Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως έχει δημοσιευθεί η προκήρυξη 10Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά συνολικά 118 μόνιμες θέσεις σε μικρούς απομακρυσμένους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Το προσωπικό που θα απασχοληθεί είναι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, οι θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, βάσει της προκήρυξης, είναι 74 και ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: αρχιτέκτονες μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τοπογράφοι μηχανικοί, προσωπικό διοικητικού – οικονομικού, χημικοί, νομικοί, χημικοί μηχανικοί, οικονομολόγοι, μηχανολόγοι μηχανικοί καθώς και πολιτικοί μηχανικοί υδραυλικών έργων.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, αυτές θα είναι 33 και μεταξύ των ειδικοτήτων είναι: προσωπικό διοικητικού – λογιστικού, εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων, τεχνολόγοι τροφίμων, κοινωνικοί λειτουργοί, μηχανικοί Εμπορικού Ναυτικού καθώς και τεχνολόγοι τοπογράφοι μηχανικοί.

Οι λιγότερες προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Και οι 11 μόνιμες θέσεις ΔΕ αφορούν την ειδικότητα των τηλεφωνητών (ΑμεΑ).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.asep.gr. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου και λήγει στις 13 Νοεμβρίου και ώρα 14.00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ έως τις 16 Νοεμβρίου την εκτυπωμένη μορφή της αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 10Κ/2018 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510