Το καυτό λίπος τρέχει από το καλαμάκι, ανακατεμένο με μπόλικο λεμόνι. Τα δόντια δαγκώνουν το ζουμερό κομμάτι χοιρινού, το μασούν καλά καλά και ο εγκέφαλος απολαμβάνει το χράτσα χρούτσα, τη γεύση του ξεροψημένου κρέατος. Στο τέλος, η μπουκιά ταιριάζει ιδανικά με μια γουλιά μπίρα. Οταν ξεκινάς, πότε τελειώνεις; Ενα, δύο, τρία – κάποιοι χριστιανοί χορταίνουν στα πέντε.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