Πριν από

τα Χριστούγεννα

οι συντάξεις

του Ιανουαρίου

Νωρίτερα, πριν από τα Χριστούγεννα, από τις 21 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Δεκεμβρίου. Την ίδια περίοδο σχεδιάζεται να δοθούν και τα αναδρομικά (μαζί με τις αυξήσεις) για όσους έχουν πάνω από 30 συντάξιμα έτη. Την ίδια ώρα το ΔΣ του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε την παράταση μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, κύριας, επικουρικής και εφάπαξ παροχών για τους μη μισθωτούς τον μήνα Οκτώβριο.

Τηλεκπαίδευση από την πλατφόρμα Brainy του Ομίλου Olympia

Ο Ομιλος Olympia, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από τη νέα πραγματικότητα της πανδημίας και τις συνέπειές της, προχώρησε σε μια πράξη ευθύνης και υποστήριξης προς τους εργαζομένους των εταιρειών-μελών του, προσφέροντας δωρεάν συνδρομή έως το τέλος του έτους στις σύγχρονες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διδασκαλίας της πλατφόρμας Brainy στους εργαζομένους με παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Brainy περιλαμβάνει το σύνολο της σχολικής ύλης Δημοτικού και Γυμνασίου σε θεωρία και ασκήσεις, αλλά και διαδραστικά quiz. Σχεδιασμένη από ειδικούς και εκπαιδευτικούς, υποστηρίζει την καθημερινή μελέτη κάθε μαθητή, προσαρμόζοντας απόλυτα την εκπαιδευτική διαδικασία στις δικές του προσωπικές ανάγκες, ενδυναμώνοντας τα παιδιά να ανταποκριθούν με επιτυχία στις καθημερινές εκπαιδευτικές υποχρεώσεις τους.

Είχε προηγηθεί, κατά τις πρώτες εβδομάδες της πανδημίας, η ειδική τηλεφωνική γραμμή για συμβουλευτική υποστήριξη, με τη συνεργασία της Hellas ΕΑΡ. «Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, οι άνθρωποί μας συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, γι’ αυτό κι εμείς φροντίζουμε να τους υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία» δηλώνει ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Olympia Βασίλης Γαβρόγλου.