«Πράσινες» τεχνολογίες στον Μαραθώνιο της Ρόδου

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, e-scooters και ηλεκτρικά πατίνια θα χρησιμοποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή και τους εθελοντές στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου. Η διοργάνωση, μέσω της συνεργασίας με την Ξενάκης Αυτοκίνητα, δίνει το δικό της μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο 6ος Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, με τη στήριξη της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλαντάρι της AIMS. Οι εγγραφές για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10.000 μ. και των 5.000 μ. συνεχίζονται στο https://rhodesmarathon.gr.

Eγγραφές για το Run Greece της Λάρισας

Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη της Λάρισας στις 31.3.2019, όπου περισσότεροι από 5.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης. Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελιδα www.run-greece.gr, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος). Το ανώτατο όριο συμμετοχής τόσο στους αγώνες 10.000 μέτρων, 5.000 μ. αλλά και στον αγώνα παιδιών αναμένεται να καλυφθεί σύντομα. Σπεύσατε λοιπόν.

12.000 θέσεις για το 3ο No Finish Line Athens

H μεγάλη στιγμή έφτασε και ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου και κορυφαίος Υπερμαραθώνιος διάρκειας 90 ωρών, το Νο Finish Line Athens, επιστρέφει για 3η χρονιά στις 10-14/4/2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα έσοδα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς θα διατεθούν στην ένωση Μαζί για το Παιδί. Μετά τις ομαδικές εγγραφές η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι άρχισαν και οι ατομικές εγγραφές στο www.nflathens.com. Από τις δύο πρώτες χρονιές δόθηκαν στο Μαζί για το Παιδί περισσότερα από 73.000 ευρώ.