Το όνομα Warehouse, στην Αθήνα και ειδικά στα Εξάρχεια, έχει συνδεθεί με τις ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ, τα κρασιά από τον παγκόσμιο αμπελώνα και τη δημιουργική του κουζίνα. Τον τελευταίο χρόνο ωστόσο δίπλα στον τίτλο προστέθηκαν… φυσαλίδες, για να σηματοδοτήσουν το νέο υποκατάστημα του wine bar στα όρια Συντάγματος – Πλάκας με ειδίκευση στον αφρώδη οίνο. Το Warehouse CO2 λοιπόν λειτουργεί στο στενάκι της Υπερείδου 1 και με τα χαρακτηριστικά σιδερένια τραπεζοκαθίσματά του στο πεζοδρόμιο δίνει έναν κοσμοπολίτικο αέρα στο μικρό μαγαζί. Το ίδιο στυλ βέβαια διαπερνάει και το μενού με τις προσεγμένες γαστρονομικές επιλογές και φυσικά τα αφρώδη κρασιά (ορισμένα μάλιστα σε premium εκδόσεις).

Οι επισκέπτες (κυρίως τουρίστες βέβαια λόγω της εγγύτητας του καταστήματος στο κέντρο της πόλης) μπορούν να δοκιμάσουν κάποιες ετικέτες από τις πιο γνωστές από τον αμπελώνα της Ελλάδας, Prosecco, Moscato d’Asti και Franciacorta από την Ιταλία, Cava από την Ισπανία, σαμπάνιες από τη Γαλλία, αλλά και αφρώδη με λιγότερο αναμενόμενη προέλευση, από την Αγγλία ή την Τασμανία. Η σφραγίδα Made in Greece περιορίζεται ωστόσο μόνο στις συγκεκριμένες ποικιλίες αφού ο ελληνικός αμπελώνας απουσιάζει παντελώς από τον αντίστοιχο κατάλογο των παραδοσιακών κρασιών. Κι αυτό είναι ένα σημαντικό μείον του. Στα συν, ο πομπώδης τρόπος σερβιρίσματος του αλκοόλ με τα μπουκάλια μπροστά στον πελάτη.

Μιας και το κρασί γίνεται καλύτερο όταν δεν πίνεται ξεροσφύρι, ο σεφ Βασίλης Γεωγλερής έχει φροντίσει να στήσει ένα ενδιαφέρον μενού με κρύα πιάτα με πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς και delicatessen προϊόντα. Ολα συνοδεία τραγανών στικς που προσφέρονται εν είδη ψωμιού. Πολύ νόστιμα είναι τα τυριά και τα αλλαντικά που κόβονται επιτόπου και προσφέρονται στους πιο πεινασμένους πελάτες και σε πακέτο για το σπίτι. Στα γκουρμέ συνοδευτικά συναντάει κανείς καρπάτσιο μοσχαριού με flakes μαύρης τρούφας, buratta με αβγοτάραχο, παντζάρι με αβγά πέστροφας και τυρί κρέμα, ενώ δεν λείπουν και οι special guest γεύσεις, όπως τα φρέσκα οστρακοειδή. Πιο ήπιων γεύσεων είναι οι μπρουσκέτες και τα σάντουις, που ωστόσο σερβίρονται σε σχετικά μικρές μερίδες.