Ουκ έστιν αριθμός: μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ψητά κολοκυθάκια ροδέλες. Αρνί ψητό. Κρεατόσουπα. Πατσάς… Γεύσεις της  παράδοσης στην οποία όσοι αυτόκλητοι σεφ ξεφυτρώνουν στο Διαδίκτυο προσθέτουν και μία συνταγή με σκορδοστούμπι για να ικανοποιήσουν το λαϊκό γούστο. Και πάλλεται η ρινική οδός από τη μυρωδιά. Και γεμίζουν οι διάδρομοι των κτιρίων με ζωή! Με εισβολείς είναι η σωστή λέξη. Αυτό το δημώδες «άνοιξαν τα σκόρδα του» –που σημαίνει απέκτησε αυτοπεποίθηση και ανέλαβε πρωτοβουλίες– φταίει για όλα τα σκόρδα που φτεροκοπάνε  στη σπιτική ατμόσφαιρα και στο εξής καθορίζουν το άρωμά της.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