλημένοι που είστε κακόμοιροι Έλληνες; Πόσο απαραίτητη σας είναι πια αυτή η ελληνική υπηκοότητα για να υπάρξετε; Αν την πάρουν κι άλλοι τη χάνετε εσείς; Ή μήπως γενικά η ύπαρξη σας, η οντότητά σας είναι τόσο εξαρτημένη από την εθνικότητα; Θα έλεγε κανείς πώς θα εξαφανιστείτε και ως άνθρωποι αν τη "χάσετε"... Δε θα έχετε πια προσωπικότητα... Λόγο ύπαρξης… Τι θ’ απογίνετε άμοιροι;... ...Και πόσο τραγικά αστεία μοιάζει η διαμαρτυρία σας, αν σκεφτεί κανείς τις “φήμες” που κυκλοφορούν περί αρβανίτικης καταγωγής των εθνικών μας ηρώων ή περί τουρκικής καταγωγής του Κολοκοτρώνη (απ’ την πλευρά του πατέρα του)… Οϊμέεεε… πάει η καθαρότητα της φυλής μας …
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
07/02/2010 14:55
666 6/2/2010 19:16.

Αγαπητέ φίλε εδώ το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουνε τι τους συμβαίνει , βλέπουνε χώρες του Αγγλοσαξονικού τόξου που δώσανε ιθαγένεια και νομίζουνε ότι έτσι πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα , δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι ,εκεί όταν δούνε κίνδυνο θα τους καθαρίσουνε στο άψε σβήσε ,και κανένας δεν θα τους πει τίποτα ,γιατί είναι δυνατοί οικονομικά και στρατιωτικά , δεν συμβαίνει το ίδιο με εμάς , εμείς είμαστε ανάδελφοι όπως είπε κάποτε ένας πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας , και τρίχα να τους πειράξουμε την επόμενη μέρα θα μας έχουνε κρεμασμένους με μανταλάκια , είδες εσύ να κάνουνε τίποτα στους Ιταλούς όταν βουλιάξανε τους λαθρομετανάστες Αλβανούς μέσα στο λιμάνι τους , κανένας δεν μίλησε ,ούτε και η φωνακλάδες Αμερικάνοι , τώρα θα μου πεις εκείνοι τους προωθούνε με σύμφωνη γνώμη της Τουρκίας που θα έχει πιο εύκολοι δουλεία την ημέρα D , ημέρα που η θέλουμε η όχι θα έρθει , ας θυμηθούμε τον ΚΙΣΙΝΤΖΕΡ τι έλεγε για την Ελλάδα και τους Έλληνες , μόνο εάν διαβάλουμε την Ιστορία τους και την θρησκεία τους θα τους έχουμε στο χέρι , σήμερα αυτό συντελείται από τα κέντρα του εξωτερικού και τους βαλτούς τους στην Ελλάδα , σήμερα δεν υπάρχουνε ιδεολογίες , το βλέπεις και μόνος σου , είναι δυνατό η τάχα μου προοδευτικές δυνάμεις στην ουσία με την θέση που παίρνουνε στο θέμα να συνεργάζεται με τους Αμερικανούς , ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον σε αυτό το θέμα να είναι στην παρούσα φάση αρνητική και προσεχτική ,άλλο διεκδικώ την εξουσία με την αριστεριστική και ψευτοσοσιαλιστικη ιδεολογία μου , και άλλο θέλω να καταστρέψω συνειδητά την χώρα μου ,και άμα δω τα σκούρα φυγαδεύω την οικογένεια μου και τον εαυτό μου , σάμπως πρώτη φορά θα είναι ,και όταν βγάλουνε το φίδι από την τρυπά οι άλλοι ερχόμαστε σαν σωτήρες καβάλα επάνω στο άσπρο άλογο, έτσι και αλλιώς κοροΐδα είναι .
Γιωργος Στ.
07/02/2010 14:14
aki,μην ασχολεισαι με το SPYRO (και με τον καθε SPYRO).Στου κουφου την πορτα χτυπας.Οτι και να τους λες,αυτοι το χαβα τους.Αφου μεσα σε 5,5 χρονια τα κανανε μπαχαλο,ερχονται τωρα και κανουν κριτικη στο Γιωργακη που προσπαθει να βαλει τα πραγματα σε μια ταξη (στο μετρο του δυνατου παντα,για να ειμαστε και ρεαλιστες).Αναθεματιζουν και καταριουνται οτιδηποτε διαφορετικο.Αυτο ειναι το επιπεδο τους.Οι δηλωμενοι δεξιοι δεν αλλαζουν χρωμα.Αντιθετα,οσο βλεπουν τα στραβα τους,τοσο βαφονται εντονοτερα.Μια ζωη τα ιδια κανανε.Λοιπον μην τους δινετε σημασια.Αρκετα πια.
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
07/02/2010 13:42
Φιλιππινεζος Παρατηρητης 6/2/2010 18:54.

Καλημέρα αγαπητέ Φ.Π έτσι όπως τα λες είναι , μέχρι πρότινος ήτανε υπέρμαχος τον κάθε είδους λαθρομεταναστών ο φίλος Μανωλιδης και τώρα άλλαξε σοκάκι , άντε μετά να κανείς σοβαρή συζήτηση με αυτούς που εμφανίζονται τάχα μου αχρωμάτιστοι .
mixalis
07/02/2010 11:27
Aχαιός 6/2/2010 18:05

Aντε να συμφωνήσω οτι θα αφομοιώσουμε τους Τόσκηδες (από τους οποίους προέρχονταν και οι Αρβανίτες) που είναι και χριστιανοί. Όμως οι Γκέκηδες από τους οποίους προέρχονται και οι Κοσοβάροι είναι διαχρονικοί εχθροί του Ελληνισμού (βλεπε 1821) και φανατικά στοιχεία που απέσπασαν το Κόσοβο από τη Σερβία. Αυτοί ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους Σλαβομακεδόνες που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν έλληνες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ
07/02/2010 07:41
Δεν είναι παράξενες οι προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης;
Δεν είναι περίεργο να επιμένει σε αυτή την έπιλογή
παρά την κατακραυγή και την κατάσταση της χώρας;
Δεν είναι περίεργη η αποσιώπηση στις τεράστιες αντιδράσεις
των Ελλήνων πολιτών σε όλο το πολιτικό φάσμα;

Όλα αυτά για εκείνους που παρατηρούν τα ανεπαίσθητα γεγονότα στο internet αποδεικνύουν ότι η οριστική αποσύνδεση κράτους - κομμάτων - μέσων επικοινωνίας και λαού έχει συμβεί.

Το απεύχομαι, αλλά φοβάμαι ότι περίπλοκες ώρες πλησιάζουν.
Οικονομικές Δυσκολίες, Συναίσθημα και Ταυτότητα θα δημιουργήσουν ένα πολύ επικίνδυνο μίγμα.

ΗΗ
07/02/2010 02:00
ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!
PROS: "ISTORIKH ELLHNIKH SYNEIDHSH"
07/02/2010 01:41
PROS: ISTORIKH ELLHNIKH ....! SYMFONO !! AYTH H "TRELA" POU LES EINAI THEIKH ! TOUS TRELOUS DEN TOUS PEIRAZAN STHN ARXAIA ELLADA ! KATI XERAN ! DEN EITAN TRELOI ME THN SHMERINH IATRIKH ENNOIA ! EXALLOU EXEIS ARKETA PARADEIGMATA ANAFEREIS ! SYMFONO STO OTI TO ZHTHMA THS EKKLHSIASTIKHS PERIOUSIAS PREPEI NA MEINEI STHN ELLHNIKH ORTHODOXH EKKLHSIA, DIOTI THA THN PAROUN OI NEOEPOXITES XRHMATISTES ! ALLA XREIAZETAI, OPOS EIPES, TO MASTIGIO ! THA HTHELA NA PROSTHESO STHN "TRELA" KAI TO ANTISTASIAKO ELLHNIKO KLHRO ! TON NEOTERO ! OPOS TON MHTROPOLITH IOAKEIM (APOSTOLIDHS) (ANEPSIO TOU 3 OIKOUMENIKOU PATRIARXOU IOAKEIM) THS KOZANHS !! POU O METAXAS TON ... EXORISE !! DIOTI DIAMYRTHRUTHKE EGRAFOS GIA THN KATANTIA THS MAKEDONIAS !!!!! KAI O ELLHNIKOS LAOS TO ONOMASE "PNEYMATIKO HGETH TOU E.A.M." DIOTI STHN KATOXH BGHKE STO BOUNO ME KYRHGMATA !! AYTON TON MHTROPOLITH KOZANHS IOAKEIM (OPOS TON IOAKEIM TON IOANNINON) TO KRATOS THS DOSILOGIAS TON KYNHGHSE KAI EDEIOXE, MAZI ME THN ANTIXRHSTH SYNODO !! PETHANE TO 1962 STHN ATHNA XORIS TIMES TOU ERGOU POU PROSEFERE STO ELLHNIKO GENNOS !! AYTA NA LEGONTAI KYRIOI !!! AYTOI EINAI OI ELLHNES !! OLOI OI ALLOI EINAI AGRAMMATOI TYXODIOKTES !! TA APOTELESMATA MILOUN SHMERA APO MONA TOUS!! H LIPOPSYXIAS SAS, SAS EKANE LIPOTAKTES THS ZOHS KAI THS ELLADOS !!
Nikos apo Agglia
07/02/2010 01:39
APO TA SXOLIA POU DIABAZO BLEPO OTI AKOMOI MERIKOI ELLINES KE ISOS ENA MEGALO POSOSTO EKFRAZONTAI OS RATSISTES LOIPON KAIROS EINAI NA MPOUN BOULEYTES STO KOINOBOULIO TIS ELLADOS ISOS MPORESOUN NA VALOUN KAPOIA TAXI AFOU DEN EVALAN OI ELLINES APO TO 1821.
giorgos
07/02/2010 00:34
Ρε δεν πάμε καλά... Δε μου λες κ. Παπανδρέου εσύ πως εγώ θα μεγαλώσω το παιδί που περιμένω να γεννηθεί σε 5 μήνες? Έλληνας πολίτης είμαι - άνεργος. νέος, μορφωμένος,εργατικός και φιλότιμος κατά τα άλλα και αναρωτιέμαι πως το διάολο με τόση ανεργία εσύ ρε μπαγάσα θέλεις να Ελληνοποιήσεις δεν ξέρω και''γω πόσους Βούλγαρους, Αλβανούς, Πακιστανούς και τα λοιπά... Πες μου ότι "βόλεψες" όλους τους Έλληνες σαν και μένα και τώρα παίρνουν σειρά οι ξένοι. Πες μου ρε Γιώργακι, γιατί με κάνεις και αισθάνομαι ΜΕΓΑΛΟΣ Μ_____ΑΣ?
nik
06/02/2010 23:23
Ειναι παρα πολλοι...δεν αντεχουμε αλλουs φτανει τοσοι λαθρομεταναστεs που νομιμοποιηθηκαν εδω και τωρα μετρα αποτρωπηs εισοδου αλλιωs σε 15 χρονια θα ειμαστε Ταλιμπανισταν...
MAD
06/02/2010 22:49
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΛΑΧΟΑΓΓΛΙΚΑ!!!! ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!! ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΕΞΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!1
akis
06/02/2010 22:44
@ SPYROS

Προσπαθησα με ψυχραιμια να καταθεσω τις αποψεις μου , με λογικη και συνεση . Παλι γραφεις τα δικα σου. Δεν υποστηριζω τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,απλα τους λυπαμαι . Εγω μιλαω για τους νομιμους. Αν το κρατος δεν κανει την δουλεια του,δεν ειναι ευθυνη των λαθρομεταναστων. Οσο για τα διαφορες λαμογιες που λες οτι θα στηθουν ,ειναι απλα αποψη σου ,μια θεση που απλα βασιζεται σε υποψιες.
Οι μουσουλμανοι που διαδηλωσαν για το κορανι ηταν μερικοι εκατονταδες ,ελαχιστοι φανατικοι βλακες θρησκοληπτοι ,μπροστα στους χιλιαδες που μενουν στην Αθηνα ,ηταν μια μικρη μειοψηφια.

Τελος να πω κατι ,μου κανει εντυπωση η απολυτοτητα της εκφαρσης "ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" . Τοση σιγουρια για τοσους πολλλους απο τοσους λιγους . Μα σαμπως εχεις μιλησει και με κανεναν απο αυτους ; Σιγουρα θα τους δειχνεις το μισος σου σε καθε ευκαιρια ,ακομα και αν ειναι ησυχοι και ταπεινοι ανθρωποι θα αποστρεφεις το κεφαλι σου ,επειδη απλα δεν μιλανε Ελληνικα . Εγω παλι αποστρεφομαι το καθε παλιανθρωπο ,κλεφτη , ρατσιστη οποιοασδηποτε εθνικοτητας . Γιατι εμενα με ενδιαφερει ο ανθρωπος , το καταλαβες αυτο ; Ωρες ,ωρες σε λυπαμαι τοση μισανθρωπια μεσα στην ψυχη σου ; Και δεν μου φαινεσαι καθαρμα !!!
Τι να πω , ιστοριες ανθρωπων στην πολη και στις συνοικιες.
Γιάννης
06/02/2010 22:16
Οι προ-παππούδες μας δεν δώσανε το αίμα τους για να φτιάξουν μια χώρα μεταναστών.
Γιωργος Στ.
06/02/2010 21:43
Προτεινω να περασουν απο εξετασεις ελληνοποιησης και οι ιδιοι οι Ελληνες.Να δουμε ποσοι απο αυτους που αναθεματιζουν και καταριουνται τους μεταναστες πληρουν τα κριτηρια γλωσσας,ιστοριας,πολιτισμου κλπ που τοσο πολυ διατεινονται.Οσο για το Γιωργακη,μην τον πιανετε στο στομα σας φασιστακια,που τα κανε ολα μπου...λλο ο μπουλης σας και παρα ταυτα εχετε μουτρα και μιλατε.Πρωτα να πεταξουν εσας εξω και μετα τους μεταναστες.Λαιλαπα της χωρας.Ουστ!
666
06/02/2010 21:41
Η αλόγιστη οικονομική και όχι μόνο, πολιτική της 10ετίας του ’80… Θα εξοφληθεί τώρα... Από τους κληρονόμους… Γιατί… Έτσι προστάζουν οι Γραφές ! …?τι ?γ? ε?μι Κ?ριος ? Θε?ς σου, Θε?ς ζηλωτ?ς, ?ποδιδο?ς ?μαρτ?ας πατ?ρων ?π? τ?κνα ?π? τρ?την κα? τετ?ρτην γενε?ν το?ς μισο?σ? με. 10 κα? ποι?ν ?λεος ε?ς χιλι?δας το?ς ?γαπ?σ? με κα? το?ς φυλ?σσουσι τ? προστ?γματ? μου. (Δευτ. ε’, 9-10). Αναρτήθηκε από beneas13 στις 15:39
φοβού τους αλλοδαπούς!
06/02/2010 21:27
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ..." Απίστευτο...! Άρχισε κιόλας να συντάσσεται το Νέο Εθνικιστικό Λεξικό της Ελληνικής;;;.. Αυτό αγαπητέ μου λέγεται ελληνοκρατία...
George
06/02/2010 21:19
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 5/2/2010 18:45

οι προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος ειναι τουλαχιστον για γελια
Δες και μια φορα πισω απο τον κομματικο σου φανατισμο
666
06/02/2010 20:11
@ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6/2/2010 12:43, o Μανωλίδης έχει μεγάλη πλάκα.Είναι σαν τον άνεμο και πάντα με τον εκάστοτε πρωταθλητή της ΠΡΕΦΑΣ
φοβού τους αλλοδαπούς!
06/02/2010 20:10
Πες στα ρε mastora!! Συμφωνώ και επαυξάνω... Χόρτασαν βλέπεις κι οι Έλληνες και έφτασε η χοληστερίνη μέχρι τον εγκέφαλό τους... Τώρα κάνουν μόνο δουλειές γραφείου, μανικιούρ, πεντικιουρ, ζαπινγκ και γελάνε με το Βέγγο στην ελληνική ταινία που έκανε όλες τις δουλειές. Τί κατάντια...! Αλλά όποιος ξεχνάει το παρελθόν θα το βρει μπροστά του...
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
06/02/2010 19:47
@ Philippos 6-2-2010/14:22 Δεν πάνε μόνοι τους στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες . Τους στέλνει η τουρκική ΜΙΤ κατόπιν συμφωνίας με τις ΗΠΑ -που χρηματοδοτούν την προώθησή τους στην Ελλάδα- για να αλλοιώσουν την εθνολογική σύνθεσή της , για την οποίαν έχουν προβλέψει ότι μέχρι το 2040, θα έχει γίνει τουρκικό προτεκτοράτο. Τώρα με τον Αμερικανό πρωθυπουργό της Ελλάδας κ.. Γ. Παπανδρέου, αυτό θα συμβεί πολύ γρηγορότερα . 6-2-2010 Φ.Π.
PWS SUNDEONTAI O KALLIKRATIS KAI OI LATHROMETANASTES TOU JEFFREY
06/02/2010 19:17
pws sundeetai o to sxedio "Kallikratis" me tous lathrometanastes kai tin dialusi tis Elladas kai tin Kosovopoiisi tis... ws gnwston to sxedio katakermatismou tis xwras se perifereies kathe mia ek twn opoiwn tha exei ton diko tis mini prwthupourgo einai kath odon...pws omws sundeetai me to fasistonomosxedio tou Jeffrey gia tous metanastes? a) ws "Ellines" polites fusika tha exoun dikaiwma na egkatastathou (kai na metegkatastathoun) opoudipote mesa stin Elliniki epikrateia xwris kaneis na mporei na tous apagorepsei na katoikoisoun se ethnika euaisthites perioxes b) dedomenou oti tha exoun dikaiwma eklegein k eklegesthai einai mathimatika vevaio oti tha dimiourgisoun dikoous tous politikous foreis kai tha diekdikisoun kapoioi ex autwn theseis anwtates stis perigereies pou provlepei o Kallikratis.... gia na to kanoume pio xsekatharo: o Neoellinas Alvanos afou exei parei Elliniki ithageneia kai upikootita xsafnika allazei topo katoikias kai egkathistatai stin perioxi tis Hpeirou...ennoeitai oti den einai enas...xiliades omoethneis tou tha akolouthisoun...oloi autoi ontas h pleiopsifia tha eklexsoun Alvano na dioikei tin perifereia tis Hpeirou pou provlepei o Kallikratis....o Alvanos autos loipon tha einai ena eidos mini prwthupourgou stin perioxi auti h opoia fusika sumpiptei me tin legomeni Tsamouria kata tous Alvanous( perioxi pou panta ithelan kai akoma theloun na enswmatwsoun stin Alvania h sti xeiroteri na tin kanoun ena neo Kosovo)...an stin thesi twn Alvanwn valete Skopianous, Voulgarous, kai MOusoulmanous "neoEllines" pou o Jeffrey thelei fasistika na mas epivalei exete mia oloklirwmeni eikona tou mellontikou xarti tis Elladas....
666
06/02/2010 19:16
@ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6/2/2010 13:12, αγαπητέ, έχω και την γερμανική υπηκοότητα.Η υπηκοότητα δεν είναι μπακαλόχαρτο για να την περάσεις καλύτερα.Για να κάνεις τέτοιο βήμα, πρέπει να το μελετήσεις σοβαρά, πρέπει να είσαι έτοιμος να την αποδεχθείς και ψυχικά αφού προηγουμένως το σκεφτείς πολύ ώριμα , διότι δεν έχει σημασία αν με αυτή σε αναγνωρίζουν οι Γερμανοί σαν δικό τους.Σημασία έχει για μένα πως ψυχικά ήμουν έτοιμος να αναγνωρίσω εγώ τον συμπολίτη μου Γερμανό.Ευχαριστώ αυτόν το υπέροχο λαό και κράτος που είχα την τύχη να ζω και τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Εύχομαι όμως σε όλα τα ελληνόπουλα που έχουν μυαλό να σηκωθούν να φύγουν από την Ελλάδα. Η Ελλάδα κάνει κακό στην υγεία.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
06/02/2010 18:54
ΟΙ ΚΟΥΤΑΛΟΦΟΡΟΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο γραφικός διαφωτιστής του ΠΑΣΟΚ στο φόρουμ κ. Κ. Μανωλίδης , αν είναι αυτό το όνομά του, μέχρι πρότινος ήταν υπέρμαχος της απέλασης των λαθρομεταναστών και κατά της ελληνοποίησής τους . Παρίστανε δε και τον Ελληνα πατριώτη εθνικιστή.Τώρα κατόπιν νέων εντολών άλλαξε τροπάριο και είναι υπέρ των Αλβανών και των Μουτζαχεντίν. Είπαμε ότι η κουτάλα έχει μεγάλη δύναμη . Τι είναι η πατρίδα εμπρός στην κουτάλα ; 6-2-2010 Φ.Π.
Μην πιάνεστε κοροιδα!!!
06/02/2010 18:40
Προς αυτούς που κόπτονται για τους λαθρομετανάστες πιο πολύ και από τους ίδιους, κατεβαίνουν στα "αντιρατσιστικά"-φασιστικά συλλαλητήρια, βρίζουν τους Έλληνες, γράφουν καταπληκτικά μυθιστορήματα με προοδευτικό- ανθρωπιστικό χαρακτήρα και διακατέχονται από άκρατη Ελληνοφοβία: Αν πληρώνεστε γι αυτό που κάνετε, σας καταλαβαίνω. Κάπως πρέπει και σείς, να βγάλετε το ψωμί σας! Αν όμως το κάνετε δωρεάν είναι κρίμα γιατί σας έχουν πιάσει κορόιδα ! Κάνετε τζάμπα την ίδια δουλειά για την οποία άλλοι πληρώνονται και μάλιστα αδρά ! Το λέω τελείως φιλικά… Αν το ψάξετε εκεί έξω υπάρχουν πολυυυυ καλά μεροκάματα! (Εκτός και αν είστε εθελοντές κορόιδα επομένως εκεί πάω πάσο…)

Όσο αφορά την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται σήμερα, οποιοσδήποτε με IQ πάνω από 1 μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Τα έχει γράψει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πρίν από εμένα και δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω.

Αντίθετα θα ήθελα να υιοθετήσω τις απόψεις των λαθρομεταναστολάγνων και να συμφωνήσω μαζί τους. Ας κάνουμε λοιπόν ΑΥΡΙΟ κιόλας και τα 2.500.000 λαθρομεταναστών Έλληνες! Τους κάναμε. Σύμφωνα με την δική τους άποψη εφ όσον θα είναι Έλληνες θα μπορούν να ξεφύγουν από την παράνομη εργασία, θα βρουν μια νόμιμη δουλειά, θα βρουν ένα σπίτι, θα ασφαλιστούν , θα αποδίδουν φόρους και έτσι θα κερδίσουμε όλοι!! (Για την οικονομία της συζήτησης θεωρούμε πως είναι όλοι εργατικοί άνθρωποι με αγνή ψυχή, που ήρθαν στην Ελλάδα κυρίως για να προοδεύσει η Ελλάδα). Όλα αυτά ακούγονται και είναι όμορφα… Μου δημιουργείται όμως μια –εύλογη πιστεύω- απορία:

ΠΟΥ ΣΚ___ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ 2.500.000 ΑΤΟΜΑ;!!! ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;!!!
George
06/02/2010 18:14
akis 5/2/2010 22:54\

Μαλλον δεν εχεις ιδεα, απλα να σου αναφερω οτι καθε απογευμα εξω απο την εισοδο του του κτηριου που στεγαζεται το γραφειο που δουλευω στο Πειραια 5-6 πακιστανοι μεταναστες στρωνουν χαρτοκουτα και αρχιζουν τις μετανοιες στο Αλλαχ
Οταν το χαλι παραγινε , ζητησαμε απο την δημοτικη αστυνομια να επεμβει και μας ειπε δεν μπορει γιατι θεωρειτε θρησκευτικος διαχωρισμος. Αυτος θα γινει ευρωπαιος ?
Οτι ο Πειραιας καταντησε Καλκουτα δεν ξερω ποιος ευθηνεται, σιγουρα παντως δεν ειναι ετσι οπως το ηξερα 30 χρονια πριν. Ελεος δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιος Ελληνας που να τους υποστηριζει.
Aχαιός
06/02/2010 18:05
Να δούμε το ζήτημα αντικειμενικά και χωρίς εξάρσεις και πάθη, σας παρακαλώ πολύ.

Αντικειμενικά και ψυχρά:

1. Το ΠΑΣΟΚ δίδει Ελλ ιθαγένεια σε 750,000 άτομα κατα δήλωση του άρθρου.

2. Εξ`αυτών, 250,000 είναι παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ.

Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε πόσοι απο αυτούς είναι Ευρωπαίοι και πόσοι Αφρο-Ασιάτο-Αραβες. Οι Ευρωπαίοι, συμπ των Αλβανών, δεν πρόκειται να μας δημιουργήσουν πρόβλημα ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

Οι Αλβανοί χωρίζονται σε δυο κατηγορίες ανάλογα με το γλ ιδίωμα που ομιλούν, Γκέκγηδες και Τόσκηδες. Οι πρώτοι είναι συνήθως Μουσουλμάνοι και οι δεύτεροι συνήθως Χριστιανοί (Καθ/Ορθ).

Εμείς έχουμε συνήθως Τοσκ εδώ στην Ελλάδα, και απο τους άλλους πρόβλημα θα δημιουργήσουν μόνο οι φανατικοί Μουσουλμάνοι οι οποίοι συνήθως είναι λίγοι.

Ηδη, οι Αλβανοί της Ελλάδας, και δεν μιλώ για τους ομογενείς απο την Β Ηπειρο, δεν ξεχωρίζουν απο εμάς τους υπόλοιπους.

Δεν θεωρώ πώς είναι πιθανό να ιδρύσουν ένα Αλβανικό κόμμα εδώ στην Ελλάδα, αφού οι Αλβανοί, όπως οι Αλβανόφωνοι που έχουν αφομοιωθεί πλέον εδώ στην Ελλάδα σε προηγούμενους αιώνες, δεν θα αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ρατσισμού στην καθημερινότητα τους πλέον ώς πολίτες. Αυτό γιατί βασικά, είναι πολιτισμικά και γενετικά ομοιογενείς με τους Ελλαδίτες (όπως οι Βούλγαροι) ώς όμορρος πλυθησμός.

Σκεφτείτε απλά, ότι ένα Αλβανικό επίθετο πολύ εύκολα περνιέται για Ελληνικό απλά με την προσθήκη ενός σίγμα στο τέλος. Ορισμένα απο τα Ελληνικά επίθετα είναι Αλβανικής γλ προέλευσης, και προέρχονται απο τους διάφορους Αλβανικούς πλυθησμούς που έχουν φέρει στην Ελλάδα οι Δεσπότες του Μωρέως/Μονεμβασίας, οι Αυτοκράτορες, και οι Οθωμανοί. Οι πιο πολλοί απο αυτούς κάν σήμερα δεν έχουν ιδέα ότι το επίθετο τους δεν είναι Ελληνογενές. Σου λένε συνήθως `παρατσούκλι απο το χωριό είναι`.

Τα άτομα αυτά έχουν ήδη αναπτύξει διττή εθν συνείδηση, Ελληνική και Αλβανική. Αυτο γιατί, όσο η Ελλάδα έχει καλές σχέσεις με την Αλβανία, ο Αλβανός δεν έχει λόγο να μήν αισθάνεται `Ελληνας μέσα του. Η Ελλάς δεν είναι εχθρός της Αλβανίας, και σε γενικές γραμμές οι Ελληνες με τους Αλβανούς τα πήγαιναν καλά μέσα στο πέρασμα των αιώνων. Εχθρός τους παραδοσιακός είναι η Σερβία των Τσάρων, απο τον Στέφανο Δουσάν και εντεύθεν. Ο εθνικός τους ήρωας Καστριώτης έχει Ελληνικό επίθετο και Ελληνικότατο όνομα (Γιώργης), και η σημαία τους, προσωπικό λάβαρο του Καστριώτη, είναι βασικά παραλλαγή της Στρατιωτικής Σημαίας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας η οποία ήταν ερυθρού χρώματος.

Στο κάτω κάτω γιατί ο Αλβανός να μην αισθάνεται σαν το σπίτι του στα Σπάτα (Αλβανικό τοπονύμιο) ή στα Λιόσια (επίσης). Εμένανε λοιπόν δεν με ανυσηχούν οι Αλβανοί.

Αντίθετα, Ελληνας δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να νιώσει ή να γίνει ο Σλαβομακεδόνας απο τα Σκόπια. Αυτός θα είναι πάντα ξένο σώμα και βάρος για την κακόμοιρη την πατρίδα μας και πάντα θα αποτελεί πηγή και εστία προβλημάτων.

Αφού κλείσαμε με τους Ευρωπαίους μετανάστες, να πιάσουμε τους Αφρο-Ασιάτο-Αραβες.

Αυτοί οι τελευταίοι είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας, είναι βασικά τριτοκοσμικοί, φανατικοί και αμόρφωτοι. Απο δώ και στο εξής μόνο τέτοιους θα έχουμε εδώ ώς λαθροετανάστες και η Ευρωπαική πείρα έχει δείξει οτι αυτοί οι πλυθησμοί είναι βασικώς μη αφομοιώσιμοι, επιρρεπής σε γκετοποίηση, και μόνιμη πηγή μυρίων όσων προβλημάτων για τις χώρες ξενιστές.

