Θυελλώδεις άνεμοι «σαρώνουν» από το πρωί σήμερα το Αιγαίο, με τις ριπές να ξεπερνούν ακόμη και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 11/08 πνέουν τοπικά θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο με τις ριπές των βορείων ανέμων να ξεπερνούν τα 90 χιλιόμετρα την ώρα.
Η υψηλότερη μέγιστη ριπή ανέμου σημειώθηκε στην Παξιμάδα Καρύστου με 106 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες ριπές παρουσιάζονται στον πίνακα που δημοσιεύει το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Τη λίστα με τους ισχυρούς ανέμους που εκδηλώθηκαν σήμερα συμπληρώνουν η Πάρνηθα και η Πλακιά Ρεθύμνου με ριπές ανέμων 90 χιλιόμετρα την ώρα, η Τήνος Πόρτο με 89 km/h, η Ανάφη και η Πλάκα Λασιθίου με 81 km/h και τέλος οι Μέλαμπες Ρεθύμνου και ο Ισθμός Κορίνθου ριπές ανέμων που έφτασαν τα 77 km/h.
Δείτε τον πίνακα του meteo.gr

Πίνακας: Οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες ριπές του ανέμου την Κυριακή 11/08/2024, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







