Το όνομά του, αν και στα αγγλικά, περιγράφει ακριβώς τα πιάτα που πρέπει να περιμένει ο πελάτης όταν περνάει την ξύλινη πόρτα του. Ελαφρά σνακ, που κόβουν την πείνα αλλά δεν στερούνται γεύσης. Δηλαδή, «Munchies», όπως το κατάστημα που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στα Μελίσσια. Η ειδικότητα του μαγαζιού είναι σίγουρα οι κρέπες. Με το λεπτό φύλλο που τραγανίζεται πάνω σε λιωμένο τυρί και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στα υλικά που θα τις γεμίσουν. Αν και οι αλμυρές είναι πάντα μια καλή λύση, η πινελιά που κάνει τη διαφορά είναι οι γλυκές. Η all star επιλογή βέβαια είναι το προσωπικό μας αγαπημένο munchies roll με ένα βουνό από παγωτό στρατιατέλα, σοκολάτα, κομμάτια μπανάνας και φράουλας, τριμμένο μπισκότο, σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας φράουλας. Χορταίνει το μάτι αλλά δεν τρώγεται μόνο από έναν!

Κατά τα άλλα, στο μενού φιγουράρουν κι άλλα πιάτα, εξίσου νόστιμα. Κλαμπ σάντουιτς με αφράτο ψωμάκι και λιωμένο τυρί μαζί με κοτόπουλο ή γαλοπούλα, πίτσες με γεμάτη ζύμη και φρέσκα υλικά αλλά και xl hot dog με μπόλικη κέτσαπ ή μουστάρδα. Εναλλακτικά, διατίθενται και τούρμπο παραγεμισμένα σάντουιτς. Τα chicken nuggets με τις πατάτες τηγανιτές θυμίζουν κάτι από Αμερική, όπως και τα μπέργκερ με το χαρακτηριστικό τσένταρ τυρί, τα onion rings, το μπέικον και το ζουμερό μπιφτέκι μοσχαρίσιο ή κοτοπουλένιο. Οι πιο ψαγμένοι ζητούν ως συνοδευτικό πατάτες country με σος. Για εκείνους που προσέχουν τη σιλουέτα τους μια καλή ιδέα είναι και οι χορταστικές σαλάτες που κυμαίνονται από πιο παραδοσιακές συνταγές όπως ο ντάκος μέχρι τις πιο σύγχρονες (τονοσαλάτα ή του σεφ).

Μια και το κατάστημα λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό (στα μεγάλα συν του), ο καφές και τα υπόλοιπα ροφήματα βρίσκονται σε πρώτη διάταξη. Αξίζει κάποιος να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να έρθει να τον πιει εδώ, καθισμένος στις τύπου αντίκες τραπεζαρίες που κοσμούν το εσωτερικό του καταστήματος. Ανακαινισμένη με μια ρουστίκ διάθεση, η κυρίως σάλα είναι διακοσμημένη με παλιά αντικείμενα καθημερινής χρήσης, τα οποία όμως είναι τοποθετημένα με μια προσεγμένη σύγχρονη αισθητική. Οσοι δεν θέλουν να φύγουν από την έδρα τους, έχουν την επιλογή του delivery και της online παραγγελίας μέσω του σάιτ του μαγαζιού. Εκεί θα βρουν και προσφορές όπως η happy hour για τις κρέπες με 6 ευρώ για δύο κομμάτια από Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00 με 18.00.