Φοβάμαι πώς μια μεγάλη πλειοψηφία αυτών των 750,000 είναι βασικώς Αφρο-Ασιάτες γι`αυτό ανησυχώ.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΕ
06/02/2010 17:55
Θελω να μαθω απο το υπουργειο υγειας ολοι αυτοι οι εισβολεις που εισεβαλαν στη χωρα μας ποιος τους εξετασε εαν ειαν ειναι ασθενεις?Οι Αλβανοι μας ξαναφεραν την φυματιωση στην Ελλαδα και ολοι τους εχουν ηπατιτιδες B και C.Ασε δε τος εγγληματιες ξαφνικα γινανε αγιοι να τους βαλατε φωτοστεφανο.Ολα τα νοσοκομεια ειναι γεματα με δαυτους ολα τα δημοσια μαιευτηρια ειναι γεματα με αλλοδαπες που γεννοβολανε τσαμπα,ποιος θα τα πληρωση αυτα?απανω στις πλατες του ΕΛΛΗΝΑ.Ε?
JASON
06/02/2010 17:53
Apo tin periptwsi tou Geoffrey Papandreou, o opoios kata 25% mono einai Ellinas alla par ola auta sustimatika douleuei kata tis Elladas, mporeite na katalavete poso polu tha agapisoun tin Ellada oi "neoEllines" tou Jeffrey....
για δεσιμο
06/02/2010 17:38
Μεγαλο ατοπημα να συνδεουμε την Ελληνοποιηση, του οποιουδηποτε νομιμως η παρανομως εισερχομενου στην χωρα,με τα ανθρωπινα δικαιωματα η τη φιλανθρωπια και την φιλοξενια που πρεπει να δειχνουμε σε καθε δυστυχη. Θα ηθελα να ρωτησω τους εκμεταλευτες αυτων των ανθρωπων αν θα σταματησουν να τους θεωρουν κατωτερους, οταν το ιδιο συμβαινει και για τους μη προνομιουχους συνελληνες.Ακομη κιαν αποκτησουν πληρη δικαιωματα και σε καποια χρονια υποσκελισουν ολοκληρωτικα το Ελληνικο στοιχειο,ως προς την εργασια,τις μπιζνες,την εκπαιδευση,την εξουσια, και γινουμε μειονοτητα στη χωρα μας ποιο προβλημα απο ολα οσα υφιστανται θα εχει λυθει ?
λογια σοφα
06/02/2010 17:32
kυριε μανωληδη υπαρχουν λεξικα για καθε χρηση....αν οι αλλοδαποι παρουν θεσειs σε νομαρχιεs και υπουργεια τοτε να σαs δω....ο τελευταιοs moy ειπε ντικο σου ειναι ο ντρομοs...ακομα κυριε υπουργε να ανοιξουμε τα συνορα μονο σε κατατρεγμενουs που ειναι γυναικεs kai τιs σκοτωνουν... καντε δηλωση ευρωπαικη εισοδοs μονο για γυναικεs να δουμε τη θα κανουν...αφου εκει τis εχουν για ζωα...
O MAVROS ELLHN
06/02/2010 17:11
SE LIGO 8A EXUME KAI MAVRUS VULEFTES OPWS STO AMERICA XA XA
akis
06/02/2010 17:00
@ Σπυριδακης

Κατι σαν και σενα με κανουν μισελληνα .
ISTORIKH ELLHNIKH SYNEIDHSH !! TETELAISTHAI ;;;;
06/02/2010 15:41
FILARAKIA GIA NA TELEIONOUME ME TA FILOSOFHMATA TOU KATHE GRABATOSYMMORITH THS NEAS EPOXHS, TOU KATHE ARXONTOMYSTIKOESOTERIKO FASISTIKO IDEOLOGIMA TYPOU BLAWATSKY/HIMMLER !! OPOIOS ERXETAI STHN XORA M-O-Y, KAI DEN EXEI SYNHDEISH TOU EAYTOU TOU PAYEI KAI H FILOXENEIA M-O-Y !! H XORA M-O-Y EINAI XORA TON ISTORIKA SYNHDHTOPOIHMENON !! TON E-L-L-H-N-O-N !! OPOIOS MH ELLHN KRIBETAI PISO APO TA NOMOTHETHMATA TON ARGYROFRAGKADON KAI IDEOLOGIMATON BLAWATSKY/HIMMLER, BRISKETAI STHN IDIA MOIRA KAI PARANOMASTH ME TOUS ARGYROFRAGKATOUS KONDYLOFOROUS !! DIOTI AYTOS O "NANOS" LAOS, OPOS TON APOKALOUSAN TON 17-18 AIONA, OI MYSTIKHSTES KAI ESOTERIKOFASISTIKA IDRYMATA THS TOTE EPOXHS (TYPOU METTERNICH), EINAI TRELOS !! DIOTI TRELA KANAME STIS THERMOPYLES !! TRELA KANAME STON MARATHONA (KYNHGEIROS)!! TRELA KANAME STHN SALAMINA !! TRELA KANAME TO 1821 !! TRELA KANAME KAI ME TON ALEXANDRO (MEXRI POU EFARMOSE TO "PROSKYNHMA" KAI ESBYSE !! O ELLHN DEN "PROSKYNA") !! TRELA KANAME KAI TO 1940 ME TO "OXI" !! TRELA KANANE KAI OI FILOSOFOI MAS (THEATRIKOI KAI MH) !! KAI AYTH H TRELA THA KANEI SHMERA THN PYKNOSH THS !! TO MATOMA (OIKONOMIKOS PLEON OROS: THA MATOSOUME) DEN EINAI PANTOTE KAKO, BLEPE GYNAIKEIOS KYKLOS, ALLA GIA TOUS ARGYROSYMMORITES THA EINAI AKATASXETH AIMORAGIA !! IDIAITERA ENTYPOSH MOU PROKALEI, H SYNOMOTIKH SIOPH THS "EKKLHSIAS" !! MHPOS EPEIDH "PAGOSAN" OI SYZHTHSEIS GIA THN EKKLHSIASTIKH PERIOUSIA ;; PANTOS OI ALLOI: ATHANASIOS DIAKOS, PAPAFLESSAS O IOAKM TON IOANNINON, KAI AYTOI THN IDIA ELLHNIKA TRELA EIXAN OPOS O KATHE ISTORIKA SYNHDHTOPOIHMENOS ELLHNAS !! KAI O HMON IHSOU THN AGAPH TOU EDEIXE, TOSO STON NAO TOU PATERA TOU OTAN PETAXE EXO MASTIGONONTAS TOUS EMPOROUS, OSO KAI THN AGAPH EDEIXE PANO STON STAYRO PROS TON ENAN LHSTH POU ZHTHSE SYGNOMH !! KAI YSTERA EIPE TO TETELAISTHAI !!!
ΝΑΤΑΣΑ
06/02/2010 15:31
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ/ Η ΓΑΛΛΙΑ,Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.
Γιωργος
06/02/2010 14:27

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έρχονται στην Ελλάδα οικονομικοί μετανάστες αφού η οικονομία της Ελλάδος βουλιάζει?... Στην χώρα της ανεργίας έρχονται εργάτες !!!. Στην χώρα της πείνας πεινασμένοι…

Philippos
06/02/2010 14:22
Στην California το 1970 οι περισσοτεροι πολιτες ηταν ευρωπαικης καταγωγης, με ποσοστο 80 %. Με την μεταναστευση προς την California μειωθηκε το ποσοστο αυτο το 2006 σε 42,3 % (πηγη: American Community Survey). Οι περισσοτεροι πολιτες στην California σημερα ειναι Hispanics (απο την Λατινικη Αμερικη), Μαυροι και Ασιατες. Το ποσοστο τους θα αυξηθει ακομη περισσοτερο στο μελλον με την μεταναστευση προ παντος απο την Λατινικη Αμερικη. Ιδια ειναι η κατασταση και στις πολιτειες Texas και New Mexico (Minority-Majority-States. Υπαρχουν βεβαια και πολλες Minority-Majority-Cities). Αυτο δειχνει οτι μεγαλες πληθυσμιακες αλλαγες γινονται και στην σημερινη εποχη. Ομως οι Η.Π.Α. ιδρυθηκαν απο μεταναστες για μεταναστες, η Ελλαδα απο ποιους και για ποιους ιδρυθηκε ?
SPYROS
06/02/2010 13:27
AKIS,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΙΣ. ΟΙ ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΙΣ ΟΛΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ (ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ) ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΠΟΥ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 3 ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝΤΑΣ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΗ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ''ΦΙΛΩΝ'' ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΟ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ''Η ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ (ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΛΙΧΤΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ).
SPYROS
06/02/2010 13:18
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΟ Κο ΒΟΥΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ''ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΧΤΕΣ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΡΟΥΝΑ ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ. ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ? ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...''. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Κος ΒΟΥΓΙΑΣ? ''ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ''!!!!??????????????????
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Μ*ΚΕΣ ΟΙ ΒΟΥΓΙΕΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ Ν/Σ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦ''ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ! ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ)!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΤΑΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ) ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. ΑΠΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ!
ΕΤΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΗΔΗ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ........ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Dimitrios Tsatsas
06/02/2010 13:17
Merikes swstes koubentes gia tous Ellhnes sto http://www.youtube.com/watch?v=CFnwgnO8LzE
mixalis
06/02/2010 13:16
Πολλοί είναι αυτοί που για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προβάλλουν το επιχείρημα οτι το ελληνικό έθνος εξελλήνισε και αφομοίωσε στο πέρασμά των αιώνων πολλούς λαούς (Λυδούς,Φρύγες,Σλάβους,Βλάχους,Αρβανίτες) σε βαθμό τέτοιο ώστε να μην ξεχωρίζουν καθόλου και να έχει το ελληνικό έθνος μια εθνική ομοιογένεια που λίγοι λαοί στον κόσμο έχουν. (π.χ. οι Ιαπωνες που λόγω γεωγραφικής απομόνωσης δεν δέχτηκαν ξένες επιδρομές). Αυτό είναι αλήθεια και κανένας δεν το αμφισβητεί. Το ίδιο λένε θα κάνει και με τους μετανάστες.
Ξεχνούν όμως την μεγάλη ειδοποιό διαφορά:
Οι προαναφερθέντες λαοί δεν είχαν τότε καμιά εθνική συνείδηση. Ο Αρβανίτης που κατέβηκε στην Ελλάδα εκχριστιανίσθηκε και έγινε βέρος Ρωμιός. (ΔΕΝ υπήρχε τότε το έθνος-κράτος Αλβανία). Ο Αρβανίτης που έμεινε στην Αλβανία εξισλαμίσθηκε κι έγινε βέρος Αλβανός. (παράδειγμα Τρικούπης-Γιακούπι) Τα ίδια για τον Βλάχο που έμεινε στο Δούναβη κι έγινε Ρουμάνος, το Σλάβο που έμεινε στον Αίμο κι έγινε Βούλγαρος, τον Καππαδόκη που έμεινε στην Ανατολή κι έγινε Τούρκος (παράδειγμα τα επίθετα Τούρκογλου και Μπατζελί που τα έχουν ΚΑΙ βέροι έλληνες ΚΑΙ βέροι Τούρκοι - το λέω για να μην με μηνύσουν τα γνωστά πολιτικά πρόσωπα εκτός από τον μακαρίτη βέβαια!)
Όμως οι σημερινοί Αλβανοί, Αφρικανοί, Ασιάτες, Σλαβομακεδόνες κτλ.) έχουν ήδη διαμορφώσει εθνική συνείδηση των αντίστοιχων κρατών που είναι δυστυχώς ως επί το πλείστον εχθρικά διακείμενα και αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν μειονοτικά ζητήματα στο εγγύς μέλλον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει δυνατότητα αφομοίωσης των Αλβανών που δεν είναι Βορειοηπειρώτες γιατί δακρύζουν βλέποντας την Αλβανική σημαία και όχι την ελληνική. Είναι σαν τους ομογενείς που, αν και αγαπούν και τις χώρες υποδοχής, τους εκφράζει η Ελληνική σημαία κι όχι η Αμερικάνικη, Αυστραλιανή,Γερμανική,Καναδική. (αν και την τελευταία κάποιος στο φορουμ την προτιμά πολύ περισσότερο από την ελληνική!!!)
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
06/02/2010 13:12
666 5/2/2010 13:24

Φίλε δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου ,ας ευελπιστούμε οι Γερμανοί να είναι πιο λογικοί από εμάς τους αφελείς , γιατί αυτό το εκατομμύριο μόλις αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια θα τραβήξει προς τα εκεί , και αλλού ανά την Ευρώπη , τι θα πουν οι Γερμανοί ότι ναι μεν έχουνε Ελληνική ιθαγένεια αλλά δεν τους θέλω ? επειδή είναι Ασιάτες , Αφρικανοί , είναι έτσι αλλά δεν μπορείς εκ τον υστέρων να κανείς διαχωρισμό αυτόν τον θέλω τον άλλο όχι .
Όσο για την αριστερά της Ελλάδος , σίγουρα δεν τους ενδιαφέρει το καλό της πατρίδος , ξέρης κάτι αυτού του είδους η ιδεολογία κρατιέται στην επικαιρότητα με το ψέμα και την απατή , ποίος είναι ο Τσιπρας γόνος πλούσιας οικογένειας δεν έχει ανάγκη τίποτα , η πολτηκη για τέτοιου είδους ανθρώπους είναι η προσωπική τους προβολή σε βάρος του συνόλου , και ας λένε το παραμύθι ότι προσπαθούνε για το καλό του συνόλου , είδες καμία αριστερή επιχειρήσει να πληρώνει αυξημένο μεροκάματο στους εργαζόμενους της , γιατί δεν κάνουνε την αρχή για να δώσουνε παράδειγμα στους κακούς συντηρητικούς , αλλά είπαμε το δικό μου δικό μου , και το δικό σου δικό μου.
το μικρό σπίτι στο λειβάδι
06/02/2010 12:50
@ Tom Sawyer 6/2/2010 10:24

Προς όλους αυτούς που βλέπουν τους Έλληνες απειλή για το πολυπολιτισμικό στοιχείο .Αν "πολυπολιτισμικό" στοιχείο σημαίνει μαχαιροβγάλτες στην Ομόνοια απένταντι σε αθώους περαστικούς, τότε ας εξαφανιστεί και αυτό και αυτοί που το εκφράζουν.
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
06/02/2010 12:43
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 6/2/2010 09:26
Καλημέρα σου Κωνσταντίνε , τι έγινε φίλε ξαφνικά μας προέκυψες φιλομεταναστευτικός , εσύ που πριν μερικούς μήνες ήσουν αντιθέτως σε κάθε είδους μετανάστες , να τους υμνείς για τα καλά τους Ελληνικά , εμείς φίλε μπορεί να μην είμαστε τόσο γραμματιζούμενοι σαν εσάς αλλά η ψυχή μας είναι και θα είναι Ελληνική πάντα .Ένα να ξέρης Κωνσταντίνε όταν βρεθείς σε δύσκολη στιγμή ο Έλληνας θα σε βοηθήσει ,ο αλλοδαπός θα σε σπρώξει πιο βαθιά , άφησε τον λαϊκισμό τον εκάστοτε αρχηγών και προσγειώσου , δεν είναι για εσένα η υψηλές πτήσης .
Αδυνατώντας να αντιληφθείς την πραγματικότητα προβαίνεις σε διάφορους χαρακτηρισμούς όπως ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ , τι νομίζεις Κωνσταντίνε ότι μας υποτιμάς με τα λεγόμενα σου , ίσα ίσα μας αναγνωρίζεις ως γνήσιους Έλληνες και όχι τεχνητά κατασκευασμένους , τώρα που τοποθέτησε εσύ είναι δικό σου πρόβλημα .
Philippos
06/02/2010 12:36
ΕΡΩΤΗΣΗ 1η: Εως ποτε θα συνεχιστει η μεταναστευση προς την Ελλαδα ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για παντα ! Αρχισε το 1990 και δεν θα σταματησει ουτε για μια ημερα ! ΕΡΩΤΗΣΗ 2η: Εως ποτε θα γινονται νομιμοποιησεις παρανομων μεταναστων ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για παντα. ΕΡΩΤΗΣΗ 3η: Εως ποτε θα κυβερνανε βλακες, προδοτες και συμφεροντολογοι την Ελλαδα ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για παντα !
ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ
06/02/2010 12:36
@ Tom Sawyer 6/2/2010 10:24 Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το λες αυτό. Η χώρα αυτή ανήκει σε εμας τους Έλληνες. Γιατί εμείς μένουμε σ''αυτά τα εδάφη επι 3000 χρόνια και έχουμε δώσει ΑΠΕΙΡΟΥΣ αγώνες και θυσιάστει πάμπολλες φορές για την ανεξαρτησία και ελευθερία μας. Οι παππούδες μας πολέμησαν το 1821-30, το 1897, το 1940-45, το 1912-13, το 1914-18, το 1919-22 κι ΟΧΙ οι κάθε λογής Μουσουλμάνοι και Αλβανοί, Βούλγαροι κλπ κλπ. Πολλοί από ΑΥΤΟΥΣ μάλιστα αποτέλεσαν κι από τους πιο αιμοβόρους εχθρούς μας. (όπως οι Κούρδοι=Τσέτες, Αλβανοί, Βούλγαροι, Αιγύπτιοι κ.ά.) Εμείς τόσες δεκαετίες πριν την έλευση των βαρβάρων, δώσαμε μάχη για την ανάπτυξη της χώρας, πήγαμε υποχρεωτικά στον Ελληνικό στρατό, καταβάλλαμε φορολογίες, παλέψαμε για δημοκρατία και δικαιώματα κλπ κλπ... ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ 1ο ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Αν εσένα δεν σ''αρέσει αυτό, να σηκωθείς ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ, παρέα με τους ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ... Γενίτσαροι, μια ζωή ρατσιστές και εχθροί με τον Ελλήνα είσαστε. Ξεφτιλισμένοι...
φούφουτος
06/02/2010 12:19
@tom sawer


"Προς όλους αυτούς που βλέπουν τους μετανάστες ως απειλή για το ελληνικό στοιχείο: Αν ελληνικό στοιχείο σημαίνει κυνικότητα και φόβος απέναντι στην ανάγκη και τον πόνο συνανθρώπων, τότε ας εξαφανιστεί, και αυτό και αυτοί που το εκπροσωπούν. "

Αντιστροφή:

Προς όλους αυτούς που βλέπουν τους Έλληνες ως απειλή για μια πολιτισμική κοινωνία: Αν πολυπολιτισμική κοινωνία σημαίνει εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδας και εδαφική της διάσπαση τότε η πρώτη ας εξαφανιστεί και αυτοί που την εκπροσωπούν.
ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..................
06/02/2010 12:18
ΒΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..................
ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ.
ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ .
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΜΕΡΚΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΗΤΕΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ;;;
ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ !!!!!!
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ
06/02/2010 12:08
http://www.youtube.com/watch?v=gX7Gm972tkQ
ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
06/02/2010 12:05
@Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ....................................................


ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΓΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;
ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΣΚΕΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΙΕΣ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
06/02/2010 11:51
@Tom Sawyer..................................................................
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Στερογιαννης Γ.
06/02/2010 11:42
KYKLOΦΟΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
1) ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ κλπ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ
2) ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ
3) ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κλπ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ, ΠΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ, ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝΕ κλπ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
4) ΓΕΜΑΤΗ Η ΑΘΗΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΖΗΤΙΑΝΕΣ, ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ (ΚΑΥΜΟ ΤΟ ΕΧΩ) ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ κ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΕΛΕΓΧΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
5) ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ Κα ΣΑΛΕΧ, ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ !!!! ΠΟΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ;;;;;
6) ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΙΚΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,ΟΑΕΔ, ΤΑΜΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ κλπ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ. ΚΑΙ ΔΟΣΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΔΕΝ. ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
7) ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΟΡΜΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ;;;;;; ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;; ΕΜΕΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΑΛΒΑΝΟΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ....ΕΞΩ ΤΑ Κ**ΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ Ή ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΣ...ΘΑ ΤΟ ΔΗΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΕΝΑΙ, ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΌΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
666
06/02/2010 11:40
Παιδιά μην γινόσαστε κακοί με τους Ξένους.Ειλικρινά το λέω! Να πληρώσουν αυτοί που μας πούλησαν με πρώτο τον γιωργάκη και το συναφή του.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
06/02/2010 11:22
Ο Γιωργάκης σ''όλο το μεγαλείο του.Και ακολουθούν το δεκανίκια της παγκοσμιοποίησης,η αριστερά,με την προδοτική,για άλλη μια φορά στάση της.Πάλι κάποιοι θα τα οικονομήσουν και εμείς,ο απλός λαός,δηλ,θα κλαίμε μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια για την μαύρη μας μοίρα και πιο πολύ των παιδιών μας.Οι ΚΥΝΟβουλευτικοί μας εκπρόσωποι θα μαλώνουν,δήθεν,για το ποιος έκανε το μικρότερο κακό στην χώρα μας,αφού θα έχουν υπογράψει και υποθηκεύσει το μέλλον μας. Όπως τώρα για το ποιος άνοιξε τα σύνορα το 91 και ξεχνούν ότι ο κος ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,στις 20-1-85,με το να εγκαινιάσει την είσοδο της Κακαβιάς και λέγοντας"Ας γίνει το φυλάκιο αυτό το ποτάμι που θα ενώσει την Ελλάδα με την φίλη Αλβανία",άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.
Tom Sawyer
06/02/2010 10:24
Προς όλους αυτούς που βλέπουν τους μετανάστες ως απειλή για το ελληνικό στοιχείο: Αν ελληνικό στοιχείο σημαίνει κυνικότητα και φόβος απέναντι στην ανάγκη και τον πόνο συνανθρώπων, τότε ας εξαφανιστεί, και αυτό και αυτοί που το εκπροσωπούν.
ΠΡΟΣ OKSANA #3
06/02/2010 10:14
@ ΟΞΑΝΑ ΣΑΜ 5/2/2010 20:32 Πρόβλημα -εως ένα βαθμο- είναι και οι ΑΛΒΑΝΟΙ, με τους οποίους ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΜΕ και είναι ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στην χώρα, κατι που ίσως εγείρει ΕΔΑΦΙΚΕΣ διεκδικήσεις εκ μέρους της Αλβανικής κυβέρνησης στο εγγύς ή απώτερο μελλον. (π.χ. Ήπειρος – Τσαμουριά) Εντούτοις οι ΑΛΒΑΝΟΙ -σε σημαντικό ποσοστό- δείχνουν προσαρμόσιμοι στην Ελληνική κοινωνία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μου έρθει ο ΜΑΥΡΟΣ ή ο ΑΣΙΑΤΗΣ και να μου πούνε αύριο πως είναι “ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”… Φαντάσου να σου ρθει στην χώρα σου (Ουκρανία;) ένας π.χ. Νιγηριανός και μέσα σε 5 (!!) χρόνια να αναγνωριστεί από την κυβέρνηση σου ως “Ιθαγενής”... Είναι οι Ουκρανοί Ιθαγενείς μαύροι; Και να ψηφίζει κιόλας για τις τύχες της χώρας σου!!!! Ιθαγενής σημαίνει αυτόχθων, γηγενής, αυτός που διαχρονικά διαμένει και έχει αγωνιστεί για έναν τόπο, όχι ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ...
ΠΡΟΣ OKSANA #2
06/02/2010 10:11
@ ΟΞΑΝΑ ΣΑΜ 5/2/2010 20:32 Oksana, το πρόβλημα δεν είστε εσείς... Αν κρίνω απ ''το όνομα σου πρέπει να κατάγεσαι από χώρα της Ανατ. Ευρώπης (π.χ. Ουκρανία, Ρωσία) Εσείς είστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, με παρόμοιες πολιτιστικές αξίες με μας, έχετε ΚΑΛΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, δεν συνορεύετε μαζί μας (για να εγερθεί θέμα εδαφικό) και δεν είσαστε και μύρια ώστε να "μην σας χωραμε". ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι κυρίως οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, των οποίων οι αρχές και αξίες ουδεμία σχέση έχουν με τις ΔΥΤΙΚΕΣ που εγώ κι εσύ πρεσβεύουμε. Επίσης η Ελλάδα είναι χώρα που έχει ΥΠΟΦΕΡΕΙ Κ ΚΑΤΑΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ από το (Τουρκικό) Ισλάμ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ΒΑΡΒΑΡΟΙ κ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ κ λόγω θρησκείας είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ενσωματωθούν στον δυτικό τρόπο ζωής. (π.χ. δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΓΥΝΑΙΚΑ) Είναι φανατικοί και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, γεννούν σαν τα κουνέλια και έρχονται ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, σε μια χώρα μόλις 11 εκ. Ήδη υπάρχουν 2 εκ. (λαθρο) μετανάστες στην χώρα και έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα (Εγκληματικότητα, γκέτο κλπ) Και με γείτονα την ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ που διεκδικεί ακόμη και ΤΩΡΑ εδάφη με αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, φαντάσου τι θα γίνει ΑΡΓΟΤΕΡΑ αν οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ -ειδικά σε ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ περιοχές- αποτελέσουν μια μεγάλη μειονότητα ή και ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ του πληθυσμού (κάτι που θα γίνει π.χ. στην Θράκη)
ΠΡΟΣ OKSANA #1
06/02/2010 10:08
@ ΟΞΑΝΑ ΣΑΜ 5/2/2010 20:32 Στην περίπτωση σου το Ελληνικό κράτος θα μπορούσε να σου παραχωρήσει υπηκοότητα, (12 χρόνια είπες) όχι Ιθαγένεια (αυτή είναι της χώρας απ’την οποία κατάγεσαι εξ’ αίματος) και στο παιδί σου Ιθαγένεια, μόνο εφόσον μέχρι τα 18 του ζει αδιάλλειπτα στην Ελλάδα. (όπως και τα Ελληνόπουλα δηλαδή)
AMAΛΙΑ -ΑΜΑΛΙΤΣΑ-ΑΜΑΛΑΡΑ
06/02/2010 09:50
ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
(πακιστανά-ιρακινα-αγανιστανα-αχμετ-μπιρπιλ-κουσα-χομεινι) ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ στους δρομους στις πλατειες στα φαναρια ΜΙΑ ψωροκωστενα ΜΕ ΖΗΤΗΤΙΑΝΟΥΝ .
ΡΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΩΛΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ οπως τον μεσαίωνα.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ


