Προβληματισμό προκαλούν στις Αρχές οι αποδράσεις κρατουμένων σε καταστήματα κράτησης της χώρας κατά τη διάρκεια των τακτικών αδειών που είχαν λάβει. Μόλις προχθές δυο κρατούμενοι δεν επέστρεψαν κατά τη διάρκεια τακτικής άδειας και αναζητούνται από τις Αρχές.

Ειδικότερα από το κατάστημα κράτησης Αγίου Στεφάνου απέδρασε εκμεταλλευόμενος την άδεια ένας 60χρονος Ελληνας, ο οποίος κρατείτο  εκτίοντας ποινή κάθειρξης 35 ετών για φοροδιαφυγή.

Επίσης με την ίδια μέθοδο απέδρασε και πάλι από το κατάστημα κράτησης  Αγίου Στεφάνου και άλλος κρατούμενος αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή  ισόβιας κάθειρξης και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ για ηθική αυτουργία σε κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη χώρα.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.