Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «μάγεψε» ξανά με τη σημερινή της συνταγή στο “Χαμογέλα και Πάλι!” του Mega.

Με απλά υλικά και εύκολα βήματα, η αγαπημένη σεφ παρουσίασε ένα πιάτο που κερδίζει μικρούς και μεγάλους στο οικογενειακό τραπέζι.

Αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε ζουμερό μοσχαράκι ραγού, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες της!

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.