Στη δίνη της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα βρέθηκαν η Εύβοια, η Σκιάθος καθώς και άλλες περιοχές κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία προκλήθηκαν χθες το πρωί στην Εύβοια. Μεγάλες πλημμύρες σημειώθηκαν στον οικισμό Μουρτέρης στην περιοχή της Οκτωνιάς. Αντιμέτωποι με τη θεομηνία βρέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής και χρειάστηκε η επέμβαση εθελοντικής ομάδας προκειμένου να απεγκλωβίσει δυο ηλικιωμένους από τα σπίτια τους.

Μεγάλα προβλήματα με κατολισθήσεις, διακοπές κυκλοφορίας και πλημμύρες προκλήθηκαν και στους Δήμους Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Αννας, Κύμης και Αλιβερίου.

Λόγω μεγάλων κατολισθήσεων διακόπηκε η κυκλοφορία προς την Ιερά Μονή Γαλατάκι και προκλήθηκαν μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο Κύμης – Αλιβερίου. Στην περιοχή Πύλη για αρκετή ώρα οι κάτοικοι του οικισμού αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους . Προβλήματα προκλήθηκαν και στο χωριό Πλατάνα λόγω υπερχείλισης ρέματος.

Ωρες αγωνίας μέχρι χθες τα ξημερώματα έζησαν και οι κάτοικοι στο νησί της Σκιάθου. Η σφοδρή καταιγίδα έπληξε κυρίως την πόλη, ενώ πλημμύρισε η περιοχή «Δέλτα», η οποία οδηγεί προς το διεθνές αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», όπου το νερό έφθασε περίπου στα 40 εκατοστά. Σημαντικά προβλήματα παρουσιάστηκαν και στον περιφερειακό δρόμο της χώρας.