Η επιδείνωση των τουρκοϊσραηλινών σχέσεων μέσω του επεισοδίου με το «Μαβί Μαρμαρά» το 2010 υπήρξε απόφαση της Τουρκίας. Δεν ήταν επιλογή του Ισραήλ. Το ίδιο ισχύει και για τη διατήρηση του κακού κλίματος. Οι σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας, όμως, έχουν πολλές αναγνώσεις. Ενώ δείχνουν συγκρουσιακές, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, σε περίπτωση που υπάρξει η απαραίτητη πολιτική βούληση από πλευράς Τουρκίας.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




