Ας ειπωθεί ξεκάθαρα πως πρόκειται για κάτι σημαντικό, μια «βόμβα» στο εγχώριο ποδόσφαιρο. Ο Βόλος κατήγγειλε επίσημα τον ιδιοκτήτη του Αρη, Θόδωρο Καρυπίδη, για επικοινωνία με τον Μπερτόγλιο, ποδοσφαιριστή της ομάδας της Μαγνησίας, δείχνοντας ξεκάθαρα τον σκοπό αυτής της κίνησης και συμπληρώνοντας πως τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη! Οπως έμαθα, ο Βόλος έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Βόλου υπογραμμίζει:

«Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι αυτοί οι τύποι θα είναι εκτός από όλα τα άλλα και θρασύδειλοι. Το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του ιδιοκτήτη του Αρη, Θοδωρή Καρυπίδη, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φακούντο Μπερτόγλιο.

Το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστά σε όλους. Οχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Εμείς πάντως έχουμε λάβει τα μέτρα μας, έχοντας ενημερώσει τόσο τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ όσο και τις αρμόδιες Αρχές.

Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο.

ΥΓ: Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον ποδοσφαιριστή μας Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μας για το τηλεφώνημα που έλαβε».

Τελετή παράδοσης της Φλόγας

Το 11ήμερο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στις 18.30 όταν και θα γίνει η τελετή παράδοσης στην οργανωτική επιτροπή των Αγώνων του Παρισιού, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οικοδεσπότης στην τελετή θα είναι ο Νίκος Αλιάγας, ενώ κεντρικό ρόλο θα έχει η Νάνα Μούσχουρη.

Την Ολυμπιακή Φλόγα θα φέρει στο Καλλιμάρμαρο η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τελευταίος λαμπαδηδρόμος στο Στάδιο θα είναι o αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, μαζί με τους συμπαίκτες του, αυτούς που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στο τέλος, όπως μαθαίνω, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, θα παραδώσει τη δάδα στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων, Τόνι Εσταγκέ, για να συνεχίσει το ταξίδι της για το Παρίσι.

Ποιοι σφυρίζουν την Κυριακή

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια της όγδοης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον γερμανό πρώτης κατηγορίας της UEFA, Ρόμπερτ Σρέντερ, να σφυρίζει στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Στο Παναθηναϊκός – Αρης διαιτητής θα είναι Αλιγιάρ Αγκάγεφ, ενώ το Ολυμπιακός – Λαμία στο Γ. Καραϊσκάκης θα διευθύνει ο Διαμαντόπουλος.

Ρεκόρ από τρίποντες βόμβες!

Οι Χιτ έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι και σόκαραν τους Σέλτικς νικώντας τους μέσα στη Βοστώνη με 111-101 και φέρνοντας τη σειρά στα ίσια πριν αυτή πάει στο Μαϊάμι. Ο Τάιλερ Χίρο με 24 πόντους, 14 ασίστ, όπως διαπίστωσα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Χιτ, που ευστόχησαν σε 23 τρίποντα (23/43) κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας στα πλέι οφ. Οι Θάντερ δεν είχαν τέτοια προβλήματα και εδραίωσαν το προβάδισμά τους απέναντι στους Πέλικανς νικώντας και στον δεύτερο αγώνα στην Οκλαχόμα Σίτι με 124-92, με τον Σάι Τζίλτζους-Αλεξάντερ να σκοράρει 33 πόντους. Σημειώνω, επίσης, ότι ο Ναζ Ριντ της Μινεσότα αναδείχθηκε καλύτερος έκτος παίκτης της σεζόν και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Τίμπεργουλβς που κερδίζει αυτόν τον τίτλο.

Φινάλε μιας συνεργασίας

Μια απόφαση που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις και απορίες ελήφθη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από μερικές μέρες. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας, Νικόλα Βασιλαρά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση για δεύτερη φορά. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έκανε γνωστή την είδηση μέσω ενός story στο Instagram το οποίο συνόδευσε με ένα τριφύλλι, μια πράσινη καρδιά και ένα «ευχαριστώ».

Πρωτιά για έναν γυμναστή από την Κύπρο

Εγραψε ιστορία ο Κύπριος Μάριος Γεωργίου ο οποίος κατέκτησε για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο του σύνθετου ατομικού, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. Ο 26χρονος κύπριος γυμναστής, που το 2022 στο Μόναχο είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, συγκέντρωσε 84.265 βαθμούς έχοντας 13.533 στις ασκήσεις εδάφους, 14.266 στον πλάγιο ίππο, 13.233 στους κρίκους, 14.100 στο άλμα, 14.633 στο δίζυγο και 14.500 στο μονόζυγο! Με την επίδοσή του 84.265 άφησε δεύτερο τον ουκρανό αργυρό ολυμπιονίκη του Ρίο, Ολεγκ Βερνιάεφ, που συγκέντρωσε 84.031 βαθμούς, και μαζί με το χρυσό μετάλλιο πήρε και την ολυμπιακή πρόκριση.

Πήρε το εισιτήριο για το Παρίσι

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης σε ηλικία 39 ετών θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην προολυμπιακή ρεγκάτα του Ιέρ (εκεί που θα γίνουν και οι αγώνες της ιστιοπλοΐας) ο πρωταθλητής μας πήρε την πρόκριση στην κλάση iqfoil που είναι η διάδοχος των RSX με τα οποία συμμετείχε στις τρεις προηγούμενες φορές.

Την Ολυμπιακή πρόκριση εξασφάλισε και ο Κάμερον Μαραμενίδης στην κλάση φόρμουλα κάιτ και πολύ κοντά είναι και τα αδέλφια Σπανάκη, Αριάδνη και Οδυσσέας, στα 470.