Ομόφωνα ένοχο έκρινε το μικρό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά 63χρονο ιδιοκτήτη φροντιστηρίου που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του, τον καταδίκασε όπως και πρωτόδικα και του επέβαλλε ομόφωνα την ποινή των 20 ετών κάθειρξης.
Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του έντιμου πρότερου βίου και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, που θα του μείωναν την ποινή. Η εισαγγελέας Εφετών ζήτησε να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών το υλικό που κατατέθηκε στη δίκη, αναφορικά με τη δράση του κατηγορούμενου μετά την αποφυλάκιση του.
Η ποινή είναι άμεσα εκτελεστή, δίχως αναστολή, με τον 63χρονος να οδηγείται στις φυλακές. Μετά την ανακοίνωση της ποινής, τα κορίτσια και οι οικογένειές τους δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την απόφαση.
- Τραμπ: Χρειαζόμαστε ακόμα δύο εβδομάδες για να πλήξουμε όλους τους ιρανικούς στόχους
- Φρίκη στην Κρήτη: «Κλειδί» η κατάθεση της 7χρονης κόρης του ζεύγους για τον τραυματισμό της μητέρας του από τον πατέρα του
- Μαρία Καρυστιανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας – «Για εμένα η μητρότητα ξαφνικά άλλαξε μορφή»