Σπυριδακης Δημ
06/02/2010 09:37
Προς ΟΞΑΜΑ ΣΑΜ

Κυριε μου, κανενας δεν σας καλεσε να ελθετε στην ελλαδα πολυ περισσοτερο να θελετε να νομιζετε οτι εισαστε ελληνας επειδη ζησατε εδω μερικα χρονια. Αν εργαζεστε, εχετε παρει εργασια απο καποιο ελληνα και παψτε επιτελους να συγκρινετε τους πειθαρχημενους, με βιζα και καθε ελεγχο ελληνες μεταναστες με τα αλλοδαπα καρυδια που ελευθερα περνανε απο αλβανια, βουλγαρια, τουρκια. Ειναι ντροπη να κανετε τετοια συγκριση. Και κ. Οξαμα οι ελληνες πηγαινανε εκει που τους ειχανε αναγκη και οχι σε μια χωρα με 20% ανεργια.
Εδω , η ψηφοαναζητουσα κυβερνηση και ενω η Ελλαδα βουλιαζει επελεξε ενα αδιαφορο θεμα, χωρις μαλιστα την ελαχιστη δημοκρατικη ευαισθησια να ρωτησει τον ελληνικο λαο με δημοψηφισμα. Γνωριζετε φυσικα οτι σε δημοσκοπηση 75% των ελληνων ειπανε ενα μεγαλο , τεραστιο ΟΧΙ. Αυτο σημαινει οτι εισαστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ, και καλα κανετε να πατε στις πατριδες σας. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;;;
Η Ελλαδα και η ανοχη μας ειναι μια αγελαδα που την αρμεγετε ολοι εσεις οι οποιοι ουτε εισαστε ουτε ποτέ θα γινετε ελληνες. Σας ενδιαφερουν τα επιδοματα μας, τα φαρμακακια μας, η ανοχη μας, τα φαναρια μας, οι τραπεζες μας, οι ληστειες στα σπιτια μας (οχι βεβαιως απ ολους), οι φονοι, οι βιασμοι, η παρανομες πωλησεις, σε ενα κρατος ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
Το οτι καποιο παιδι σας γεννηθηδε εδω (δωρεαν φυσικα) δεν σημαινει τιποτα. Γεννηθηκε Νιγηριανος ή Αλβανος ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Καλα κανετε να μας αδειασετε τη γωνια.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
06/02/2010 09:28
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΞΕΝΗΤΕΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ κλπ. ΑΣ ΑΦΟΥΣΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΜΑΝΕΙΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ...ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΛΑΤΕ ΜΩΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΣΙ ΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ (ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ), ΠΑΡΤΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΞΕΓΕΝΝΗΣΤΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ , ΚΑΙ ....ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.....
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΒΑΝΑΔΑ, ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΝΙΓΗΡΙΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΕΜΕΝΑ κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ;;;;;;;;;;;;;;
κ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΤΑ ΜΑΥΡΑΣΚΑ ΑΛΒΑΝΑΣΚΑ.
ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΤΙ ΚΡΙΜΑ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΛΒΑΝΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΗΛΘΑΝΕ ΕΔΩ. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ, ΣΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΣΙ, ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ...ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ.
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
06/02/2010 09:26
@OΞΑΝΑ ΣΑΜ
Συγχαρητήρια φίλε για τα Ελληνικά σου! Όχι σαν κάτι Ελληναράδες εδώ που ούτε να γράψουν, ούτε να εκφραστούν στα Ελληνικά ξέρουν. Η καθαρότητα του αίματός τους τους μάρανε!
nikos
06/02/2010 08:48
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νικολέττα Μουτούση .....Κλείδωσαν οι ρυθμίσεις για τη χορήγηση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες: ΓΙΑΤΙ Κ.ΜΟΥΤΟΥΣΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ???
PASOKiSTAN GLOBAL INVITATION
06/02/2010 08:47
Ελάτε όλοι στην Ελλάδα, τη χώρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας... (Στη χώρα της συμμετοχικής δημοκρατίας που έχει να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ από το 1974...) Ελάτε όσοι -ακόμα- δεν έχετε έρθει... Μαύροι, Ασιάτες, Μουσουλμάνοι... Οι Εγκληματίες θα γίνονται γρηγορότερα Έλληνες γιατί είναι αποδεδειγμένα ΕΝΕΡΓΟΙ πολίτες. Ακολουθεί η ίδια διαφήμιση στα τούρκικα: DUGRU BATE SKYL TALIBAN DU DU DU A YUNANISTAN, BANANIA CUMHURIYETI VE DOLMA BAHCE ABELI... DUGRU BATE SKYL DU DU DU ASYANI, AFRIKANI, KATRAMI VE ISLAMIK TALIBANI... PAGAPONDI VE TSOGLANI, ANTI-GIAUR TSOGLANI PAT KIOUT YUNANI RAGKOUSSI PASSAPORTI, EXPLANASYON AKTIV TSOGLANI IN YUNANI -SYRIZA- MPAXALISTAN. INFO: ISLAMIK YUNAN CUMHURIYETI, VOULI SARAY SYNTAGMA PAZAAR, ATINA. BRANCH: PA(KISTA)SOK OR PASOKISTAN POLITIK PARTESI, IPPOKRATOUS KALDERIM 22, 10680, ATINA, GIAUR SANTZAK OF YUNANISTAN.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
06/02/2010 08:46
Ελάτε όλοι στο ΕΛΛΑΝΤΑ!!! Ελάτε να κλέψετε, να βιάσετε, να δείρετε, να εκβιάσετε, να κάνετε ότι θέλει το ψυχή σας... Το κυβέρνηση Παπαντρέου θα σας δώσει και ντώρα... Για μια ληστεία, ντώρο μια Ελληνική Ιταγένεια !!! Για έναν βιασμό, μπόνους το ντικαίωμα ψήφου !!! Όλοι τα καλοί χωράνε εντώ... Πακιστανοί, Κούρδοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ρώσσοι, Αφγανοί, Ιρακινοί, Ινδοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Σύριοι, Αιγύπτιοι, Κούρδοι, Σομαλοί, Νιγηριανοί, Φιλιππινέζοι, Ιρανοί, Χιλιανοί... Ειδικές προσφορές (Giaur Peskesi) ισχύουν για τους Μουσουλμάνους... Χορηγοί: ΠΑΣΟΚιστάν, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Οικολόγοι Πράσινοι, ΕΕΔΑ. Οι προσφορές περιλαμβάνουν ντωρεάν παιντεία, υγεία, κέντρα υποντοχής με τζάμπα φαγητό-θέρμανση και τέλος, επίντομα αλληλεγγύης για ντεντρίτες και ξυλίτες που μένουν στο πεύκα των εθνικών οντών... Οικονομικός χορηγός για τις ανέσεις σας: ο μακάκας ελληνικός λαός που φορολογείται και καταληστεύεται καθημερινώς και ανηλεώς... ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΤΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΝΤΙΣΤΑΝ" Κεντρικά γραφεία: Πλατεία Συντάγματος, κτίριο της (πρώην) βουλής των Γιουνάνηδων-Γκιαούρηδων. Εφεξής κοινοβούλιο των Ισλαμικών κοινοτήτων εν Yunanistan... ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ YUNANISTAN, ΤΩΡΑ !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ #5
06/02/2010 08:41
Και κάτι τελευταίο. Όταν είπα προηγουμένως πως "οι ίδιοι βαυκαλίζονται πως θα επωφεληθούν" αναφέρομαι φυσικά -κυριώς- στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα και φορείς που υποστηρίζουν το Ν/Σ και τους αλλοδαπούς, οι οποίοι εντελώς ΑΠΑΤΗΛΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ από τους αλλοδαπούς που "σκίζονται" να εντάξουν στους εκλογικούς καταλόγους... Πόσο ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ είστε... Νομίζει το ΠΑΣΟΚ πως με αυτή του την πολιτική θα το ψηφίζουν επ''αόριστον τις επόμενες δεκαετίες οι Αλβανοί, Πακιστανοί, Κούρδοι και λοιποί (αλλοδαποί) μουσουλμάνοι;;; ΑΜ ΔΕ... Σύντομα θα ιδρύσουν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ και εσάς που τώρα τους "βοηθάτε" θα σας γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους... Όταν όμως ξυπνήσετε θα είναι ΑΡΓΑ, η ΠΡΟΔΟΣΙΑ θα έχει ήδη συντελεστεί και από θύτες θα καταστείτε κι εσείς θύματα της ίδια σας της πολιτικής ανοησίας... Τι ανάγκη θα έχει ο Αλβανός π.χ. να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ;; Αφού θα έχει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ, όταν έρθουν οι εκλογές... Και το κωμικοτραγικό για σας είναι ότι δεν θα σας ψηφίζουν ούτε οι Έλληνες ούτε οι Αλλοδαποί, όποτε θα είστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα βάλετε λουκέτο, ΚΟΡΟΙΔΑ... Τουλάχιστον η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ θα ψηφίζονται μαζικά από τους απελπισμένους (προδομένους) Έλληνες...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ #4
06/02/2010 08:40
Αντι λοιπόν οι κυβερνήσεις του τόπου -και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ σήμερα- να ακολουθούν μια παρελκυστική πολιτική έναντι της εισβολής αυτής που επιχειρείται, αντιθετώς, (το ΠΑΣΟΚ) σπεύδει να τους αποδώσει δικαιώματα, Ιθαγένεια, ψήφο κλπ. Σπέυδει δηλαδή να ριζώσει ΑΥΤΟΥΣ που αύριο θα αποτελέσουν τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, την Κερκόπορτα της Εθνικής μας ασφάλειας και επιβίωσης. ΑΝΤΙ, να προωθήσει με την διαδικασία του κατεπείγοντος ένα Ν/Σ κατά της ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (π.χ. υψηλά επιδόματα σε πολύτεκνους, προνόμια κλπ) Αντι, να αρχίσει μια ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ η οποία θα έχει ως στόχο τον επαναπροσδιορισμό της Οικογένειας (με πολλά παιδιά) ως πρότυπο και εκ νέου "μόδα" της εποχής, αντι όλων αυτών, σπεύδει να ψηφίσει το Ν/Σ για την παροχή ιθαγένειας και ψήφου σε ανθρώπους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ και ΕΧΘΡΙΚΑ διακείμενοι πρός την χώρα μας!!! (ακόμα το κρύβουν κάπως, μόλις πάρουν ιθαγένεια και ψηφίσουν θα διαπιστώσετε το... πραγματικό τους πρόσωπο) Και για όσους ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ πιστεύοντας ότι με την ψήφιση του Ν/Σ το θέμα έληξε, πλανώνται πλάνην οικτράν...Μια μάχη θα έχετε κερδίσει όχι όμως τον "πόλεμο"... Αυτόν ακόμα δεν τον έχετε δει... Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ "ΚΥΡΙΟΙ"... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ εν ελθέτω χρόνω... www.iondragoumis.gr Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ #3
06/02/2010 08:39
Αυτοί οι αλήτες, έστυψαν τον Έλληνα όλα αυτά τα χρόνια σαν την λεμονόκουπα (λιτότητα, χαμηλοί μισθοί, λεηλασία δημοσίου χρήματος κλπ) και τώρα επειδή βλέπουν ότι το μέλλον είναι... αλλού, τον πετούν στον καιάδα!! Τι εννοώ; Έχοντας λάβει εντολές από Βρυξέλλες και ΗΠΑ/Εβραίους εφαρμόζουν το εξής σχέδιο από το οποίο και οι ίδιοι βαυκαλίζονται πως θα επωφεληθούν... Από τη στιγμή που Έλληνες πληθυσμιακά μειώνονται (δημογραφικό) χρειάζονται αντικαταστάτες ΤΟΥΣ στην Ελλάδα... Αντικαταστάτες εργάτες, υπάλληλοι κλπ. Τι ποιο βολικό για το μεγάλο κεφάλαιο και τις πολυεθνικές από το να ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ, με αλλοδαπούς εξαθλιωμένους και πεινασμένους οι οποίοι θα πουν και ευχαριστώ ακόμη και με εξευτελιστικούς μισθούς ή ωράρια εργασίας ή συντάξεις πείνας (για τα δυτικά δεδομένα) τη στιγμή που πχ αν από τα 600 ευρώ μισθό που παίρνουν στέλνουν τα 100 στις χώρες τους, γιατί με 100 ευρώ στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν ή την Σομαλία είσαι ζάμπλουτος... Ο Έλληνας από την άλλη δεν βολεύει τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων. Απαιτητικός και αυθάδης, δεν συμβιβάζεται με καταστάσεις/συνθήκες τριτοκοσμικές (πλέον). Θα απεργήσει, θα φωνάξει, θα επαναστατήσει. Το άλλο μέρος του σχεδίου είναι όμως το ουσιαστικότερο, εποικίζοντας την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομεταναστών και με το Ν/Σ που πάει τώρα να περάσει, τους δίνουν δικαιώματα και εξουσίες οι οποίες -φυσικά- μελλοντικά θα ΔΙΕΥΡΥΝΘΟΥΝ αφού οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα μειώνονται και οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (ειδικά οι Μουσουλμάνοι) θα πολλαπλασιάζονται σαν τις μύγες... Έτσι σταδιακά η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ θα παραχωρηθεί στους αλλοδαπούς, οι οποίοι ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ (ως πράκτορες ουσιαστικά) από ξένες χώρες και δυνάμεις, θα γίνουν κράτος εν κράτει (βλέπετε π.χ. την δύναμη της Τουρκικής μειόνοτητας της Βουλγαρίας, σήμερα) λόγω του πληθυσμιακού τους εύρους (φανταστείτε την Ελλάδα του 2050 με 8.000.000 Έλληνες -λόγω υπογεννητικότητας- και 6.000.000 αλλοδαπούς κυρίως μουσουλμάνους...) Φανταστείτε στην Θράκη το 60% του πληθυσμού μουσουλμάνους και το 40% Έλληνες, ή στην Ήπειρο το 40% του πληθυσμού να είναι αλβανοί το 2050) Εύκολα καταλαβαίνετε πως ο κίνδυνος απόσχισης αυτών των εδαφών θα είναι μια πραγματική απειλή και πως Τουρκία και Αλβανία θα μας χορεύουν στο ταψί ανα πάσα στιγμή, πατώντας πάνω στις μειονότητες που εως τότε ίσως να έχουν γίνει και ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ εντός της Ελλάδας μας...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ #2
06/02/2010 08:38
Το άλλο λέει "αν παρακολουθήσει 6 χρόνια μαθήματα σε Ελληνικό σχολείο, ακόμη κι αν δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, μπορεί να αποκτήσει την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" (!!!) Ξανά το ίδιο παράδειγμα: Κούρδος ή Σομαλός (αυτή τη φορά) μπορεί να έρθει στην Ελλάδα όποτε του καπνίσει στα 15, 25, 35, 55 του χρόνια κοκ και μόλις ολοκληρώσει 6η φοίτηση σε Ελληνικό σχολείο, μπορεί μετα να γίνει "ΙΘΑΓΕΝΗΣ"... Μάλιστα σε 6 χρόνια(!) κι ας έχει ζήσει προηγουμένως όλη του τη ζωή, στη χώρα καταγωγής του... Γιατί τέτοια λύσσα με την Ιθαγένεια και την ψήφο άραγε;; Αν τους δινόταν π.χ. διπλή υπηκοότητα ή καθεστώς επι μακρός διαμένοντος, που θα ήταν το κακό; (κι όχι φυσικά σε 5 μόλις χρόνια) Ο ισχύων κώδικας προβλέπει ιθαγένεια με την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας. Τι ποιό λογικο! Αλλοδαπό τέκνο που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει μέχρι τα 18 του στην Ελλάδα, μπορεί με το που ενηλικιωθεί να κάνει αίτηση απονομής ιθαγένειας. Ας εφαρμοστεί λοιπόν αυτό στην πράξη (δηλαδή να μην περιμένει 5-10 χρόνια για να την λάβει) και τέλος!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ #1
06/02/2010 08:36
Οι τροποποιήσεις Ραγκούση είναι στάχτη στα μάτια. Είναι έγκλημα να αποδοθεί στους αλλοδαπούς ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, αυτόματα τους καθιστα ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, (από "οικονομικούς" μετανάστες) γιατί απλούστατα μια μειονότητα ειτε φυλετική είτε θρησκευτική αναγνωρίζεται ως έτσι, μόνο εφόσον ο πληθυσμός της είναι αυτόχθων/γηγενής/ντόπιος... Εμείς λοιπόν, βαφτίζοντας τους αυτόχθονες (ιθαγένεια) σκάβουμε τον λάκκο μας... Δηλαδή κύριοι του ΠΑΣΟΚ ένας ιρακινός ή αφγανός που στα 25 του έρχεται στην Ελλάδα (έχει δηλαδή γεννηθεί και γαλουχηθεί μέχρι τα 25 του σε Ιρακ/Αφγανιστάν) μέσα σε 5 χρόνια θα γίνει Έλληνας;; Πότε;; Στα 25 του (!) θα αλλάξει συνείδηση;; Και στα 30 του θα είναι "Ελληνας" και μάλιστα "ιθαγενής" (ΕΛΕΟΣ) και με δικαίωμα ΨΗΦΟΥ;; Μέχρι τα 25 του φανατικός μουσουλμάνος και αφγανός/ιρακινός και στα 30 του "Έλληνας" που θα "συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς με την χώρα"... Ποιόν κοροϊδεύετε;;;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ
06/02/2010 06:19
ΚΥΡΙΑΙ ΣΑΜΑΡΑ Οι 700000 Νεοδιμοκρατεσ που εψηφησαν εσας σαν προεδρο του κοματος απαιτουν πιστευω ενα διμοψηφησμα και οχι αποφαση απο την βουλη Γιατι και εσης πατε να κανεται ενα νομο με αντισηνταγματικα δεδομενα, γιατι κυριαι Σαμαρα και εσης που σας πιστεψαν τοση νεοδημοκρατες τους γραφαιται στα παλια σας τα παπουτσια Πιοι θελαιται και εσης να παρουν ιθαγενια Αφτοι η παιρησοτερη που σε καθε φαναρη καθωνται και αν δεν τουσς αφησης να σου καθαρησουν το τζαμη σου σπανε το τζαμη με ολη την σημορια που εχουν διμηου ργηση και κρηβεται πισω απο το στενο Κυρια Σαμαρα πριν προχωρησαιται σε αφτον τον νομο εκτρομα που θα φερυ πολα δινα στην χωρα μας σκεφτηται τουσ ψηφοφορουσ σας που σαν εκαναν αρχηγο αφτης της παραταχης και δωσται του το δικαιωμα να αποφασηση ο ιδιος ο νεοδημοκρατης ο ειδιος ο ελληνικος λαος γιατι και εσης παται να εξαπατησαιται τουθσ ψηφοφορους σας οπως εξαπατησαι η σημερινη κυβερνηση που αλλα ελεγαι προεκλογηκα για να κλεψη την ψηφο του ελληνα πολητη και αλλα μας λεη τωρα Κυριαι Σαμαρα σταθηται στο υψος τον περιστασεων και δικαιωσται τους ελληνες πληταις που σας εκλεξανε αρχηγο τους Μην συμβαλεται και σης στου Χερη
Λ.Παπαδοπουλος
06/02/2010 05:16
στα τελευταια 11 χρονια εχω ερθει στην Ελλαδα μονο δυο φορες,και αυτο για λιγο. Δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου στην πατριδα μου την Ελλαδα.ποτε!. Σας φτυνω απο μακρυα αλητες γιατι αν ημουν εκει θα τρωγατε κλωτσιες.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
06/02/2010 04:17
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της νέας δουλείας στο βωμό του νέο - Οθωμανισμού και της μουσουλμανοποίησης των Βαλκανίων. Αυτή είναι η εντολή του μουσουλμάνου πλανητάρχη , αλλά και των μονοθεϊστών του Club Bilderberg . Ετσι κατόπιν της συνόδου της σχετικής λέσχης στη Βουλιαγμένη , αποφασίστηκε η κατάργηση της κυβέρνησης της Ν.Δ. -όπως και το 1993- και η άνοδος του κ. Γ. Παπανδρέου, στην αρχή του ενός ανδρός , που υφίσταται στην Ελλάδα. Προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατό επιστρατεύθηκαν όλα τα ΜΜΕ , που ελέγχονται από την εν λόγω λέσχη, αλλά και οι πράκτορες που κατευθύνουν τα τρία εκατομμύρια των μουσουλμάνων που έχουν μεταβεί στην Ελλάδα για να την... εκπολιτίσουν. Ετσι άρχισαν οι καταστροφές των ελληνικών περιουσιών και καταστημάτων, οι εμπρησμοί των δασών, η επανεργοποίηση της 17 Νοέμβρη με άλλα ονόματα , η έξαρση της εγκληματικότητας κ.λ.π., για να επιτευχθεί η αδύνατη με άλλο τρόπο αναρρίχηση του κ. Γ. Παπανδρέου στην εξουσία . Τελικώς σήμερα πληρώνουμε την τυχοδιωκτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ , που προκειμένου να ξαναπάρουν την κουτάλα οι εθνικοσοσιαλιστές, αδιαφορούν άν θα καταστρέψουν την Ελλάδα. Και καλά ο ηγέτης τους είναι Αμερικανός και ως εκ τούτου θα υπερασπίσει κατά πρώτον τα συμφέροντα και τις ενολές της πατρίδας του. Ομως οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ τούρκεψαν κι’αυτοί ; Ετσι φτάσαμε στο σημείο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας να δηλώσει εν όψει της ακυρωθείσας επίσκεψής του στην Ελλάδα , για τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης , ότι θα επισκευθεί τους Τούρους πολίτες του στην Ελλάδα , άνευ ουδεμιάς διαμαρτυρίας από το ελληνικό ΥΠΕΞ , αλλά και από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ . Ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε έντονα επ’ αυτού στο φόρουμ ήμουν εγώ, που χαρακτήρισα αυτή τη δήλωση του κ. Ερντογάν ως Casus Belli. Τελικώς ακύρωσε την επίσκεψη ο Τούρκος πρωθυπουργός , για να τον προσκαλέσει και πάλιν ο κ. Γ. Ππανδρέου, που διόρθωσε το λάθος της Συνθήκης της Λωζάνης , που χαρακτηρίζει ως μουσουλμανική τη μειονότητα στη Δυτική Θράκη, καθώς και των τότε ηγετών της Ελλάδας και της Τουρκίας , Ελευθερίου Βενιζέλου και Μουσταφά Κεμάλ , αποχαρακτηρίζοντάς την από μουσουλμανική και χαρακτηρίζοντάς τη "Τουρκική" !... Ετσι μαζί με τους Τούρκους -κατά τον κ. πρωθυπουργό- της Δ. Θράκης , χαρακτηρίζει ως "Ελληνες Ιθαγενείς" και όλους τους μουσουλμάνους "Μουτζαχεντίν" από όποια χώρα και αν αυτοί προέρχονται . Ασπρος γάτος , μαύρος γάτος δηλαδή το ίδιο . Πλείστοι δε από αυτούς είχαν ζητήσει το 1974, να καταταγούν στον τουρκικό στρατό για να πολεμήσουν εναντίων των ... εχθρών του Θεού στη Γή Ελλήνων ! {Μοχαρέμπ}. Ετσι ετοιμαστείτε για άλλα τετρακόσια -ίσως και περισσότερα- χρόνια δουλείας που θα σας οδηγήσει ο μειωμένης αντίληψης Αμερικανός πρωθυπουργός της Ελλάδας κατευθυνόμενος από αμερικανοτουρκικά συμφέροντα ! Με το νομοσχέδιο που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή , οι Ελληνες καθίστανται μειοψηφία στην πατρίδα τους , για την ελευθερία της οποίας έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί τους . Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τον κ. πρωθυπουργό της Ελλάδας που ο πατέρας του την κοπάνησε εν όψει του ελληνοϊταλικού πολέμου για να αποφύγει τη στράτευση, κηρυχθείς ανυπότακτος - φυγόστρατος εν καιρώ πολέμου !... Επίσης ο συνονόματος με αυτόν παππούς του αιματοκύλισε την Ελλάδα κατά το Δεκεμβριανό κίνημα του 1944 , κατόπιν των εντολών του Τσώρτσιλ που τον διόρισε πρωθυπουργό της Ελλάδας !... Λέτε να έχουμε τα ίδια και από το φέροντα το ίδιο όνομα εγγονό ; Πολύ πιθανό αφού έχει αμερικανική εθνική συνείδηση !... Αν τον αδικώ με αυτό μπορεί να αποκηρύξει τα γραφόμενά μου και να δηλώσει ότι έχει ελληνική εθνική συνείδηση , καθώς και ότι θα πολεμήσει εναντίων οποιασδήποτε χώρας θίξει την ελληνική επικράτεια {και της Αμερικής}. Αυτό το όρκο δίνουν αυτοί που παίρνουν την αμερικανική υπηκοότητα . Πως ορκίστηκε πρωθυπουρ- γός και σε ποιόν Θεό ; Και πώς τον όρκισε ο Μακαριώτατος Αχιεπίσκοπος Αθηνών αφού ο κ. Γ. Παπανδρέου ακόμα και ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει δηλώσει άθεος ; Δηλαδή οι θρησκευτικοί ηγέτες δεν πιστεύουν αυτά που κηρύττουν στυς αφελείς , αλλά συμβαδίζουν πάντα με την εξουσία . Ακόμα και την κατοχική ! Ετσι εξηγείται η εξαίρεση της Εκκλησίας από τα νέα φορομπηχτικά μέτρα της κυβέρνησης !... Τελικώς κατόπιν αμερικανικής εντολής ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής θέσπισε ειδικό νόμο για να απαλλάξει από τη βαρύτατη αυτή κατηγορία τον Ανδρέα Παπανδρέου που η ποινή της ήταν η εσχάτη ! Τώρα ο υιός του παραδίδει την Ελλάδα στους εχθρούς της και οι κουταλοφόροι εθνικοσοσιαλιστές τον χειροκροτούν. Μεγάλη τελικώς η δύναμη της κουτάλας !... Για να δούμε μέχρι που θα φτάσει η ανοχή και η αντοχή του ελληνικού λαού ; 6-2-2010 Φ.Π.
ΜΑΝ
06/02/2010 03:05
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ .. ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. -ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΘΑΒΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ .. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΕΡΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.. Χάμω σέρνονταν μπροστά στα μάτια όλων, ατιμασμένη η ανθρώπινη ζωή, πλακωμένη από το βάρος της θρησκείας που απ’ τα ουράνια πρόβαλλε την τρομερή της όψη και απειλούσε τους θνητούς. Τότε πρώτος ένας Έλληνας τόλμησε να υψώσει τα μάτια του τα θνητά καταπάνω της και να της αντιταθεί. Αυτόν δεν τον σταμάτησαν οι κεραυνοί μήτε το απειλητικό μουρμουρητό τ’ ουρανού μήτε τα παραμύθια των θεών. Ίσα-ίσα, που δυνάμωσαν το θάρρος της ψυχής του και τη θέληση να αποτινάξει, πρώτος αυτός, τις κλειδωνιές που σφράγιζαν τα μυστικά της φύσης. Και η ζωντανή ορμή τού νου θριάμβευσε και διάβηκε τους φλογισμένους φράκτες τ’ ουρανού, και περπάτησε το απέραντο Σύμπαν με λογισμό και πνεύμα. Και μας ξανάρθε νικητής για να μας πει τι μπορεί να γενεί και τι όχι, και πώς ορίζεται, με νόμους ακλόνητους, η δύναμη στο κάθε τι. Έτσι, με τη σειρά της, ποδοπατημένη συντρίβεται η θρησκεία, κι εμάς η νίκη του μας υψώνει στα ουράνια. Λουκρήτιος. Περί της Φύσεως των Όντων Ι 62-79 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.. ???????
Μπεμπερούκου Λούκου.
06/02/2010 03:00
Εγώ δεν καταλαβαίνει. Λέει Γιώργο εμάς δώσει ιθαγένεια. Δηλαδή εμείς γίνουμε ιθαγενείς; Εγώ ιθαγενής είμαι πως γίνει πάλι εγώ ιθαγενής αφού είμαι εγώ τώρα δεν καταλαβαίνει.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
06/02/2010 02:10
Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ {8-3-2009} @ Απάντηση στους Σκοπιανοκοσοβάρους. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ . Ενα έγκλημα κοινού ποινικού δικαίου που διαπράχθηκε προσφάτως στη Χειμάρα της Αλβανίας και το κύμα συμπαράστασης στον δολοφόνο, που ξέσπασε , δείχνει ότι στη γειτονική μας χώρα επωάζεται ο ακραίος ανθελληνισμός . Δράστης ένας εικοσιτετράχρονος Αλβανός και θύμα ο ελληνικής καταγωγής εργοδότης του. Τα κίνητρα ήταν οικονομικά και η αστυνομία συνέλαβε το νεαρό, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία. Αν όμως η αποτρόπαια πράξη, αυτή καυθαυτή, προκαλεί απέχθεια , τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν. Μέσα από τα blogs στο Διαδίκτυο επιχειρείται ηρωποίηση του νεαρού διότι σκότωσε έναν Ελληνα ! Τα ιστολόγια μεγάλων εφημερίδων στα οποία παρεμβαίνουν , για να καταθέσουν τις απόψεις τους καθημερινά εκατοντάδες αναγνώστες , αλλά και προσωπικά ηλεκτρονικα σημειωματάρια , πλημμυρίζουν μίσος . "Ολοι μας πρέπει να σκοτώσουμε έναν Ελληνα", γράφει ένας εξ αυτών. Ενας άλλος απευθυνόμενος στον δράστη, λέει οτι "αν σκότωνες τον Ελληνα δήμαρχο της Χειμάρας θα ήσουν ο νέος Γκεόργκ Κάστριοτ" {σημ.: ο εθνικός ήρωας των Αλβανών} και κάποιος τρίτος δήλωνε πως "καλός Ελληνας είναι ο ψόφιος Ελληνας".Το θύμα είχε βεβαρυμένο βιογραφικό : Ετρεχε στις φλέβες του ελληνικό αίμα και άρα ήταν κάκιστος εργοδότης , -άλλωστε οι περισσότεροι Αλβανοί θεωρούν συλλήβδην τους εργοδότες τους στην Ελλάδα δυνάστες και ρατσιστές- και ήταν συγγενής του ομογενούς δημάρχου της Χειμάρας, τον οποίο κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις και ενέργειες τον έχουν φέρει στο στόχαστρο του αλβανικού εθνικισμού. Επομένως , "ορθώς έπραξε ο εικοσιτετράχρονος , ο οποίος όχι μόνο δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά το σωστό και εθνικά πρέπον θα ήταν να αναρτηθεί η φωτογραφία του πλάϊ σ’εκείνη του Σκεντέρμπεη". Υπερβολές και μεμονωμένες ακραίες αντιδράσεις κάποιων φανατικών ; Οχι , δυστυχώς παρόμοιες εκδηλώσεις είχαμε και άλλες στο παρελθόν με χαρακτηριστική εκείνη της απαγωγής λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη , στην οποία ο εκτελεσθείς, μαζί μ’έναν Ελληνα όμηρό του, από την αλβανική αστυνομία , έξω από το Ελβασάν Φλαμούρ Πίσλι έγινε και λαϊκό τραγούδι , ως ο Αλβανός που συγκρούστηκε με τους Ελληνες ρατσιστές και ας επρόκειτο για την ενέργεια ενός μισότρελου ανθρώπου. Ο ανθελληνισμός σαρώνει την αλβανική κοινωνία παρά τις άριστες σχέσεις των δυο χωρών στο πολιτικό επίπεδο, την παρουσία στην Ελλάδα αρκετών εκατονάδων χιλιάδων μεταναστών και της ελληνικής μειονότητος στην Αλβανία , και το κύμα συμπάθειας προς τον κοινό δολοφόνο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια έκφρασή του. Ο ανθελληνισμός στη γειτονιά μας άρχισε να λαμβάνει -και με δικές μας ευθύνες- επικίνδυνες διαστάσεις . Αυτός είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αξιώνει την εκδίωξη των Αλβανών για να εξαλειφθεί η εγκληματικότητα ! 8-3-2009 Φ.Π.*** Αυτό είναι το σχόλιο που το έκανε μυθιστόρημα με τις ψευδολογίες του ο Σκοπιανοκοβάρος . Μια έρευνα ενός όχι δεξιού συντάκτη. Που είναι ο ρατσισμός και που αναφέρω για απέλαση Αλβανών με γνώμονα την εθνικότητα? Αυτό είναι το σχόλιό μου, που αναφέρεται σε δημοσίευση εφημερίδας και όχι οι βρωμιές που αναφέρεις εσύ ότι δήθεν εγώ τις ανέφερα !... Επίσης στο σχόλιό σου στις {23-3-2009/21.14 Θέμα : {Παγιώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι Ν.Δ.} αναφέρεις τα εξής ανατριχιαστικά :" Αν η Ελλάδα επιχειρήσει να στείλει αυτούς τους Αλβανούς στην πατρίδα τους , θα οδηγηθεί σε πόλεμο και σε οικονομική καταστροφή". Απειλείς δηλαδή την Ελλάδα με πόλεμο, αν τολμήσει να διώξει τους Τουρκαλβανούς κακοποιούς αφέντες της , που της προέκυψαν εκ νέου και που εσύ εκθειάζεις γιατί υπηρετείς τα συμφέροντά τους !... Δήλωσες επίσηςς ότι η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να αφοπλιστεί !... Βέβαια έτσι θα γίνει ευκολότερο το έργο σας !... Και δηλώνεις Ελληνας !... Οταν οι Σκοπιανοί πετούσαν πέτρες στο Ελληνικό λεωφορείο, εσύ δήλωσες στη στήλη ότι και εμείς τα ίδια κάνουμε στη Θεσσαλονίκη, για να τους δικαιολογήσεις . Οσο για τον ελληνικό στρατό στη Μικρά Ασία δήλωσες ότι έκανε τα ίδια και χειρότερα από τους Τσέτες του Κεμάλ !... Είπαμε οι κομμουνιστές που βρήκαν άσυλο στο ΠΑΣΟΚ είναι αδίστακτοι και συνεχίζουν αυτό που δεν κατόρθωσαν δια των όπλων του "Τρίτου Γύρου". Η Ελλάδα θα έχει σίγουρα πόλεμο αν δεν τους διώξει !... Προς το παρόν η Ελλάδα συντηρεί οικονομικώς την Αλβανία. Μόλις δυναμώσουν θα αρχίσουν πάλι να μιλάνε για την Τσαμουριά , προφανώς με εσένα σημαιοφόρο. Μέχρι πριν από τη λύσσα που σε κατέλαβε γιατί αντιλήφθηκα ότι είσαι Σκοπιανοκοσοβάρος , είχα αμφιβολίες , κατόπιν όμως της συμπεριφοράς σου, δεν έχω πλέον καμιά αμφιβολία ότι είσαι πράκτορας των εχθρών της Ελλάδας !... Υ.Γ. 14-4-2009. Το εν λόγω άτομο πριν από αυτή τη δημοσίευση, με έχει αποκαλέσει επανειλημένως εκτός από δολοφόνο του Γρηγόρη Λαμπράκη, ακροδεξιό, χιτλερικό,και με έχει παρομοιάσει με τον Αγγελο του Θανάτου. Το ναζιστή γιατρό που εκανε διάφορα πειράματα με τους αιμαλώτους πολέμου, και που τελικώς διέφυγε από την αρπάγη του νόμου, δρ. Μένγκελε . Μιλάμε για διεστραμένη προσωπικότητα . Διαβάστε με προσοχή αυτά που αναφέρει και θα διαπιστώσετε την πραγματικότητα . Επιμένει δε στην παραχώρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους Αλβανοκοσοβάρους και που αν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ θα τους το παραχωρήσει !... Ετσι θα προσαρτηθεί πιό εύκολα η Ελλάδα στην υπό ίδρυση Μεγάλη Αλβανία , που κάποιος επίσημος εκπρόσωπός της δήλωσεν ότι, η αλβανική σημαία θα αναρτηθεί μέχρι τη Θήβα !...
ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ
06/02/2010 02:10
Πάντα το ιδιο παραμύθι οι εχοντες αντίθετη αποψη , στην περιπτωσή μας στο λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο ,ειναι ακροδεξιοί , φασίστες και το πιό ωραίο και τελευταίο ειναι και ανορθόγραφοι , εμμέσως πλήν σαφώς δηλαδή ειναι αγράμματοι , αμόρφωτοι ενώ οι αλλοι οι καλοί μορφωμένοι , σκέτοι διανοούμενοι !!! Χρόνια ολόκληρα αυτή η χώρα ειναι υποδουλωμένη στην αριστερή υποκουλτούρα , στα ψυχανώμαλα φασισταριά , που τα υποθάλπτει η εκάστοτε εξουσία για να μπορεί ανάλογα με τις επιδιώξεις της να τα χρησιμοποιεί , εναλλάσουν συνέχεια ρόλους οπως τρομοκρατες-, δολοφόνοι - "επαναστάτες" , προοδευτικοί πολιπολτισμικοί , κουκουλοφόροι , εμπρηστές τραπεζιών , σκουπιδοτενεκέδων , ανθρωπιστές , φιλειρηνιστές , διεθνιστές ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Πάντα πρόθυμα τα παιδιά , αποτελούν την πρωτοπορία , βαφτίζουν το μίσος τους επανάσταση , αλλάζουν την κοινωνία και οσο περνάν τα χρόνια τόσο περισσότερο μοιάζουν στα αφεντικά τους τους αμερικάνους.
Jako basia
06/02/2010 02:00
Tipota dhen tha gini. Tha tous ta mazevoun ta lefta kai meta tha alaksi I kyvernisi kai fisika tha alaksi to nomoshedhio. Apla tha dhosoun se 10, h 20 ja na poun stin evropi oti prospathume.... Ke gemizoundas ta tamia, mbori naxeperasti I ikonomiko hrisi. Filia
ΤΖΙΜΗΣ ΒΑΣ.
06/02/2010 00:58
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 3ΜΜ ΑΘΗΝΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.
Philippos
06/02/2010 00:37
Για ανθρωπιστικους λογους πρεπει να μοιραστουμε την μικρη μας χωρα με εκατομμυρια ξενους ?
Mimoza
06/02/2010 00:08
@George 5/2/210 15;49


Γιωργο δυστυχως δεν μπορω να γυρισω στη πατριδα μου...Ειμαι 20 χρονια εδω στην δευτερη πατριδα μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι...Για τα ερωτηματα που θετις τις απαντησεις θα τα βρεις εδω
Kathimerini.gr Αρχειο Μονιμες Στηλες 05-08-08
Του Ν.Ι.Μερτζου
Περιμενω μια απαντηση απο σενα...Ευχαριστω πολυ....
Νικος Αργυρίου
05/02/2010 23:55
Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια πολυ δυσάρεστη έκπληξη! Η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη την άλλοτε Δημοκρατική παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου να έχει μετατραπεί σε μια ΦΑΣΙΣΤΚΗ κυβέρνηση που ξεπουλαει κυριολεκτικα την Ελλάδα! Με συνοπτικές διαδικάσίες και με γκεμπελικές προπαγάνδες προσπαθει να πείσει τους Ελληνες πως η απόδοση ιθαγένειας σε εκατομμυρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι πρόοδος! Οποίος αντιδρά, χαρακτηρίζεται παρ'' αυτα ως ρατσιστής, ξενοφοβος κτλ.

Με μια ανεξήγητη βιασύνη έσπευσε να καταργήσει τα μηχανοκίνητα τμήματα απο τις παρελάσεις με την παιδική δικαιολογία της οικονομίας!!! Επίσης μάθετε όσοι δεν το ξέρετε πως ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (κοινως αυτα που φορά στην καθημερινή του περιπολια) ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 ΕΥΡΩ!!!!! Διέρευσε δε πως σύντομα θα καταργήθει απο το σήμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ο σταυρος και τα Ελληνικά χρώματα!!! Μπορεί να πειράζει λένε τους αλλοδαπούς που θα μπουν στην αστυνομία!!!

Εντάξει λοιπόν! Το καταλαβαμε! Τα αφεντικά της νέας τάξης πραγμάτων έχουν δώσει τις εντολές τους και οι καλοί υπάλληλοι τρέχουν να τις εκτελέσουν!!! Μόνο έτσι μπορουν να πάρουν και αυτοί μια καρεκλίτσα στην νέα παγκόσμια κυβέρνηση!!! Εξ αλλου το είχε πει και η κ.Μαργκαρετ "παιδί μου θα είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας". Κατι ήξερε!

Για να δείτε πως ολα είναι προσχεδιασμένα δείτε ή μαλλον καλύτερα ακούστε ένα κομματάκι το οποίο γραφτηκε πριν απο 10 περίπου χρόνια!
http://www.youtube.com/watch?v=AMScTXuwFIk

Οποιος καταλαβε κατάλαβε!!! Οι υπόλοιποι ασχοληθειτε με δακρύβρεχτα παραμύθια "ανθρωπισμου" και "προόδου"!! Ψαξτε να βρειτε φαντασματα και εχθρούς, ρατσιστές φασίστες και ξενόφοβους την στιγμη που κάθεστε στο ιδιο τραπέζι με τον αυριανό δημιο σας!!! Βλέπω παντου να προπαγανδίζετε "όχι στο ρατσισμό από κούνια" και "απελάστε τον ρατσισμό". Εύγε! Είστε άξια τέκνα του Γκεμπελς! Θα ήταν πολυ περίφανος για έσας! Εγω παντως θα σας συμβούλευα να απελάσετε το πρόβατο που έχετε στο μυαλο σας!


ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ!!!!
ένας αναγνώστης(rdc)
05/02/2010 23:42
"Διαβατήριο για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από 500.000 νόμιμους μετανάστες, καθώς και 250.000 παιδιά "

Και αυτό για αρχή -φανταστείτε στα διεθνή κέντρα που εκμεταλεύονται τους εκατομμύρια μετανάστες που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση τί έχει να γίνει- τί πατέντες θα ανακαλυφθούν ώστε μέσω πρόσκλησης θα πλακώσουν "συγγενείς" σαν ποντίκια που βρήκαν τρύπα σε αποθήκη παντοπωλείου.Σε δέκα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία-θα εκπροσωπούνται σε πολυπολιτισμική βουλή -και η ελλάδα θα είναι πληθυσμός και όχι έθνος.
Φυσικά τί τους νοιάζει τους αμειβ/ους από το δημόσιο αξιωματούχους μας ;Πέστε μου δεν σας πιάνόυν ρίγη συγκινήσεως όταν μιλούν άψογα αμερικάνικα -που δεν τους ξεχωρίζεις από αμερικάνους-τόσο πειστικοί αμερικανοπίθηκοι είιναι.
Πιθανόν μερικοί ειλικρινείς ελληνοαμερικάνοι τους έπεισαν ότι η πατρίδα τους είναι η μεγάλη χώρα όπου σπούδασαν και αρκεί να κάνουν ότι τους λένε τα νον πειπερ που στέλνει η αμερικάνικη πρεσβεία όσο καιρό παριστάνουν τους έλληνες και μετά θα τους ανοίξει την μεγάλη αγκαλιά της η αμερική και θα τους δεχτεί σαν άξιους πατριώτες.
Αυτό βρίσκω λογικό-δεν μπορώ να φανταστώ πατριώτες έλληνες να κάνουν τέτοια προδοσία στην πατρίδα τους.
ΑΜΑΛΙΤΣΑ
05/02/2010 23:36
ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ !!!!!!!!!!!! 5/2/2010 15:17
Το έχασες! Εκεί οι ΑΡΑΒΕΣ που ζουν μέσα στην επικράεια του Ισραήλ και οι οποίοι έχουν ΙΣΡΑΗΛΙΌ Διαβατήριο σπουδάζουν στα εκεί πανεπιστήμια και όλοι μπορούν να δουλέψουν κανονικά! (όχι οπως εδώ που πχ κάποιος άραβας τελειώνει νομική στην ελλά δα και δεν μπορεί να γρφτεί σε ελληνικό δικηγορικό σύλλογο) ΈχουνΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ αλλά και ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ (αλήθεια το ότι υπάρχει Αραβικό κόμμα στην Ισραηλινή βουλή σου λέει κάτι μήπως;) και υπο προϋποθέσεις μπορούν να διοριστούν και σε δημόσιες υπηρεσίες! Τώρα τί λες εσύ.....
akis
05/02/2010 22:54
@ ΣΠΥΡΟΣ

Λοιπον με πληρη ψυχραιμια ,θα πω το εξης ,οταν μιλαω για μεταναστες μιλαω για τους νομιμους ! Τελεια και παυλα . Οι δυστυχεις λαθραιοι θα πρεπει να επαναπροωθουνται . Τελεια και παυλα .
Απο κει και περα θεωρω ΣΥΜΦΕΡΩΝ για τον τοπο οι ανθρωποι αυτοι να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ παση θυσια ,ωστε να μην τους κανουμε εχθρους . Το ποταμι δεν γυριζει πισω ,η ανθρωπινη ιστορια εξελισεται και ετσι και μεις ειμαστε αντιμετωποι με το νεο κυμα (παγκοσμιο πλεον) των μεταναστευσεων. Και για να ενσωματωθουν θα πρεπει και εμεις οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ αυτου του τοπου να τους δειξουμε τα ηθη και τα εθιμα μας . Στην Γερμανια που εμενα υπηρχαν πολλοι Τουρκοι 3ης και 4ης γενιας ,ειχαν ξεχασει τα Τουρκικα και ηθελαν να τους περνανε για Γερμανους . Εχεις μιλησει ποτε με κανενα Πακιστανο ; Οι πιο πολλοι δεν γουσταρουν το Ισλαμ και την καταπιεση που παραγει ,γι''αυτο και την κοπανησαν. Σε ολες τις Ευρωπαικες χωρες υπαρχουν και καποιοι καφροι ,φανατικοι ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΟΙ που κανουν την προπαγανδα τους , αλλα μην νομιζεις οτι η πλειοψηφια των Μουσουλμνων τους γουσταρει ,για τον απλουστατο λογο οτι ξερουν πολυ καλα οτι και γι΄''αυτους και για τα παιδια τους ,το μελλον ειναι η Ευρωπη . Δεν ειναι ηλιθιοι ! Ας αφησουμε τις κραυγες υστεριας και μισους . Για ανθρωπους μιλαμε ,υπαρχουν καλοι ανθρωποι και κακοι ,οπως και εμεις οι Ελληνες εχουμε ανθρωπους του πολιτισμου και της εργασιας ,καθως και λαμογια και εκμεταλευτες παλιανθρωπους ......Ηρεμησε πια .

Στο κατω-κατω ο λευκος ανθρωπος και η Δυση ,εχει ενα μεγαλο ποσοστο ευθυνης για το σακατεμα αυτων των χωρων με τις κατακτησεις και την διαλυση που επεφεραν οι επελασεις της Δυσης. Και δυστυχως αμμεσα η εμμεσα η Ελλαδα συμετειχε σε αυτο . Εχουμε στρατο και στο ΙΡΑΚ και στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Αυτα ..
Totos
05/02/2010 22:50
GAMO TIN ATIHIA MOU.....
Laura Fis
05/02/2010 22:45
No comment!!!!!!
Ellada yok
05/02/2010 22:36
Ellada yok... Heil Yunanistan! Balte xronometro na deite poso grigora tha emfanistei to Eriprus Liberation Army twra (kata to Kosovo Liberation Army). Episis, thelw na dw ti allo nomosxedio tha feroun prokeimenou na bgoun ta psyfalakia stis methepomenes ekloges. Tha dwsoun ithagenia kai sta zwa: gates, skylous ktl.
Καίτη
05/02/2010 22:22
Για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας πέντε χρόνια...
Για τον αποποίηση της ελληνικής υποκοότητας πόσα χρόνια χρειάζονται;
Laura Fis.
05/02/2010 22:09
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΙ!!!!!!
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
05/02/2010 21:56
ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ .ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΠΙΟΙΘΗΣΗ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ . ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
Αρης
05/02/2010 21:50
ΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία απο το ΠΑΣΟΚ!
Θα αγωνιστουμε και θα δωσουμε βιζα στους αλλοδαπούς και στους ανθέλληνες για να φύγουν
Θα αγωνιστούμε
Νικόλαος Μ. Νομικός
05/02/2010 21:35
Όλοι έχετε λάθος βρε παιδιά, τι παραπονιόσαστε; μηλάτε για πατροπαράδωση και Ελληνικότητα. Από που και ως που λέτε ότι αυτούς που αποκαλήτε Έλληνες ήλθαν; Επειδή δηλαδή οι γονείς των ήσαν γεννημένοι στη Ελλάδα, μηλούσαν την Ελληνική γλώσσα; Ή επειδή είχαν αλλάξει τα ονόματά τους και τα είχαν κάνη Ελληνικά θα τους αποκαλούμε Έλληνες; Πάρτε παράδειγμα μερικούς, όπως ο Θαλής, ο Σόλων, Περίανδρος, Βίας, Χήλον, Πηττακός, Κλεόβουλος, Ανάχαρσης.
Αυτοί οι άνθρωποι είχαν έλθη από τα βάθη της Ιωνίας, της Σπάρτης, της Αθήνας, να μην πούμε και από την Συκαλία και την κάτω Ιταλία. Οι άλοι πάλι βρε παιδί μου, που είχαν μαζευτή και κάναν ότι ήθελαν. Αυτός ο Σοκράτης, ο Πλάτων, Σοφοκλής, Ευριπίδης, Μένανδρος, ο Περικλής, Θεμιστοκλής ή οι άλοι που ερχόντουσαν κάθε τόσο, όπως ο Παρμενίδης, ο Ζήνων, ο Προταγόρας, ο Γοργίας, αμ αυτός ο Αριστοτέλης που ήλθε από τα κατάβαθα της Μακεδονίας επειδή ήξερε τους άλους Βάρβαρους τον Φίλιππο και τον γιό του. Τι Βλακίες είναι αυτές; όποιος και να είσε που υποστηρίζεις αυτόν τον νόμο. Το ένα δέκατο του πληθησμού να είναι μαυροκιτρινοκόκινοι, αυτούς θέλεις που είναι εδώ και οι άλοι που θα έλθουν να δικαιούντε να πάρουν υπικοότητα; και ιθαγέννεια παρακαλώ; αυτόι που έρχοντε από τις στέπες της Ασίας, και τις ζούγκλες της Αφρικής. Με πιό δικαίωμα βγάζεις τέτοιο Νόμο; Εάν νομίζεις πως είναι σωστό, γιατί δεν το βάζεις σε δημοψήφισμα να το εγκρίνει ο Λαός; Τι δημοκρατία είναι αυτή 350 άτομα της Βουλής να ψηφίζουν για όλη την Ελλάδα; Αλλά βλέπεις έτσι όπως είναι το σύνταγμα,
( και όπως το είπε ο Ανάχαρσης στην αρχαιότητα) " στην Ελλάδα, εφυείς άνθρωποι σκέπτωντε και ομηλούν αλλά ηλίθιοι αποφασίζουν." Κύταξε βρε να λύσεις τα προβλήματα που έχει η χώρας τώρα που σε ψηφίσαμε και άσε τις βλακείες στην άκρη. Μήν το κάνεις όπως το μεγάλο λάθος της Γερμανίας του1947 που έφερε τους τούρκους γιατι χρειάζντο χέρια για δουλιά, και τώρα έχει τα προβλήματα που έχει. Διοτι αφτοί έφεραν αδέλφια, μάνες, θείους και ανεψιούς; Δώσε τους μία επταετία παραμονής και εργασίας και μετά στην χώρατους. Μην αργοπορής υπάρχει καιρός ακόμα. Σου εύχομαι, αυτό που εύχοντε και το πλήστον των Ελλήνων.
Δεν εμπιστεύομαι το Πασοκ,ούτε τη ΝΔ
05/02/2010 21:29
@ ΟΞΑΝΑ ΣΑΜ 5/2/2010 20:32

Δε σε θεωρούμε κατώτερο,ούτε εσένα ούτε τα παιδιά σου. Σε θεωρούμε ισάξιο μέλος της κοινωνίας. Όμως, όπως εσύ προσπαθείς για ένα καλύτερο αύριο, για το ίδιο προσπαθούμε κι εμείς.Φωνάζουμε όχι γιατί είμαστε ρατσιστές,αλλά γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο μέσα στο πλαίσιο της διαφθοράς, της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.Χωρίς να έχει λάβει κανένα μέτρο για να εξαλέιψει τα παραπάνω, η κίνηση παροχής ιθαγένειας φαίνεται τουλάχιστον πρόχειρη.

Ούτε για εμάς είναι εύκολα χρόνια.Μόλις μας ανακοίνωσαν ότι μπαίνουμε σε τούνελ (λόγω οικονομίας) και είναι άγνωστο το πότε θα βγούμε.Εγώ προσωπικά δεν κυκλοφορώ στο κέντρο της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα επειδή ΦΟΒΑΜΑΙ. Γιατί να εμπιστευτώ λοιπόν ένα τέτοιο νομοσχέδιο από μια κυβέρνηση με ιστορικό διαφθοράς και ρεμούλας; ΠΟΙΟΣ μου εγγυάται ότι στην Ελλάδα δε θα γίνει όργιο λαθρομετανάστευσης;

Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας ,αλλά καταλάβετε κι εσείς τη δική μας,που ούτε Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε ούτε ανώτεροι από εσάς νιώθουμε...
nik
05/02/2010 21:08
Tο θεμα ειναι οτι καθε μερα ερχονται κατα χιλιαδεs νεοι λαθρομεταναστεs αφου ξερουν οτι η Ελλαδα ειναι ξεφραγο αμπελι...Οι λιγοι απο αυτουs που πιανονται απλα κρατουνται λιγεs μερεs μεχρι να γινουν τα χαρτια τουs και μετα πηγαινουν σαν κυριοι στην Αθηνα!Δηλαδη δεν φευγει κανεναs χωριs να ξερουμε ποσουs αντεχουν οι πλατειεs μαs τα σχολεια μαs τα νοσωκομεια...Η εγκληματικοτητα οσο πιο πολλοι ερχονται τοσο αυξανεται κι οποιοs δεν το βλεπει αυτο μαλλον θα ζει σε καμια σιδεροφραχτη βιλα στην Εκαλη...Φτανει πια με τα ακροαριστερα κοκκινο-φασιστικα κομπλεξ δεν αντεχουμε αλλο!!!Εδω και τωρα μετρα Μπερλουσκονι για να σταματησουν τα κυμματα γιατι τα ''''μετρα'''' του Βουγια και τηs Αλαχ Σαλεχ σε λιγο θα μετατρεψουν την Αθηνα σε Τζαλαλαμπαντ...
περικλείδης
05/02/2010 20:39
Καληνύκτα Ελλάδα, Καλημέρα Δυτικό Πακιστάν
HT
05/02/2010 20:36
http://www.youtube.com/watch?v=gX7Gm972tkQ
ΟΞΑΝΑ ΣΑΜ
05/02/2010 20:31
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Κ ΕΝΑΣ ΄΄ΤΟΛΜΩΝ΄΄ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΛΙΨΗ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ, ΒΑΡΙΕΣ, ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΤΛ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΔΩ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΟΜΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΝΑ΄΄ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ΄΄ ΜΟΝΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΙΚΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΄΄ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ΄΄. ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕΝΑΝ ΙΣΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΣΦΕΡΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!
ΔΗΜ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
05/02/2010 20:08
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ???
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!
ΥΠΗΚΟΟΣ = ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ''ΟΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΙΘΑΓΕΝΗΣ = ΑΥΤΟΧΘΩΝ (ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ???? ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΞΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ(''Η ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ????) ...ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ .....ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΙΣΩΣ ...ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ" ΤΥΠΑΚΙΑ "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ : ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ Σ''ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ , ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣκ.α. !!!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ .
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΜΟΝΟ: ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ , (ΒΛΕΠΕ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ) : ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ (ΛΟΓΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΟΡΟ ,εεεεε ????) ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ (ΖΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ , ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ,ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ,ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ κ.τ.λ.) . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ( ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σ''ΑΥΤΗΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!!! ).
ΜΗΝΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΖΕΙΝ"ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΣΙΤΙΑ κ.α. ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ !!!!ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ )ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ( εεεεεε?????!) ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ??ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ???
Α!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ''ΑΥΤΟ (ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ''Η ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Σ''ΑΥΤΗ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ) ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Σ''ΑΥΤΗΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΠΤΑ , ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΕΛΝΤΙ
ΑΛΕΞ
05/02/2010 20:07
Ξέρω ότι ,οι αναρχικοί και οι μετανάστες που γράφουν την άποψή τους αφρίζουν αλλά, κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει την ιθαγένειά του σε ένα τσούρμο βρωμιάρηδες που κάποιοι τους προώθησαν στην χώρα με σκοπό την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας.Μακάρι να ξυπνήσει ο Σαμαράς και να τους ρίξει πριν την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας.Και το λέω αυτό χωρίς να ψηφίζω ΝΔ.Αλβανοί και λοιποί εισβολείς,Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Φάτε ένα κομμάτι ψωμί που σας δίνουμε(ή που κλέβετε)και αφήστε τις ιθαγένειες.Καλά αυτά τα ζώα της κυβέρνησης δεν βλέπουν τί θέλει η πλειοψηφία του λαού?
Γιώργος Μπέλλος
05/02/2010 19:37
Η Ελλάδα κινδυνεύει πιο πολυ απο τους Έλληνες πολιτες και όχι τόσο απο τους αλλοδαπους. Πιστευω ότι το θέμα καλα ρυθμιζεται αφου πλεον ζουμε στην εποχη της παγκοσμιοποιησης (δυστυχως) και των "ανοιχτων" συνορων. Ο Ελληνισμός αντεξε 400 χρονια σκλαβιας γιατι συσπειρωθηκε γυρω απο την εκκλησια. Σημερα κινδυνέουμε να χασουμε αξιοπεπεια και το ήθος μας ως Ελληνες, όχι λόγω των αλλοδαπων αλλα λογω της ελλειψης λεβεντιάς απο μερους μας. Ας ξανασκεφτουμε μεσα μας τι παει να πει "Ελληνας" και μετα ας δουμε παλι το θεμα της ιθανγενειας των αλλοδαπων. Υ.Γ Ο ελληνισμός χωράει πολλους ανθρωπους
T. Hun
05/02/2010 19:32
http://www.youtube.com/watch_popup?v=tCAffMSWSzY#t=28
treolf
05/02/2010 19:27
Λοιπόν φωστήρες μου...
Πρώτα γίνεται απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.Πριν αρχίσουν τους κρωγμούς οι "κουλτουριάρηδες" , δεν είπα αποκεφαλισμός,είπα απέλαση,όπως δηλαδή ορίζει ο νόμος εδώ και παντού.
Έπειτα σφραγίζουμε τα σύνορα μας ώστε να τσακίσουμε τα κυκλώματα δουλεμπορίας.Αλλιώς θα στηθεί ολόκληρη βιομηχανία λαθρομετανάστεσης με κινητήρια δύναμη το νομοσχέδιο.
Στη συνέχεια εξαλοίφουμε τα εγχώρια κυκλώματα νομιμοποιήσεων των λαθρομεταναστών καθώς και τους υπαλλήλους που λαδώνονται γι''αυτό το σκοπό.
Ορίζουμε συγκεκριμένο ποσοστό μεταναστών επί του ελληνικού πληθυσμού,ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας.Τι να τους κάνω 3.000.000 ξένους όταν δεν έχω να τους θρέψω; Αυτό και αν είναι φασιστικό...
Διαλύουμε τα γκέτο.Η πόλη δεν ανήκει σε κανέναν,ούτε έχει δικαίωμα να με μαχαιρώσει κάποιος την ώρα που περπατάω,επειδή τάχα "δεν έχει να φάει και είναι κατατρεγμένος".
Κάνουμε σοβαρή και καθολική καταμέτρηση όλων των νόμιμων μεταναστών.
Στη συνέχεια Ραγκούση έλα να μας ξαναπαρουσιάσεις το νομοσχέδιο.
Ερώτηση 1η : Τους νέους ανέργους που θα δημιουργηθούν με την απόδοση ιθαγένειας (αφού η ανεργία είναι στο ζενίθ) ποιος θα τους δώσει επίδομα; Ο ΟΑΕΔ (βλέπε έλληνας φορολογούμενος) ή ο Τσίπρας,ο Παπανδρέου και οι ΜΚΟ;
Ερώτηση 2η : Υπάρχει κάποιος νουνεχής πολίτης που πιστεύει ότι δε θα πέσουν λαδώματα για την απόκτηση των συστατικών επιστολών (χαχαχα! τι γελοίος όρος,να ζητήσουμε και CV στα παιδιά).Αφού η διαφθορά είναι στο ζενιθ...
Ερώτηση 3η : Επειδή υπάρχουν και έλληνες εγκληματίες, πρέπει να ανεχτούμε ΚΑΙ ξένους;Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας.
Ερώτηση 4η : Όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως "αντιφασίστες" και "προοδευτικοί" έχουν βοηθήσει ποτέ ουσιαστικά μετανάστη; Και όταν λέω βοηθήσει δεν εννοώ να του δώσουν 1 ευρώ στα φανάρια.Εννοώ να τον πάρουν σπίτι τους και να τον συντηρούν μέχρι αυτός να ορθοποδήσει.
Ερώτηση 5η : Έχετε περπατήσει ποτέ στην Αθήνα του 1960-1970;Έχετε κοιμηθεί ποτέ με ανοιχτά παράθυρα και το κλειδί πάνω στην πόρτα;
Ερώτηση 6η : Έστω ότι ο έλληνας είναι διεφθαρμένος και κυνηγάει το εύκολο.Οι ελληνοποιηθέντες μετανάστες,δε θα είναι μια από τα ίδια,αφού αυτόματα θα μπουν στην ελληνική πραγματικότητα; Γιατί άκουσα και το εντελώς φαιδρό ότι "οι μετανάστες θα μας εκπολιτίσουν".
γιαννης
05/02/2010 19:24
πρεπει να ριξουμε το πασοκ δεν παει αλλο,αυτοι θα μας διωξουν απο την ελλαδα
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
05/02/2010 19:19
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ...ΠΕΙΝΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Τ Α !

apolipin o theos antwnion, Buenos Aires, AR
05/02/2010 18:46
apoxaireta tin elladitsa sou pou xaneis.....
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
05/02/2010 18:45
@Κώστας
Και ποιός σου είπε ότι θα δίνουμε αδιακρίτως σ''όλους την Ιθαγένεια; Δεν διάβασες τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος;
Χριστος
05/02/2010 18:41
Στην πλειοψηφια τους οι μεταναστες ειναι μουσουλμανοι.Πιστευει καποιος , οτι η Τουρκια θα αφησει ενα τετοιο δωρο ανεκμεταλλευτο;;; Δεν θα σπευσει μετα απο μερικα χρονια να τους αναλαβει υπο την προστασια της-οπως εχει κανει με ολους τους μουσουλμανους των Βαλκανιων-και να τους καθοδηγησει να φτιαξουν μουσουλμανικο κομα στην Ελλαδα ; Tη Βουλγαρια διπλα μας δεν την βλεπουμε τι εχει παθει με το μουσουλμανικο της κομα, που εχει γινει ρυθμιστης των πολιτικων της πραγματων ; Τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη που καθοριζουν ενα συγκεκριμενο ποσοστο ξενων που μπορουν να δεχθουν ειναι ηλιθιοι; Εμεις μονο εχουμε πονο για τους μεταναστες; Μηπως εχουμε πονο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ;;;;
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
05/02/2010 18:39
Κύριε Παπανδρέου, κύριε Ραγγούση,
Ζητείστε από τις Τράπεζες να σας δώσουν καταστάσεις με ονόματα όσων απέσυραν τις Καταθέσεις τους καί τις μετέφεραν
στο εξωτερικό. Αφαιρέστε τους αμέσως την Ελληνική Ιθαγένεια
διότι αυτοί δέν είναι Έλληνες αλλά ανθέλληνες! Βέβαια μήν εκπλαγείται αν διαπιστώσετε ότι στο σύνολό τους οι ανθέλληνες αυτοί, τό παίζουν υπερπατριώτες καί σας υβρίζουν γιατί λέει θα τους μαγαρίσετε το καθαρό τους αίμα! Σιγά τα αίματα! Χίλιες φορές νάχω συμπατριώτη Αλβανό που θέλει να γίνει Έλληνας, παρά το φασισταριό που μποϋκοτάρει
τήν χώρα μεταφέροντας τα (κλεμένα τις περισσότερες φορές) χρήματά του στο εξωτερικό!
Costas Roussinos
05/02/2010 18:38
H ELLATHA LIGO LIGO PETHENH
DEN YPARXI SYNIDISI KAMIA
MONO LIGOS KAIROS PIA THS MENH
GIA TON GREMO ME VIASH TRAVA.
Χρήστος Κ
05/02/2010 18:13
500.000 νόμιμους μετανάστες, καθώς και 250.000 παιδιά: Δηλαδή σε 10 χρόνια θα υπάρχουν 750.000 άτομα που θα ψηφίζουν;;;;;;; Α ρε ΠΑΣΟΚ με τους μετανάστες σου! Ή μήπως δημιουργηθεί ένα κόμμα με 750.000 - δηλ 14%- που θα επηρεάζει τις εξελίξεις;;;; Βλέπω το ΣΥΡΙΖΑ και το Ουράνιο τόξο να ερίζουν για τους αλλόφωνους.
Γερος αρκετα για να βλεπω.
05/02/2010 18:13
Οι ασιατες ερχονται μπουλουκια σταλμενοι εδω απο τους τουρκους. Το πασοκ ειναι το κομμα των προδοτων.
kostasg82
05/02/2010 18:08
Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν ελληνοποιηθούνε τόσο μεγάλοι αριθμοί ξένων οι άλλες ευρωπαικές χώρες θα αποκτήσουν κι αυτές μεγάλο πρόβλημα. Γιατί κακά τα ψέματα αν ο άλλος έχει ταυτότητα ή διαβατήριο ελληνικό, τι τον εμποδίζει μετά να πάει στη Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία κλπ. για δουλειά, διαμόνη και γενικότερα καλύτερες συνθήκες. Μέχρι τώρα τους έστελναν πίσω σε εμάς γιατί δεν είχαν χαρτιά. Τώρα που θα λουστούνε όλη τη Μέση Ανατολή να δούμε αν θα τους αρέσει. Τόσα χρόνια δεν προσέφεραν καμία βοήθεια για την εξασφάλιση των συνόρων και πληρώναμε τα κέρατά μας σε εξοπλισμούς. Και στο κάτω κάτω εδώ φεύγουν οι Ελληνες απο τη χώρα για δουλειά και καλύτερες συνθήκες, οι ξένοι θα κωλώσουν που δεν έχουν να χάσουν και τίποτα? Αυτοί που ζουν εδώ χρόνια και έχουν νόμιμες δουλειές και οικογένεια μπορεί να κάτσουν. Όλοι οι άλλοι που βολοδέρνουν στις πλατείες και τα φανάρια και αναρωτιώνται που στο διάολο είναι η παραδεισένια Ευρωπαική χώρα που τους έλεγαν πριν φύγουν από τον τόπο τους έχουν γίνει καπνός μόλις κρατήσουνε ταυτότητα στο χέρι. Άμα ρωτήσεις και τους ίδιους οι περισσότεροι αυτό θα σου πουν ότι θέλουν να την κάνουν γιατί εδώ είναι σα τη χώρα τους, δουλειά δεν υπάρχει και ακόμα και οι ντόπιοι είναι σε μαύρο χάλι. Άλλα τόσα χρόνια είναι κολλημένοι γιατί δεν έχουν πρόσβαση στην υπόλοιπη Ευρώπη, και οι Ευρωπαίοι "φίλοι" μας έιχαν βολευτεί γιατί ήξεραν ότι δε πρόκειται να τους δώσουμε χαρτιά και έτσι μας τους στέλνανε πακετάκι εδώ αμέσως. Να δω τώρα που δεν θα χουν δικαιολογία (Έλληνες πολίτες γαρ) τι θα κάνουν. Εκτός και αν μας διώξουν τελείως απ την EU. Και για να είμαστε σοβαροί δεν υπα΄ρχει άνθρωπος στο κόσμο που φεύγει απ΄τη χώρα του όσο απελπισμένος και να ναι για να ταξιδέψει 10.000 χλμ. και να έρθει εδώ για να κλέβει τσάντες, και να κοιμάται σε χαρτόκουτα κάτω από τις γέφυρες. Όλοι πάνε κάπου για καλύτερη ζωή, και αν δε μπορούν να τη βρουν κι έχουν τι δυνατότητα να πάνε αλλού θα το κάνουν.  Γι΄αυτό κι εγώ αν ήμουν Σαρκοζύ, Μέρκελ και Μπράουν δε θα με έπαιρνε ο ύπνος. Και να δείτε που στο τέλος αυτοί θα μας αναγκάσουν αν αλλάξουμε το νόμο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα πρέπει όλες οι Μεσογειακές χώρες (Ισπανία, Ιταλια, Μάλτα, Κύπρος, Ελλάδα) να δώσουν χαρτιά σε όσο περισσότερους γίνεται κι ας τους αφήσουνε μετά λητούς να πάνε στις Βρυξέλλς και στο Στρασβούργο για δουλειά και θα δεις για πότε θε περιπολούνε το Αιγαίο Γερμανικά και Γαλλικά υποβρύχια. Αυτά.
Stef
05/02/2010 18:07
To na akougonte xenofovika senaria kai apopseis apo ithageneis ellines pou pote then efeigan apo ti chora eine dekto.

Alla na grafei kapoios pou zei sti Germania oti oi Germanoi "de moirazoun diavatiria" zei mallon se ALLI Germania ap` auti pou gnoreisa ego zontas ekei 13 chronnia! Sti Germania file ochi mono perneis germaniko diavatirio ama theleis alla prepei na doseis kai auto tis choras pou echeis piso. Doppelte Staatsbrgerschaft? Ase giati xero kai ta alla Trick... Gia ti Ghetopoiisi ftaine oi Germanoi oi opoioi to anagnoreizoun to lathos tous kai prospathoun na to diorthosoun.

Iparchoun xenoi (metanastes, prosfeiges k.lp.) pou feugoun apo ti chora tous gia na xefeigoun apo ti ftocheia ti mizeria kai tin katadioxi. Alloi ap` autous tha egglimatistoun stis koinonies pou filoxenounte archika kai meta ti nomimopoiisi tous ekei apoteloun meli me oles tis ipochreoseis kai kai ta ofeli. Alloi pali de tha enarmonistoun pote. Auto pali prepei na apofeuchthei me metra prolipsis tou filexenountos!

I metanasteusi den eine protofanes fainomeno stin Europi! Iparchoune tropoi antimetopisis olon ton provlimaton kai idi praktika efarmosmenes methodoi. I Ellada echei ti dinatotita na chrisimopoiisei ta kalitera, auta diladi pou apoferoun tin megaliteri ensvmatosi ton "xenon" stin edo koinonia. To vima me tis ipikootites i kai parapera tis parachorisis tis Ithageneias eine kata ti gnomi mou ena apo ta poio monterna kai poio elpidofora.

Diavazontas tis diafores apopseis sto Forum chairome pou vlepo oti i xenofovia einai poli kala egkatastimenoi sta miala ton simpoliton mou ton opoion to morfotiko epipedo den ipervenei auto ton allon ex isou amorfoton Europaion. Ta idia dil. pou leei o aneggefalos Danos, Germanos kai Ollandos leei kai o antoistichos Ellinas. Vlepete oti iparchei isotita stin E.E?

Me ektimisi

Stef


edw den exume dulia gia tus ellhnes
05/02/2010 17:46
dinwntas se aftus yphkoothta
8a er8un kai alloi la8rometanastes gia na ofelh8un tu 5 etus nomu
paramonhs kai la8raia
mallwn to pasok psaxnei gia neus pshfofwrus
afu den borei na valei allus sto dhmosio poia
se ligo 8a exume ellhnes xwris ranida aimatos mesa tus
dioti o mavros 8a ferei mavrh apo thn afrikh o somalos pu phre yphkoothta 8a fernei olo to soi tu to idio kai oi pakistanoi me teis megales oikogeneies
250.000 yphkoothtes epi 5 pu 8a er8un mesa logw epanenoshs oikogeneias opote kahkame
kai oi ellhnes einai anergoi
xeftyla sto pasok
massive attack
05/02/2010 17:44
ελληνα,ηρθε το τελος σου,ναι καλα το καταλαβες,ομως οχι μην κοιτας αλλου παλι,μην ψαχνεις δικαολογιες παλι,κοιτα καλυτερα τον καθρεφτη,νομιζες οτι με το να καπηλευεσαι μια ζωη την ενδοξη ιστορια των αρχαιων σου[?] προγονων ολα θα συνεχιζουν να πορευονται στον αυτοματο πιλοτο...ειχες την αισθηση οτι κατι εισαι..οτι εισαι πιο αξιος απο τους ξενους...εκανες λαθος,και σταματα να λες οτι ''ελληνας γεννιεσαι και δεν γινεσσαι'' ποσο αστειος εισαι.....μαθε πρωτα απο που κραταει η σκουφια σου και ισως εκπλαγεις ανεπανορθωτα...ισως αυτοι οι...απλυτοι τους οποιους αρνεισαι να μοιραστεις μαζι τους την ''αρχαια'' κληρονομια σου ισως ειναι μακρινα ξαδερφια σου...ψαξτο λιγο...και θα δεις
Κλινοοφιστής
05/02/2010 17:36
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ.
Tasos
05/02/2010 17:32
Eimaste brwmo ratsistes kai fasistes tou kerata.

Ellines ... enas apo tous pio sixamenous laous se merika themeta kai meirda merikwn... dystyxws.
kostas
05/02/2010 17:12
THN DIAFTHORA DEN THN EFERAN OI ALLODAPOI.
TON ELLHNA GIATRO NA FOVOSASTE POU AN DEN TOU DWSETE TO FAKELLAKI, DEN SAS DINEI SHMASIA.
OI METANASTES SAS FTAINE?
OI ELLHNES TOY EKSWTERIKOY PAIRNOUN YPHKOOTHTA EKEI POY EINAI METANASTES. RWTEISTE TOYS.
GIA KANETE KAMIA APERGIA NA NOIWSETE OTI EXETE DHMOKRATIA, VLAKES.
HLITHIOI !
SPYROS
05/02/2010 17:09
ΜΙΧΑΛΗΣ Δ.,

ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ (ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ''ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕ'' ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Η Ν.Δ.). ΟΜΩΣ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΕΣΩΘΟΥΜΕ 3 ΕΚΑΤ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ''Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΙ ΑΜΙΓΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΡΑΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΟΧΙ 1ΑΝΘΡΩΠΟΥ) ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.......
Nikos Somos
05/02/2010 17:08
Prwton signwmi gia ta greeklish ! Zw sto londino 6 xrwnia kai vgazw tin aggliki ithagenia se ligo kairo. einai apolita dikaio apo tin stigmi pou douleveis i spoudazeis i pas sxoleio se mia xwra gia 5 kai epipleon xrwnia na boreis na apoktiseis tin ithagenia..etsi mono tha boresoun oloi na anaptixthoun kai na ginoun meros tis ellada..oxi paramethorio kai ekmetalefsi..poli swstos nomos epitelous..osoi eseis pali eistai enantion malon tha eprepe na vretheite se mia paromia katastasi gia na katalavete pws einai na eisai se mia kseni xwra ! to vristo aparadekto na min simfwnoume se kati apolitos logiko. !egw vgazw tin ithagenia xwris kapion sigwkrimeno logo ellinas eimai apla tin vgazw giati exw skopo na zisw edw gia kapia xronia akoma
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
05/02/2010 16:46
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! να τους χαίρονται οι Νεοέλληνες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ κι''αυτό΄τρέχει να τακτοποιήσει τσάρτα-πάτρα τους αλλοδαπούς... Γουστάρω να σας βλέπω στις ουρές στα εκλογικά τμήματα και μπροστά σας να στοιβάζονται οι Αλβανοί με ύφος και τσαμπουκά για να ψηφίσουν το ίδιο κόμμα με εσάς. ΠΑΣΟΚ!
ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
05/02/2010 16:43
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ..............................................ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΣΗΚΩΝΑΝΕ ΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ "ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" !!!!!!!!

ΚΑΝΑΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ) ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ !!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ !!!!!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
05/02/2010 16:41
Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΓΡΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ;;; ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ 99%. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΜΙΡΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ;;; ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;; ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;;; ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΝΑΜΕ!
Dimitrios Tsatsas
05/02/2010 16:39
@Βασίλης 5/2/2010 14:50

Egw nomiza oti geniesai anthrwpos kai meta ginesai oti theleis (an mporeis) h oti se kanoune (an den mporeis).

Egw gennhthhka anthrwpos/Ellhnas alla egina Souhdos (sthn apotelesmatikothta mou) kai Amerikanos tou 1780 sthn politikh pepoithhsh mou.

