Η μεγάλη γιορτή για τον Γιώργο Πρίντεζη μπορεί να ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/9), ωστόσο ο Κώστας Παπανικολάου φαίνεται πως είναι ακόμα σε κλίμα… εορταστικό.
Ο νυν αρχηγός των Πειραιωτών θέλησε να κάνει πλάκα στον προκάτοχό του, με μία φωτογραφία από το -όχι και τόσο- μακρινό 2022.
Συγκεκριμένα, στην εικόνα απεικονίζεται ο «Πρι» να παίζει μπουζούκι και ο «Παπ» να χορεύει και τη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία να αναφέρει την «πιο σημαντική στιγμή της καριέρας» του Πρίντεζη.
«Χάρισες απίστευτες στιγμές στην ομάδα αλλά λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική της καριέρας σου. Συγχαρητήρια αδερφέ μου» ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ποστάροντας μία φωτογραφία από το καλοκαίρι του 2022.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

- Ολυμπιακός: Προς το 20ο sold out οι «ερυθρόλευκοι» – Πόσα εισιτήρια απομένουν
- Modern Cinderella στο Anestea The Podcast: «Ο μπαμπάς μου είχε θέμα με το αλκοόλ» – «Μου έχει αφήσει πάρα πολλά τραύματα»
- Φορτώνει τους «υπερπυραύλους» ο «ΚΙΜΩΝ» και λύνει κάβους – Πότε καταπλέει στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας (βίντεο)







