Δεν αποκλείονται και νέα μέτρα Πλεύρης – Μέχρι πότε θα ισχύει το πρόστιμο των 100 ευρώ Ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να κλείσουν νωρίτερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων
Τι δείχνουν τα στοιχεία Όμικρον – «Ασυμπτωματικά ή ήπια» τα 79 κρούσματα που έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη Το νέο στέλεχος δείχνει να είναι πιο μεταδοτικό αλλά όχι πιο θανατηφόρο.
   
Ποιοι χτυπούν τον Σωτηρίου; «Πόλεμος» κατά της διοίκηση του ΙΦΕΤ γιατί ξεβόλεψε τα... «πιράνχας» Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για μεγάλα συμφέροντα που πιέζουν (κι εκβιάζουν) να φύγει ο κ. Σωτηρίου και να επανέλθει το Ινστιτούτο στην προτεραία «αμαρτωλή» κατάσταση.
Ως έσχατο μέσο Πιθανή η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε νεότερες ηλικίες είπε ο Οικονόμου O κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτώ σημείωσε ότι η υποχρεωτικότητα είναι το έσχατο μέσο για να προχωρήσει η εμβολιαστική κάλυψη και κατάληξε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει ότι χρειαστεί. 
Market
Με νέο φαντασμαγορικό σόου Ερχονται τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ οι Iron Maiden Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.
Γυναίκα Παιδί