Esy se poio stadio eisai?
Κεντρώος
05/02/2010 16:38
"..... ω παίδες Ελλήνων ίτε, ελευθερούτε πατρίδα, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη θήκας τε προγόνων. Νυν υπέρ πάντων αγών" Αισχύλος, Σαλαμίνα

"Ω ξειν, αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" Επίγραμμα Σιμωνίδη, Θερμοπύλες

"Την δε πόλιν σοι δούναι ουκ εμόν εστιν ούτε άλλου των κατοικούντων. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως (με τη θέλησή μας) αποθανούμεν εν ταύτη και ου φεισόμεθα της ζωής ημών." Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, 1453

"Υπερασπισθήτε την Ελλάδα το έθνος στό οποίο οφείλομεν τα φώτα μας , τάς έπιστήμας μας , τάς τέχνας μας και όλας τας αρετάς μας"

Αυτά βέβαια δεν πρόκειται να τα καταλάβει ο Πακιστανός, Σομαλός, Νιγηριανός, Αλβανός κλπ τριτοκοσμικοί και να νιώσει ένα ρίγος να τον διαπερνά, τη συγκίνηση να τον διαποτίζει για το αίμα που έχυσαν και τις θυσίες που έκαναν τόσες γενιές Ελλήνων.

Πέραν του συγκινισιακού, το μεταναστευτικό είναι πλέον πραγματικότητα στην Ελλάδα και φυσικά θα πρέπει να διευθετηθεί και μέσω αυστηρών κανονισμών λόγω της γεωγραφίας της χώρας. Δεν έχουμε τα μεγέθη και τις οικονομίες άλλων κρατών για να έχουμε πιο χαλαρή μεταναστευτική πολιτική. Η υπηκοότητα, και όχι ιθαγένεια, να δίνεται μόνο σε νόμιμους μετανάστες, ύστερα από πολύχρονη παραμονή (τουλάχιστο άνω των 10 ετών συνεχούς παραμονής), με δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα, εξετάσεις ελληνικών και ελληνικής ιστορίας, λευκό ποινικό μητρώο και αφαίρεση προηγούμενου διαβατηρίου. Η υπηκοότητα να αφαιρείται όταν ο πολιτογραφημένος αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Σε καμία περίπτωση να μην δίνεται υπηκοότητα σε λαθρομετανάστες (νυν "νόμιμοι" μετανάστες). Δεν σεβάστηκαν τους νόμους αυτής της χώρας εισβάλλοντας παράνομα, γιατί να τους σεβαστεί η Ελληνική πολιτεία.

Νομίζετε ότι μουσουλμάνοι Ασιάτες που θα γίνουν ''Ελληνες θα πολεμήσουν εναντίον των αδελφών τους από την άλλη πλευρά του Αιγαίου; Μήπως οι Αλβανοί θα αρχίσουν μειονοτικό κόμμα και θα αυτοπροσδιορίζονται ως Αλβανική μεινότητα με τραγική κατάληξη φαινόμενα Κοσόβου; Δυστυχώς δεν έχουμε γείτονες το Λουξεμβούργο και το Μονακό για αυτό το λόγο υπηκοότητες θα πρέπει να δίνονται με ποσόστωση και να μην ξεπερνούν ένα όριο.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε πολλά αρνητικά σαν λαός, καταστρέφουμε τη χώρα μας, φοροδιαφεύγουμε, δεν σεβόμαστε θεσμούς και, λυπάμαι που το λέω, δεν έχουμε παιδεία. Αλλά πάντα μας έδενε αυτή η κοινή καταγωγή, οι κοινοί αγώνες των προγόνων μας, τα κοινά μας βιώματα που μας κρατήσαν ενωμένους σε δύσκολες εποχές, σαν ένας αόρατος εθνικός συνδετικός ιστός. Αυτός ο ιστός αν δεν σπάσει τώρα σίγουρα θα χαλαρώσει με αυτό το νομοσχέδιο.

Η απόδοση ιθαγένειας τόσο άκριτα και αλόγιστα, ξεπερνά δεξιά και αριστερά φρονήματα, είναι πέρα από ακροαριστερά παραληρήματα ανεδαφικών ουτοπιών και ακροδεξιές συνωμοσιολογίες. Ας κάνουμε πρώτα μία σύγχρονη μεταναστευτική πολιτική που να καθορίζει τι εργασιακές ειδικότητες χρειαζόμαστε σαν κοινωνία και ανάλογα να δίνουμε κάρτα παραμονής, άμεση καταγραφή όλων των μεταναστών, ποινικά μητρώα και χώρες προέλευσης και πολυ πιο αυστηρή φύλαξη των συνόρων. Αν αυτά τα μέτρα ενοχλούν κάποιους επαγγελματίες ιεραπόστολους και κήρυκες δικαιωμάτων λαθρομεταναστών, you''d better wake up and smell the coffee αλλά ευνομούμενες κοινωνίες χωρίς κάποια αυστηρά πλαίσια λειτουργίας δεν νοούνται.
fwteinh t
05/02/2010 16:38
τι πατριώτες γιναμε ξαφνικα...
Nai
05/02/2010 16:37
Nαι στη νομιμοποιηση ολων των μεταναστων!!!Ολοι διαφορετικοι ολοι ισοι!!!
eo
05/02/2010 16:37
Πρακτικά η τελευταία μαζική νομιμοποίηση έγινε το 2005. Επομένως το ν/μ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους μετανάστες (900.000 νόμιμοι) να πολιτογραφηθούν (συμπληρώνουν 5 χρόνια) και να γίνουν Ελληνες πολιτες (φυσικα οι υπάλληλοι των επιτροπων καλης γνώσης της γλώσσας κλπ θα έχουν και τα "τυχερά" τους) Για την δευτερη γενιά το ν/σ ειναι επιβεβλημένο, όπως και για αυτούς που εχουν παρακολουθησει 9 χρονια σχολείο εδώ ανεξάρτητα τόπου γέννησης. Για την α γενια ομως εξακολουθεί να ειναι το πλεον ελαστικό νομοσχεδιο σε όλη την ευρωπη.
Vasilis Spartiatis
05/02/2010 16:35
KALA NA PATHETE ! Xronia anextikate..meta tin metapolitefsi tis krepales..skandala...prodosies olon ton kiverniseon alla esis ton frape sas...to eksoxiko pano se paranomi gi...to trito saravalo afokinito sas ke kamia agapi pragmatiki gia tin ellada ! Mexri ke stin turkia pate gia diakopes....i turki mas grafune...i servi den mas milane kan...i alvania perimenun to sinthima...ke i skopiani mas exune kani gelius ! Pada adiavasti...aprogramatisti...xima ke ... Se kamia xora tis EOK den ginete tetio xaos me tous PARANOMUS ksenus. Den tolmane na milisune. Oli i nomimi na minune stin nomimi adia ergasias ke an den tous aresi..na pane spitia tous..stus dimokratikous ke ikonomikous paradisous ! Moni tus irthan...i porta anikse ..afto ke mono ine arketo !
nionios
05/02/2010 16:34
Μερικοί αφού κακοποιώντας την Ελληνική γλώσσα βγάζουν πύρινα κυρήγματα για την καθαρότητα της φυλής (μάλλον εθνότητας θα εννοούν).
Ένταξη των μεταναστών στην κοινωνία τώρα! Γιατί αν η Ελλάς στηριχτεί στους αμόρφωτους και κομπλεξικούς πατριώτες του καναπέ καήκαμε! Από την μία κλέβουν την εφορία και από την άλλη κόπτονται για τα ιερά και τα όσια.
Οι μετανάστες και ΙΚΑ πληρώνουν και εφορία και τα πάντα όλα. Και κυρίως δουλεύουν. Είναι σωστή απόφαση.
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΕΡ
05/02/2010 16:27
ΔΙΑΒΙΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΔΩ, ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΕΤΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΗ? ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ Κ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ? ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
05/02/2010 16:27
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ.Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
ΡΑΓΚΟΥΣΗ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΤΟΡΑ,ΠΑΚΗ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ....
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ Μ.Κ.Ο.(ΑΥΤΕΣ
ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ... ΚΝΟW-HOW ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΤΟΣΟ
ΚΑΥΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΦΥΣΙΚΑ...)
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΔΟΡΟΥΣ
ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ,ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ,ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ Α.Ε.Π. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ
ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΘΑ ΕΝΙ
ΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.....(ΕΞ ΑΛΛΟΥ
ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΠΟΥ ΑΝΥΨΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝ0ΜΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...)
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΤΟ
ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ
3-4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ
ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑ
ΝΙΚΟ ΑΙΜΑ....
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑ
ΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ "ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑ
ΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΠΕΡΧΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ"....
ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ
ΘΡΑΚΗ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ,ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ,ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ
ΑΙΓΑΙΟΥ....(ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙ
ΚΕΣ-ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.....)
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ..."ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ
ΚΟΡΩΝΕΣ".....
ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ?
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΕΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ?....
ΟΜΩΣ...Η ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ...
ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ "ΔΡΑΓΩ
ΝΙΣΚΩΝ", "ΚΟΥΛΟΥΡΗΔΩΝ" ,"ΛΙΑΚΩΝ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ....
Η ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥ
ΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΤΡΕ
ΝΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΗΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ"
ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ...ΚΑΛΟ ΜΑΣ....
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ-ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥ
ΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ- ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ....
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?....
Σ. Α
05/02/2010 16:23
Για τον Σ.Κ. παραπανω......ελπιζω να ξερεις οτι η Ουγκαντα...ειναι γεματοι Ελληνες,
Οσο ζουμε παντος μαθαινουμε....

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μόνο σε εκείνους που διαμένουν επί μακρόν στην Ελλάδαζ


Ψήφος στους μετανάστες από το 2010, ζωή να ''χουν...


Θα αναμείνουν στο ακουστικό τους μέχρι, το πολύ, το 2010 οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα για να δουν ψήφο στις ελληνικές εκλογές.Πρ. Παυλόπουλος: Δικαίωμα ψήφου σε ελάχιστους μετανάστες
Η επίσημη πρώτη της ψήφου τους θα γίνει από τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές του 2010 και το σχετικό δικαίωμα θα δοθεί μόνο σε εκείνους που εμπίπτουν στο καθεστώς των επί μακρόν διαμενόντων, που, σύμφωνα με εκτιμήσεις αρμοδίων, δεν περιλαμβάνει παρά έναν ελάχιστο αριθμό μεταναστών.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε χθες ο υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε διακρατικό συνέδριο που διοργάνωσε στο Ζάππειο Μέγαρο ο Δήμος Ζωγράφου.

Το καθεστώς των επί μακρόν διαμενόντων, τόνισε ο υπουργός, ισχύει για τους οικονομικούς μετανάστες που έχουν συμπληρώσει συνεχή, νόμιμη παραμονή και εργασία στην Ελλάδα, ζουν με την οικογένειά τους, τα παιδιά τους φοιτούν σε ελληνικά σχολεία και γενικότερα σε μεγάλο βαθμό έχουν ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία. Αυτοί οι μετανάστες, δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος, μπορούν να αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα κοινωνικά και πολιτικά με τρόπο ώστε το καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος να είναι ένα είδος προθαλάμου για την απόκτηση πολιτικών δικαιωμάτων για τον μετανάστη, σε επίπεδο δημοτικών, κοινοτικών και νομαρχιακών εκλογών, αλλά και περαιτέρω εφόσον επιτευχθεί η ενσωμάτωσή του στην ελληνική κοινωνία, η χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων να είναι ένα είδος προθαλάμου απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό το επιθυμεί και ο ίδιος ο μετανάστης.

Οσοι, πάντως, υπαχθούν στο καθεστώς των επί μακρόν διαμενόντων θα έχουν τη δυνατότητα, τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, της αυτόματης ανανέωσης της άδειας παραμονής για μία πενταετία και είναι αυτοί τους οποίους αφορά, στη συνέχεια, η ψήφος στις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές.

Ωστόσο, οι διαδικασίες που προβλέπονται προκειμένου να υπαχθεί ένας μετανάστης σε αυτό το καθεστώς, αλλά και μια σειρά εξετάσεων του μετανάστη ενώπιον επιτροπής που θα κρίνει, για παράδειγμα, τις γνώσεις του στην ελληνική γλώσσα και στην ελληνική ιστορία, εκτιμάται ότι δεν θα δώσουν αυτή τη δυνατότητα παρά σε ελάχιστο αριθμό μεταναστών.

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ του δικαιώματος ψήφου των μεταναστών υπό προϋποθέσεις στις δημοτικές εκλογές έχουν ταχθεί το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ, αλλά και οι δήμαρχοι της χώρας με απόφαση που πήραν πρόσφατα στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 23/11/2005
"TO SYNDROMO TOU KOSOBOU" !!
05/02/2010 16:22
TO OTI H ELLADA DEN EXEI TIPOTA ( KAI ERGASTHKAN ORISMENOI SKLHRA GIA NA FTASOUN THN ELLADA k. TOUS ELLHNES SAYTA TA GELOIA XALIA) FAINETAI APO POLLES APOPSEIS KA APO POLLES OPTIKES GONIES !! TO PROTO KAI BASIKO EINAI OTI DEN EXEI POLITIKOUS ALLA DIEKPAIREOTES XENON YPOTHESEON !! TO EPISTHMONIKO DYNAMIKO THS, EFYGE PRO POLLOU RIXNONTAS "MAYRH PETRA" PISO TOU, EXONTAS APOLYTO DIKIO -OXI EK TON YSTERON !! AYTA POU BLEPOUME KAI AKOUME DEN EXOUN SXESH ME TON ELLHNA k. THN ELLADA !! ASXETOS POU DIADRAMATIZONTAI STHN ... ELLADA !! H OIKONOMIKH XREOKOPIA, OI ELLHNOPOIHSEIS/ITHAGENEIA, H ELLHNIKH PAIDEIA, H ENDOXH k. MATOBAMENH ELLHNIKH KOINONEIA k.ELLHNIKH ISTORIA OLA AYTA KATANTA PERIGELOS, OLA AYTA KAI OLOI AYTOI PHGAN TZAMPA k. BERESAI !! TO "ADIASTATO TOU XRONOU" THA XANA DOSEI APOLYTO DIKAIO SAYTOUS POU FYGAN KAI RIXAN "MAYRH PETRA" !! SAN BOHTHMA SAS SYNHSTOUME "TO SYNDROMO TOU KOSOBOU" !!!
ΝΤΕΜΗΣ
05/02/2010 16:19
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΕΓΩ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ - ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ- ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Η ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ .
ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!
A.Σ.
05/02/2010 16:07
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πώς πολλοί Έλληνες δεν είναι ξενοφοβικοί, είναι απλώς φοβικοί έναντι του καινούργιου. Ας μη ξεχνάμε πως δέχτηκαν τους πρόσφυγες το 1922 που και Έλληνες ήσαν και Χριστιανοί. Και η δεξιά παράταξη ακριβώς εκφράζει αυτόν τον συντηρητισμό σε όλο του μεγαλείο. Γι'' αυτό και μας ωδήγησε εδώ που φτάσαμε και τώρα δεν έχει την τσίπα να μαζέψει λίγο τα λόγια της. Δεν είναι αυτονόητο ότι άνθρωποι που μένουν δεκαετίες και κυρώις τα παιδιά που δεν γνωρίζουν άλλο τόπο, να πολιτογραφηθούν. Στο σχολείο σήμερα της κόρης μου ξανασυνάντησα παιδιά μεταναστών, κυρίως Αλβανών που τα βλέπω από το δημοτικό και τώρα τελειώνουν το Λύκειο. Αυτά τα παιδιά δεν είναι δικά μας; Εγώ πάντως χρόνια τα αγαπάω και δεν τα ξεχωρίζω. Από την άλλη πλευρά έχουμε ανάγκη από νέους, γιατί η υπογεννητικότητα της φυλής έχει φτάσει στα ύψη. Δηλαδή, είναι καλοί για να δουλεύουν οι ξένοι στις δουλειές που εμείς δεν καταδεχόμαστε εδώ και χρόνια, αλλά δικαιώματα μηδέν; Όσο για την Εκκλησία, επιτέλους βγήκε η σωστή απόφαση. Είναι δουλειά της Εκκλησίας να έχη γνώμη για την ελληνική ιθαγένεια; Ο καιρός της θεοκρατίας έχει παρέλθει. Δεν μπορεί να συνδέεται η θρησκεία με την ιθαγένεια. Εγώ π.χ που είμαι άθεη δεν είμαι Ελληνίδα Είμαι και πάντοτε θαύμαζα την Υπατία.
Αφελης
05/02/2010 16:05
Δηλαδη οταν αποκτησουν διαβατηριο οι 500.000 "νομιμοι" και ελληνοποιηθουν τα 250.000 παιδια αλλοδαπων, οι υπολοιποι " νομιμοι" η παρανομοι θα επιστραφουν στις πατριδες τους και θα σφραγισθουν τα συνορα για αποτροπη νεας επελασης?
tk
05/02/2010 16:05
Ηρεμήστε....Για τους νόμιμους μιλάει ο νόμος.Το θέμα είνα τι θα γίνει με τους παράνομους.
ΝΙΚΟΣ
05/02/2010 16:04
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπ/μίου Αθηνών, μόνον το 51% των παιδών μεταναστών, μεταξύ 14 έως 15 ετών , που έχουν γεννηθεί στην ΕΛΛΑΔΑ και πηγαίνουν Σχολείο , επιθυμούν την ΕΛΛΑΔΑ ως πατρίδα τους. Τα υπόλοιπα 49% θεωρούν ως πατρίδα τους , αυτή των γονιών τους. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Γιαυτό η ιθαγένεια να μη δίνεται αμέσως με τη γεννησή τους , αλλά αφού συμπληρώσουν το 18-έτος και φυσικά το επιθυμούν. Στους άλλους να δίνεται μακροχρόνια άδεια παραμονής. ΟΣΟ για ττη βοήθεια στα ασφαλιστικά ταμεία ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Ολοι θα παίρνουν ανασφάλιστους από αυτούς που έρχονται λαθραία συνέχεια και θα διώξουν τους νόμιμους. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Philippos
05/02/2010 15:58
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Ζηταμε δημοψηφισματα στα μεταναστευτικα θεματα. Δημοψηφισματα και για αλλα θεματα. Ελληνες, ξεκινηστε καμπανια για μια ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλαδα, οπως υπαρχει στην Ελβετια. Η Δημοκρατια γεννηθηκε στην Ελλαδα.
AFHRHMENH ADIAFORIA !
05/02/2010 15:58
ALOIMONO EAN TO "NOMOSXEDIO" PERI ITHAGENEIAS TO KANOUN GIA TON .. KALO TON ASIATON/AFRIKANON KAI ALLON ANTROPON APO OLES THS XORES TOU KOSMOU !! EDO EXOUN RHMAXH TON ELLHNA KAI THN ELLADA -OLOI TOUS- STA XROSTHMEYKA KAI STHN MARAZOSEI, EDO EXOUN KATANTHSH TON ELLHNA KAI THN ELLADA, OPOS LEEI TO TRAGOUDI "... GYFTISA MAYMOU", KAI MILANE GIA TO KALO TON ALLON ;;; TO OTI KANENA "POLITIKO KOMA" DEN BAZEI TO ZHTHMA TO EXOUSIASTIKO EPI TAPHTOS, TO OTI KANENA "POLITIKO KOMA" DEN BAZEI THN ETHNIKH LOGIKH KAI TO SYMFERON THS ELLADOS KAI TOU GENOUS STHN ATZENTA TOU, AYTO DEIXNEI KAI LEEI POLLA !! OLOI TOUS EINAI OMHROI TON ENTOLODOXON TOUS GIA NA PAIRNOUN THS PAXYLES APOLABES TOUS !! PASOK ;; TO XEROUME APO TON PAPPOU / GERO A. PAPANDREOU !! N.D. (GENIKA "DEXIA");; TA "YES MEN", KAI SE "10 XRONIA DEN THA MILA KANEIS GIA TA SKOPIA" !! LAOS ;; NA XARO TA "MBIMBO" !! PLHRH SYMFONEIA STHN BOULH GIA TA ... XREOI TOUS !! KAI OI ALLOI ;; OI MEN PERIMENOUN TA EMBASMATA APO THN E.E. !! KAI OI DE "PALH ME XRONIA ME KAIROUS PALH DIKO MAS THA EINAI TO ... LAIKO KINHMA" !! KAI ETSI BLEPOUME OTI STHN ELLADA KYBERNA H "PARALOGIA TOU KOINONIKO ASYNEIDHTOU" !! KOINOS: "AFHRHMENH ADIAFORIA" !!
ΝΙΚΟΣ
05/02/2010 15:50
akis 5/2/2010 14:22......Φτου σας υποκριτες ,τομαρια. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ??ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ??ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ?? ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ
George
05/02/2010 15:49
@Mimoza 5/2/2010 13:23

Μπορεις να μου εξηγησεις τι κερδιζει η Ελλαδα ?
Μια μελλοντικη διχοτομοιση αλλα Κοσοβο?
Αυξηση της ανεργειας?
Λυπαμαι δεν μ''ενδειαφερουν ουτε τα παιδια σου ουτε εσυ
Επεστρεψε στην πατριδα σου και διεκδικησε ενα καλυτερο μελλον εκει και οχι στην Ελλαδα
Οσο για τις αντιρησεις που λες σε ενημερωνω οτι των 85% των Ελληνων ειναι κατα, εκτος και αν θεωρεις τους λαθρομεταναστες απο τωρα Ελληνες.
Μην κανεις ονειρα δυσκολα θα περασει ενα τετοιο νομοσχεδιο.
SPYROS
05/02/2010 15:44
ΚΩΣΤΑΣ ΓΡ.,

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ (ΟΜΗΡΟΣ = ΟΜΕΡ), ΟΤΙ Ο ΑΓΑΜΕΝΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ (Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΓΑ ΜΕΜΝΟΝ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ (ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΕ) ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ.
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ''Η ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!

AKIS,

ΡΕ ΑΚΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ''ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ'' ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ). ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ! ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ (ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΕΒΟ, ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, Κ.Α.). ΗΔΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΕΠΙΣΗΜΩΣ) ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ! ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ?
ΤΕΛΟΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΜΟΝΟ 1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ, ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ? ΠΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΜΑ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.
Ν.Π.
05/02/2010 15:38
Πολύς λόγος γίνεται για την ιθαγένεια των μεταναστών στην χώρα μας. Ξεχνάμε όμως ότι χιλιάδες χιλιάδων Ελλήνων βρίσκονται σε χώρες όλου του κόσμου και απολαμβάνουν όλων των προνομίων, όμοιων με των γηγενών. Όλοι αυτοί που κόπτονται για την ιθαγένεια που πρέπει να λάβουν οι νόμιμοι μετανάστες ξεχνούν ότι έχουν και κάποιον δικό τους άνθρωπο στα ξένα. Δυστυχώς βλέπουμε τα πράγματα όπως εμείς θέλουμε. Λέμε, για παράδειγμα. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες, οι Βορειοηπειρώτες είναι Έλληνες, οι Ορθόδοξοι της Τουρκίας είναι Έλληνες, οι Έλληνες των Η.Π.Α. είναι Έλληνες, οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι Έλληνες, οι Έλληνες του Καναδά είναι Έλληνες κ.λ.π.-κ.λ.π. Όλα μονά ζυγά δικά μας. Ξεχνάμε ότι ο Σπύρος Άγκνιου ήταν Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α.. Ξεχνάμε ο Μάικλ Δουκάκης ήταν υποψήφιος Πρόεδρος των Η.Π.Α. και τόσοι άλλοι Βουλευτές χωρών της Ευρώπης, για να συμπληρώσουμε ότι σε χώρα της Λατινικής Αμερικής Πρόεδρος υπήρξε ομογενής μας. Γοητευόμαστε με τα επιτεύγματα των ομογενών μας. Εδώ φοβόμαστε ότι θα διεκδικήσουν οι μετανάστες μας τέτοιες θέσεις του δημόσιου βίου και κατά την άποψη τους κινδυνεύουμε. Έλεος Αν αυτό δεν ονομάζεται ρατσισμός τότε πως ονομάζεται?
tasoylax
05/02/2010 15:27

Αυτο δεν ειναι οργανωμενο κρατος ειναι μπατε σκυλοι αλεστε .Αυτοι δεν ειναι πολιτικοι (εθνικοι πατερες ) ειναι εγκληματιες δεν μπορουν να προβλεψουν τα δεινα που ερχονται εκεινο που τους νοιαζει ειναι να ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ στις θεσουλες τους.Αυτοι δεν ειναι νομοι ειναι καταφορη αυθαιρεσια εναντι ολων των Ελληνων και των μετεπειτα γενεων τους.Εδω ο κοσμος καιγεται και αυτοι .......χτενιζονται εκτος αν ολα αυτα περι ΚΡΙΣΗΣ ειναι εικονικα.
Μιχάλης Δ
05/02/2010 15:26
ΟΥΣΤ 5/2/2010 13:55
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ !!!!!!!!!!!!
05/02/2010 15:17
@ ΑΜΑΛΙΤΣΑ 5/2/2010 13:51

ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ?? ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!

ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ "ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΕΙΕΣ" (ΝΟΜΙΖΩ ΚΙΜΠΟΥΤΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ) ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
05/02/2010 15:11
ΑΙΣΧΟΣ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ, ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ????? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Γ..... ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ!!!!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΠΕΙΝΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ Μ...... ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!! ΕΥΓΕ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ??? ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ) Ή ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΘΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ??????
2500 XRONIA MARATHONAS !! NENIKHKAMEN !!!!!!!!!!!!!!!!
05/02/2010 15:06
KAPOIOS SPYROS EGRAPSE: "POIA H OMOIOTHTA TOU KANADA ME THN ELLADA ;;" FILE SPYRO EXOUN THN 1. KAI BASIKH KAI OUSIASTIKH !! AKOU LOIPON: STON KANADA KATHE NOMOSXEDIO EGKRINETAI APO THN ... QUENN ELISABETH THS AGGLIAS !! H ELLADA EFARMOZEI XORIS NA-THA-k. OTAN KATHE NTIREKTIBA TON BRYXELLON !! DIOTI AYTO POU APOKRYPTOUN OLOI EYALABOS EINAI OTI, AYTO TO TERATOURGHMA THS ... ITHAGENNEIAS, DEN EINAI "PARAGOGH" TON "ARXONTON" MAS, ALLA THS E.E. !!! EPISHS MHN XESASOUME NA "PSHFISOUME" KAI NOMOSXEDIA OPOS: "MINAREDES" KAI "TEKEDES" "ETHIKES GIORTES" GIA TOUS "FTIAXTOUS ELLHNES" !!! MHPOS GIAYTO TO "PAIDEIAS" KAI OI GRAMMATEIS TOU BGAZOUN BIBLIA OPOS "TI EINAI H PATRIDA MAS" ;;; GIAYTO THN SFAGH STHN SMYRNH THN LEME ... STRIMOXYDH ;;; GIAYTO TON EPANASTATES TOU 1821 TOUS APOKALOUN "ETHNIKISTES" "RATSISTES" KAI "PAREA ALHTARADON" ;;; PANTOS O SOULTANOS TOTE ME APOKALOUSE TROMOKRATH !!! KAI MHN TOLMHSETAI NA KATEBASETAI TA TANKS XANA STOUS DROMOUS GIA NA MAS FYMOSETAI !!! TORA THA SAS TA BALOUME NA TA ... FATE !!! GIA NA DEITE POIOI EXOUN TA ... KLEIDIA !! KAI OiME TH SYPTOSH !! FETOS FIORTAZOUN OI ELLHNES TA 2500 XRONIA TOU MARATHONA !!! O "BLAKAS" O FIDIPIDHS EAN EIXE KINHTO ... VODAFON DEN THA ETREXE AYTHN THN APOSTASH GIA NA PEI NENIKHKAMEN KAI NA PETHANEI !!!
Γιωργής
05/02/2010 15:00
Εμείς οι Έλληνες βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Εάν οι κυβερνήτες μας έπαιρναν σωστές αποφάσεις, από την μεταπολίτευση και εξής, δεν θα φθάναμε στον γκρεμό, όπου βρισκόμαστε σήμερα. Με το νομοσχέδιο αυτό το πιθανότερο είναι να μας ρίξουν στον γκρεμό.
ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙ
05/02/2010 14:57
Εδώ στην Περιοχή μας έχουμε πολλούς ξένους κυρίως αλβανούς σε διαφορες κτηνοτροφικές εργασίες οι άνθρωποι είναι εντάξει κοιτάνε οι περισσότεροι την δουλειά τους δεν έχουν δημιουργήσει ποτε κανένα πρόβλημα δεν παίρνω θέση για την ιθαγένεια δεν έχω διαβάσει τον σχετικό νομο όμως και αυτό που γίνετε τώρα δεν μας τιμά δεν πρέπει να μπει μια τάξη;έτσι θα ξεχωρίσει η ηρα από το στάρι πρέπει επιτέλους να γίνη μια αρχή. Xαιρετίσματα από το Μουζάκι Καρδίτσας
N.Θ.
05/02/2010 14:53
Ειρήνη ημείν....εδώ δεν αντέχετε ο ένας τον άλλον ....θα αντέξετε τους αλλοδαπούς;;;
Βασίλης
05/02/2010 14:50
Έλληνας γεννιέσαι και δν γίνεσαι!
Σ.Κ
05/02/2010 14:38
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ? ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ! ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥς ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.1.000.000 ΕΙΝΑΙ , ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
05/02/2010 14:31
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ!

ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!

ΗΔΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΓΚΑΝΤΑ!
Germanos G.
05/02/2010 14:24
Zo pano apo trianta xronia stin Germania kai den mboro na katalabo pos mbori h Ellada na bgali ena tetio nomosxedio gia to thema ton alodapon.
Edo stin Germania an milai kapios enantion ton xenon einai katefthian deksios. PROSEXSTE!!!
Edo deksios einai "XITLERIKOS".
Kai pali exoun labi pio sfixta metra gia tous alodadous kai den mirazoun diabatiria san emas tous Ellines.
H Ellada den exi mia tetia asximi istoria kai den prepi na "XARIZI" Ellhn.Taytotites se opion nane.
kai kati akoma.. stin germania mono ena mikro pososto ton xenon zh me armonia me tous Germanous. Oli alli zoun anametaxi tous kai apofegoun tous Germanous.
Agapao tin Ellada alla pistewo kai tin Germania pou ergazome kai meno. Den exo tipota me aldapous apo alles xores alla h Ellada "BOULIAZI"
Mirk
05/02/2010 14:23
Δεν υπάρχουν "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" στην Ελλάδα. ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ είναι αυτός που κάνει τα χαρτιά του για εγκατάσταση σε κάποια χώρα και γίνεται αποδεκτός. Εδώ έχουμε ένα σωρό σιχαμένα υποκείμενα που μας ήρθαν χωρίς να μας ρωτήσουν και μας έκατσαν στο σβέρκο. Που σκοτώνουν και επιδίδονται σε εγκληματικές πράξεις. Το 90% και πλέον των φυλακισμένων είναι αλλοδαποί.
Η μόνη ελπίδα είναι ο γελοίος νόμος να καταπέσει στην Ε.Ε. Αλλιώς, οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας θα πετάξουν έξω την Ελλάδα εν μια νυκτί. Σιγά μην ο Μπερλουσκόνι και ο Σαρκοζί ανεχτούν κερκόπορτα για εισβολή εκατοντάδων εκατομμυρίων στην Ευρώπη.
Πόσο γελοίοι είναι οι Έλληνες ώστε να ψηφίζουν κατά 80% ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Α.Ε.?
akis
05/02/2010 14:22
Δηλαδη για να καταλαβω . Προτεινετε ολοι εσεις οι απογονοι απευθειας απο τον Περικλη ,να απομονωσουμε τους ξενους που ειναι στην Ελλαδα (για τους νομιμους λεω) να τους γκετοποιησουμε και επειτα να τους κανουμε εχθρους μας ; Τοσο ηλιθιοι εισαστε ;
Εφ''οσων οι ανθρωποι αυτοι ζουν και δουλεουν εδω θα πρεπει να εχουν δικαιωματα , τα παιδια τους ειναι προς συμφερων του τοπου να αποκτησουν πληρη Ελληνικη συνειδηση ,ωστε να γινουν μερος της χωρας που γεννηθηκαν και φυσικα να την αγαπησουν. Ολα τα αλλα ειναι κραυγες αρρωστων και χαλασμενων εγκεφαλων.
Φαινεται ομως οτι οι Ελληνοποιησεις τυπου Ροτσα,Σαβεφσκι, Σαμπανη ,Καχιασβιλι,Δημα ,Ηλιαδη , Νινη, Μανιανι , Μπατιστα , Λιγκα , Λεωνιδη , Κοκα , Στεργακου ,Κορφα , Σουμοτιτς , Βαζεχα, Μπαγιεβιτς και πολλων αλλων εφερναν διακρισεις και εκαναν περηφανη την Ελλαδα ......Φτου σας υποκριτες ,τομαρια.
George
05/02/2010 14:19
@Arnold 5/2/2010 12:01

Καλα εισαι εντελως ασχετος?
Τιγραφεις?
Απο που το συμπαιρενεις?
Χτες που η Ελλαδα εφαγε ηττα απο τιους Αμερικανους σχετικα με τον βιζα , τι εχεις να πεις?
Βασιλης Κ.
05/02/2010 14:11
Ο Γιωργακης παει να παρει την ψηφο 500.000 ξενων, γιατι ξερει οτι θα χασει την ψηφο των Ελληνων. Εχει σκεφθει το οικονομικο κοστος που θα προκαλεσει αυτη η ενεργεια και ποιοι θα κληθουν να την πληρωσουν? Προφανως δεν θα την πληρωσει εκεινος. Πρωθυπουργος να ξαναγινει, αυτο μονο θελει. Ντροπη.
Κωστας Γρ.
05/02/2010 14:10
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Το επώνυμο είναι σύνθεση τουρκοαραβικών λέξεων. Προέρχεται από το Κara = μαύρος και caferi που είναιονομασία σιιτικής αίρεσης (από τονΤζαφέρ ες Σαδίκ, γιο του διαδόχουτου Μωάμεθ) και οπαδού της αίρεσης αυτής.

