Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας ενόψει του φιλικού με την Τουρκία και ακόμα και οι Μανώλης Σιώπης και Χάρης Μαυρίας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προτελευταία προπόνηση, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης ήθελε ένα δυνατό φιλικό πριν από το παιχνίδι με τους Ιταλούς και οι Τούρκοι φαντάζουν ως ο ιδανικός αντίπαλος. Οχι μόνο διότι έχουν συνήθως πολύ θερμή έδρα (ιδιαίτερα σε αγώνες με την εθνική μας) αλλά και γιατί βρίσκονται σε ένα νέο μονοπάτι με τον τεχνικό τους Σενόλ Γκιουνές να προσπαθεί να επαναφέρει τη σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας.

Κάτι που έχει χάσει τα τελευταία χρόνια και αυτό της έχει στοιχίσει είτε με απώλεια προκρίσεων σε μεγάλες διοργανώσεις είτε με άσχημα αποτελέσματα όταν φτάνει εκεί.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν με καλές εμφανίσεις τον όμιλό τους με νίκες εκτός έδρας (2-0) επί της Αλβανίας και εντός έδρας (4-0) επί της Μολδαβίας.

Το κοινό τους στοιχείο με εμάς είναι ότι προέρχονται από αποτυχημένη πορεία στο Nations League ενώ έχουν και αυτοί έναν μεγάλο αγώνα (επίσης 8 Ιουνίου) στην έδρα τους με τη Γαλλία.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.