Κατηγορηματική είναι η διάψευση του Παναθηναϊκού στα Πορτογαλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη.
Όπως αναφέρουν οι Πράσινοι χαρακτηριστικά: «Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ικανοποιηθούν τα “θέλω” του συλλόγου».
Για την ώρα υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον αρχηγό του με ποσό μικρότερο των 25 εκ. Ευρώ.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