Και μαυρος και μουσουλμανος - και μαλιστα φανατικος σιιτης!

Ζουν αναμεσα μας!
zoro
05/02/2010 14:08
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ???

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ?

ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΟΥ?

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ?

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ 4~5 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η 3η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!

ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ.

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΑΡΑΓΕ?
rov
05/02/2010 14:07
"Θα μαυρίσει ο τόπος..." είπε ο εκπρόσωπος του Θεού επί της γης, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Άνθιμος. Ας προσευχηθούμε λοιπόν όλοι μαζί να φύγουν οι αλλόδοξοι και οι αλλόχρωμοι, γιατί δεν μας περισσεύουνε χιτώνες και ακόμα κι αν μας περίσσευαν, καλύτερα να τους δίναμε σε ΕΛΛΗΝΕΣ παρά σε δαύτους!

Καλά δεν τα λέω αδελφοί; Στο όνομα της θρησκείας της Αγάπης, ας καθαρίσουμε την πατρίδα μας από τους κακομούτσουνους. Αμήν!
ΕΛΛΑΣ !!!!!!
05/02/2010 14:05
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ !!!!!!

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ !!!!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ !!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!!!!
Οι Αλβανοί στο Πακιστάν.
05/02/2010 14:01
Kα Μουτούση, γιατί χρησιμοποιείτε τη φράση ''Κλείδωσαν οι ρυθμίσεις για τη χορήγηση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες'' ;
Έτσι σας είπαν να γράψετε ή είναι δικό σας συμπέρασμα;

Αυτό το νομοσχέδιο ΔΕΝ θα περάσει.
Για να μη γίνει της Βοσνίας.
ΠΡΟΔΟΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!
05/02/2010 13:55
ΝΑ ΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ !!!!!

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ !!!! ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΕΣΥ !!!!!! ΕΣΥΚΑΙ "ΦΟΒΕΡΗ" ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ !!!!!!
ΟΥΣΤ
05/02/2010 13:55
Μήπως στην Ελλάδα θα έπρεπε να υπάρχει αυστηρή νομοθεσία για την απαγόρευση ύπαρξης νεοναζιστικών κομμάτων σάν το ΛΑΟΣ.
Μήπως να κάνουμε ένα δημοψίφισμα και για αυτό;
Γιατί ο Ελληνικός λαός πολλά περισσότερα έχει τραβήξει από προδότες σαν και του λόγου τους διαχρονικά παρά απο τους μετανάστες.
ΑΜΑΛΙΤΣΑ
05/02/2010 13:51
Μια απορία.
Άραγε το Ισραήλ που συνέχεια είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και όλους τους μετανάστες (Σύριους Άραβες κλπ) τους εντάσσει πλήρως στο κοινωνικοπολιτικό του σύστημα είναι ηλίθιο έ; Και είμαστε εμείς οιι έξυπνοι!!! Αλλά ξέχασα! Η καθαρότητα της φυλής τρομάρα μας! Αυτά για την ώρα!
D.P.
05/02/2010 13:51
Εχετε μεγαλα χαλια .Περιμενετε και θα ιδητε τα λαθη που κανετε σημερα .Αλοιμονο στα Ελληνοπουλα στα παιδια μας .Αλοιμονο στη χωρα μας .Καημενη Ελλαδιτσα που καταντησες να εχεις 3 εκκατομυρια μεταναστες εξω και να δεχεσαι μεταναστες μεσα στη χωρα μας .Οι χωρες που δεχοντε μεταναστες ειναι 70 φορες μεγαλυτερες απο την Ελλαδα .Εσεις που εισαστε μονο 50 χιλιαδες μιλια που θα τους βαλετε ;;.Οι μεταναστες ειναι εκεινοι που δεν εχουν οι Ελληνες δουλεια .Αλλωστε αυτοι δεν λεγοντε μεταναστες .Απλως λεγοντε λαθτρεοι εισβολεις στην χωρα μας ..Εμεις οταν ηλθαμε στον Καναδα περασαμε απο πολους γιατρους και παρουσιασαμε πολλα χαρτια για τον χαρακτηρα μας και τα φρονηματα μας .Ακομη και στον κολο μας κοιταξανε να ιδουν αν ειμαστε πουστηδες .Τι μου λετε τωρα εσεις ;;; Μεγαλα λαθη κανετε .Θ το πληρωση η Ελλαδα αυτο πλυ!!!!!!
D.P.
05/02/2010 13:51
Εχετε μεγαλα χαλια .Περιμενετε και θα ιδητε τα λαθη που κανετε σημερα .Αλοιμονο στα Ελληνοπουλα στα παιδια μας .Αλοιμονο στη χωρα μας .Καημενη Ελλαδιτσα που καταντησες να εχεις 3 εκκατομυρια μεταναστες εξω και να δεχεσαι μεταναστες μεσα στη χωρα μας .Οι χωρες που δεχοντε μεταναστες ειναι 70 φορες μεγαλυτερες απο την Ελλαδα .Εσεις που εισαστε μονο 50 χιλιαδες μιλια που θα τους βαλετε ;;.Οι μεταναστες ειναι εκεινοι που δεν εχουν οι Ελληνες δουλεια .Αλλωστε αυτοι δεν λεγοντε μεταναστες .Απλως λεγοντε λαθτρεοι εισβολεις στην χωρα μας ..Εμεις οταν ηλθαμε στον Καναδα περασαμε απο πολους γιατρους και παρουσιασαμε πολλα χαρτια για τον χαρακτηρα μας και τα φρονηματα μας .Ακομη και στον κολο μας κοιταξανε να ιδουν αν ειμαστε πουστηδες .Τι μου λετε τωρα εσεις ;;; Μεγαλα λαθη κανετε .Θ το πληρωση η Ελλαδα αυτο πλυ!!!!!!
GOLDEN BOY
05/02/2010 13:50
OLOI AYTOI POY PSHFISAN AYTO TO NOMOSXEDIO SE LIGA XRONIA THA DIKASTOYN GIA ESXATH PRODOSIA!!
Κωστας
05/02/2010 13:49
@Μιχάλης Δ. ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Ο γαμπρός σου θέλει να αφομοιωθεί καί να ζήσει σαν Ελληνας. Σεβεται την ιστορία, τα ήθη καί την νοοτροπία της χώρας. Το θέμα δεν είναι γι''αυτόν. Το θέμα είναι να ελληνοποιήσεις μαζικά καί χωρίς κρίση καί αυτόν πού βάζει την φασιστοθρησκεία του πάνω από τη χώρα και αυτόν πού πιστεύει ότι του πεί ο κάθε μουφτής καί είναι διατεθειμένος να βάλει βόμβες καί τον μαχαιροβγάλτη καί τον οποιονδήποτε που ΔΕΝ θέλει να αφομοιωθεί, όπως στα παραπάνω παραδείγματα, πού είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: Τις βόμβες σε Λονδίνο, Παρίσι καί Μαδρίτη τις έβαλαν βλαμμένοι μουσουλμάνοι 2ης καί 3ης γενιάς. Το Κόσσοβο δεν είναι ιστορία φαντασίας. Η Ελβετία, στο κέντρο της Ευρώπης καί με 0 προβλήματα σε σχέση με μας, δίνει την υπηκοότητα σε αυτούς πού θέλει, με απόφαση της τοπικής κοινωνίας. Οπως στόν γαμπρό σου. Δεν δίνει υπηκοότητα σε όποιους δεν συμπαθεί, πού να είναι 100 γενιές στη χώρα! Αν ενσωματώνουμε ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, έχουμε κέρδος. Αν ενσωματώνουμε ολους, έχουμε έναν εφιάλτη μπροστά μας: Θα έχουμε μη αφομοιώσιμες "μειονότητες" Πακιστανών, Νιγηριανών κλπ καί θα πρέπει να εξηγούμε γιατί αυτοί είναι πιό φτωχοί από τους υπόλοιπους
Vasilis Spartiatis
05/02/2010 13:46
An ine meriki edo mesa pu den prepi kan na milane gia tin Ellada ine afti pu anikune sto KKE ke sta paragoga tou...esis katastrepsate ke pali tha to prospathisete. Mia zoe..giafka an ke i eparati deksia sas evale stin vuli..esis vrizete tin EOK ke ta pernete apo eki...esis klinete dromus ke kseftelizete tin xora me tis diadilosis sas..kataplipsis sas...isaste ke tha isaste miselines ! Adi na stilete minimata gia dulia skliri ..oxi tebelia ke diadilosis ke pories ke ta sxetika...milate gia polemo ! Iste ipo megali epiria ximikon usion ! Alla eftixos pu pada tha exete to kobleks tou 7% !
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ !!!!!!!!!!!
05/02/2010 13:46
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ !!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ - ΡΩΣΟΥΣ - ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!!!!!

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ) !!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ !!!!!!!!

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ !!!!!!
TZΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
05/02/2010 13:45
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ. "ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ".
ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
05/02/2010 13:29
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ {Δημοσιεύτηκε 14-9-2009} Σχετικώς με το θέμα της αθρόας εισροής λαθρομεταναστών μουσουλμάνων στην Ελλάδα κατόπιν σχεδίου του τουρκικού Τ.Ε.Π., {Τμήμα Ειδικού Πολέμου} κατευθυνομένου από τη Μ.Ι.Τ. {Milli Instihbarat Teskilati} πρώην Μ.Α.Η. {Milli Amale Hizmet}, αναφέρω τα κατωτέρω : Οι δυνάμεις που κατευθύνουν αυτό το τμήμα των τουρκικών Ε.Δ. είναι το Πεντάγωνο των Η.Π.Α. και η C.I.A., προϊόν των οποίων είναι η τουρκική GLADIO που ιδρύθηκε το 1952 , με την ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ. Η επιρροή του Τ.Ε.Π. στην πολιτική και στην κοινωνική ζωή της Τουρκίας είναι πολύ μεγάλη. Ενώ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η οργάνωση GLADIO διαλύθηκε , στην Τουρκία γιγαντώθηκε με τη συμπαράσταση του επίσημου κράτους και του Τύπου. Τα κεντρικά γραφεία της εν λόγω οργάνωσης στεγάζονται στο ίδιο κτίριο με την Επιτροπή Αμερικανικής Βοήθειας . "RUSLOG". Η εκπαίδευση των μελών της πραγματοποιείται από ειδικούς εκπαιδευτές της C.I.A. και οι μισθοί τους καταβάλονται από τις ΗΠΑ .Αυτοί είναι εκπαιδευμένοι ως ΚΟΝΤΡΑΣ , δηλαδή Αντιαντάρτες . Ολα τα πραξικοπήματα στην Τουρκία έχουν επεξεργασθεί από το Τ.Ε.Π..Επίσης η αιμοσταγής στάση του τουρκικού στρατού και οι δολοφονίες των αιχμαλώτων πολέμου στην Κύπρο, οργανώθησαν από αυτή την οργάνωση. Δυστυχώς ο τέως πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, επιθυμώντας κατόπιν σχεδίου την αποδυνάμωση της Ε.Υ.Π., κατήργησε την τότε διοίκησή της και διόρισε αρχηγούς της τον Κ. Τσίμα {προστάτη της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη} και τον κολλητό του Μ. Ζιάγκα ως μεσάζοντα μεταξύ αυτού και του Κ. Τσίμα .Ούτω διέλυσαν όλη τη δομή της και κατέστρεψαν πολύτιμα στοιχεία, για να της δώσει τη χαριστική βολή ο κ. Κ. Σημίτης με την παράδοση του Οτζαλάν αρχηγού του ΡΚΚ, στη C.I.A., όπου σίγουρα θα τον παρέδιδε στην Τουρκία . Ούτω η Ελλάδα στερήθηκε από τον καλύτερο και μοναδικό σύμμαχό της σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης . Αυτός ήταν και ο σκοπός της παράδοσης του. Ολα αυτά είναι αποτελέσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που έχει αποφασίσει η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ , που συνήλθε όχι τυχαία στη Βουλιαγμένη όπως και το 1993 , που ανέκυψαν ξαφνικά πολιτικές εξελίξεις που είχαν σχέση με τα εθνικά μας θέματα . Κατόπιν αυτής της συνεδρίασης , άρχισαν οι αναρχικές εκδηλώσεις , οι καταστροφές των περιουσιών των Ελλήνων, οι εμπρησμοί των δασών και η εκβιαστική πίεση του κ. Γιώργου Παπανδρέου, {μέλους της εν λόγω λέσχης} τον οποίον έχουν προγραμματίσει οι παγκόσμιοι δυνάστες για νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας , για να μας επιβάλουν τα σχέδιά τους. Ο δε κ. πρωθυπουργός , {μέλος κι’αυτός της λέσχης} υποβάθμισεν αυτό το σοβαρώτατο θέμα , εκτελώντας τις διαταγές των αφεντικών, καθότι είναι κα αυτός μέλος του εκλεκτού αυτού Club !... Σχετικώς ως προς την Ελλάδα έχει αποφασισθεί ο πολυπολιτισμικός μετασχηματισμός της. Αυτός είναι και ο λόγος της παραχάραξης της ελληνικής ιστορίας που προσπαθούν με γελοία και χονδροειδή τεχνάσματα να επιβάλλουν με τα νέα βιβλία ιστορίας που προσπάθησαν να μας παραστήσουν τη σφαγή, κ.λ.π. των αμάχων της Σμύρνης ως συνωστισμό !... Προσπάθησαν επίσης να εξισώσουν τους Ελληνες στρατιώτες , με τους δολοφόνους, βιαστές και πλιατσικολόγους Τσέτες του Μουσταφά Κεμάλ. Ούτω ο νέος εκλεκτός της σχετικής λέσχης κ. Γ. Παπανδρέου, στην περίπτωση εκλογής του έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει τα εξής : α} Την ελληνοποίηση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. β} Τον μειονοτικό κατακερματισμό της Ελλάδας . γ} Την αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας. δ} Να δώσει το δικαίωμα της ψήφου στους λαθρομετανάστες και στους πρόσφυγες . ε} Την αναγνώριση των διαφόρων μειονοτήτων σε ισότιμη βάση. στ} Την κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος περί της επικρατούσης θρησκείας στην Ελλάδα . ζ} Την επίσημη παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας .η} Ελεγχο της κάθε οικονομικής δραστηριότητος των Ελλήνων. Ολα αυτά γίνονται στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης από τη Μασονική Λέσχη Μπίλντερμπεγκ , μέλη της οποίας είναι δυστυχώς και οι κατω- τέρω αναφερόμενοι Ελληνες ηγέτες : 1} Κώστας Καραμανλής , 2} Γιώργος Παπανδρέου. 3} Κωνσταντίνος Μητσοτάκης . 4} Θεοδώρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη. 5} Θεόδωρος Πάγκαλος . 6} Γιώργιος Αλογοσκούφης . 7} Αντώνης Σαμαράς . 8} Στέφανος Μάνος . 9} Ανδρέας Ανδριανόπουλος . 10} Αννα Διαμαντοπούλου. 11} Γιάννος Κρανιδιώτης. 12} Γεράσιμος Αρσένης . 13} Μιχάλης Παπακωνσταντίνου. Ολοι αυτοί ενεργούν με βάση τις εντολές της σχετικής Λέσχης . His Master Voice . Θυμηθείτε αυτά τα ονόματα στις 4 Οκτωβρίου και ψηφίστε τα , για τον τελικό καταποντισμό της Ελλάδας . 14-9-2009 Φ.Π.
666
05/02/2010 13:24
@ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 5/2/2010 11:39,φίλε, οι Ευρωπαίοι τρίβουν τα χέρια τους με την απόφαση αυτή.Ειδικά στην Γερμανία λογαριάζουν το λιγότερο με 1εκατ. <δικούς μας> που θα έχουν χαμηλότερα εργατικά μεροκάματα. Το παράδοξο είναι ότι οι εγκληματίες του ΚΚΕ και η αλητεία του Τσιπρα ως προστάτες και θεματοφύλακες του ΕΡΓΑΤΗ, επικροτούν την απόφαση αυτή.
Mimoza
05/02/2010 13:23
Αυτο το νομοσχεδιο εχει να κανει με την κοινωνικη ειρηνη και ειναι πραγματικα πολυ σημαντικο για τα παιδια που εχουν γεννηθει η μεγαλωσει εδω,γιατι τους δινει τη δυνατοτητα να προτεινουν θετικα και εποικοδομητικα πραγματα για την κοινωνια.
Μην ξεχναμεοτι η διαπολιτισμικοτητα ηταν και ειναι στης αναπτυγμενες χωρες ενα στοιχειο εμπλουτισμου,το οποιο εφερνε εξελιξεις....
Σε σχεση με αυτους τους λιγους,γιατι περι λιγων προκειται,απλως φωναζουν δυνατα για να μας πεισουν οτι ειναι πολλοι,ολοι ξερουν ποιοι ειναι και τους ξεμπροστιαζουν. Δεν με ανησυχει οτι μια μεριδα ανθρωπων,φοβουνται οτι κατι χανουν,γιατι δεν καταλαβαινουνοτι αντιθετος η χωρα κερδιζει.
Και ειναι ανθρωποι που ουτε καν επιθυμουν το διαλογο που ειναι θεμελιο της δημοκρατιας και συνεπως δεν σεβονται ουτε την δημοκρατια,οποτε δεν υπαρχει τροπος,ουτε λογος να μπεις σε συζητηση μαζι τους.Αλλωστε,και αυτο εχει ειπωθει ιστορικα Ελληνας ειναι αυτος που εχει τη ελληνικη παιδεια.Ας ενημερωθουν....
Ελπιζω να περασει το νομοσχεδιο,γιατι για μενα θα σημαινει περισσοτερες ευκαιριες για τα παιδια ΜΟΥ, να πραγατοποιηθουν τα ονειρα τους στην χωρα που γεννηθηκαν...
Ελπιζω....................................................................................
ΡΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ....ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ
05/02/2010 13:13
ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ....ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΧΑΒΑΛΕ
666
05/02/2010 13:09
@Ευτέρπη η καλλίγραμμη παθοκομουσα 5/2/2010 11:16, kαλή μου εγώ θα έλθω. Θα σου έλεγα καλύτερα να το πουλούσες για 1000$, αλλά τώρα δεν το θέλει κανένας πλέον. Κράτησε όμως την κομματική ταυτότητα του Παθοκ.Είναι η μόνη που αναγνωρίζουν στο Πακιστάν.
George
05/02/2010 13:05
@Arnold 5/2/2010 10:52

Φιλε δεν ειναι ολοι φασιστες και ρατσιστες.
Δεν ειμαι δεξιος/Πασοκ κλπ , δεν εχω παει καν να ψησισω στις τελευταιες 4 εκλογες γιατι τους σιχαινομαι ολους.(Μπλε, πρασινους , κοκκινους κλπ)
Απλα δυσφορουμε με τα χαλια της Ελλαδας και αν εσυ δεν εχεις καν το μυαλο να σκεφτεις τα προβληματα που θα δημιουργηθουν δεν σου φταιω εγω και ολοι οι αλλοι που ειμαστε κατα.
Ενημερωτικα σου λεω οτι υπαρχουν πολλοι που ψηφισαν ΠΑΣΟΚ και ειναι αντιθετοι στο θεμα της ιθαγενειας
ΚΑι αυτοι φασιστες ειναι ?
PASOKARA
05/02/2010 13:03
Suntrofoi na kanw mia apli erwtisi: ''To i Ellada anikei stous Ellines'' tou megalou kai aeimnistou Andrea Papandreou to 3erei o giwrgakis? Mou fainetai pws o megaluteros uvristis tou Andrea einai o giokas tou. Prwta ekane summaxia me tin eparato De3ia gia na ton parapemjoun sto Eidiko Dikastirio, meta pairnei metra kata twn ftwxwn pou o Andreas pote de 8a epairne kai twra paradidei to xwra stous 3enous. Sikw Andrea gia na deis to paidi tis Allagis.......
tonis
05/02/2010 13:02
KAPIO EIPE KATI GIA DIMOSIONOMIKO AS PROSEKSETE LIGO EINE EPIKERO TO DIMOSIONOMIKO EKO TA ELEKA OPIO METANASTIS TELI NA GINI ELLINAS TA KOSTISI TO OLO 20000€ kali MAKIA MPRABO ELLINES KAI AFT ANTROPI EINE EXETE DIKIO ANTE NA BGALOUME TIN ELLADA APO TO SORI ANTE PEDIA KAI KSANA PROS TIS MISES GERA EXI POLUS MISADOROUS H ELLADA AFTOUS AN EXETE KOTSIA NA PIDISETE OXI TOUS METANASTES AFTI NE NA PAROUN AFTO POU TOUS ANIKI AN TOUS ANIKI ALA META IERAS EKSETASEOS ELINAS GENIESE DEN GINESE AXI H ISTORIAMAS LIGOUS POU EGINA KAI TISIASTIKAN SAN ELINES EDO EXI H ISTORIAMAS KAI ELINES POU PRODOSAN KAI PRODONOUN MEXRIS KAI SIMERA TOU ELINES SITO TO XAOS POU DIAMORFOSAN AFTI POU EPANASTATOUSAN TO 74 KATA TIS XOUNTAS AFTI MILOUSAN GIA ENA DIKEO DIMOKRATIKO KRATOS ALLA APO TO 74 KAI META ANALANBANONTAS TIN ELLADA STA DIKATOUS XERIA EKANAN AFTO TO XAOS TO SIMERINO OLA STON AERA ATIMORISIA AFTO TA PI ANARXIA AKRIBOS AFTO ANARXIA SE OLOTIS TO EBROS XARIKA POU ME DIABASATE
Μιχάλης.
05/02/2010 13:01
Προς Arnold: εγώ κάνω ορθογραφικά λάθη. Χρησιμοποιώ βέβαια ηλεκτρονικό διορθωτή, αλλά φασίστας δεν είμαι; Η πρόταση σου μάλιστα, δείχνει ρατσισμό. Όσοι κάνουν ορθογραφικά λάθη είναι Φασίστες! Τι ωραία ταμπέλα για να αρχίσει ένα κυνήγι μαγισσών. Το στρατόπεδο συγκέντρωσης πότε θα το φτιάξεις;
George
05/02/2010 12:58
@dd 5/2/2010 08:32

Ναι εμεις βλεπεις εχουμε φυσιολογικη ζωη, μεσα στην ανεση ζουμε , μα τι λες ?
?

@Μεταναστης 5/2/2010 08:46
Φιλε οχι λυπαμαι αλλα και οι Ελληνες δεχοματε διακρισεις
και μισθολογικες και ενα σωρο αλλες...........
Λυπαμαι αλλα εχουμε πολλα προβληματα δεν θελουμε αλλα
να επιστρεψεις απο εκει που ηρθες.
@EE 5/2/2010 09:40
Καλα μας δουλευεις ? εδω τα πραγματα ειναι αθλια για τους Ελληνες για τους Λαθρομεταναστες θα νοιαστουμε?
Μακαρι και εγω να μπορουσα να φυγω απο την Ελλαδα και να γινω Ελβετος
Μπορω? οχι βεβααι οι Ελβετοι δεν μοιραζουν ιθαγενεια για ψηφους
ΑΙΣΧΟΣ στον Πρωθυπουργο μας ντροπη του και ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ. Να παει το παιδι του στο δημοσιο μαζι με τους μεταναστες και οχι στο κολεγιο Αθηνων με 10,000 διδακτρα
και πανε μετα οι Ελληνες και τους ψηφιζουν
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
05/02/2010 12:57
ΠΡΟΣ Arnold 5/2/2010 11,27Q

Άλλοι κάνουν ορθογραφικά και άλλοι ξεχνάνε τόνους.....
όσο για το κατά πόσο γράφουν φασίστες εδώ, τελικά και κανένα λεξικό να ανοίγουμε δεν κάνει κακό...
Συμφωνώ με SPYRO σχεδόν σε όλα.
Επίσης να πω πως καταντήσαμε όσοι φοβόμαστε για την πατρίδα μας και για την ζωή που περιμένει τα παιδιά μας να θεωρούμαστε φασίστες από κάτι διεθνιστοελευθεριστές που οι ίδιοι έχουν καταντήσει ρατσιστές με τους ίδιους του Έλληνες.

Άντε βγείτε και λίγο στην Ευρώπη να δείτε τι γίνεται μπας και ανοίξουν τα μάτια σας..............
Μιχάλης.
05/02/2010 12:54
Οι Νόμιμοι Μετανάστες στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι. Όταν μιλάμε για την από το 1974 και μετά, περίοδο. Οι περισσότεροι που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το 1974, ποσοστό πάνω από 94% ήρθαν παράνομα. Αυτό είναι μια αλήθεια, που δε μπορείς να διαστρεβλώνεις. Όταν το κάνεις είσαι προβοκάτορας και επικίνδυνος για την χώρα. Τώρα όσο αφορά τα παιδιά που γεννηθήκαν στην Ελλάδα, μεγάλωσαν στην Ελλάδα και είναι η μόνη πατρίδα που έχουν γνωρίσει, θεωρούνται Έλληνες. Μάλιστα έχω δει μετανάστες που τελείωσαν το Λύκειο και μιλαν πολύ καλά ελληνικά και ξέρουν και Ιστορία. Εγώ σε αυτούς θα έδινα Υπηκοότητα. Φυσικά όταν τελειώνεις την υποχρεωτική εκπαίδευση, σημαίνει ότι ζεις στη Χώρα πάνω από 7 χρόνια. Μετά το Λύκειο, εγώ θα τους έδινα ένα χαρτί και θα τους ρωτούσα αν θέλουν να γίνουν Έλληνες πολίτες. Σε καμία περίπτωση δε θα έδινα υπηκοότητα ελεύθερα και εύκολα. Όσο παράλογη και ανέκδοτο κι αν είναι η Ελλάδα, δε παύει να είναι μια χώρα με σύνορα και μια ιστορία και ήρωες που έχυσαν το αίμα τους, για την υπόθεση αυτή.
ΑΚ
05/02/2010 12:53
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.. ΤΗΝ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΠΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ) ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
Κ.Αποστοιλου.
05/02/2010 12:53
Αυτοι που ψηφιζουν αυτο το ελεεινο το νομοσχεδιο θα πρεπει να δικαστουτν ως προδοτες. Κρατηστε τα ονοματα τους διοτι οπως λεει ο λαος"θα γυρισει και ο τροχος θα γελασει και ο φτωχος" και τοτε θα τα πουμε.
ΤΗΟΜΑΣ
05/02/2010 12:50
Προς.Αντε ξεκολλάτε Το δυστύχημα καλέ μου φίλε είναι ότι, η πραγματικότητα, που έχεις δει-στο μέτρο που την έχεις δει- είναι ένα τίποτα, μπροστά σε αυτά , που θα δεις και θα βιώσεις στο άμεσο και ,πολύ περισσότερο, στο απώτερο μέλλον. Όσοι εδώ καταφερόμαστε κατά του μέτρου και γενικότερα κατά του κύματος των μεταναστών και λαθρομεταναστών που κατακυριεύουν τη χώρα, δεν είναι γιατί είμαστε μισάνθρωποι, ούτε ελληναράδες και τα τοιαύτα. αλλά γιατί έχουμε τον προβληματισμό, που πρέπει να έχει ένας ώριμος άνθρωπος και προπαντός γνώστης των ιστορικών δεδομένων και των μεθοδευόμενων κοιννωικών, οικονομικών και γεωπολιτικών εξελίξεων. Λυπάμαι, αλλά θα πω ότι μόνο αφελής, ή φιλλέληνας πρέπει να είναι κάποιος , που δεν ανησυχεί για το μείζον αυτό θέμα.Και εν πάσει περιπτώσει, ας αποφασίσει γιαυτό ο ελληνικός λαός και όχι ο κ Ραγκούσης, που βίαια τον υποκαθιστά στο ρόλο του.
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
05/02/2010 12:49
ΠΡΟΣ Geffry 5/2/2010 10,06 :

Φαντάζομαι ανήκεις σε αυτούς που δεν χρειάζονται ΜΜΜ για να πάνε στην δουλειά τους..
Επίσης δεν έχεις πάει φαντάρος ε?...
Από ότι φαίνεται γνωρίζεις τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες επί του θέματος και βέβαια θα χεις γυρίσει όλη την Ευρώπη....

Γράψς την άποψή σου άν έχεις βέβαια και άσε την κριτική επί των απόψεων των άλλων.....
Ελληνας
05/02/2010 12:47
Την στιγμή που η διαφθορά είναι στο μέγιστο που θα ξέρουν ότι τα χαρτιά που θα καταθέτουν οι αλλοδαποί θα είναι νόμιμα; Που θα γνωρίζει ο Έλληνας οτι το τέστ που θα δίνουν οι αλλοδαποί δεν θα είναι φτιαχτό όπως με τα διπλώματα οδήγησης που είναι γνωστό το λάδωμα; Στα σχολεία πλέον οι ευνοημένοι είναι τα παιδιά των μεταναστών διότι αντιμετωπίζονται από τους δασκάλους-καθηγητές με μεγαλύτερη επιοικια και βγαίνουν και λένε οτι είναι άριστοι μαθητές αφού τα παιδιά των Ελλήνων κρίνονται με πιο αυστηρά κριτήρια. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ.
KAPETANIOS
05/02/2010 12:43
O OMBAMA OPOTE MILAEI STON TV EXEI APO PISO TOU THN AMERIKANIKH SHMAIA
O DIKOS MAS POTE.
MHPOS DEN EINAI ELLHNAS .
MHPOS ZEI SE MIA MPANANIA .
AS BALEI TOULAXISTON THN AMERIKANIKH SHMAIA.
SPYROS
05/02/2010 12:38
ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ,

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Γιώργος
05/02/2010 12:36
Σε μία χώρα που τα οικονομικά της καταρρέουν, οι πολίτες της υποφέρουν και ζούν στα όρια της φτώχιας, σε μια τέτοια χώρα τι ζητούν οι οικονομικοί μετανάστες και μάλιστα θέλουν να γίνουν Έλληνες πολίτες και να επωμισθούν τα χρέη και τις υποχρεώσεις των Ελλήνων. Απαντήστε μου στο george@2b2.gr
111
05/02/2010 12:35
Το νομοσχεδιο θα ηταν πολυ καλο αν η χωρα μας ειχε ποσοστωση,οπως ολες οι αλλες χωρες της ΕΕ...
Τωρα ειναι πολυ επικινδυνο και ΔΕΝ πρεπει να περασει...
Μιχάλης Δ
05/02/2010 12:26
SPYROS 5/2/2010 10:58
ΑΝΑΦΕΡΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ 1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!
ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!
Πρώτον Να σου πω εγώ ένα παράδειγμα ένταξης μουσουλμάνου. Ο γαμπρός μου ο οποίος είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ έχει πλήρως ενταχθεί στην ελληνική πραγματικότητα! Εχει το δικό του μαγαζί σε επαρχιακή πόλη πληρώνει τεε και εφορία οι εκεί κάτοικοι των αγαπουν και τον θαυμάζουν για την εργατικότητα του μετέχει σε γιορτές πανηγύρια κλπ και το βασικότερο τα παιδιά του είναι βαπτισμένα χριστιανοί πράγμα που ΕΚΕΙΝΟΣ το διάλεξε!! Και παρακολουθεί τα τεκτενόμενα στην ελληνική πολιτική οικονομική κλπ ζωή! Και τέλος γνωρίζει ποιο πολύ ιστορία από κάτι ελληνάρες της ελεϊνής μορφής!!!
Δεύτερον ποιος είναι εγκάθετος και μπουρδολόγος φαίνεται! Εσύ και οι όμοιοί σου σκανάρετε όλα τα μπλόγκς και τα φόρουμ και γράφετε τις φασιστικές και ακραίες απόψεις σας. Προφανώς αυτή είναι η οδηγία από τα αφεντικά ΛΑΟΣ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ! Και για να το κάνετε με τοόόό΄ση σπουδή και επιμέλεια σπατλόντας ώρες ατελιωτες ή πληρώνουν καλά ή μάλλον το οικονομικό σας πρόβλημα το έχετε λμένο δεν έχετε τί άλλο να κάνετε σαρώνετε τα μπλογκς και γράφετε μπούρδρες!!!
Συμφωνώ με ένα φίλο που έγραψε πως η απάντηση σε κάθε φασιστικό σχόλιο είναι χάσιμο χρόνο! Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο γιατί όσο ασχολούμαστε μαζί σας τόσο αξία σας δίνουμε!!!
Αυτά τα ολίγα για να τελειώνουμε κάποτε μαζί σας!!!
MARIA P.
05/02/2010 12:18
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ!!!!!!
Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!
TZΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
05/02/2010 12:17
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ. ΕΔΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ 400 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΙΧΟΣ. Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑΣ?
δημητρης φαρμακοποιος
05/02/2010 12:14
καλημερα σε ολους.εχω να πω οτι κανοντας μια βολτα στο κεντρο της αθηνας επιασα τον εαυτο μου να ξαφνιαζεται ακουγοντας ελληνικα.πραγματι λυπηρο..οι δρομοι στο κεντρο διπλα στισ δημοσιες υπηρεσιες μασ ειναι απροσπελαστοι,φοβασαι να κοιταξεισ γυρω σου και ακομα περισσοτερο να μιλησεις διοτι θα κατηγορηθεις για φασιστας.ειμαι φασιστας οταν με ενοχλει να βλεπω 4 αλβανους να εχουν κλεισει την εισοδο του ηλεκτρικου στην βικτωρια και να με κοιταν στραβα οταν προσπαθησα να τουσ παραμερισω??το κρατος μας δεν ελεγχει η'' αδυνατει να ελεγξει την εισοδο τους,ο ελεγχος τους κατα την παραμονη τους ειναι ανυπαρκτος και στην τελικη θα ασχοληθουμε για την ευημερια τους. αυτο που μετραει ειναι να ακουστει η γνωμη του λαου για το δικαιωμα ψηφου των μεταναστων που εισεβαλαν στην χωρα με το ετσι θελω.ειναι καιρος που πρεπει να βρεθουν λυσεις για τα προβληματα πρωτα των ελληνων και επειτα των μεταναστων.δεν ειμαι ακροδεξιος και πιστευω πως ολοι ειναι παιδια του ιδιου πλανητη.ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΧΤΙΖΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΩΝ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ευχαριστω πολυ
SPYROS
05/02/2010 12:12
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ!
ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΑ'' ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ?
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ''ΠΟΡΤΕΣ''?
Κε ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ (ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙ) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ?
Arnold
05/02/2010 12:01
Πρώτ''απ'' όλα το ΛΑΟΣ δεν έχει ατζέντα. Έχει στρατιωτικό νόμο. Και 2ον πόσο κοιμάσαι ρε φίλε για να πιστεύεις ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις πόλεις που ανέφερες τα κάναν μετανάστες κλπ. Οι κυβερνήσεις τα κάνουν σε κάθε χώρα του κόσμου. Πόσα πρέπει να γίνουν για να το καταλάβεις. Στο τέλος θα μας πεις οτι τους πύργους στο Μανχάτταν τους ρίξαν κάτι άραβες που κατεβήκαν απ''τα βουνα...
Κατερίνα
05/02/2010 12:00
"Έτσι, για την επαρκή γνώση ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού οι μετανάστες θα απαιτείται να περνούν από ειδικά τεστ, ενώ για να γίνει δεκτή η αίτηση πολιτογράφησης χρειάζονται και τρεις συστατικές επιστολές από Έλληνες πολίτες που διαμένουν στον ίδιο δήμο."
Ε ρε μάσες που θα κάνουν, φροντιστηριούχοι αφενός, λαμόγια αφετέρου... Θέλεις συστατική επιστολή? Φέρε ένα χιλιάρικο!
κωστας
05/02/2010 11:59
εγώ πάντως που δεν είμαι δεξιός,διαφωνώ με την χορήγηση ιθαγένειας σε άτομα που δεν το αξίζουν.Πχ ποιος θα τσεκάρει το τι έχει κάνει στην χώρα του πριν έρθει εδώ ο κάθε μετανάστης? Πόσοι πρώην κατάδικοι έχουν φύγει από την Αλβανία και έχουν πλαστά χαρτιά και δηλώνουν ότι δουλεύουν,πληρώνοντας οι ίδιοι τα ένσημα τους και συνεχίζουν να κάνουν και εδώ βρομοδουλειές?Πόσοι και πόσοι αλλοδαποί έρχονται εδώ με πρακτορικούς και προβακατόρικους σκοπούς? Νομίζω ότι η ΕΥΠ θα πρέπει να τους τσεκάρει όλους πριν αρχίσουν να δίνουν ιθαγένεια.Και να μπει και ένα άρθρο στο νομοσχέδιο,που να λέει ότι για λόγους εθνικής ασφαλείας θα αφαιρείται η ιθαγένεια από αλλοδαπούς 1 και 2 γενιάς
ZOUGLA
05/02/2010 11:58
Συμπλοκή αλλοδαπών στην πλατεία Βάθη
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 10:19


Ένας τραυματίας και υλικές ζημιές σε ένα καφενείο είναι ο απολογισμός συμπλοκής αλλοδαπών, που σημειώθηκε περίπου στις 9 χθες βράδυ, στην πλατεία Βάθη.

