O προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίσιο Σάρι, δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο σε ένα θέμα εμφανίστηκε κατηγορηματικός.

«Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Εάν ένας παίκτης που έχει πετύχει τόσα πολλά θυμώνει όταν πρόκειται να αντικατασταθεί, σημαίνει ότι έχει ακόμα πολλά κίνητρα και αυτό είναι θετικό. Δεν με ενδιαφέρει για όσα ακούγονται στο Τορίνο, ή ακόμα περισσότερο στην Ισπανία», απάντησε.  

Ο τεχνικός της Γιουβέντους υποστήριξε πως η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αποψινό ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, παραμένει αμφίβολη. Ο επιθετικός της Γηραιάς Κυρίας επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πορτογαλίας και ο Σάρι δεν τον χρησιμοποίησε στο ματς με την Αταλάντα.

Αξιολόγηση

«Την Κυριακή προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, η κατάστασή του βελτιώνεται, ωστόσο θα πρέπει να γίνει και νέα αξιολόγηση», είπε ο ιταλός τεχνικός, ο οποίος τον είχε αντικαταστήσει και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδρασή του.  

Ο Σάρι παραδέχτηκε ότι προβληματίστηκε πριν χρησιμοποιήσει μαζί Ρονάλντο, Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα: «Είναι δύσκολο λόγω των χαρακτηριστικών τους στο παιχνίδι. Ωστόσο και οι τρεις ξέρουν πώς να παίξουν και μπορούν να συνεργαστούν».

Επισήμανε πάντως και τις δυνατότητες της Ατλέτικο: «Ειναι μία ομάδα που αγωνίζεται σε μία πολύ δυνατή Λίγκα και κάθε χρόνο κάτι καταφέρνει. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.