Κατηφορίζοντας την Πικαντίλι, από την Τσάιναταουν μέχρι τον έφιππο Ουέλινγκτον στην περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου, οι επισκέπτες αλλά και οι ντόπιοι εντυπωσιάζονται από τα πανάκριβα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον δρόμο. Από Tesla μέχρι Ferrari, Porsche και Jaguar, αυτοκίνητα που κοστίζουν μια περιουσία και είναι απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς.

Η επαγγελματική κάρτα της πλειονότητας των κατόχων αυτών των super cars γράφει «ποδοσφαιριστής». Είναι νεαροί, πλούσιοι, διάσημοι και κακομαθημένοι. Πιστεύουν πως ο κόσμος τούς ανήκει και μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Τον εγωισμό τους τον τονώνουν τα ακριβά night clubs με τους αποκλειστικούς χώρους μόνο για τους άσους της μπάλας. Αφθονο και ακριβό αλκοόλ, birds όπως αποκαλούν τις νεαρές που αναζητούν μια νύχτα με την εφήμερη διασημότητα και, ποιος ξέρει, ίσως πουλήσουν την ιστορία τους στα ταμπλόιντ. Κάποτε την αποκλειστικότητα αυτών των ιστοριών την είχε η κυριακάτικη «News of the World». Αλλά κι αυτή έπεσε θύμα των μεθόδων της και έβαλε λουκέτο. Πρόθυμοι όμως για να δημοσιεύουν τέτοιες ιστορίες υπάρχουν πάντοτε.

Στην κατηγορία των πλούσιων κακομαθημένων εισήλθε πολύ γρήγορα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αφίχθη αμούστακο παιδί στο Ολντ Τράφορντ και από φέρελπις ποδοσφαιριστής, ένα ασχημόπαπο από τη Μαδέρα, μεταμορφώθηκε σύντομα σε κύκνο.

Στα 20 του ήταν ήδη διάσημος και ο τραπεζικός του λογαριασμός φούσκωνε με ταχείς ρυθμούς. Οι δυνατότητες που του πρόσφεραν η φήμη και το χρήμα επέτρεψαν στον Ρονάλντο να αποκτήσει δύο συνήθειες: τα ακριβά αυτοκίνητα και τις καυτές ερωτικές συνευρέσεις. Στα πρώτα του βήματα στη νύχτα είχε μια έφεση στις ιερόδουλες, πολλές από τις οποίες όμως προσπάθησαν να βγάλουν το κατιτίς παραπάνω, είτε πουλώντας τις ερωτικές περιπέτειές τους με τον Ρονάλντο στον κίτρινο Τύπο είτε καταγγέλλοντάς τον για βιασμό.

Στα 20 του κατηγορήθηκε για πρώτη φορά για σεξουαλική επίθεση στη σουίτα του ξενοδοχείου Sanderson του Λονδίνου. Για εννέα ώρες κατέθετε στην ομάδα Sapphire της Σκότλαντ Γιαρντ που ειδικεύεται στα σεξουαλικά εγκλήματα, χωρίς τελικά να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο Ρονάλντο αγνοούσε τη λαϊκή ρήση για το τι πρέπει να προσέχει ο άνδρας. Ετσι, συνέχισε τις ερωτικές αταξίες του, οι οποίες συνήθως γίνονταν κυριακάτικα αναγνώσματα για τους Βρετανούς. Οπως η ιστορία με τις πέντε ιερόδουλες στα τέλη του 2007, τις οποίες προσκάλεσε – με το αζημίωτο φυσικά – στο σπίτι του έξω από το Μάντσεστερ για να συμμετάσχουν σε σεξουαλικό όργιο μαζί με τους φίλους και συμπαίκτες του Νάνι, 20 ετών τότε, και Αντερσον, 19 ετών.

To πρόσωπο του Φέργκιουσον κοκκίνιζε επικίνδυνα βλέποντας το πουλέν του να μη συνετίζεται και να περνά ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη των αποδυτηρίων. «Ο Μέσι ξέρει περισσότερη μπάλα, αλλά εγώ είμαι πιο ωραίος» έλεγε στους συμπαίκτες του όταν τον πείραζαν για τον Αργεντινό.

Τα σεξουαλικά όργια στα οποία φημολογείται πως πρωταγωνίστησε ο Ρονάλντο μπορούν να κάνουν να ζηλέψει ακόμα και η Ξαβιέρα Χολάντερ.

Το ξημέρωμα έχει βρει μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες να ξυπνούν αγκαλιά με το σμιλεμένο κορμί του σουπερστάρ. Με τη ρωσίδα τοπ μόντελ Ιρίνα Σάικ είχε τον μακροβιότερο δεσμό, πέντε χρόνια, αλλά τον εγκατέλειψε λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2014 έχοντας απαυδήσει βλέποντας τον Ρονάλντο να στέλνει δεκάδες μηνύματα από το τηλέφωνό του σε γυναίκες σε έξι χώρες.

Μία από τις επίσης διάσημες που φέρεται να πέρασε μαζί της νύχτες πάθους είναι η Πάρις Χίλτον. Τη νεαρή ατίθαση ξανθιά τη γνώρισε το 2009 στη διάρκεια των διακοπών του στην Αμερική. Ηταν τότε που ζούσε στην ονειρόσκονη μετά τη μεταγραφή – ρεκόρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση της πρώτης Χρυσής Μπάλας. Εκείνες τις ημέρες είχε γνωρίσει και την Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία τον κατηγόρησε για σοδομισμό, αλλά πούλησε με μεγάλη ευκολία τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων. Είναι η ίδια γυναίκα που σήμερα αποφάσισε να τραβήξει τον φελλό από τον ασκό του Αιόλου και οι άνεμοι απειλούν να παρασύρουν τη φήμη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο δικηγόρος της Μαγιόργκα Λέσλι Στόβαλ βρήκε την ευκαιρία να ανέβει στο κύμα του φεμινιστικού κινήματος #MeToo και των καταγγελιών της Κριστίν Φορντ κατά του Κάβανο για να δημιουργήσει σάλο γύρω από το όνομα του Ρονάλντο και ταυτόχρονα να εξαργυρώσει τη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για δημοσιότητα.

Ξαφνικά όλο το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου με τις γυναίκες βγήκε στον αφρό. Ακόμα και ιστορίες που έχουν επίσημα διαψευστεί. Οπως αυτή με τη Ρούμπι, τη γνωστή Μαροκινή από την υπόθεση «μπούνγκα μπούνγκα» με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία είχε καταθέσει στις 22 Ιουλίου 2010 πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον Ρονάλντο και αυτός φεύγοντας το πρωί τής άφησε 4.000 ευρώ.

Οι λεπτομέρειες της κατάθεσής της τις οποίες δημοσίευσε η «Κοριέρε ντέλα Σέρα» θα μπορούσαν να γεμίσουν εκατοντάδες σελίδες Αρλεκιν. Σύντομα αποδείχτηκε πως ήταν όλα αποκύημα της φαντασίας της, καθώς, τις ημερομηνίες που επικαλέστηκε η Ρούμπι ότι ο Πορτογάλος ήταν στο Μιλάνο, ο Ρονάλντο έκανε προπονήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποστολή του Λέσλι Στόβαλ είναι να βρει πρόθυμες «Ρούμπι». Ηδη σχηματίζεται ουρά από τις καταγγέλλουσες που είναι έτοιμες να στήσουν στα 11 μέτρα, όσο η απόσταση του τέρματος από τη βούλα του πέναλτι, τον Ρονάλντο.