Για άγνωστο λόγο 10 υπήκοοι Αλγερίας ήρθαν στα χέρια, ενώ κάποιοι εξ αυτών άρχισαν να πετούν πέτρες, προκαλώντας ζημιές σε καφενείο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού.

Παράλληλα τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο πόδι ένας Έλληνας, ο οποίος περνούσε από το σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αλλοδαποί δεν σταμάτησαν τη δράση τους εκεί, αλλά έκλεψαν από παρακείμενο περίπτερο διάφορα είδη μικρής αξίας και διέφυγαν.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 10:46
ZOUGLA

ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ
05/02/2010 11:57
Ε ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ??????????????????

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟ Ε ???


ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ
nik
05/02/2010 11:53
Το θεμα ειναι οτι καθε μερα ερχονται κατα χιλιαδεs νεοι λαθρομεταναστεs...Oι λιγοι απο αυτουs που πιανονται απλα κρατουνται λιγεs μερεs μεχρι να γινουν τα χαρτια τουs και μετα πηγαινουν σαν κυριοι στην Αθηνα!Δηλαδη δεν φευγει κανεναs χωριs να ξερουμε ποσουs αντεχουν οι πλατειεs μαs τα σχολεια μαs τα νοσοκομεια....Η εγκληματικοτητα οσο πιο πολλοι ερχονται τοσο αυξανεται κι οποιοs δεν το βλεπει αυτο μαλλον θα ζει σε καμια σιδεροφραχτη βιλα στην Εκαλη...Φτανει πια με τα ακροαριστερα κοκκινο-φασιστικα κομπλεξ δεν αντεχουμε αλλο!Εδω και τωρα μετρα Μπερλουσκονι για να σταματησουν τα κυμματα γιατι τα ''''μετρα''''του Βουγια και τηs Αλαχ ΣΑΛΕΧ σε λιγο θα μετατρεψουν την Αθηνα σε Τζαλαλαμπαντ...
ΑΜΑΛΙΑ
05/02/2010 11:51
ΚΑΛΕ γιατί φωνάζετε για τα αλλοδαπά .
ΛΥΣΗ ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε... μίζα δουλέμποροι..
Απορώ γιατί δίνουμε τόση μίζα και για πολεμικό εξοπλισμό να φυλάμε τι; ......
Panos M
05/02/2010 11:50
Αντί να τα βάζετε με τους μετανάστες να τα βάλετε με αυτούς που έχουν μεν Ελληνικά ονόματα αλλά δεν πληρώνουν φόρους δεν κόβουν αποδείξεις δεν πληρώνουν εισφορές ρυπαίνουν τους δρόμους με τα σκουπίδια τους παρκάρουν όπου να ναι βρίζουν τα θεία καταστρέφουν δημόσια περιουσία κλπ κλπ αλλά απολαμβάνουν πρώτοι πρώτοι τα ευεργετήματα της Ελληνικής Πολιτείας. Γιατί αυτοί να έχουν ιθαγένεια μήπως τους θεωρούν αυτούς Έλληνες; Από αυτά τα άτομα θα έπρεπε να αφαιρείται η ιθαγένεια να δημεύεται η περιουσία τους και να τους απελαύνουν από την Ελλάδα. Οι υπόλοιποι που θα μείνουν θα έχουν δικαίωμα να λεν τη γνώμη τους για χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες.
panayotis
05/02/2010 11:49
Τα νούμερα στην εικόνα είναι κι'' αυτά μαγειρεμένα όπως αυτά του ελλείματος ?? Λέω εγώ τώρα ...
Pounentisε
05/02/2010 11:48
Φασισταριό, κουμάντο να κάνετε σπίτι σας. Σπίτι σας να μη βάζετε μετανάστες, σπίτι σας να φοβάστε να μη μολέψει το αίμα και το ελληνικό το DNA. Έξω στην κοινωνία αν θέλετε να λέγεστε έλληνες και να υπερυφανεύεσται που "γενήσατε" τη δημοκρατία θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε προοδευτικές απόψεις. Αιντε να δώ αν έχει στείλει κανένας σας το παιδί του να δουλέψει οικοδομή για να βγεί απο την ανεργία, που θα σας φάνε και τις δουλειές, κοπρίτες.
ΜΙΧΑΛΗΣ Δ
05/02/2010 11:48
ARISTOS 5/2/2010 11:11
Arnold 5/2/2010 10:52
ΤΑ ΕΊΠΑΤΕ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Led
05/02/2010 11:48
Sxoliastes:
κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητά μας:

O tautotita pote den xanetai, mono prosarmozetai. Afto exi ginaitai poles fores stin istoria. Paridgama thriskia ti pisteuvan oi arxai Ellines kai ti pistevoun simera tora.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ:

Oti kanan kai oi Arvanites kai Monovasiotes. Diavase ligo istoria.

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
05/02/2010 11:47
ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΟΧΙ Η ΑΛ-ΣΑΛΕΧ.
888
05/02/2010 11:47
@ Ευτέρπη η καλλίγραμμη παθοκομουσα 5/2/2010 11:16

ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ;

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑΡΘΩ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ".

888
Μιχάλης Δ
05/02/2010 11:45
666 5/2/2010 10:34
Ο εκπρόοσωπος τύπου του ΛΑΟΣ ξαναχτύπησε!!!
BILL
05/02/2010 11:44
Πόσα πλήρωσε ο Σόρος και πόσα θα πληρώσει αυτός και η παρέα του για να καταφέρουν την αλλαγή του εκλογικού χάρτη της χώρας - την αλλαγή της πληθυσμιακής ταυτότητας του τόπου μας??????????
Και όλα τα άλλα που θα βγούν οι εντεταλμένοι καθοδηγούμενοι προβοκάτορες τους έχω γραμμένους .
ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
05/02/2010 11:43
προς ARISTOS 5/2/2010 11:11

Τι λες ρε !!! Εγω δουλεύω μερα νύχτα πληρώνω φόρους και ότι άλλη π θες και με λες τεμπέλη και ψεύτη επειδη αγαπάω την πατρίδα μου;;; βρωμιάρη ουστ!!
GA
05/02/2010 11:42
Arnold

Αναρωτήθηκες μήπως αν εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα το θέμα δεν αφορά ποια μόνο φασίστες και δεξιούς ?
John
05/02/2010 11:42
@ Arnold 5/2/2010 10:52

εχεις δικιο.τα περισσοτερα "πατρωτικα" μηνυματα ειναι απο τους ιδους 5 ανθρωπους,μαλλον οι 5 ψηοφοφοροι που εχει ολους και ολους ο Αδωνις ειναι...Παντως ,επειδη συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο ,λογο εργασιας και με πολλους εχουμε αναπτυξει φιλικη σεχση,παραγματικα ο περισσοτερος κοσμος το δεχεται ως φυσικη εξελειξη αυτο το νομοσχεδιο,εκτος απο δω μεσα και σε κανα καμμενο blog ,στην πραγματικοτητα δεν βλεπω πουθενα γυρω μου τοσο φασισταριο,οποτε δεν μπαινω στον κοπο να ασχοληθω περαιτερω..
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
05/02/2010 11:39
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται ορισμένοι στο φόρουμ , εάν δεν συμμετείχα από παλιά στο φόρουμ θα έλεγα ότι είναι νέα πρόσωπα τα οποία είναι δυσαρεστημένα , αλλά βλέπω πρόσωπα από παλιά , που στην ουσία προεκλογικά αλλά λέγανε ,και αλλά γράφανε , δεν γνωρίζατε κύριοι ότι έτσι θα καταλήξει η υπόθεση ? αφού προεκλογικά το διαλαλούσε σε κάθε ευκαιρία ότι θα τους νομιμοποιήσει τα αδέλφια του ,έτσι δεν τους αποκαλούσε ? και τώρα αρχίσατε της κλάψες ? για θυμηθείτε εσείς τι έλεγε προεκλογικά , ξαφνικά ανακαλύψατε τον τροχό , τι έλεγε προεκλογικά για την οικονομία (λεφτά υπάρχουνε ) για θυμηθείτε τι έλεγε προεκλογικά ,ΟΧΙ στην αύξηση τον ορίων ηλικίας στο συνταξιοδοτικό , ΟΧΙ στους νέους φόρους (γιατί εκείνος αν και αντιπολίτευση ήξερε ότι λεφτά υπάρχουνε ,Δεν το ξέρανε η τότε κυβερνώντες βλέπετε , η προηγούμενη κυβερνήσει κατέστρεψε την οικονομία μας έλεγε , ΟΧΙ κυρ. Παπανδρέου δεν την κατέστρεψε η προηγούμενη κυβερνήσει την οικονομία ,κατεστραμμένη την παραδώσατε το 2004 ,το παραμύθι της εύρωστης οικονομίας ήτανε η κεκτημένη ταχύτητα που αφήσατε , μόλις τελειώσανε τα καύσιμα σταμάτησε και το όχημα , ελπίζοντας ότι η ΝΔ θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά , και εσείς θα έρθετε μετά πάνω σε άσπρο άλογο σαν σωτήρες , με όλα τα διαχρονικά προβλήματα ταχτοποιημένα ,τώρα που ήρθατε σας μπήκε το παλούκι , Ε’ λιπών βγάλτε εσείς τα κάστανα από την φωτιά , έτσι τουλάχιστον θα υπάρχουνε κάποιες ισορροπίες στης μούντζες που θα εισπράξετε από τους ψηφοφόρους σας , έτσι θα φανεί πλέον το αληθινό πρόσωπο του Πασοκ , και οχι εκείνο που τόσα χρόνια έντεχνα κρύβατε .
Helene
05/02/2010 11:35
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ POY ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΚΑΤ’ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ….
ΚΑΙ ΟΙ ΨΙΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ….
Γ’ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΥΜΦΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…..

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;
Αντε ξεκολλατε
05/02/2010 11:35
@ SPYROS 5/2/2010 10:58

Σου αναποδιδω ολους τους χαρακτηρισμους,ο τροπος με τον οποιο εκφραζεσαι ,βριζοντας καποιον που δεν εγραψε τιποτα προσβλητικο,δειχνει και το επιπεδο σου( και ολων των ομοιων σου),αλλα και το οτι εχεις χασει την ψυχραιμια σου.Εγω, εχω δεχτει μια πραγματικοτητα και για αυτο δεν με ενοχλει,εσυ και οσοι δεν δεχεστε κατι το οποιο οσο και να χτυπιεστε θα γινεται ,θα υποφερετε ,αλλα δεν εχετε επιλογη,Περαστικα σας...
OMHΡOS.T
05/02/2010 11:35
ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΓΚΛΞΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 10,5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ? ? ?

Υ.Γ μην ξεχνάτε ότι και ο Ρουσσόπουλος εριστερος λογαριαζεται. !
111
05/02/2010 11:34
Προχτες βγηκε ο Προεδρος της Δημοκρατιας, χτες κατατεθηκε το νομοσχεδιο...

Εγω ενα πραγμα αναρωτιεμαι...Ο Μπερλουσκονι,ο Σαρκοζι και η Μερκελ δεν εχουν ακουσει για αυτο το νομοσχεδιο???
Τους επηρεαζει αμεσα και αυτους!
Η απραξια τους με ανησυχει και δειχνει αλλο ενα δειγμα σκεψεων αποχωρησης απο την Ευρωζωνη...
Μετα,θα τους προστατευει η ποσοστωση...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ!
ΓΙΩΡΓΟΣ
05/02/2010 11:29
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΩΣ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ.ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Θάνος
05/02/2010 11:28
χαχα! Τελείως λαμόγια οι σοσιαλιστές της Εκάλης... Οι όροι που αλλάξαν είναι 1. Παράβολο 100 ευρώ (είναι απίστευτοι...) 2.Τρεις υπογραφές Ελλήνων (Θα υπογράψουν οι τρεις πρώτοι που θα πάρουν ιθαγένεια για τους υπόλοιπους) 3. Κώλυμα σε περίπτωση σοβαρών αδικημάτων (Φαντάσου στο αρχικό νομοσχέδιο και βιαστής να ήσουν έπερνες ιθαγένεια...) 4. Ειδικά τεστ ελληνομάθειας (Φαντάσου στο αρχικό νομοσχέδιο πακιστανός βιαστής που δεν μιλουσε Ελληνικά έπερνε ιθαγένεια!) Υ.Γ. Άμεση απέλαση της λαθρομετανάστριας Αφροδίτης Αλ Σαλέχ
Ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;by Παράγκας
05/02/2010 11:28
To “φωνάζω” από όταν ήταν η ΝουΔου στην…εξουσία. Τι θα κάνετε με αυτό;;;;;; sososososososososososos………… “Το πρόβλημα προκάλεσε την παρέμβαση της ΓΣΕΕ, ενώ το υπουργείο Απασχόλησης υπόσχεται πως θα λάβει μέτρα για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις τα ταμεία.._ καταβάλλουν συντάξεις σε άτομα που δεν τις δικαιούνται. Το ΙΚΑ προχωρεί σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό του σύστημα, τόνισε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά_ Το… σύστημα λειτουργεί ως εξής: μετανάστες από κράτη της ανατολικής Ευρώπης (τα οποία υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ενωση) δουλεύουν 14 χρόνια στη χώρα καταγωγής τους και στη συνέχεια έρχονται στην Ελλάδα. Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες._ Με τα χρόνια αυτά θα εισπράττουν από το ΙΚΑ το ποσό των 486 ευρώ τον μήνα, ενώ αν έπαιρναν σύνταξη στη χώρα τους θα περιορίζονταν περίπου στα 80 με 100 ευρώ._ Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το μεγαλύτερο ταμείο της χώρα μας, έχοντας εισπράξει εισφορές μόνο για έναν χρόνο, καταβάλλει από 386 έως και 406 σε κάθε αλλοδαπό (τα υπόλοιπα 80 έως και 100 ευρώ δίνονται από τον φορέα της χώρας προέλευσης).”
Arnold
05/02/2010 11:27
Είναι τυχαίο που οι φασίστες κάνουν τα περισσότερα ορθογραφικά λάθη?? Μήπως δείχνει κάτι αυτό?? Λεω, μηπώς?
ΝΙΚΗ
05/02/2010 11:26
ΑΙΣΧΟΣ
Κωστας
05/02/2010 11:23
Προκειται γιά ένα εξτρεμιστικό νομοσχέδιο. Δεν απαντάει σε βασικά προβλήματα ασφάλειας(οπως τις βομβιστικές επιθέσεις από μετανάστες 2ης η 3ης γενιάς σε Λονδίνο, Παρίσι καί Μαδρίτη η ενα νέο Κόσσοβο -πού ήδη συμβαίνει σε γειτονιές της Αθήνας), δεν εξηγεί σε καμμία περίπτωση τέτοια αναγκαιότητα καί δημιουργεί με το ζόρι καί αντίθετα με τη θέληση του λαού μη αφομοιωμένες καί μη αφομοιώσιμες μειονότητες. Αντί γιά μιά λογική προσέγγιση ελληνοποίησης μικρού καί αφομοιώσιμου αριθμού ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ, δίνει ένα δικαίωμα καί στον φανατικό μουσουλμάνο, καί στον μαχαιροβγάλτη καί σε οποιονδήποτε αλλο. Μην απορείτε μετά, ακόμα καί αν το ΠΑΣΟΚ κανει ολα τα άλλα σωστά καί σώσει την οικονομία, να δείτε το ΛΑΟΣ στό 40%. Το νομοσχέδιο αυτό είναι πολύ πιό εξτρεμιστικό από την ατζέντα του ΛΑΟΣ.
Τίμος Λ.
05/02/2010 11:23
Εσείς κύριοι όσοι ωρύεστε για την πολιτογράφηση των μεταναστών (μιλάμε για τους νομίμους μετανάστες) τι προτείνετε να παραμείνει η σημερινή κατάσταση;

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας που θέλει να γίνει Έλληνας να μην μπορεί (πάντα με τις προϋποθέσεις που θα τεθούν από τον νόμο και συζητούνται).
Δηλαδή εσείς οι Ελληναράδες που φωνασκείτε τι παραπάνω έχετε ; Είσαστε βέβαιοι ότι και ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ έχετε συμβάλλει στο να καταντήσει η χώρα μας ώστε να ντρεπόμαστε να λέμε στο εξωτερικό ότι είμαστε Έλληνες;

ΜΑΡΙΑ
05/02/2010 11:19
να μας πει ο Πρωθυπουργός ποσα χρονια καθησε ο πατερας του στην Αμερικη για να του δωσουν την αμερικανική υπηκοοτητα! 5 χρονια? Ακουσα χθες στις ειδήσεις ότι στη Γαλλια αρνήθηκαν την ιθαγενεια σε μουσουλμανο (παντρεμενο με Γαλλίδα) γιατι υποχρεώνει την γυναικα του να φοραει μπουργα! Και μεις εδω? Μπατε σκυλοι αλεστε κι αλεστικα μη δωσετε!!!!!!!!
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.........ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
05/02/2010 11:18
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.........ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;;;
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!
pikis
05/02/2010 11:16
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. Είναι όμως άδικο παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ να μην ανήκουν πουθενά. Αυτά πρέπει να τα πάρουμε με το μέρος μας. Να νιώσουν Έλληνες (άσχετα με το χρώμα και τη θρησκεία). Αλλιώς θα τα έχουμε απέναντι μας και αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει για το μέλλον. Μπορεί ο Τσενάι να είναι αλβανός και να το διαλαλεί αλλά έχω δει μαυράκια να χορεύουν τσάμικο και να γουστάρουν Ελλάδα. Γιατί να τα περιθοριοποιήσουμε;
Ευτέρπη η καλλίγραμμη παθοκομουσα
05/02/2010 11:16
Σας προσκαλώ, Σάββατο 6.02.2010 στην τελετή καψίματος του ελληνικού μου διαβατηρίου.Κατοικώ κοντά στο τρίγωνο KASSEL-Herbelhausen-Ellnrode και κοντά στην L 3296. Ευτέρπη η καλλίγραμμη παθοκομουσα
2
05/02/2010 11:14
@Μ ,παρε τουσ σπιτι σου φιλε .παρε και αντισχοινα ταιζε τους οκ και να τουσ φροντιζεις καλα οκ οχι βλακειες.
ARISTOS
05/02/2010 11:11
ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ... ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΝΤΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΚΕΤΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ!!! ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
05/02/2010 11:10
ΠΡΟΔΟΤΕΣ
stellaras
05/02/2010 11:10
pros dhmitri 10:20 oi megaliteroi roufianoi einai oi ellines.to leo me polla xronia piras.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
05/02/2010 11:07
Σήμερα που φριχτή "νέα τάξη" πραγμάτων καταδυναστεύει και απειλεί τη ζωή μας, σήμερα που κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητά μας μέσα στο μεγάλο χωνευτήρι λαών και πολιτισμών, σήμερα που οι Λουδοβίκοι της διεθνούς σκηνής και πραγματικότητας δεν κρατάνε πια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, αλλά "υπερασπίζονται" τα ανθρώπινα δικαιώματα όπου, όποτε και αν τους συμφέρει και τα καταπατούν βάναυσα και ανεπαίσχυντα, όταν η υπεράσπισή τους έρχεται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις τους, σήμερα που η "νέα αταξία" που επικρατεί στη διεθνή σκηνή χωρίς να σέβεται τίποτε, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, καθετί που είναι αντίθετο με τα συμφέροντά της και τις επιδιώξεις της, είναι επιτακτική ανάγκη να συσπειρωθούμε και να ενώσουμε τή φωνή και την δύναμη μας, ενάντια σε ό,τι μας καταστρέφει σαν έθνος και σαν λαό και να αγωνιστούμε. Να αγωνιστούμε μέχρι τελικής νίκης.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
THOMAS
05/02/2010 11:06
Σε μια τόση δύσκολη συγκυρία, με την οικονομία της χώρας να βρίσκεται υπό κατάρρευση, το ασφαλιστικό να παραπαίει , την εγκληματικότητα στο απόγειο, την κοινωνία σε αναστάτωση και τους γείτονες να καραδοκούν να μας κατασπαράξουν, η ενασχόληση με το θέμα της νομιμοποίησης των μεταναστών είναι -επιεικώς- άστοχη και άκαιρη κίνηση. Τέτοια μεγάλα θέματα, που επηρεάζουν ακόμα και την ίδια την ύπαρξη του λαού, του έθνους και του κράτους πρέπει να συζητούνται νηφάλια, και προπαντός να τυγχάνουν ευρύτατης πολτικής και κοινωνικής συναίνεσης.Γιατί η Ελλάδα, ανήκει σε όλους τους Έλληνες και η βιωσιμότητά της, δεν μπορεί παρά να είναι υπόθεση όλων των ελλήνων. Τέτοια μείζονα θέματα , επιλύονται μόνο με δημοψηφίσματα και όχι με απόφαση του ελάχιστου Ραγκούση.
stellaras
05/02/2010 11:05
den lete kala pou irhan oi xenoi ke doulapsane ligo,gati me tous dikous tous koprites...
SPYROS
05/02/2010 10:58
ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ,

''Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ''Η ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ''Η ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ! ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ''Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ''ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ''. ΙΔΑΙΤΕΡΑ Η 2η ΚΑΙ 3η ΓΕΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1 ''Η ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΕΞΟΔΩΝ ΚΛΠ! Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ) ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙΞΕΙ (ΚΟΣΣΟΒΟ, ΔΥΤΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΠΡΕΣΕΒΟ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ). ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕ ''ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ''? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ 1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!
ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!
Arnold
05/02/2010 10:52
Ρε παιδιά, τι κάθεστε και τσακώνεστε με τους φασίστες εδώ μέσα; Άνθρωποι του αδωνι και του καρατζαφέρη είναι και έχουν γεμίσει με σχόλια όλα τα blogs και τα fora. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Το ''κανα και γω αυτό. Σπαταλούσα ώρες κάθε μέρα απ'' τον χρόνο μου για να απαντώ σε κάθε φασιστικό σχόλιο. Συνειδητοποίησα όμως πως δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι φασίστες Έλληνες. Είναι μόνο 5%, οπότε δεν δικαιολογείται το 70% των σχολίων να είναι φασιστικά. Απλά είναι οργανωμένοι όλοι αυτοί οι δεξιοί (σ'' αυτό τους παραδέχομαι..) και φαίνονται πολλοί. Οπότε αφήστε τους να κελαηδάνε εδώ μέσα. Γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο. Μην τους πέρνουμε και στα σοβαρά γιατί κακό στην ψυχική μας ηρεμία κάνουμε...
SPYROS
05/02/2010 10:47
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! ''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ! ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΕ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ....ΟΥΣΤ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
05/02/2010 10:45
ΦΙΛΕ Μ ΦΟΒΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ, ΟΤΑΝ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ "ΓΝΗΣΙΕ" ΕΛΛΗΝΑ
05/02/2010 10:43
@Μ.........................................................................


ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ "ΓΝΗΣΙΕ" ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣHΜΑΙΝΕΙ;;;;;;;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ Η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ωραίο ανέκδοτο
05/02/2010 10:42
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, παρακολουθούσα το σχετικό βίντεο του Μέγκα που έχετε αναρτήσει στην ιστοσελίδα σας για τους μετανάστες, Κι έχω μιαν απορία : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πληρούμε τα κριτήρια που θέλουμε να πληρούν οι μετανάστες για να πάρουν την ιθαγένεια;; Γνωρίζουμε καλά τα ελληνικά; Εκπληρώνουμε τις φορολογικές και ασφαλιστικές μας υποχρεώσεις; κλπ κλπ Αν πηγαίναμε στην εξεταστική επιτροπή λίγοι από μας θα περνούσανε. Και πάλι, όσοι θα είχαν ΜΕΣΟΝ
KOSTAS GIAVASOGLOU
05/02/2010 10:41
Η όλη διαδικασία κινείται σε σωστές παραμέτρους. Η κυβέρνηση και το κόμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν έναν διάλογο στον οποίο γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις για να υπάρξει όσο το δυνατόν ευρύτερη συνάινεση. Το θέμα των μεταναστών είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να εξετασθεί ενδελεχώς.
Η χώρα είναι έτοιμη να αγκαλιάσει όλους εκείνους που παρέχουν τα εχέγγυα ότι θα είναι χρηστοί πολίτες και θα προσφέρουν στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.
Ετσι προυπόθεση να ενταχθούν στην πολιτική μας οικογένεια θα είναι η επάρκεια στην Ελληνική γλώσα, η γνώση της ιστορίας και του πολτισμού μας και μια μόνιμη και σταθερή εργασία. Επίσης η καλή μαρτυρία γι''αυτούς ευηπόληπτων ελλήνων πολιτών.
Προτείνεται να εξετάζονται και από ειδικούς ψυχολόγους-κοινωνιολόγους ώστε να ερευνάται η πραγματική τους πρόθεση. Σκόπιμο επίσης η παραμονή που θα απαιτείτα την χώρα με νόμιμη μετανάστευση να είναι 7 χρόνια.
Επίσης δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος σκόπιμο θα είναι σε πρώτη φάση να μη συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογέςι
BILL
05/02/2010 10:41
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
Λέτε όλοι αυτοί να πληρούν τις προυποθέσεις που - ταχαμ δήθεν - ζητάει το νομοσχέδιο!!
Με 2-3.000 ευρουλάκια θα γίνει η δουλειά όπως πάντα ...
Να μη ξεχνάμε και τη τέχνη μας...
έτσι ΛΑΜΟΓΙΑ???????????????
ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!
ΒΙΖΑ
05/02/2010 10:38
Άντε να πάρουμε βίζα μετά. με 500000 κάθε εθνικότητας να λέει το διαβατήριο τους Έλληνες, όχι οι Αμερικάνοι δεν θα μας δίνουν βίζα, ακόμα και στην Ευρώπη θα κλείσουν τα σύνορα.
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 100%!
05/02/2010 10:34
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 3-4000000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.....Κ.Τ.Λ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ
666
05/02/2010 10:34
Αυτό ήταν. Σας τελείωσε το Παθοκ και σαν ΕΘΝΟΣ και σαν Οικονομία. Από σήμερα, σαμποτάζ παντού!
Αντε ξεκολλατε
05/02/2010 10:32
Πολλοι "ελληνες πατριωτες"στο αρθρο που αναφερει την εκλογη του ελληνικης καταγωγης Γιαννουλια στο Ιλλινοις,στα σχολια ειρωνευονται λεγοντας οτι αυτος ειναι "αμερικανακι "και οχι ελληνας (πραγμα που βρισκω λογικο,η χωρα αυτη του εδωσε ευκαιριες που στην Ελλαδα δεν θα ειχε ποτε,οποτε γιατι να μην την υπερασπιστει?).Θελω να δω εαν ,αυριο καποιος απο τους μεταναστες που τωρα τους δινεται η ελληνικη ιθαγενεια εκλεγει σε καποιο αξιωμα,τί θα τον λενε εκεινον "ελληνακι"''ή "αλβανο"?Δυο μετρα και δυο σταθμα?Γιατι ο "ελληνας"που εκλεγεται στην Αμερικη ειναι "αμερικανακι",ενω ο τυχον "αλβανος"που εκλεγεται στην Ελλαδα ,παραμενει "αλβανος"?
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗ
05/02/2010 10:32
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ,ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
Τίμος Λ.
05/02/2010 10:32
Νομίζω ότι η πολιτογράφιση των μεταναστών είναι μία ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση που δίνει έστω μερική λύση στο μεγάλο μεταναστευτικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.
Ανθρωποι που έχουν εργαστεί και προσφέρει στην χώρα μας, εφόσον θέλουν να γίνουν έλληνες πολίτες, και εφόσον πληρούν τις προυποθέσεις (νόμιμη παραμονή, χρονική διάρκεια, εξέταση από επιτροπές ότι έχουν αποκτήσει επαρκή γνώση ελληνικής γλώσσας, και αποδέχονται την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας) πρέπει να ενταχθούν στον εθνικό και κοινωνικό κορμό της.
Aχαιός
05/02/2010 10:29
Χαίρομαι ιδιαίτερα.

Καθ`ότι είναι γνωστό ότι είμαστε χώρα η οποία έχει ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη εργατικών χεριών λόγω της τεράστιας Βαριάς Βιομηχανίας της και των τεράστιων Αγροτικών Εκτάσεων της, η Ελληνοποίηση 750,000 Σομαλών, Σουαχίλι, Ζουλού, Αράβων, Αφγανό-Πακιστανών και λοιπών τριτοκοσμικών μουσουλμάνων τρομοκρατών θα βοηθήσει την Ελληνική Βαριά Βιομηχανία και την Αγροτιά να πάει μπροστά.

Το βλέπω τώρα μπροστά μου, Σομαλοί να καλλιεργούν τον Θεσσαλικό Κάμπο και Ζουλού να δουλεύουν στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων.

Επίσης γνωστό είναι ότι καθ`ότι δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ ανεργία στην Ελλάδα, και ο ΟΑΕΔ δεν έχει τι να τα κάνει τα λεφτά τελοσπάντων, βρήκαμε του κυρίου Λοβέρδου 750,000 νέους δικαιούχους για το επίδομα ανεργίας. Βλέπεις κ Λοβέρδε, εμείς για σένα δουλεύουμε. Σου βρήκαμε πελάτες. :-)

Και βέβαια, απο δώ και στο εξής για να πάει ο μέσος Ελληνας στο δημόσιο νοσοκομείο το οποίο σημειωτέον πληρώνουνε οι πατεράδες μας απο το 1981, θα χρειάζεται κανα δυο μπράβους αφού θα έχουν κάνει κατασκήνωση οι Ζουλού μαζί με τους Ταλιμπάν.

`Εγκω Ελληνα εσύ παιδί πάει νοσοκομείο αυτό Πακιστάν`

Μπράβο παιδιά εύγε, στο τέλος ούτε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ όπως το πάτε. Συνεχίστε έτσι.

Θέλω να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα του 1981, με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργό Υγείας τον Γεννηματά. Αυτή είναι η πατρίδα μου, πως την καταντήσατε έτσι, αλήτες.
ΕΛΛΑΔΑ
05/02/2010 10:29
ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΑΦΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
05/02/2010 10:28
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΣΕΝΑΙ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΧΜΜΚ
05/02/2010 10:28
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 24/01/2010 ΠΩΣ ΟΙ <ΕΛΛΗΝΕΣ> ΤΟ 1922 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ Κ___ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Μ
05/02/2010 10:27
H οικονομία μας έχει βουλιάξει. Η Ελλάδα έχει καταστεί μια χώρα ξενοφωβων ρατσιστών. Το να είσαι Έλληνας έξω από την Ελλάδα συμενει ότι είσαι λαμόγιο και απατεώνας. Και έχω και τα εθνίκια και φωνάζουνε για την Ελληνικότητα. Πια Ελλήνικοτητα ρε καραμήτροι; Είστε εσείς Έλληνες; Έτσι ήταν οι Έλληνες; Ένα μπουλούκι ακαλλιέργητων, φοβικών, θρησκόληπτων, παρτάκηδων που κάναν τους μάγκες στους μετανάστες; Σαν δεν ντρέπεστε. Δεν είστε Έλληνες, μια άλλη φυλή είστε. Μια φυλή που ενώνει τα χειρώτερα στοιχεία της ανατολής και της δύσης. Οι πραγματικοί Έλληνες ευτηχώς υπάρχουν ακόμα. Αλλά δεν είναι σαν και εσάς. Είναι ελεύθερα μυαλά, που παλεύουν κάθε μέρα με τα ιδεώδη τους και με τα προσόντα τους. Που αναγνωρίζονται για την εφυήα τους και την καλλιέργια του πνευματός τους. Που αγκαλιάζουν όλο τον κόσμο γιατί ξέρουν ότι τα σύνορα και τα έθνη φτιάχτηκάν για να μας αποξενώνουν με ψεύτικα ιδανικά. Εσείς δεν είστε Έλληνες. Ούτε το κόμμα σας είναι ελληνικό. Το απέδειξε τόσες φορές άλωστε. Έχετε μαζέψει όλους τους αποστάτες. Ό προεδρός σας είναι αποστάτης. Παραδώσατε την Ελλάδα στην χειρώτερη κατάσταση από την μεταπολήτευση. Όχι κύριοί. Είστε οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας.
Dimitris
05/02/2010 10:20
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ !!!! ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΙΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !
ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
05/02/2010 10:19
Η στιγμή έφτασε αδέρφια!!! Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαι παρόν στην αλλαγή φρουράς των ευζώνων όταν ο πακιστανός με τον κινέζο θα αλλάζουν τους αραπάδες!!! Ελλαδίτσα μου μην κλαίς τα παιδιά σου είναι εδώ οι απόγονοι του Ηρακλή δε θα σε αφήσουν!!! Σε πλήγωσαν βαριά οι ακροαριστεροί φασίστες εβραίοι!!! νυν υπερ παντων ο αγων
JJJ
05/02/2010 10:16
ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ???


ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!!

giannis
05/02/2010 10:14
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?
GIANNIS
05/02/2010 10:08
OTI DEN PETYXAN ME TA OPLA TOSA XRONIA OI DIAFOROI POY THELOYN NA MAS BLAPSOUN TO PETYXENOUN ME PRODOTES POLITIKOYS...
Geffry
05/02/2010 10:06
@ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. 5/2/2010 09:24 Επαναστάτη μου! Σοσια-λησταρά μου! Έτσι μπράβο ξεσκέπασε μας.
Σ.Μ.
05/02/2010 10:04
Έρχεται η ώρα της μεγάλης φωτιάς .......
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
05/02/2010 10:03
Σήμερα που φριχτή "νέα τάξη" πραγμάτων καταδυναστεύει και απειλεί τη ζωή μας, σήμερα που κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητά μας μέσα στο μεγάλο χωνευτήρι λαών και πολιτισμών, σήμερα που οι Λουδοβίκοι της διεθνούς σκηνής και πραγματικότητας δεν κρατάνε πια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, αλλά "υπερασπίζονται" τα ανθρώπινα δικαιώματα όπου, όποτε και αν τους συμφέρει και τα καταπατούν βάναυσα και ανεπαίσχυντα, όταν η υπεράσπισή τους έρχεται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις τους, σήμερα που η "νέα αταξία" που επικρατεί στη διεθνή σκηνή χωρίς να σέβεται τίποτε, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, καθετί που είναι αντίθετο με τα συμφέροντά της και τις επιδιώξεις της, είναι επιτακτική ανάγκη να συσπειρωθούμε και να ενώσουμε τή φωνή και την δύναμη μας, ενάντια σε ό,τι μας καταστρέφει σαν έθνος και σαν λαό και να αγωνιστούμε. Να αγωνιστούμε μέχρι τελικής νίκης.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
P.Pavlos
05/02/2010 09:59
Οι Ρωμαίοι ήλθαν στην Ελλάδα σαν κατακτητές,μας κατέκτησαν με τα όπλα. Τους κατακτήσαμε με το πνεύμα μας.Δημιουργήσαμε μαζί το Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό,Ελληνικά συγγράμματα μεταφράστηκαν στην Λατινική γλώσσα. Τι φοβάστε μια χούφτα φτωχούς ανθρώπους,που ήρθαν να ζήσουν καλύτερα και όχι να μας κατακτήσουν.
aa
05/02/2010 09:58
ante kai tsolias sto sintagma, pakistanos na allazei kinezo!!!
mpravo giorgaki!! kala ta kataferes...
KA
05/02/2010 09:56
Έχουμε την οικονομική κρίση , την φοροεισπρακτική επιδρομή, την αύξηση της εγκληματικότητας και τόσα άλλα . Τώρα έχω και την Νιγηριανή στην τηλεόραση να το παίζει Ελληνίδα και σε λίγο θα έχει ιθαγένεια και ψήφο και επιπλέον θα πληρώνω γι αυτή επιπλέον επιδόματα μια και με την κατάσταση που υπάρχει δεν θα βρίσκει δουλεία.
Οι μετανάστες ούτε είναι Έλληνες ούτε νιώθουν σαν Έλληνες έστω και αν ισχυρίζονται το αντίθετο για λόγους εντυπώσεων
Ακόμα και για τα φυλετικά ξαδέρφια μας τους Αλβανούς είμαι σίγουρος ότι πολλοί τους έχουμε ακούσει να μιλάνε με περιφρόνηση για μας και την Ελλάδα έστω και αν φτιάχτηκαν εδώ οικονομικά και όχι στην πατρίδα τους.

Από ομογενείς δε κοντεύουν όλοι οι γεωργιανοί και πολλοί άλλοι να βαφτιστούν Έλληνες με τις ψεύτικες Ελληνοποιήσεις.

Αν η κυβέρνηση αγνοήσει την βούληση του ελληνικού λαού και προωθήσει το νόμο θα το βρει μπροστά της όταν έρθει η ώρα . . .
Όσο για κάποιες κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις για το θέμα, όλοι ξέρουμε την άποψη που έχουν οι διπλανοί μας για αυτό και ελάχιστοι είναι υπέρ των μεταναστών.
Siga to parasimo
05/02/2010 09:56
Fasistes, vgalte ola ta nazistika sas apothimena. Pire kapoios thn ellhnikh ithageneia kai irthe o kosmos sas panw katw.

Ma autoi tha xalasoun to katharo ellhniko aima.

2000 xronia politismou kai agnothtas, kamia fuletiki miksi tha xathoun me ena nomosxedio.

Kai meta ti? Pws tha nikisoume ta Vryl?
Κόλαφος
05/02/2010 09:53
Το πρώτο (ελέω ''συναίνεσης'') γραμμάτιο έναντι ΝΔ & ΛαΟΣ εξοφλήθη...
Κλίνατ΄ επί δέέέξιά!
Ζήτω ο ανατέλλων...τρικομματισμός!
Νίκος
05/02/2010 09:48
Γεώργιος 5/2/2010 09:01
στους λαθρομετανάστες ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΘΕΣ
APLOS EGO
05/02/2010 09:48
100 HMERES P.A.S.O.K MISISAME TOUS AGROTES........ MISISAME TOUS DHMOSIOUS YPALILOUS ...... MISISAME THN EKKLHSIA MAS .......... THA MISISOUME TOUS ALLODAPOUS ........ THA MISSISOUME KAI TON GIORGO....sto telos
14
05/02/2010 09:47
τελειωσαμε σαν εθνοσ.ο γιωργακις μασ τελειωνει..................................ορε ελληναρες ..............
Σ.Χ.
05/02/2010 09:40
ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Ο ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
EE
05/02/2010 09:40
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΦΤΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΤΑ ΤΑ Α.. ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Πόσα ένσημα είπες;;;;;;;;;;;;;;..........by Παράγκας
05/02/2010 09:36
ΛΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........."Απεργιακή κινητοποίηση προετοιμάζουν τα Σωματεία εργαζομένων στην διαλογή και ψήξη και φορτοεκφορτωτών, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Νάουσα, για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους στην αύξηση του αριθμού των ενσήμων που απαιτούνται για την εξασφάλιση της ιατρικής περίθαλψης. Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στις 8πμ, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας και θα ακολουθήσει πορεία προς τον ΟΑΕΔ. Την Παρασκευή 15/1, στις 7μμ, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στο Εργατικό Κέντρο συνέλευση. Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν: Στην περιοχή μας οι εποχικοί εργάτες στις επιχειρήσεις διαλογής –ψύξης , μεταποίησης αγροτικών προϊόντων είναι εκατοντάδες. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των εργαζομένων, πραγματοποιούν από 30 έως και 100 ημερομίσθια το χρόνο. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι φέτος η κατάσταση θα είναι χειρότερη, θα πραγματοποιηθούν πολύ λιγότερα μεροκάματα. Εκατοντάδες εργαζόμενοι δεν θα έχουν δικαίωμα στην ασφάλιση, γιατί θα χρειάζονται 70 ημερομίσθια το 2010 για θεώρηση βιβλιαρίου υγείας (μέχρι το 2013 θα χρειάζονται 100 ) και 120 ημερομίσθια για να δικαιούνται παροχές από το ΙΚΑ ( άδειες κλπ ) Δεν θα εντάσσονται ούτε στο ταμείο ανεργίας, γιατί θα χρειάζονται 125 ημερομίσθια (αφαιρουμένων των 2 τελευταίων εργάσιμων μηνών). Πολλά λαϊκά νοικοκυριά, που εργάζονται στον κλάδο, οδηγούνται ήδη στην εξαθλίωση. Το Υπουργείο εργασίας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κάνει δεκτό το αίτημα, να παγώσει τις αποφάσεις του τοπικού ΟΑΕΔ, με τις οποίες χαρακτηρίζει τις επιχειρήσεις που εργάζονται μη εποχικές, παρ΄ ότι εργάζονται εποχικά. ΄Ετσι δεν δικαιούνται ταμείο ανεργίας με 100 ημερομίσθια. Παρ΄ότι πρόκειται για εργαζόμενους με εξαρτημένη σχέση εργασίας , σταδιακά οδηγούνται στον ΟΓΑ, με βάση τον αντιασφαλιστικό νόμο 3518/06 και έτσι χάνουν δικαιώματα( ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά κλπ). Το Εργατικό Κέντρο και το σωματείο διαλογής – ψύξης αγροτικών προϊόντων έχει πραγματοποιήσει πολύμορφες κινητοποιήσεις"
Ο Μιμικος ο Γιατρος
05/02/2010 09:35
Για το Στρατο δεν μιλησε κανενας! Αν Θελει ο αλλος να γινει Ελληνας ας υπηρετησει και 18 μηνες στρατο, μετα την υποχρεωτικη εκπαιδευση!
Άλλο ΠΑΣΟΚ
05/02/2010 09:29
Ευτυχώς οι Έλληνες αντιδρούν.
Κάποιοι νομίζουν ότι όσοι ψήφισαν πασοκ είναι υποχείρια τους.
Την τιμή του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να τη σώσουν όσοι κατάλαβαν το λάθος που διέπραξαν στις εκλογές του Οκτωβρίου 2010.
Πιστέψαμε στο "μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση" και νομίζαμε ότι θα φέρνατε την κοινωνική ειρήνη.
Αντί αυτού βλέπουμε ότι θέλετε να υποστηρίξετε τις μεγάλες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν φθηνά εργατικά χέρια μεταναστών. Αν αυτό σημαίνει πρόοδος, σίγουρα δεν είναι πρόοδος των Ελλήνων.
Ας ελπίσουμε ότι, ενάντια στις φωνές της ελιτίστικης αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στις διεθνιστικές παραισθήσεις του ΚΚΕ, ενάντια στους επιθυμούντες τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, το πολιτικό κόστος από αυτή την προσπάθεια να μεταλλαχθεί ο Ελληνισμός θα σας ρίξει.
mastoras
05/02/2010 09:29
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΚΑΧΙΑΣΒΗΛΗΔΕΣ ΟΙ ΚΟΚΕΣ ΟΙ ΣΑΠΑΝΗΔΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΕΣ ΣΗΚΩΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΥΡ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ!
ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ......DELIVERY, ADSL, HAPPENING, CLUB, PRET A PORTE, ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ, ROAMING, VISA, MASTERCARD ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??
ΕΞΩ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
05/02/2010 09:25
@Μεταναστης...........................................................
<<δεν ειναι αδικια για αυτους που ενηλικιωθηκαν και πηγαν στα εδω πανεπιστημια να βρουν μια δουλεια χωρις να υπαρχει καποια διακριση ; >>
ΤΙ ΛΕΣ ΔΗΛAΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑ(ΝΑ)ΝΙΑ Η ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΡΕ ΟΥΣΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
05/02/2010 09:24
Έπρεπε τα μέτρα να είναι πολύ πιο αυστηρά.
10 χόνια παραμονής....
ιθαγένεια μετά το 18ο έτος και εφόσον το ζητήσει ο αλλοδαπός..
και φυσικά με απόδειξη αφού περάσουν τέστ ιστορίας, γλώσσας και νομοθεσίας....

Εδώ στην Ευρώπη αυστηροποιούνται οι διαδικασίες και μεις απλοποιούμε τα πράγματα για να έρθουν κι άλλοι...
Ωστόσο πάλι στα ΝΕΑ σε άλλο άρθρο γράφανε ότι μόλις 30.000 κάνουν φορολογική δήλωση...φαντάσου από το 1,5 εκ, που είναι εδώ......
Same_old_lie
05/02/2010 09:20
Ελληνάρες μου!... Εύγε για τα πατριωτικά σας αισθήματα.. Εμπρός ωρέ να πάρουμε την Πόλη!
ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
05/02/2010 09:19
Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε! δυστυχώς και αλλάζουμε και βουλιάζουμε!!!
Ο Γιάννης Ραγκούσης εκμεταλευεται τους Ελληνες
05/02/2010 09:18
Τωρα που ολη η προσοχη των Εληνων ειναι στραμενη αλλου, στα οικονομικα προβληματα που μας εφεραν αυτοι οι ιδιοι οι πολιτικοι, στα γρηγορα ο Γ.Ραγκουσης παει να περασει το νομοσχεδιο για την ψηφο και ιθαγενεια των εισβολεων μεταναστων.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ,
ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Δ-Ε-Ν Ξ-Ε-Χ-Ν-Α
Πλούταρχος Λευκαδίτης
05/02/2010 09:13
Συγνώμη,
αλλά νομίζω ότι μας κοροϊδεύετε κατάμουτρα εσείς εκεί στο ΔΟΛ. Μέχρι και χτες μας μιλούσατε μόνο για τους "250.000 μετανάστες και ομογενείς", εκ των οποίων - σύμφωνα πάντα με τα δικά σας λεγόμενα - μόλις οι 67.000 περίπου ήταν αλλοδαποί, με τους υπόλοιπους να είναι αποκλειστικά ομογενείς, από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.
Σήμερα έρχεστε και μας λέτε ότι 500.000 νομιμοποιημένοι πρώην λαθρομετανάστες θα αποκτήσουν ιθαγένεια και κατά συνέπεια πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Πριν τα Χριστούγεννα, εσείς οι ίδιοι του ΔΟλ είχατε ανάρτηση με την οποία, οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα ήταν 906.000 στις 31/12/2008, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.
Όταν το ίδιο το ελληνικό κράτος δεν ξέρει τί του γίνεται, πώς μπορεί να λαμβάνει μέτρα και μάλιστα τόσο σοβαρά, όπως η απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων;
Πραγματικά, είθε να μας λυπηθεί ο Θεός με αυτά που πρόκειται να γίνουν!
ST
05/02/2010 09:11
TORA EINAI H EUKAIRIA GIA OSOUS EINAI PRAGMATIKOI ELLHNES KAI PSHFISANE AUTH THN SUMMORIA NO2 POU LEGETAI PASOK TOU GEOFFREY NA TO DEIKSOUNE ME THN ANTIDRASH TOUS STIS ATHLIOTHTES TOU GEOFFREY KAI THS SUMMORIAS TOU....

BGALTE TIS PAROPIDES KAI KATALABETE OTI H PATRIDA EINAI PANO APO TO KOMMA....KSUPNHSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βαλλόμεθα πανταχόθεν(Εσωτερικώς και Εξωτερικώς).by Παράγκας
05/02/2010 09:10
Με την Πρόωρη Σύνταξη των Μεταναστών από Ανατολική Ευρώπη, με αναλογία αποδοχών € υψηλότερη ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ......
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
05/02/2010 09:05
ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ........
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Κ.Α,
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.......
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ....
ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ , ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και ψηφοδέλτια
05/02/2010 09:05
να προβλέπετε στο νομοσχέδιο να παίρνουν και ψηφοδέλτια.
Γραπτή εξέταση στο αν μπορούν να διαβάσουν το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ.
Ερωτήσεις του τύπου:
Στην Σοσιαλιστική διεθνή είναι πρόεδρος ο........ για να ψηφίζουν σωστά γιατί που ξέρεις μπορεί να μπερδευτούν.Γρήγορα να προλάβουν στις δημοτικές εκλογές. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ελλάδα και σκοτωθήκατε από την πρώτη στιγμή να ετοιμάσετε το σχετικό νομοσχέδιο,ενώ οι εκλογές έγιναν για την Οικονομία.Σας τράβηξαν το αυτί οι πάτρονές σας και πόνεσε;Που είναι τα νομοσχέδια, για την φορολογία,για την ανάπτυξη,για τον έλεγχο της σπατάλης .Η άμμεση νομιμοποίση των ξένων για να προλάβουμε τα ψήφα..Όπως θα έλεγε και ο πρώην αρχηγός τους. <<Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ>>
Γεώργιος
05/02/2010 09:01
Δηλαδή τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα έστω από λαθρομετανάστες γονείς παραμένουν παράνομα; Να το βράσω, αν είναι έτσι. Πολύ λίγο και άτολμο.
JJJ
05/02/2010 08:55
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ !!!
ALBANOGIORGIO LOVE
05/02/2010 08:52
Ο Albanogiorgo απο σήμερα εθνικός ηρωας της Αλβανίας , ο μοναδικός μη Αλβανός πρωθυπουργός στην Ευρώπη οραματιστής της μεγάλης Αλβανίας .!!!
makis kontopoulos
05/02/2010 08:51
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟΚ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ , ΙΣΑ ΜΕ 20 ΕΚΑΤ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 200.000 ΧΙΛ . ΟΜΟΓΕΝΟΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ 2 ΕΚΑΤ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΟΣΤΑΚΙΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΙΡΑΚ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΟΜΑΛΙΑ ΜΙΑΝΜΑΡ Κ.Α ΚΑΙ ΛΕΝΕ LIVE YOUR MYTHS IN GREECE. ΣΑΝ ΧΤΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚΑ ΔΡΑΓΟΝΑ, Ο Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,,ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
poly omigeneis aftoi oi musulmanoi
05/02/2010 08:51
mavroi ellhnes xa xa kai musulmanoi
am den sas xanapsifhzw
Totos
05/02/2010 08:48
ARHIZI LIPON I ISLAMOPIISI TIS ELLADAS.......
O DIAS NA VALI TO HERI TOU...
νικος
05/02/2010 08:47
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπ/μίου Αθηνών, μόνον το 51% των παιδών μεταναστών, μεταξύ 14 έως 15 ετών , που έχουν γεννηθεί στην ΕΛΛΑΔΑ και πηγαίνουν Σχολείο , επιθυμούν την ΕΛΛΑΔΑ ως πατρίδα τους. Τα υπόλοιπα 49% θεωρούν ως πατρίδα τους , αυτή των γονιών τους. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Γιαυτό η ιθαγένεια να μη δίνεται αμέσως με τη γεννησή τους , αλλά αφού συμπληρώσουν το 18-έτος και φυσικά το επιθυμούν. Στους άλλους να δίνεται μακροχρόνια άδεια παραμονής. ΟΣΟ για ττη βοήθεια στα ασφαλιστικά ταμεία ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Ολοι θα παίρνουν ανασφάλιστους από αυτούς που έρχονται λαθραία συνέχεια και θα διώξουν τους νόμιμους. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Μεταναστης
05/02/2010 08:46
κοιταχτε , δεν ειναι και τοσο ''''χαλια'''' τα πραγματα , απλα ο φοβος υπαρχει παντα . λογικος ειναι . η αφομοιωση του πληθυσμου αυτου ειναι σαν να εχει ολοκληρωθει ηδη , απλα το τυπικο θεμα μενει ... κιολας , δεν ειναι αδικια για αυτους που ενηλικιωθηκαν και πηγαν στα εδω πανεπιστημια να βρουν μια δουλεια χωρις να υπαρχει καποια διακριση ;
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
05/02/2010 08:42
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο Αμερικανός πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου, πρέπει να ενημερώσει τον ελληνικό τα εξής : α} Εχει έτοιμη την άμεση παροχή εργασίας , γιά {500.000} μετανάστες , που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι , που κατ’εντολή των κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου δηλώνει ότι θα ελληνοποιήσει , προφανώς για να τους ανταμείψει , λόγω των υπηρεσιών τους , για τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για την πτώση της προηγούμενης κυβέρνησης ; Εκτός κι’ αν έχει πρόγραμμα να τους εντάξει στον ΟΑΕΔ για να τους πληρώνουν οι παλαιοί Ελληνες και να κάθονται , παριστάνοντας τους γενίτσαρους εντός των τειχών της Ελλάδας , με τον βαρύ οπλισμό που διαθέτουν ! β} Στη γειτονική Βουλγαρία ρυθμιστής της πολιτικής της είναι το τουρκικό – ισλαμικό κόμμα , που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις . Στη Δυτική Θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα ελληνοποιημένων μετά από την εποχή της τουρκοκρατίας , την οποίαν ο νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας και εντολέας της παγκοσμιοποίησης τους αποκαλεί "Τούρκους". Γ} Πως έχει το θράσος να μας ομιλεί ότι θα ελληνοποιήσει Αλβανούς Αφρικανούς , Πακιστανούς κ.λ.π. που είχαν ζητήσει το 1974 να καταταγούν εθελοντές στον τουρκικό στρατό, για να πολεμήσουν εναντίον των Ελλήνων στην Κύπρο ; δ} Οι μουσουλμάνοι αυτοί έχουν εξοπλιστεί με βαρύ οπλισμό, εν γνώσει της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , που αποκρύπτει αυτή την πραγματικότητα από τον ελληνικό λαό, κατόπιν σχεδίου. Ο δε ελληνικός { ;} Τύπος επίσης αποκρύπτει αυτό το γεγονός και αποσιωπεί τις σχετικές ειδήσεις ή τις υποβαθμίζει όπως π.χ. του Σκοπιανού "Μισούνωφ", που συνελήφθη με εκοξευτές πυραύλων RPG 7 και πέρασε στα ψιλά , και έκτοτε δεν ανεφέρθη εκ νέου αυτό το συνταρακτικό γεγονός . Μάλιστα κάποιοι άσχετοι δημοσιογράφοι που πιθανώς δεν γνωρίζουν ότι αυτό το όπλο συμπεριλαμβάνεται στα βαρέα και δεν έχει καμία χρησιμότητα στους ληστές , παρά μόνο στο στρατό και σπανίως σε τρομοκράτες , ανέφεραν ότι προορίζονταν για τον Παλαιοκώστα !... Αγνοια , ή μήπως σκόπιμη συσκότιση ; Τι έγινε με αυτή την υπόθεση , αφέθηκε ελεύθερος Μισούνωφ ; ε} Δηλαδή Κυβέρνηση και Τύπος επιχειρούν δι’ αυτού του τρόπου την παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας στον τουρκικό επεκτατισμό, δεδομένου ότι εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολές στο σχέδιο της Τουρκίας. Οταν το 1990 ανήγγελεν ο Τοργούτ Οζάλ , ότι η Τουρκία έχει τη δυνατότητα της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , του επεσήμαναν κάποιοι δημοσιογράφοι ότι χωρίς τη συναίνεση ή την κατάκτηση της Ελλάδας που ελέγχει το Αιγαίο, δεν είναι αυτό δυνατό, η απάντησή του ήταν η εξής : "Η Ελλάδα δεν είναι πρόβλημα , θα της στείλουμε δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες και θα τη διαλύσουμε". Ηδη μαζί με τους Αλβανούς υπάρχουν πάνω από τρία εκατομμύρια στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαθραίοι μετανάστες , που τους έστειλε η τουρκική ΜΙΤ με έξοδά της στην Ελλάδα , τους οποίους εξοπλίζει και καθοδηγεί . στ} Επειδή οι δράστες αυτής της προδοσίας για να τη δικαιολογήσουν επικαλούνται ότι και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν μετανάστες , δεν θα αναφερθώ στα προβλήματα και στην αντιμετώπιση από αυτές των όχι πάντως λαθραίων και ούτω ελεγχομένων μεταναστών, αλλά και μη δυναμένων να απειλήσουν την εδαφική ακεραιότητά τους , αλλά στην ελληνική πραγματικότητα . Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πληθυσμό λίγο πιό πάνω από δέκα εκατομμύρια και έχει σήμερα πάνω από τρία εκατομμύρια μεταναστες που συνεχώς αυξάνονται . Κατόπιν δε των κυβερνητικών εξαγγελιών όλες οι έγκυες έγχρωμες θα κατακλύσουν την Ελλάδα , αυτές δε που βρίσκονται ήδη σ’αυτήν, θα φροντίσουν να γκαστρωθούν. Δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος των εν Ελλάδι μεταναστών διεκδικούν εδάφη της , θα έχει τεράστιο πρόβλημα η Ελλάδα . Ηδη οι Αλβανοί δημιουργούν σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τεχνητές πλειοψηφίες σε συγκεκριμένες περιοχές . Εν ολίγοις αυτή η κυβέρνηση δυστυχώς είναι έρμαιο του Club Bilderberg και εκτελώντας τις εντολές του . Δηλαδή είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα . Ούτω όλοι οι Ελληνες πρέπει να αντιδράσουν σ’ αυτό το εθνικό ξεπούλημα , και να απομακρύνουν τις έχιδνες που δηλητηριάζουν το λαό μας με ψεύτικες υποσχέσεις μέχρι να πραγματοποιήσουν τα ξενοκίνητα σχέδιά τους . Εν εναντία περιπτώσει , αυτοί που έχουν τη δύναμη , έχουν και το δικαίωμα να προασπίσουν την Ελλάδα και τους Ελληνες από τους δήθεν δημοκράτες πράκτορες των νέο – Οθωμανών. 5-2-2010 Φ.Π.
mari
05/02/2010 08:34
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΑΝΤΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΥΓΕ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!??
ΦΕΡΤΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΗΜΑΞΟΥΝ!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ Η ΜΠΑΛΑ!!!
NIKOS ADRIANOS
05/02/2010 08:32
"χρειάζονται και τρεις συστατικές επιστολές από Έλληνες πολίτες που διαμένουν στον ίδιο δήμο"
AYTES OI TREIS SYSTATIKES EPISTOLES THA EINAI GIA NA...KONOMANE OI ELLHNES...?
STO MELLON THA DOUME AGGELIES "PWLEITAI SYSTATIKH EPISTOLH, TIMH EYKAIRIAS", H THA SXHMATISOUN KARTEL OI ELLHNES KAI DEN THA YPARXEI ANTAGWNISMOS?
H NASAI DIEFTHARMENOS H NA MHN EISAI.
H POLITEIA PROKALEI TOYS ELLHNES STHN DIAFTHORA...
PWPW XALIA H ELLADA...
SAN DEN NTREPOMASTE!
dd
05/02/2010 08:32
Kai ti egine pou tha paroun diavatirio? Oloi anthropoi eimaste kai zoume mono mia fora.. Na min exoun kai autoi mia fisiologiki zwi opos kai emeis?
ΠΟΛ
05/02/2010 08:29
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ......ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Θανασης
05/02/2010 08:28
Ο νομος μοιαζει περισσοτερο με απαιτηση του συστηματος να ενσωματωθουν ολοι, στο αχρηστο και μη παραγωγικο συστημα που ηδη υπαρχει,δεν αφηνει ισως,καθολου κενα για αλλαγες,και αν το συνδιασεις με τα οικονομικα μετρα και την αδρανεια στους εξοπλισμους,το σκηνικο τεριαζει με την κατασταση που ειχαμε το 65-72.Θα ξαναγινουν αραγε τα ιδια ολεθρια λαθη με τα ιδια ολεθρια αποτελεσματα και μαλλον θα συνεχισει να την πληρωνει ο κοσμος,ενω,θα συνεχισουν οσοι κυβερνουν να κανου τα ιδια λαθη που εκαναν και μετα το ''80 ισως.Κανενας δεν το το παραδεχεται,αλλα συστημα τοσο αυτοκαστροφικο ,χωρις αλλαγη,μοιαζει με μη ανατρεψιμη διαλυση του κρατους,με τους ιδιους ηλιθιους κυβερνωντες ξανα στην εξουσια.Αραγε θα ενδιαφερθει ποτε κανεις να βελτιωσει το υπαρχων μπουρδελο(συστημα)και να διαψευσει την ιστορια αν και τα στοιχεια δεν δειχνουν τετοια εξελιξη.
Δ.Υ.
05/02/2010 08:27
Θα είναι οι τελευταίοι ;;;
Οι λαθρομετανάστες θα απελαθούν;;;;
Αν νομιμοποιούμε 500.000 κάθε τρία χρόνια σε λίγο θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα!!!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
05/02/2010 08:24
Ρε χαρχαλιτσο Τζεφρευ.
Σοβαρες προτεραιοτητες εχεις.
Αφου δρομολογησες πλεον τις επειγουσες εκκρεμοτητες (μα τελειως ολες )ηρθε και η σειρα των καινουργιων συμπατριωτων μας..... Να δουμε τωρα που θα αρχισουν να κουβαλανε και τα σογια τους που θα βρουμε τοσες καλπες.
Το χειροτερο ειναι πως θα βγουν οι συνηθεις γνωστοι καραγκιωζηδες σοσιαλιστοκουμουνα (των ΝΕΩΝ) τυπου Κουναλακη και θα χτυπουν και παλαμακια.
Ααααρε Τζεφρευ .. εγω για αϊτο σε παινευα μα εσυ μου βγηκες μπουφος...
ή μηπως αυτος ηταν ο σκοπος σου
Παράγκας
05/02/2010 08:05
Προς πολλούς αποδέκτες… Εδώ στην ελλαδίτσα (Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ.), υπάρχει πρόβλημα αποκατάστασης (Επαγγελματικής, Κοινωνικής, Γεωγραφικής, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ κ.τ.λ) των ε-λ-λ-η-ν-ό-π-ο-υ-λ-ω-ν (30.000,00(;;) € έκαστο χρέος ΚΑΙ αυτά)!!!!!…. Φτιάξτε το μέλλον των ελληνόπουλων (σε πολλά θέματα ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ KAI ΟΧΙ “ΔΗΜΟΣΙΟ Α.Ε.”) και μετά οι μετανάστες… (Δ-Ε-Ν Α-Ν-Τ-Ε-Χ-Ε-Ι Η ελλαδίτσα (Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ.) τόσο κόσμο. Δ-Ε-Ν Ε-Χ-Ο-Υ-Μ-Ε Π-Α-Ρ-Α-Γ-Ω-Γ-Η!!!!……(ΕΧΟΥΜΕ 720.000 (still growing) ΑΝΕΡΓΟΥΣ!!!!!)….. (Υ.Γ.: Έχετε περπατήσει στο Athinanistan, και στην Chinatown της Πειραιώς;;;)… Με τιμή, ο Παράγκας.